10 AI tekst-til-video-konverterere for å generere fantastiske videoer på få minutter

Hvis du lurer på om det er verdt å investere i videomarkedsføring for bedriften din, er det 100 % ja.

I denne svært visuelle digitale tidsalderen er videoinnhold avgjørende for å tiltrekke potensielle kunder, sikre oppbevaring og maksimere salget. Ifølge en fersk studie øker etterspørselen etter videoinnhold og ressurser betydelig; omtrent 91 % av kundene ønsker å se mer online videoinnhold fra merkevarer og bedrifter.

I tillegg sier 78 % av videomarkedsførere at video direkte hjalp dem med å øke virksomhetens salg, og 83 % hevder at videoinnhold hjalp dem med å generere flere potensielle kunder.

Men mens videoinnhold gir bedrifter en utmerket avkastning på investeringen (RoI), kan det være en betydelig utfordring å lage profesjonelle videoer som appellerer til kunder.

Selv om du bruker den beste videoredigeringsprogramvaren, kan prosessen være arbeidskrevende, tidkrevende og krever utmerkede ferdigheter for å generere gode resultater.

Det er her kunstig intelligens (AI)-baserte tekst-til-video-konverterere kommer inn i bildet. Disse generatorene gjør det enkelt å lage videoer av høy kvalitet fra hvilken som helst tekst, noe som gjør livet ditt enklere.

I denne artikkelen vil vi se de beste AI-tekst-til-video-generatorene og hvordan de kan hjelpe deg med å overvinne utfordringene du kan møte når du lager profesjonelle videoer for virksomheten din.

Utfordringer knyttet til profesjonell videoproduksjon

Mens videomarkedsføring gir den høyeste avkastningen til bedrifter enn noen annen form for media, er videoproduksjonsprosessen fylt med flere betydelige utfordringer.

Noen av de vanligste utfordringene bedrifter møter når de genererer profesjonelle videoer er:

  • Budsjett (produksjonskostnad): Utilstrekkelig budsjett er en av de vanligste videoproduksjonsutfordringene, siden det blir svært dyrt – spesielt for små bedrifter. Små merkevarer og bedrifter har ikke nok ressurser, avansert utstyr eller penger til å ansette et profesjonelt videoproduksjonsteam for å få best mulig avkastning.
  • Kvalitet: Å sikre høy videokvalitet er avgjørende for bedrifter for å sikre at resultatet er svært effektivt. Dårlig lys, kamera eller lyd kan minimere videoens innvirkning og effektivitet, og distrahere seerne fra videoens fokus.
  • Mangel på tid: Videoproduksjon er en tidkrevende prosess, siden det også involverer førproduksjonsproblemer, inkludert å komme opp med videoideer, casting av de riktige ressursene og skrive en transkripsjon, og etterproduksjonsproblemet med å redigere videoene . Dermed kan det være tidkrevende for bedrifter å generere profesjonelle videoer, spesielt med flere opptak.
  • Historiefortelling og mangel på innholdsideer: Mangelen på innholdsideer og ferdighetene til å lage en overbevisende historie som appellerer til seerne og målgruppen din, er en annen vanlig utfordring for videoproduksjon. Det innebærer å forstå kundenes behov og skape en fortelling som effektivt kommuniserer med seerne dine.
  • Tilpasningsevne: Det er viktig for bedrifter å generere videoer for flere formater og plattformer, som sosiale medier, TV-reklamer, bloggvideoinnhold og videoinnhold på nettstedet, siden hver plattform har sine spesifikke behov. Og å lage videoer som tilpasser seg alle disse plattformene er en annen utfordring for bedrifter.
  • Space: Space crunch er en videoproduksjonsutfordring som inkluderer begrenset plass for mannskap, utstyr, talent og bevegelse.
  • Ansette ressurser: En av de vanlige utfordringene bedrifter står overfor er å finne det rette talentet for å være en del av videoproduksjonen din som passer innenfor budsjettet og tilgjengeligheten og forstår videoens mål og merkevarebudskap.
  • Konkurranse: Videoproduksjon er et svært konkurransedyktig område, ettersom det krever å lage ut-av-boksen, kreative og innovative videoer som fanger brukernes oppmerksomhet og skiller seg ut fra mengden, noe som er en utfordring bedrifter står overfor i dette konkurransemiljøet.
  Netflix fortsetter å buffere? Her er rettelsene!

Så, hva er løsningen på disse problemene? Du gjettet riktig; svaret er AI tekst-til-video-konverterere.

Fordeler med AI-tekst-til-video-konverterere for å overvinne disse utfordringene

AI tekst-til-video-konverterere bruker kunstig intelligens-teknologi for å hjelpe deg med å generere profesjonelle videoer uten å trenge avansert utstyr eller redigeringsprogramvare.

Alt det krever er at du skriver inn tekst i AI-verktøyet for å generere en video i henhold til dine spesifikke instruksjoner automatisk. Du kan for eksempel legge inn videoens beskrivelse og nøkkeldetaljer eller til og med et blogginnlegg for å konvertere den til en video.

Her er de største fordelene med AI tekst-til-video-konverterere:

#1. Tidseffektiv

Det automatiserer hele prosessen for å lage videoer. Dermed er det mye raskere enn den tradisjonelle måten å generere videoer på, eliminere filming, redigering og andre manuelle oppgaver.

#2. Kostnadseffektiv

AI tekst-til-video-omformere krever ikke kameraer av høy kvalitet eller dyrt utstyr og ansetter omfattende produksjonspersonell. Dermed er det et rimelig og budsjettvennlig alternativ til den profesjonelle videoproduksjonsprosessen. Alt du trenger å gjøre er å legge inn videoskriptet ditt, som tar seg av resten.

#3. Tilpasningsevne

Du kan lage videoer på forskjellige språk ved å bruke AI-tekst-til-video-konvertererne – noe som gjør det svært praktisk for bedriften din hvis den omhandler globale kunder og markeder.

#4. Mer tilpasning

Disse omformerne gir høye tilpasningsevner, slik at du kan tilpasse videoens lengde, innhold, stil, format og mer for å matche dine spesifikke preferanser.

#5. Svært fleksibel

Du kan enkelt lage videoer i flere formater, stiler og plattformer, som nettsteder og sosiale medier, noe som gjør det effektivt for bedriften din hvis du vil lage video raskt og skalere den på tvers av flere plattformer.

#6. Engasjerende

AI tekst-til-video-konverterere lar deg lage engasjerende videoer med unike lyder, forskjellige stemmeskuespillere og oppslukende bakgrunner for å fange og holde kundens eller seernes oppmerksomhet, og øke kundeengasjementet.

Dermed hjelper AI-videoprodusenter og tekst-til-video-konverterere med å løse utfordringene knyttet til profesjonell videoproduksjon – automatiserer hele prosessen uten å kreve mye menneskelig berøring, noe som gjør det til en rimelig, praktisk og tidseffektiv løsning for bedrifter.

Så hvis du vil lage videoproduktdemoer eller forklaringsvideoer ved hjelp av AI, la oss se på de ti beste AI-tekst-til-video-konvertererne som letter videoproduksjon for bedriften din.

Syntese

Synthesia er en av de mest populære og kraftige AI-videogeneratorene som lar deg overføre tekst i e-poster, PDF-er, blogger og presentasjoner til høykvalitets og profesjonelle videoer med bare noen få klikk.

Det krever bare at du velger en passende tilpassbar mal og AI-avatar, limer inn eller skriver inn teksten din, og den genererer automatisk tekst til videoer.

Synthesia lar deg velge mellom 55+ maler, 85+ avatarer og 400+ stemmer og gjøre videoer om til 120+ språk. Dette betyr at hvis du ikke har budsjett eller ressurser til å ansette fortellere eller skuespillere, kan du velge egendefinerte AI-avatarer med realistiske bevegelser for å fortelle teksten din.

  Topp 16 beste budsjett-phablet

Du kan også enkelt redigere og tilpasse videoene dine ved å legge til tekst, bilder, animasjoner, farger, overganger, stiler og mer ved å bruke verktøyets innebygde videoredigerer.

I tillegg kan du også legge til merkevareelementene dine, som logo, bakgrunnsfarge og tekstfont som gjenspeiler merkevarebildet ditt, og lage videoer med forskjellige brukstilfeller, som instruksjonsvideoer, opplæringsvideoer, markedsføring og forklaringsvideoer, i en få minutter.

Invideo

Invideo er en populær tekst-til-video-konverterer som konverterer bloggene, artiklene og presentasjonene dine til engasjerende videoer av høy kvalitet.

Den består av et intuitivt dra-og-slipp videoredigeringsgrensesnitt med et omfattende bibliotek med 5000+ konfigurerbare maler, 50+ AI-drevne temaer, iStock media og filtre for å lage YouTube-videoer, salgsfremmende videoer, attester eller reklamevideoer for din virksomhet.

Dessuten kan du også enkelt dele videoinnholdet på forskjellige sosiale medieplattformer, som YouTube, Facebook og Instagram.

Time én

Hour One er en utmerket AI-videogenerator som lar deg konvertere tekst og lage flerspråklige videoer presentert av virtuelle mennesker.

Du kan velge blant over 100+ virtuelle mennesker som vil presentere videoene dine og forklare innholdet deres for publikum.

Hour One gir ferdige videomaler, rett fra presentasjonsvideoer og produktveiledninger til nyhetsvideoer og menneskelige ressurser.

Du kan velge mellom 60+ språk for å lage produksjonsvideoer av høy kvalitet til en kostnadseffektiv pris og tidseffektiv måte.

Den beste delen med Hour One er at den lar deg lage en gratis video for å prøve ut verktøyets funksjoner og se om det oppfyller bedriftens behov før du investerer pengene dine og betaler for abonnementet.

Bilde

Pictory er en enkel skript-til-video-konverterer som fungerer med lynrask hastighet og er perfekt for videomarkedsførere, YouTubere og kursskapere.

Det krever ikke at du har noen teknisk kunnskap eller erfaring med å lage eller redigere videoer, og lar deg lage videoen din på få minutter ved hjelp av den kraftige AI-assistenten.

Pictory består av et enormt mediebibliotek, som lar deg velge mellom mer enn 3 millioner bilder og videoklipp og 15 000 musikkspor for å tilpasse videoen din etter dine spesifikke behov.

Dermed kan du enkelt legge til passende musikk eller din egen profesjonelle voice-over over videoene, i motsetning til flere andre tekst-til-video-konverterere. Dessuten kjører Pictory på nettskyen og er svært kompatibel med Mac og PC, noe som eliminerer behovet for å laste ned verktøyet på datamaskinen din og dets sjanser for å bremse ned.

Elai.io

Elai.io er en brukervennlig tekst-til-video-konverterer som hevder å lage videoer 20 ganger raskere enn tradisjonell videoproduksjon – noe som eliminerer behovet for profesjonelt filmutstyr, mannskap eller et studio.

Du kan velge mellom over 65 språk og utnytte funksjonen for automatisk oversettelse for å få maksimal effekt. I tillegg, mens elai.io tilbyr en rekke av 25+ avatarer, kan du også be om og lage en tilpasset avatar som bedre representerer merkevaren din. Lær mer om hvordan Elai.io fungerer for å hjelpe deg med å lage profesjonelle videoer på få minutter.

Designs.ai

Designs.ai videomaker er en raskere, smartere og enklere profesjonell tekst-til-video-konverterer som bruker flere avanserte AI- og ML-teknikker og algoritmer for å generere fantastiske videoer.

  Hvordan velge bort Whitepages.com

Den hevder stolt å ha et av de største ressursbibliotekene med 500K lydfiler, 20 språk, 170M 123RF-bilder, 50 stemmer og utmerkede animasjoner, effekter og overganger.

Den er svært optimalisert for alle typer videokampanjer og plattformer, slik at du kan endre størrelsen på videoen og optimalisere formatet med ett klikk og publisere den på plattformer som Facebook, Instagram, YouTube og TikTok.

Du kan velge mellom 20 globale språk; den kommer med sømløs personalisering og er perfekt for startups, influencere, ideelle organisasjoner, lærere, byråer, offentlige etater, bedrifter og små bedrifter.

Steve.ai

Steve.ai er perfekt for å konvertere skriptet eller de statiske bildene dine til oppslukende og engasjerende videoer fylt med bildetekster, voice-overs og musikk med verktøyets assistent for å lage videoer.

Verktøyet har 1000+ tilpassede videomaler, inkludert markedsføring, forklaringer, reklamer og pedagogisk.

Dessuten tilbyr den over 20+ bruksområder for å lage videoer, inkludert videoannonseprodusent, produktvideoprodusent, bedriftsvideoprodusent, tekst-til-video-konvertering og mer.

Så, Steve AI er et ideelt valg hvis du trenger en tekst-til-video-konvertering med funksjoner som rik grafikk, musikk og videoressurser, som tilbyr sømløst samarbeid.

Fliki.ai

Fliki.ai hjelper deg å gjøre tekst og skript til videoer ved å bruke AI-talestemmer på få minutter.

Det krever bare at du legger til teksten eller blogg-URLen din, og så vil Fliki oppsummere innholdet, finne perfekt passende grafikk og lage en video med en menneskelignende voice-over. Dessuten legger den også merkede undertekster til videoen din.

Den tilbyr over 900 stemmer på 75 språk og 100+ dialekter, noe som sikrer at den passer til videostemmen og formatet.

Noen av de nyeste funksjonene som tilbys av Fliki.ai inkluderer stemmekloning, et førsteklasses musikkbibliotek, Giphy-integrasjon, oppsummering på flere nivåer og interaktive undertekster.

Colossyan

Colossyan lar deg konvertere skript, PPT-er og blogger til videoer på 75+ språk uten avansert utstyr eller erfaring.

Den bruker funksjoner som automatisert oversettelse, en AI-skriptassistent, en tilpasset avatar og video med undertekster for å generere studiokvalitet med menneskelignende presentatører.

Du kan lage uendelige videotyper, for eksempel undervisnings- og læringsvideoer, markedsførings- og salgsvideoer, forklaringsvideoer, bedriftsintroduksjonsvideoer og blogginnholdsvideoer.

Du kan prøve denne raske og skalerbare AI-tekst-til-video-konvertereren gratis.

Voice2v

Voice2v er en gratis og enkel tekst-til-video-konverterer som lar deg konvertere tekst, bilder, musikk og lyd til videoer med et enkelt klikk.

Du kan legge til forskjellige effekter til videoen din, inkludert animasjoner, lysbildefremvisninger, vanneffekter og 3D-overgangseffekten, for å gjøre den mer attraktiv for seerne. I tillegg lar den deg også legge til merkevarelogoen din og redigere lyd og video ved hjelp av den enkle editoren.

Dette verktøyet lar deg velge mellom forskjellige fonter, skriftstørrelser, justeringer og alternativer for å legge til en skyggeeffekt til videoens undertekster.

Men i motsetning til andre tekst-til-video-konverterere, tilbyr Voice2v begrensede språkalternativer og et gammelt konverteringsgrensesnitt med begrensede funksjoner. For eksempel gir den ikke AI-avatarer som Synthesia eller Colossyan for å gjøre videoene dine mer interaktive.

Siste ord

Integrering av videoer i markedsføringskampanjene og innholdet på nettstedet er avgjørende for å tilfredsstille kundenes krav, forbli i konkurransen og øke kundebevaringen og forretningssalget.

Å lage profesjonelle videoer er imidlertid ikke en bit av kaken. Derfor tilbyr AI tekst-til-video-omformere en enkel, rimelig og engasjerende løsning for å lage profesjonelle videoer på få minutter.

Denne artikkelen hjelper deg å forstå viktigheten av videoinnhold og velge blant de beste AI-tekst-til-video-konvertererne som tilbyr de nødvendige funksjonene du trenger for å lage og publisere profesjonelle videoer og kvalitetsvideoer for virksomheten din.

Deretter kan du sjekke ut den beste videooptimaliseringsprogramvaren.