10 beste apper for boligkjøp/husjakt for 2023

Leter du etter et nytt hjem? Hvis ja, bør du ikke gå glipp av disse hjemmejaktappene for å hjelpe deg med søket.

Tidligere lurte folk på hvordan man oppdager tilgjengelige eiendommer. I dag har disse husjaktappene strømlinjeformet reisen din. Folk trenger ikke lenger lete etter hus i avisutklipp.

Disse husjaktappene gir grenseløs informasjon på selve smarttelefonskjermen. Foruten området og lokaliteten, foreslår disse appene hus som passer dine forhold.

I denne artikkelen skal vi imidlertid gå inn i verden av apper for husjakt og hvordan disse appene kan strømlinjeforme søkene dine og spare tid og energi. Dessuten vil vi se de essensielle aspektene en person bør se etter når de kjøper et hus. Så la oss låse opp dørene for å komme inn i verden av apper for husjakt.

Hva er apper for boligkjøp?

Boligkjøpsapper er mobilapplikasjoner som hjelper potensielle huseiere i deres søken etter en ny bolig. Disse appene tilbyr en rekke funksjoner og verktøy for å hjelpe forbrukere med å finne og kjøpe drømmehuset deres. Den inkluderer også søkefunksjoner som lar brukere filtrere hus basert på plassering, pris og størrelse.

De fleste boligkjøpsapplikasjoner inkluderer tilgang til bilder, virtuelle omvisninger og eiendomsdata for å hjelpe brukere med å foreta informerte vurderinger.

I tillegg kan brukere av boligkjøpsapplikasjoner ha tilgang til markedsdata i sanntid, boliglånskalkulatorer og andre verktøy for å hjelpe med å veie alternativene og ta en beslutning.

Noen applikasjoner tilbyr planleggingsalternativer og direkte kommunikasjon med eiendomsmeglere for å hjelpe brukere med å arrangere eiendomsvisninger og få kontakt med fagspesialister. Kort sagt, disse applikasjonene kan minimere innsatsen din og maksimere resultatene.

Ting du bør vurdere når du kjøper hus

Folk utvikler ofte en sterk følelsesmessig tilknytning til husene sine som kan variere fra person til person. Vi har alle vakre minner knyttet til hjemmet vårt.

Så det er avgjørende å ta en informert beslutning ved å vurdere noen avgjørende faktorer mens du kjøper et hus. Dette er noen punkter du bør vurdere når du leter etter et hus:

  • Plassering – Plasseringen av boligen er avgjørende siden den påvirker dens verdi, tilgjengelighet og nærhet til fasiliteter.
  • Budsjett – Brukere bør bestemme sitt budsjett og økonomiske muligheter uten å strekke seg for tynt.
  • Størrelse og layout – Med tanke på dine nåværende og fremtidige behov, bør man søke etter hus.
  • Eiendommens tilstand – Dette inkluderer eiendommens kaliber, hvor gammel eiendommen er, og også hvor godt vedlikeholdt den er.

Til slutt er det avgjørende å jobbe med en pålitelig eiendomsmegler som kan veilede deg gjennom boligkjøpsprosessen og hjelpe deg med å velge riktig eiendom for dine behov og budsjett.

Til nå har du lært om fordelene disse husjaktappene vil tilby. Nå oppstår spørsmålet om hvilken app du skal velge for å vise deg husene du leter etter. Kan disse appene revolusjonere søket etter det perfekte hjemmet? Utmerkede alternativer er tilgjengelige, men hver app har noe unikt å tilby sine brukere.

  Slik sjekker du PayPals påloggingsaktivitet

Nedenfor vil vi fordype oss i funksjonene til noen av husjaktappene du må sjekke ut. Så, uten å bruke mer tid, la oss gå inn i en verden av husjaktapplikasjoner.

Zillow

Zillow er en populær app for boligkjøp, salg og utleie. Denne appen har enorme funksjoner og verktøy som gjør at appen skiller seg ut fra andre. Brukere kan søke etter hus og leiligheter for salg eller leie i henhold til deres foretrukne pris, beliggenhet og størrelse.

Dessuten gir denne appen hjemmemarkedstrender i sanntid. Besøkende kan lagre favorittoppføringer, sette opp varsler for nye oppføringer og kontakte eiendomsmeglere direkte gjennom appen.

Videre tilbyr denne Zillow Real Estate & Rentals-appen bilder og virtuelle omvisninger i hus. Disse egenskapene gjør at appen skiller seg ut og gjør appen til et populært verktøy for å navigere i eiendomsmarkedet.

Zillow Real Estate & Rentals er kompatibel med både Android- og iOS-enheter. Dessuten lar denne husjaktappen brukere bla gjennom rommene for å undersøke hver del av huset ordentlig.

Trulia

Hvis du finner et hus og en leilighet for salg eller leie, kan Trulia-applikasjonen være din følgesvenn i søkereisen. Appen tilbyr mange funksjoner, som pris, plassering og størrelsesbaserte søkefiltre, for å finne det ideelle hjemmet.

Brukere kan lagre favorittoppføringene sine, bla gjennom bilder eller praktisk talt reiseeiendommer og registrere seg for varsler om nye innlegg som oppfyller kriteriene deres.

Videre kan brukere få innsikt i nabolaget, inkludert detaljer om nærliggende skoler, kriminalitetsrater og fasiliteter, ved å bruke Trulias karakteristiske «What Locals Say»-funksjon. Dessuten kan brukere få tilgang til eiendomsmeglere som kan hjelpe dem med å få en eiendom og gi veiledning gjennom hele prosessen.

Trulia-appen er tilgjengelig på både Android- og iOS-telefoner. Kort sagt, Trulia Real Estate & Rentals husjakt-app er en kraftig søkemotor for å filtrere søkene dine.

Homesnap

Homesnap hjelper brukere med å finne og kjøpe deres ideelle hus. Det lar kunder søke etter boliger basert på beliggenhet, pris og størrelse. Husfinner-applikasjonen gir også rask eiendomsinformasjon, inkludert bilder og virtuelle omvisninger.

Brukere kan lagre favorittoppføringene sine og motta varsler når nye som oppfyller deres kriterier blir tilgjengelige.

Videre gir appen sanntids videresalgsverdi, som eiendomspristrender og salgshistorikk. Imidlertid er denne husjaktappen en dynamisk og brukervennlig plattform.

Det gir oppdagelse i håndflaten din og gir brukerne en uanstrengt og hyggelig opplevelse. Kort sagt, Homesnap integrerer sømløse søk med et vell av informasjon. Dessuten er Homesnap tilgjengelig på Google Play Store og App Store.

Realtor.com

Realtor.com er en husjaktapp som tilbyr en rekke funksjoner for å veilede brukere i deres søk. Brukere kan søke etter hus basert på deres foretrukne plassering, pris og andre kriterier. De kan imidlertid motta varsler om nye oppdateringer og prisendringer. Dessuten kan brukere definere deres foretrukne søkeplassering ved å tegne på kart.

  Hvordan finne ut om telefonen din er avlyttet

Videre skreddersyr store varianter av filtre søkelisten din med tanke på hva du leter etter. Ved å bo hjemme kan du bla gjennom 3D-bildene av stedet.

I tillegg kan brukere enkelt benytte denne Realtor.com eiendommen fra Google Play-butikken eller App Store. Tilgjengeligheten til rimelige kalkulatoren gjør appen til den beste av alt. Brukere kan bruke denne rimelige kalkulatorfunksjonen for å sjekke boligprisklassen deres hvor som helst.

Rødfinn

Redfin-programvaren for husjakt er tilgjengelig på Google Play Store og App Store. Denne boligjaktappen gir oppdateringer om eiendomsmarkedet hvert 5. minutt. Brukere kan bestille en gratis omvisning med Redfin-agenter for å undersøke huset. Imidlertid administreres databasen til Redfin av lokale MLS.

I tillegg er funksjonen som gjør at appen skiller seg ut dens brede forslag. Brukere kan tilpasse søkene sine ettersom et bredt utvalg av filtre er tilgjengelig. Disse filtrene inkluderer søk etter tilgjengelighet til skoler, prisalternativer, eiendomstyper og mer.

Kort sagt, hvis du vil ha et hus i et lokalt område, kan du gå for Redfin Homes for Sale & Rent, ettersom den lokale MLS driver dette.

Rocket Homes eiendomsmegling

Rocket Homes Real Estate husjakt-appen lar brukere finne det mest praktiske huset som passer deres budsjett. Ved å bruke hjemmesøkefunksjoner kan brukere finne huset når de kommer på markedet. Brukere vil bli varslet umiddelbart når prisen faller. Imidlertid er en oversikt på høyt nivå tilgjengelig for brukerne å undersøke.

I tillegg er boligmarkedsrapporter tilgjengelig på appen for å sjekke tidligere data. Brukere kan laste ned Rocket Homes Real Estate fra Google Play Store eller App Store.

Kort sagt, du må prøve Rocket Homes Real Estate-husjaktapplikasjonen for brukere som leter etter en brukervennlig og praktisk måte å søke etter et hus på.

Xome

Xome er kompatibel med iOS- og Android-baserte enheter og er lett tilgjengelig i Google Play- og Apple-butikkene. Denne boligjaktapplikasjonen har over 100 millioner eiendommer, inkludert MLS eiendomsoppføringer.

Dessuten kan brukere legge rike lokale data på kartsøkelister, inkludert nabolag, restauranter i nærheten, shopping, hoteller og mange flere.

Videre, ved hjelp av boliglånskalkulatoren, kan brukere bestemme rimelige hus. Dens verdivurderingsdata og estimater for leie gjør appen brukervennlig. Brukere kan kontakte Xome Concierge for en Xome-agent som kan svare på alle deres spørsmål.

Kort sagt, hvis du ønsker et hus eller en leilighet, kan du få alt her hos Xome. Derfor har den alt du leter etter.

Kompass

Compass er den beste guiden for å finne et hus du vil elske. Appens eiendom integrerer klassens beste teknologi med eksepsjonelle agenter for sømløst søk. Brukere har lov til å velge mellom tusenvis av oppdaterte oppføringer.

Tilgjengeligheten av filtre gjør det imidlertid mulig for brukere å filtrere etter kravene som betyr mest for dem.

I tillegg kan brukere lagre oppføringene sine på ett sted for å holde et øye med dem. Planlegging av besøk hos agentene kan tilpasses med Compass-husjaktappen.

Compass: Real Estate & Homes-applikasjonen er tilgjengelig for enhetene dine i App Store og Play Store. Kort sagt, Compass gir brede søkefunksjoner og tilgang til profesjonell veiledning, noe som gjør det til et viktig verktøy.

  Hva er en "Qi-sertifisert" trådløs lader?

Homes.com

Homes.com lar brukere velge mellom millioner av tilgjengelige alternativer i hele USA. Interaktive kart, høyoppløselige eiendomsbilder, levende boliglånsrenter og mange nyttige boligkjøpsverktøy kan gjøre søkereisen din fornøyelig. Få tilgang ved installasjon via App Store eller Google Play Store.

I tillegg sikrer appen de beste kvalitetsoppføringene ved hjelp av MLS-tavler og lokale dataleverandører. Du kan dele husene dine med venner og familie for å søke deres meninger.

Kort sagt, hvis du er en førstegangskjøper, kan du få gode boliglånsalternativer med Homes.com for Sale & Rent. Disse boliglånsalternativene inkluderer refinansieringslån og til og med spesialpriser.

LoopNet

LoopNet har en omfattende database med næringseiendommer som inkluderer kontor-, industri- og butikklokaler. Brukere kan få detaljert informasjon om de tilgjengelige egenskapene.

Men med LoopNet kan du være den første som får vite når en ny eiendom introduseres i markedet. I tillegg vil du bli varslet hvis det er endringer i den oppførte eiendommen din.

Videre kan du be om ytterligere informasjon og en omvisning med en eiendomsmegler for å besøke stedet.

Få tilgang til LoopNet Real Estate-appen ved å installere via Google Play Store og App Store. Kort sagt, Loopnet er en nyttig app for folk som ønsker å kjøpe eller leie næringseiendom, siden den knytter folk til eiendom.

Vanlige spørsmål

Bør jeg bruke mer enn én app når jeg søker etter hus?

Ja, å bruke mer enn én app kan være fordelaktig for deg. Hver app tilbyr forskjellige funksjoner og en rekke databaser som kan dykke dypt inn i søkene dine og gi deg fullstendig dekning.

Hvordan anslår disse appene verdien av et hus?

Husjaktapper anslår verdien av et hus ved å samle inn data fra flere kilder, inkludert MLS-databaser, brukergenerert innhold eller offentlige registre.

Er dataene nøyaktige?

Du kan følge applikasjonens data for å finne et pent hus. Nøyaktigheten kan imidlertid variere ettersom disse kildene samler inn data fra flere kilder.

Forfatterens notat

Som nevnt tidligere er alle husjaktapplikasjonene perfekte og kan passe til kravlisten din. Teknologi kan oppgradere jaktopplevelsen din. Dine behov vil hjelpe deg å skille mellom alle disse nevnte applikasjonene. Viktigst, husk å velge den som fungerer for din sikkerhet og komfort og ta vare på budsjettet ditt.

Konklusjon

I et nøtteskall, alle søker et vakkert, budsjettvennlig hus. Husjaktapper er laget for dette formålet. Den bringer dine filtrerte søk inn i håndflaten din. Vi håper at du får løst alle spørsmålene dine etter å ha gått gjennom artikkelen.

Vi har nevnt de beste jaktappene. Du kan velge fra ovennevnte søknad hvis du får en som oppfyller dine krav. Vennligst se gjennom hver applikasjons essensielle funksjon, og bestem deretter hvilken du skal velge. Til slutt, finn deg et perfekt hjem med veiledning fra disse jaktappene.

Deretter kan du lese om smarte ting å jobbe hjemmefra.

x