tipsbilk.net

10 beste apper som tjener penger i 2024

Borte er tidene da mobile enheter bare var verktøy for kommunikasjon. I dag er mulighetene for å tjene penger på smarttelefonen din uendelige, med apper for å tjene penger er en av de enkleste og mest fleksible måtene å øke inntekten på.

Kravet om ekstra inntekt blant folk har økt populariteten til disse appene, så deres nåværende tilstand er sterk og økende. Som et resultat kan du finne hundrevis av apper som tilbyr en rekke måter å tjene ekstra penger på.

Imidlertid er ikke alle av dem verdt din tid og innsats. Målet er å finne legitime apper som betaler for å fullføre oppgaver du virkelig liker, alt uten å belaste timeplanen din.

Men før vi foreslår de beste appene for å tjene penger, la oss ta et øyeblikk for å avklare hva disse appene er og hvordan de fungerer.

Innholdsfortegnelse

Hva er apper for å tjene penger?

Apper for å tjene penger er mobilapplikasjoner som er utviklet for å hjelpe enhver aspirerende pengemaker med å tjene penger eller belønninger gjennom ulike online oppgaver eller aktiviteter. Brukere deltar i aktiviteter som å dele sine meninger med merkevarer, spille spill eller handle på nettet, og disse appene betaler dem for tiden og innsatsen.

Mens de fleste er gratis å laste ned og bruke, er andre apper betalt eller krever betaling for å låse opp premiumfunksjoner. I tillegg til å tilby ulike typer oppgaver og inntjeningspotensiale, er de også forskjellige i funksjoner, betalingsmåter, uttaksterskler og mye mer.

Med så mange penger å tjene apper der ute, kan det være utfordrende å velge en. Dette er grunnen til at vi har undersøkt markedet og valgt ut de beste appene som tjener penger.

Pawns.app

Selv om det er relativt nytt, har Pawns.app allerede fått stor oppmerksomhet på grunn av det enorme potensialet og brukervennligheten. La oss se hvorfor denne appen for undersøkelse og båndbreddedeling er øverst på listen vår over beste apper som betaler deg ekte penger.

Egenskaper

Pawns.app er en legitim app for å tjene penger som er tilgjengelig overalt. Appen er virkelig global, og gir alle en sjanse til å tjene litt ekstra penger, uansett hvor de er.

I motsetning til mange andre undersøkelsesapper, bruker ikke denne et komplekst poengsystem. I stedet legges inntektene dine automatisk til saldoen din når du har fullført en undersøkelse.

Undersøkelsene er korte, og du kan fullføre dem på dine egne timer – når du har noen minutter. De dekker også interessante emner som sport, biler, kjæledyr og teknologi.

Med Pawns.app kan du også selge ubrukt båndbredde ved å aktivere alternativet for internettdeling. Appen er 100 % gratis og trygg, med den pålitelige proxy-leverandøren IPRoyal som står bak den.

La oss diskutere de største styrkene og svakhetene til Pawns.app.

Fordeler

 • Korte, høyt betalte spørreundersøkelser – Pawns.app-undersøkelser tar bare noen få minutter å fullføre og betaler opptil $1 hver, noe som gjør den til en av de best betalende appene i bransjen.
 • Flere opptjeningsalternativer – Appen lar deg tjene mer penger ved å dele den ubrukte nettrafikken din med andre, henvise venner og familie til Pawns.app og delta i hyppige utdelinger og konkurranser på sosiale medier.
 • Raske utbetalinger – Denne appen tilbyr umiddelbare utbetalinger, slik at du kan nyte belønningene dine uten å vente.
 • Ikke noe poengsystem – Hvis du bruker Pawns.app, trenger du ikke å konvertere poeng for å finne ut inntektene dine.
 • Globalt – Appen er tilgjengelig i alle land i verden, og gir alle en sjanse til å tjene anstendige penger på fritiden.

Ulemper

 • Begrenset undersøkelsestilgjengelighet på enkelte steder – undersøkelsestilgjengeligheten kan variere fra land til land, med noen regioner som har færre alternativer.

Brukervennlighet

Pawns.app er lett å finne i Google Play Store og iOS App Store. Det er gratis å installere og bruke på alle Android-, iOS-, Windows-, macOS- eller Linux-enheter.

Å opprette en konto krever bare noen få minutter, og når du først er inne, kan du se etter tilgjengelige undersøkelser og ta en med en gang.

Appen har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt, som sikrer at selv ikke-teknologikyndige brukere enkelt kan navigere i den. Den er godt organisert med tydelige knapper og ikoner og tilgjengelig på 8 språk.

Potensielle inntekter

Med sine korte, men høyt betalte undersøkelser, rangerer Pawns.app blant de ledende appene for å tjene penger, og presenterer brukere med betydelig inntektspotensial.

Undersøkelsene tar ikke mer enn noen få minutter å fullføre, men de betaler i gjennomsnitt $1 hver. Jo flere tilgjengelige spørreundersøkelser du fyller ut, jo mer penger får du.

Å slå på alternativet for internettdeling vil hjelpe deg å tjene enda mer, spesielt hvis du installerer og bruker appen på en rekke enheter med forskjellige IP-adresser.

Andre måter å tjene penger på nettet med Pawns.app er ved å henvise folk til plattformen og delta i giveaways og konkurranser på sosiale medier.

Hvis du blir med i henvisningsprogrammet, kan du tjene 10 % av hver utbetaling som du henviser til for livet.

Brukeranmeldelser og vurderinger

Pawns.app har fått høye rangeringer på populære anmeldelsessider som Trustpilot og Google Play og iOS Store, med brukere som stort sett berømmet de umiddelbare utbetalingene, den lave uttaksterskelen og det store inntektspotensialet.

 • Trustpilot-vurdering – 4,5/5 med 300+ anmeldelser
 • Google Play-vurdering – 4,6/5 med 31K+ anmeldelser
 • iOS-vurdering – 4,6/5 med 500+ anmeldelser

Registreringsbonuser eller kampanjer

Pawns.app gir deg $1 på å bli med gjennom noens henvisningslenke. Det gir også $0,20 for å fullføre en kort kvalifikasjonsundersøkelse som består av bare noen få demografiske spørsmål.

Appen gir deg en ekstra $1 bonus på henvisningens første utbetaling og $1 mer etter å ha henvist 10 personer på plattformen.

Betalingsmetoder og uttaksterskler

Pawns.app har en lav minimumsutbetaling på bare $5, som ikke bør ta deg for lang tid å nå. Avhengig av hvor du befinner deg, kan du få betalt til PayPal-kontoen din hvis du foretrekker ekte penger, gavekort eller Bitcoin.

Merkeundersøkelser

Merkeundersøkelser er et velkjent navn blant undersøkelsestakere, og tilbyr betalte online undersøkelser i over et tiår.

Det er helt legitimt å samarbeide med Fortune 500-selskaper og markedsundersøkelsesfirmaer for å belønne brukere for deres meninger.

Egenskaper

Denne appen er tilgjengelig i USA, Storbritannia og Canada, så så lenge du bor på noen av disse stedene, kan du bruke den til å tjene penger på nettet.

I stedet for å kaste bort tid på å søke etter undersøkelser du er kvalifisert for, gjør appen jobben for deg ved å matche deg med kvalifiserte undersøkelser.

Du må imidlertid konvertere poeng til kontanter for å bestemme inntektene dine, ettersom Branded Surveys sitt belønningssystem er strukturert rundt akkumulering av poeng.

Appen tilbyr korte og lange spørreundersøkelser, som kan ta opptil 20 eller 30 minutter å fullføre.

Fordeler

 • En rekke undersøkelsesmuligheter – Undersøkelser dekker en rekke emner, slik at du kan finne de mest relevante og engasjerende for deg.
 • Survey Matching Engine – Appen matcher deg med kvalifiserende undersøkelser basert på profilen din.
 • Flere måter å tjene bonuspoeng på – Branded Surveys sin bonusstruktur, daglige meningsmålinger, ledertavler og undersøkelsesstreker gir deg en sjanse til å maksimere inntektene dine.
 • Flere innløsningsalternativer – Appen tilbyr ulike belønningsalternativer, inkludert veldedighetsdonasjoner.

Ulemper

 • Et poengsystem – Du tjener belønninger i appen gjennom et poengbasert system, så du må konvertere dem til kontanter for å vite hvor mye du har tjent.
 • Tidkrevende – Noen undersøkelser kan ta opptil 20–30 minutter å fullføre, uten å nødvendigvis betale mer enn kortere.
 • Spørreundersøkelser kan fylles opp raskt – Mange brukere synes det er utfordrende å få tilgang til spesifikke spørreundersøkelser ettersom de har en tendens til å fylles opp raskt.
 • Ikke tilgjengelig overalt – Denne appen er bare tilgjengelig i Storbritannia, USA og Canada, noe som gjør at brukere i andre regioner ikke kan tjene belønninger.

Brukervennlighet

I tillegg til en desktopversjon, kan du også finne Branded Surveys-mobilappen for Android- og iOS-enheter, slik at du kan ta undersøkelser mens du er på farten.

Appen er enkel å bruke, med et brukervennlig dashbord som gjør det enkelt for deg å navigere og fullføre spørreundersøkelser.

Du må først ta en introduksjonsundersøkelse slik at Branded Surveys kan koble deg sammen med kvalifiserende undersøkelser. Dette kan ta deg rundt fem minutter, men det belønner deg med 50 poeng.

Potensielle inntekter

Disse undersøkelsene betaler mellom 5 og 250 poeng, der 1 poeng tilsvarer $0,01. Noen undersøkelser kan ta lengre tid å fullføre og betale like mye som kortere, så det kan være lurt å unngå dem.

Appen lar deg øke inntektene dine ved å fullføre daglige meningsmålinger, vanligvis betale 5 ekstra poeng. Du kan også delta i en konkurranse blant brukere og tjene opptil 1000 bonuspoeng hvis du kommer deg til toppen av ledertavlen.

I tillegg kan du fullføre streker og få bonuspoeng, avhengig av din Elite Branded-status.

Til slutt kan du henvise folk til plattformen og tjene ytterligere 50 poeng for alle som registrerer seg med henvisningslenken din og oppnår sølvstatus.

Brukeranmeldelser og vurderinger

Branded Surveys nyter høy rangering på anmeldelsessider og appbutikker, med mange «utmerkede» anmeldelser fra brukere.

 • Trustpilot-vurdering – 4,1/5 med 84K+ anmeldelser
 • Google Play-vurdering – 4,2/5 med 3K+ anmeldelser
 • iOS-vurdering – 4,5/5 med 2K+ anmeldelser

Registreringsbonuser eller kampanjer

Hvis du registrerer deg for denne appen for å tjene penger ved å bruke en henvisningslenke og fullfører introduksjonsundersøkelsen, får du en bonus på 100 poeng, som er $1.

Så snart du har fullført introundersøkelsen, får du 50 ekstra poeng. Ved å bruke gyldige kampanjekoder kan du få noen flere poeng.

Å henvise andre kan også gi deg flere poeng, avhengig av kontonivået ditt.

Betalingsmetoder og uttaksterskler

Appen gir deg flere alternativer for å løse inn poengene dine så snart du tjener 500 poeng eller $5.

Du kan motta gavekort til noen av de mest populære forhandlerne, gi en veldedig donasjon eller få betalt kontant via PayPal eller Branded Pay – kun tilgjengelig for amerikanske brukere som ønsker å motta betalinger til bankkontoen sin.

Swagbucks

Swagbucks er en annen populær app som lar deg fullføre forskjellige oppgaver i bytte mot belønninger.

Du kan ta betalte spørreundersøkelser, handle online, spille spill eller bare søke på nettet og motta en liten kompensasjon for det.

Egenskaper

Appen gir kun inntektsmuligheter for personer som bor i Storbritannia, USA, Frankrike, Canada, New Zealand, Irland, Australia, India, Portugal, Spania eller Tyskland.

Swagbucks bruker sin egen valuta kalt SB-poeng for å belønne brukere for å fullføre oppgaver, enten de tar undersøkelser, spiller spill, handler på nettet, ser på videoer eller installerer gratisapper.

SB-poengene kan løses inn mot ekte kontanter eller gavekort.

I tillegg til å tilby et stort utvalg av oppgaver, gir appen også mange måter å tjene bonuspoeng på.

Fordeler

 • Et stort utvalg av oppgaver – Denne appen lar deg tjene litt ekstra penger på så mange måter, og sikrer at alle finner en oppgave for deres smak.
 • Flere måter å tjene bonuspoeng på – Swagbucks tilbyr ulike metoder for å tjene bonus SB-poeng.
 • Lav utbetalingsterskel – Med en av de laveste uttakstersklene i bransjen, sikrer Swagbucks at du raskt kan nyte belønningene dine.

Ulemper

 • Lengre undersøkelser betaler ikke nødvendigvis mer – Varigheten av en Swagbucks-undersøkelse korrelerer ikke alltid med utbetalingen, så å ta en lang undersøkelse er ikke alltid det beste alternativet.
 • Et poengsystem og unik valuta – Dette krever at du forstår hvordan SB-poeng fungerer, slik at du kan konvertere dem til penger.
 • Ikke tilgjengelig overalt – Akkurat nå er Swagbucks kun tilgjengelig på 11 steder, noe som er litt begrensende.

Brukervennlighet

Denne gratisappen er enkel å bli med og krever at du oppretter en konto og svarer på et sett med demografiske spørsmål.

Du kan finne den på Apple App Store og Google Play Store og bruke den på alle Android- og iOS-enheter. Du kan også bruke den på stasjonære enheter.

Potensielle inntekter

Å ta spørreundersøkelser er den best betalende oppgaven på Swagbucks. De kan vare fra 5 til 60 minutter, de vanligste tar 5 til 10 minutter å fullføre.

Disse betaler vanligvis 40 til 100 SB-poeng, hvor 100 SB-poeng tilsvarer $1.

Oppgaver som å se på videoer og bruke Swagbucks Search som standard nettleser kan gi deg bare noen få poeng eller øre.

Appens cash-back-program gir et gjennomsnitt på 3 poeng for hver dollar du bruker.

Kjøp i spillet kan hjelpe deg med å tjene flere poeng, men du må bruke mye mer penger enn du kan tjene.

Å henvise venner til Swagbucks kan også øke inntektene dine, slik at du får 10 % livstidsprovisjon på vennenes poeng.

Brukervurderinger og anmeldelser

Mange Swagbucks-brukere hevder at appen er en av de beste appene som tjener penger.

 • Trustpilot-vurdering – 4,3/5 med 35 000+ anmeldelser
 • Google Play-vurdering – 4,2/5 med 120 000+ anmeldelser
 • iOS-vurdering – 4,4/5 med 100K+ anmeldelser

Registreringsbonuser eller kampanjer

Denne appen har en generøs registreringsbonus på $5. I tillegg tilbyr den ytterligere $10 bonus, men du må bruke minst $25 fra en av selgerne.

Hvis du er en hyppig bruker, kan det hende du ser en Swag-kode av og til, som vil gi deg noen ekstra poeng.

Betalingsmetoder og uttaksterskler

Swagbucks lar deg utbetale via PayPal så snart du tjener $3. En annen måte å løse inn poengene dine på er via gavekort fra populære merker.

Du kan også få betalt i kryptovaluta.

Undersøkelsesjunkie

Undersøkelsesjunkie er et populært markedsundersøkelsesselskap som tilbyr flere måter å tjene passiv inntekt på.

Å ta undersøkelser er den viktigste måten å vinne pengepremier på med denne appen.

Egenskaper

Survey Junkie kan brukes av innbyggere i bare fire land – USA, Storbritannia, Australia og Canada.

Bortsett fra online undersøkelser, tilbyr appen noen flere måter å tjene penger på.

Disse inkluderer å dele din nettadferd med merkevarer, teste produkter og delta i nettfokusgrupper, personlige fokusgrupper eller telefonundersøkelser.

Du kan finne korte undersøkelser som tar flere minutter å fullføre og lange som tar opptil 20–30 minutter. Appen er legitim og gratis og betaler i poeng.

Fordeler

 • Flere måter å tjene penger på – Denne appen gir flere forskjellige måter å tjene poeng på, slik at du kan bruke den til det fulle.
 • Poeng for undersøkelser du er diskvalifisert fra – Noen ganger kan du bli diskvalifisert fra en undersøkelse halvveis, men appen vil fortsatt gi deg noen få poeng.
 • Gode ​​utbetalingsalternativer – Appen tilbyr en rekke utbetalingsvalg, inkludert bankoverføring.

Ulemper

 • Kun tilgjengelig på 4 steder – Den begrensede tilgjengeligheten til appen forbyr tilgang til brukere i andre regioner.
 • Få undersøkelser som tilbys – Noen brukere klager over mangelen på undersøkelsesmuligheter og hyppige diskvalifikasjoner.

Brukervennlighet

Survey Junkie er tilgjengelig på stasjonære og mobile enheter, og støtter Windows, Mac, Android og iPhone.

Appen er gratis å installere og bruke, og tar bare noen få minutter å starte.

I tillegg til å fullføre den grunnleggende profilen din, kan du opprette flere profiler for flere undersøkelsesmuligheter.

Brukere synes dashbordets enkelhet og brukervennlighet er svært attraktivt.

Potensielle inntekter

Den beste måten å tjene penger på med denne appen er ved å fylle ut spørreundersøkelser. Undersøkelsene kan ta fra flere minutter til 30 minutter å fullføre, og betaler 10 til 200 poeng hver.

Du kan for eksempel finne en 10-minutters undersøkelse som gir 40 poeng eller en 6-minutters undersøkelse som gir 10 poeng, der 1 poeng tilsvarer $0,01.

Før du tar en undersøkelse, kan du se tidsestimatet for å fullføre den og antall poeng den gir deg.

I gjennomsnitt betaler produkttesting på appen hvor som helst mellom $5 og $50, å dele din nettadferd med merkevarer betaler noen ekstra poeng, og å delta i telefonundersøkelser betaler $5 til $100.

Brukeranmeldelser og vurderinger

Survey Junkie er en legitim og pålitelig organisasjon, noe som fremgår av det høye antallet positive anmeldelser.

 • Trustpilot-vurdering – 4,2/5 med 44K+ anmeldelser
 • Google Play-vurdering – 4,4/5 med 87K+ anmeldelser
 • iOS-vurdering – 4,5/5 med 69K+ anmeldelser

Registreringsbonuser eller kampanjer

Bare ved å bli med i Survey Junkie, vil du få en 25-poengs bonus, som er 25 cent. Du får også ytterligere 25 poeng for å bekrefte e-posten din.

Hvis du fullfører profilen din, får du ytterligere 50 poeng.

Du kan få 40 poeng for å fullføre noen ekstra profilundersøkelser, og 10 poeng til for å se noen opplæringsprogrammer.

Betalingsmetoder og uttaksterskler

Utbetalingsgrensen er $5, men for de som har blitt med i appen før september 2019, er det $10.

Du kan få betalt via PayPal eller gavekort, og hvis du er en amerikansk bruker har du også mulighet for bankoverføring.

Rakuten

Rakuten er en velkjent cash-back-app og nettsted som lar deg tjene noen få dollar fra dine vanlige kjøpsvaner i bytte mot netthandelsdataene dine.

Med over 20 år på markedet er det helt legitimt og pålitelig, så du vet at det er en av appene som betaler.

Egenskaper

Denne appen er tilgjengelig i USA og flere EU-land, inkludert Storbritannia, Spania, Ukraina, Tyskland og Frankrike.

Med over 3500 partnerbutikker, inkludert både populære og små nettmerker, skiller den seg ut fra konkurrentene.

Rakuten sporer nesten 100 % av transaksjonene dine, med muligheten til å se din netthandelshistorikk de siste tre månedene.

Appen kjører spesielle kampanjer av og til, slik at du kan tjene på tidsbegrensede avtaler og tilby ekstra penger tilbake.

Fordeler

 • Høyere enn gjennomsnittet tilbakebetalingsrater – Brukerne er ganske fornøyde med Rakutens priser.
 • Over 3500 støttede butikker – Med et så omfattende butikkutvalg kan du ofte få penger tilbake når du handler på nett.
 • Flotte utbetalingsalternativer – I motsetning til de fleste cash-back-apper, gir denne deg flere alternativer for å få betalt, inkludert ekte pengepremier.

Ulemper

 • Kvartalsvise utbetalinger – Rakuten tilbyr ikke betaling på forespørsel. I stedet kjører utbetalingsplanen på kvartalsbasis, så du må kanskje vente opptil 120 dager for å få betalt.
 • Begrensede butikkbutikker – Rakuten har mindre enn 100 butikkpartnere, unntatt de fleste større forhandlere.
 • Appen er ikke kompatibel med mange selgerapper – I dette tilfellet må du bruke skrivebordssiden, noe som gjør appen meningsløs når du bruker mobiltelefonen.

Brukervennlighet

Du kan bli med i Rakuten gratis ved å bruke bare e-postadressen din eller Facebook.

Du skriver inn ønsket produkt i søkefeltet og ser etter det beste tilbudet.

Når du bruker butikkfunksjonen for første gang, må du oppgi kreditt- eller debetkortet ditt. Dette er nødvendig for å koble den til kontoen din.

Potensielle inntekter

Med Rakuten får du opptil 40 % penger tilbake i de støttede butikkene.

Du kan øke inntektene dine ved å bruke tidsbegrensede bonuser, for eksempel 10 % cashback på hoteller eller 20 % i over 300 butikker i 2022.

Du kan tjene enda mer ved å henvise Rakuten til venner og familie. Alle som registrerer seg og foretar et kjøp vil gi deg en bonus på $10 til $40.

Brukervurderinger og anmeldelser

Ifølge brukere er Rakuten en av de beste cash-back-plattformene, og etablerer den som en av de beste appene for å tjene penger.

Her er vurderingene for Rakuten.com (USA):

 • Trustpilot-vurdering – 4,5/5 med 26K+ anmeldelser
 • Google Play-vurdering – 3,8/5 med 70 000+ anmeldelser
 • iOS-vurdering – 4,8/5 med 358K+ anmeldelser

Registreringsbonuser eller kampanjer

Rakuten tilbyr en bonus på $10 når du registrerer deg på plattformen, noe som er ganske generøst.

Det er imidlertid én betingelse – du må bruke minst $25 på kvalifiserte butikker innen de første tre månedene.

Du kan også få kuponger ved å klikke URL-er eller knapper som er lagt ut på nettsteder eller e-poster.

Betalingsmetoder og uttaksterskler

Denne plattformen betaler brukere kvartalsvis, så du vil ikke finne betalinger på forespørsel.

Dette betyr at selv om du når uttaksgrensen på $5, må du vente opptil tre måneder på å få betalt.

Tilgjengelige betalingsmåter inkluderer å få kontanter til PayPal-kontoen din, American Express-belønningspoeng eller papirsjekker.

Feilspill

Feilspill er en flott app for å tjene penger for mobilspillere, som gir dem en sjanse til å tjene gratis gavekort for å spille online spill på telefonene sine.

Appen er 100 % legitim og gratis, fra nedlasting til innløsning, noe som gjør den til en av de beste spillappene som lar deg tjene penger.

Egenskaper

Mistplay er tilgjengelig på 15 steder over hele verden – USA, Storbritannia, Canada, Spania, Tyskland, Sverige, Norge, Frankrike, Singapore, Finland, Korea, Danmark, New Zealand, Australia og Italia.

Appen betaler deg for å spille spill, og lar deg velge mellom en rekke regionspesifikke spill.

Dette betyr at de tilgjengelige spillene avhenger av brukerens plassering.

Mistplay betaler i poeng kalt Units, som kan endres hver dag.

For å gjøre ting enda mer komplisert er det poeng som kalles GXP, som står for Game Experience Points, og PXP for Player Experience Points, som alle påvirker hverandre.

Fordeler

 • Få betalt for å spille spill – Hvor utrolig det enn kan høres ut, betaler appen deg virkelig for å spille visse nettspill fordi du fungerer som spilltester for partnerne.
 • Lavt minimumsuttak – Appen lar deg løse inn poengene dine så snart du tjener $5.
 • Tilgjengelig på 15 steder over hele verden – Brukere fra 15 land kan laste ned og bruke appen gratis og bruke den til å spille mobilspill og tjene belønninger.

Ulemper

 • Komplisert poengsystem – Denne appen har tre typer poeng som er relatert til hverandre, noe som gjør det utfordrende å se hvor mye du har tjent.
 • Ingen iOS-versjon – Mistplay er kun tilgjengelig på Google Play Store, i det minste foreløpig.
 • Ingen ekte penger – Du kan ikke få betalt kontant.

Brukervennlighet

Det er enkelt å laste ned appen og installere den på Android-telefonen din. Registrering krever din e-postadresse eller Facebook.

Annen informasjon du må oppgi er kjønn og fødselsdato.

For å la appen kjøre etter behov og tjene poeng, må du gjøre noen endringer i innstillingene dine.

Disse inkluderer å la den vises på toppen av andre kjørende apper og deaktivere strømsparingsmodusen på mobiltelefonen din.

Etter det kan du begynne å spille spill og tjene penger.

Potensielle inntekter

Appen gir deg et forskjellig antall enheter avhengig av hvor lenge du spiller og hvilket nivå du når.

Totalt sett, jo lenger du spiller og jo høyere PXP-er, jo flere poeng vil du tjene per minutt.

For å gjøre ting litt klarere, 1800 poeng tilsvarer $5, og 3000 poeng tilsvarer $10 når de løses inn mot gavekort.

Du kan tjene flere poeng når du henviser andre til Mistplay.

Brukervurderinger og anmeldelser

Appen er godt ansett, med et rykte som faller i mellomområdet. Brukere elsker hvor enkelt det er å tjene en belønning, men andre klager på kundestøtten.

 • Trustpilot-vurdering – 3,6/5 med 800+ anmeldelser
 • Google Play-vurdering – 4/5 med 400 000+ anmeldelser

Registreringsbonuser eller kampanjer

Mistplay tilbyr ingen registreringsbonus.

Den tilbyr kun en 50-poengs bonus når noen bruker henvisningslenken din for å bli med i appen, og en annen 100-poengs bonus når vennen din løser inn sitt første gavekort.

Betalingsmetoder og uttaksterskler

Mistplay lar deg løse inn poengene dine for gavekort fra populære butikker som Starbucks, Amazon og Nintendo etter å ha tjent $5.

Du kan dessverre ikke få betalt kontant via PayPal eller lignende plattformer. Gavekort og kreditter i appen er den eneste måten å løse inn Mistplay-inntektene på.

Hent

Med Hent, kan du tjene gratis penger ved å skanne dagligvarekvitteringer fra daglige kjøp. Det er en av de enkleste måtene å få penger tilbake for kjøp i butikk.

Forbrukerlojalitetsappen, tidligere kjent som Fetch Rewards, har over 18 millioner aktive månedlige brukere, så du kan være trygg på at den fungerer.

Egenskaper

Denne appen er bare tilgjengelig i USA, så hvis du er utenfor denne regionen, bør du se etter en annen app for å tjene penger.

Kvitteringsskanningsappen fungerer i alle dagligvarebutikker i USA, fra store boksbutikker og bensinstasjoner til klesforhandlere og jernvarebutikker.

Så hver gang du foretar et kjøp og skanner kvitteringen din, får du poeng.

Appen støtter også over 50 nettforhandlere, slik at du kan skanne e-kvitteringer fra hvilken som helst av dem.

Når du samler nok poeng, kan du bytte dem til gratis gavekort.

Fetch Rewards, eller ganske enkelt Fetch, er lovlig og har en lav uttaksterskel, men det kan være utfordrende å nå den.

Fordeler

 • Enkel å bruke – Alt du trenger å gjøre er å skanne kvitteringen, noe som bare tar noen få sekunder.
 • Landsdekkende dekning – Du kan bruke appen til å skanne kvitteringer og tjene poeng ved kjøp i butikk i nesten alle butikker i USA.
 • Støtter over 50 e-butikker – Appen lar deg tjene poeng selv når du kjøper i enkelte e-butikker.
 • Lav utbetalingsterskel – Fetch lar deg løse inn poengene dine etter å ha tjent bare $3.
 • Konsekvente utbetalinger – uansett hvor mye penger du bruker, belønner appen deg med samme antall poeng.

Ulemper

 • Lavt inntektspotensial – Selv om det er enkelt å skanne kvitteringer på Fetch, er inntjeningspotensialet lavt, og poeng akkumuleres ganske sakte.
 • Kun tilgjengelig i USA – Denne forbrukerlojalitetsappen er ikke global, så du kan bare bruke den hvis du er i USA.
 • Ingen mulighet for ekte pengepremier – Fetch tilbyr ikke muligheten til å bli betalt i kontanter.

Brukervennlighet

Denne gratisappen er enkel å laste ned og bruke på hvilken som helst Android- og iPhone-mobiltelefon.

Du laster det bare ned og begynner å ta bilder av kvitteringene dine.

Appen sporer forbruket ditt og viser hvor mye du har brukt i en bestemt butikk i pene grafer og månedlige oversikter.

Potensielle inntekter

Fetch betaler deg i poeng, men den interessante delen er dens konsekvente utbetalingsbeløp – du får 25 poeng for hver kvittering, uansett hvor mye du har brukt.

Du kan imidlertid bare skanne opptil 35 kvitteringer per uke, noe som er litt begrensende.

I tillegg tilsvarer 1000 poeng $1, så det kan ta ganske lang tid å løse inn prisen. Appen lar deg imidlertid tjene bonuspoeng for å kjøpe kvalifiserende eller tidsbegrensede varer.

Å bli med i Fetch Club i appen vil låse opp eksklusivt innhold og tilbud fra store merker for å tjene enda flere poeng.

En annen måte å øke inntektene på er å henvise Fetch-appen til folk for å få hvor som helst mellom 2000 og 4000 poeng etter at noen bruker lenken din for å bli med og skanner den første kvitteringen.

Brukervurderinger og anmeldelser

Fetch nyter godt omdømme blant brukere, og berømmer appen for sin enkelhet.

 • Trustpilot-vurdering – 4,7/5 med 1500+ anmeldelser
 • Google Play-vurdering – 4,6/5 med 935 000+ anmeldelser
 • iOS-vurdering – 4,8/5 med 4,6 millioner anmeldelser

Registreringsbonuser eller kampanjer

Denne appen gir deg 2000 bonuspoeng ved registrering, som tilsvarer $2.

På denne måten hjelper det deg å nå uttaksterskelen raskere, noe som ellers sannsynligvis ville tatt deg en god stund.

Hvis du bruker noens henvisningslenke for å bli med i appen, kan du øke velkomstbonuspoengene til 3000-4000.

Betalingsmetoder og uttaksterskler

Fetchs utbetalingsterskel er $3, noe som er ganske lavt sammenlignet med andre apper som tjener penger.

Du kan løse inn poengene dine for alle slags gavekort eller donasjoner til partnerorganisasjoner.

Hvis du ønsker å få betalt i gavekort, må du mest sannsynlig tjene 5000 poeng eller $5, siden de fleste gavekort starter på denne prisen.

Opp

Hvis du ser etter apper som betaler deg ekte penger, Opp er definitivt et alternativ å vurdere. Mens appen fokuserer på gasskjøp, tilbyr den også penger tilbake for kjøp hos mange restauranter og forhandlere.

Egenskaper

Oppsiden er begrenset til USA, så den har ikke verdensomspennende rekkevidde.

Du kan bruke den til å spare penger på bensin eller kjøp i utvalgte nærbutikker og restauranter over hele landet.

For å motta penger tilbake fra et kjøp, må du først aktivere tilbudet ved å klikke på «Krev». Deretter har du 4 timer på deg til å foreta kjøpet og være kvalifisert for en belønning.

Hvis du bruker kvitteringsskanningsalternativet, har du 24 timer på deg til å laste det opp.

Appen kan skilte med ulike innløsningsalternativer og en relativt rask betalingsprosess.

Fordeler

 • Enkel å bruke – Upside gir en enkel måte å få tilbake noen av pengene når du fyller bensintanken og kjøper dagligvarer i visse restauranter og butikker.
 • Betaler ekte penger – Appen gir deg muligheten til å få betalt kontant via PayPal eller bankinnskudd.
 • Høye tilbakebetalingssatser for dagligvarekjøp – Appen lover 13 % til 35 % tilbakebetalingsrater når du kjøper i dagligvarebutikker eller restauranter.

Ulemper

 • Begrenset tilgjengelighet – Upside er kun tilgjengelig i USA, og tilbyr cashback for kjøp på utvalgte bensinstasjoner, nærbutikker og restauranter.
 • Priser kan variere – Den samme kjeden kan tilby forskjellige priser på forskjellige steder, med noen som ikke engang gir et cash-back-alternativ.
 • Ingen kvittering kan bety ingen inntekter – Hvis du glemmer en kvittering, eller hvis viktige detaljer mangler på kvitteringen, vil ikke appen gi deg en belønning.

Brukervennlighet

Upside er en iOS- og Android-app, gratis å laste ned og bruke.

Det er enkelt å opprette en konto, og det intuitive grensesnittet gjør det enkelt å bruke.

Appen lar deg skanne kvitteringer eller koble kjøpene dine på støttede bensinstasjoner og butikker med innsjekkingen din.

Potensielle inntekter

Upside tilbyr tilbakebetalingssatser for gasskjøp som varierer mellom 1 cent og 25 cent per gallon. For gjennomsnittsbilen vil dette bety $5 til $119 i årlige besparelser.

For en gjennomsnittlig varebil eller lastebil er det $7 til $165 per år.

Appens tilbakebetalingsrate for kjøp i utvalgte restauranter og dagligvarebutikker, unntatt de som gjøres gjennom leveringstjenester, varierer mellom 13 % og 35 %, noe som er ganske greit.

Du kan også dra nytte av Upsides henvisningsprogram, hvor henvisningsbonusen kan variere.

Programmet gir deg en bonus første gang vennen din kjøper bensin og en annen bonus for hver gallon som kjøpes i fremtiden.

Du får også en bonus når henvisningene deres fyller bensintankene deres.

Kampanjekoder er kun tilgjengelig for nye brukere.

Brukervurderinger og anmeldelser

Denne appen har blandede anmeldelser, med noen brukere som er fornøyd med dens brukervennlighet og andre skuffet over inntjeningspotensialet og det nødvendige trinnet der du må velge «Betalt» etter å ha foretatt et kjøp for å få belønningen din.

 • Trustpilot-vurdering – 1,5/5 med 303 anmeldelser
 • Google Play-vurdering – 4,6/5 med 300 000+ anmeldelser
 • iOS-vurdering – 4,8/5 med 456K+ anmeldelser

Registreringsbonuser eller kampanjer

Hvis du bruker en henvisningslenke for å registrere deg for Oppetid og kampanjekoder, kan du få 25 cent per gallon som en velkomstbonus.

Betalingsmetoder og uttaksterskler

Upside gir deg flere måter å motta inntektene dine på.

Varigheten av betalingsbehandlingen og om du skal betale et gebyr avhenger imidlertid av den valgte betalingsmåten og utbetalingsbeløpet.

Tilgjengelige betalingsalternativer er digitale gavekort med en minimumsutbetaling på $10 for de fleste av dem, kontanter via bankoverføring med et gebyr på $1 hvis du ønsker å ta ut mindre enn $10, og kontanter via PayPal med et gebyr på $1 hvis du trenger å ta ut. mindre enn $15.

Bingo kontanter

Bingo kontanter er en av de beste appene for spillere, som lar dem vinne ekte pengepremier for å spille online spill.

Det er en legitim app som drives av den anerkjente plattformen Skillz, så det er definitivt et alternativ å vurdere når du ser etter apper som betaler gratis penger.

Egenskaper

Selv om spillet kun er tilgjengelig i USA, har enkelte amerikanske land ikke tilgang til pengespillene, inkludert Arizona, Iowa, Louisiana, South Carolina og Washington.

Det er en free-to-play og pay-to-play-modell for de som ønsker å tjene pengebelønninger.

Så hvis du ønsker å delta i kontantturneringer, må du betale et innskudd på $5. Spill varer vanligvis rundt 2 minutter, og deltakerne matches basert på ferdighetsnivå.

Fordeler

 • Morsomt og enkelt å bruke – Spillappen gjør klassisk bingo til et spill for ekstra penger, med brukere som beskriver det som morsomt, vanedannende og enkelt.
 • Kontantturneringer for flere spillere – Spillappen tilbyr turneringer med ekte penger regelmessig, noe som sikrer gode inntjeningsmuligheter.
 • Det vil betale deg ekte penger – Bingo Cash lar deg utbetale belønningene dine med PayPal.

Ulemper

 • Et innskudd på $5 for å spille i pengespill – Hvis du vil delta i disse spillene, må du betale $5.
 • Begrenset tilgjengelighet – Spillappen er ikke global, og enkelte amerikanske land har ikke tilgang til pengeturneringer.

Brukervennlighet

Denne spillappen er tilgjengelig for iOS og Android mobile enheter og nettbrett. Du finner den i iOS og Play Store.

Nedlasting er gratis, men å delta i kontantturneringer krever at du betaler et innskudd.

Appen har et intuitivt grensesnitt og tilbyr en opplæring som hjelper deg med å spille spill og tjene pengebelønninger.

Potensielle inntekter

Alle spillere ser de samme kortene og ballene, så for å vinne et spill, må du være rask og fokusert. Når du får Bingo, gir appen deg poeng.

Appen tilbyr mange spill, som belønner brukere med pengepremier når de når de tre beste.

Så hvis du er en konsekvent Bingo Cash-spiller, kan du muligens tjene anstendige penger med appen. Bare pass på at du ikke betaler mer enn du kunne vinne.

Ved å invitere folk til plattformen kan du tjene opptil $15. Å samle trofeer er en annen måte å øke inntektene på.

Brukervurderinger og anmeldelser

Bingo Cash-spillere elsker hvor underholdende og vanedannende pengespillene er. Dessverre er spillet ikke oppført på Trustpilot, og har derfor ingen rangering.

 • Google Play-vurdering – 4,3/5 med 112 anmeldelser
 • iOS-vurdering – 4,7/5 med 106 000 anmeldelser

Registreringsbonuser eller kampanjer

Denne spillappen tilbyr ikke en velkomstbonus eller kampanjer.

Betalingsmetoder og uttaksterskler

Du kan ta ut inntektene dine gjennom Apple Pay og PayPal. Spillappen spesifiserer ikke en minimumsutbetalingsterskel.

Rakuten Insight

Rakuten Insight tilbyr betalte spørreundersøkelser du kan ta for å tjene penger på fritiden. Appen kommer fra selskapet bak cash-back-plattformen Rakuten, så den er 100 % legitim.

Egenskaper

Rakuten Insight er tilgjengelig i USA, Storbritannia, Frankrike og det meste av Asia.

Appen tilbyr betalte nettbaserte spørreundersøkelser for folk i disse regionene, og lar dem tjene litt ekstra penger ved å fylle ut spørreundersøkelser om ulike emner.

Etter å ha fullført hver undersøkelse på en vellykket måte, får du et annet antall poeng, avhengig av undersøkelsens lengde og innhold.

Undersøkelser kan ta alt mellom 3 og 20 minutter å fullføre. Det er også en mulighet for å bli diskvalifisert fra en undersøkelse midtveis, men du vil fortsatt få noen poeng.

De innløselige alternativene og undersøkelsesinvitasjonene varierer fra region til region.

Fordeler

 • Ulike betalingsmetoder – Denne undersøkelsesappen tilbyr ulike betalingsmetoder for ulike regioner, inkludert muligheten til å tjene ekstra penger via PayPal.
 • Mobilvennlig side – Rakuten Insight har en mobilvennlig side, slik at du enkelt kan ta spørreundersøkelser på din PC eller laptop.
 • Lav utbetalingsterskel – Du kan be om et uttak først etter å ha tjent $5.

Ulemper

 • Begrensede undersøkelsesmuligheter – Antall tilgjengelige undersøkelser på Rakuten Insight er lavere enn populære undersøkelsesplattformer.
 • Begrenset tilgjengelighet – Appen er tilgjengelig i bare 15 land over hele verden.

Brukervennlighet

Nedlasting og bruk av Rakuten Insight er helt gratis. Du kan finne appen i Play Store og, som nå, i iOS App Store.

Siden er mobilvennlig, slik at du kan bruke den på din stasjonære enhet like enkelt og effektivt som på din mobiltelefon.

Etter at du har fullført registreringen, bør du også fullføre profilen din, slik at du kan motta invitasjoner til spørreundersøkelser.

Potensielle inntekter

Rakuten Insight bruker et poengsystem, så hver gang du fullfører en undersøkelse, får du poeng, avhengig av faktorer som undersøkelsens varighet.

De fleste undersøkelser på appen betaler rundt 30 poeng etter å ha fullført dem, der 1 poeng tilsvarer $0,01.

Selv om appen tilbyr et henvisningsprogram for å øke inntektene dine, er det forvirrende og ikke tilgjengelig for alle.

Brukervurderinger og anmeldelser

Selv om Rakuten Insight ikke har imponerende rangeringer og mange anmeldelser sammenlignet med andre apper som tjener penger på listen vår, faller den komfortabelt i mellomklassen.

 • Trustpilot-vurdering – 2,9/5 med 9 anmeldelser
 • Google Play-vurdering – 3,7/5 med 262 anmeldelser
 • iOS-vurdering – 3,4/5 med 12 anmeldelser

Registreringsbonuser eller kampanjer

Denne undersøkelsesappen tilbyr ikke en registreringsbonus.

Betalingsmetoder og uttaksterskler

Med en utbetalingsterskel på $5 lar Rakuten Insight deg løse inn poengene dine via Amazon-gavekort eller PayPal-kontanter så snart du tjener 500 poeng.

De tilgjengelige betalingsmåtene avhenger av landet ditt.

Konklusjon

Du har mange alternativer for å tjene ekstra penger på nettet. Av den grunn har vi valgt de beste appene som tjener penger.

Ta en titt på våre anmeldelser og velg den som passer deg best. Lykke til!

Du kan også se på disse AI-tilknyttede programmene for å tjene penger.

  Slik løser du ut en ekstern harddisk på en Mac
x