Hvordan bruke ChatGPTs «My GPT»-bots for å lære brettspill, lage bilder og mye mer

Viktige takeaways

  • OpenAI ga ut en haug med «My GPT»-moduser for ChatGPT-4, inkludert funksjoner som DALL-E for bildeoppretting og dataanalyse for dokumentresultater.
  • ChatGPT Classic er tilgjengelig for de som foretrekker en enklere versjon uten ekstra funksjonalitet.
  • Andre nye moduser inkluderer en Tech Support Advisor, en Sous Chef og en Math Mentor, som gir assistanse til ulike oppgaver og interesser.

OpenAI har nettopp gitt ut en liste over nye ChatGPT-moduser kalt «Min GPT.» som i hovedsak gir smak til ChatGPT-4 og DALL-E, og gir dem spesifikt til å være bedre egnet for visse oppgaver.

Du finner «Mine GPTer» i Utforsk-fanen på ChatGPTs sidemeny. Den er full av tilpassede GPT-moduser som spenner fra en morsom meme-oversetter til en teknisk støtterådgiver, og dette er hvordan hvert av OpenAIs forhåndsbygde alternativer fungerer.

1. DALL-E

DALL-E lar deg lage bilder overlatt helt til fantasien din. Og du kan forbedre bildene med oppfølgingsmeldinger.

2. Dataanalyse

Fra dokumenter til regneark, last opp dataene dine til ChatGPTs dataanalysemodus for raskt å trekke resultater fra dokumentene dine. Vær imidlertid forsiktig, siden AI-resultatene kan være unøyaktige.

  En omfattende veiledning til plan for konfigurasjonsadministrasjon

3. ChatGPT Classic

ChatGPT-4 har nå DALL-E 3, surfing og klargjøring for å laste opp filer. Men hvis du ønsker å gå tilbake til en enklere ChatGPT uten alle disse funksjonene, er det det ChatGPT Classic er for.

4. Spilletid

Har du et brettspill et sted hjemme du ikke vet hvordan du skal spille? Game Time kommer i clutch og kan forklare kort og brettspill for deg. Du kan også laste opp bilder hvis du ikke vet hva spillet heter, men har instruksjonene eller en ide om hva det er.

5. Forhandleren

Bruk The Negotiator til å forberede forhandlinger. Hvis du trenger hjelp til å prøve å oppnå en god avtale, kan du komme til ChatGPT og bruke dette til å gi deg noen ideer om hvor du skal begynne.

6. Creative Writing Coach

ChatGPT har alltid vært bra for kreativ skriving, men Creative Writing Coach tar det opp et hakk. Du kan konsultere den for å gjøre noen undersøkelser for deg eller lime inn utdragene dine slik at det kan bidra til å forbedre stilen og leveringen din.

7. Kosmisk drøm

Cosmic Dream tilbyr kunstnerisk inspirasjon og overbevisende kunsttemaer basert på spørsmålene dine. Det kan gå av med et enkelt ord eller et sett med instruksjoner om hvilken stil du vil ha. Den prøver imidlertid å ikke gjøre om verk av kunstnere laget etter 1912.

8. Teknisk støtterådgiver

Det er generelt ikke en god idé å bruke AI for teknisk støtte. Imidlertid har OpenAI lagt til en teknisk støtterådgiver som et middel til å få råd om teknologien din. Vi anbefaler deg å begrense spørsmålene dine til generelle, uspesifikke tekniske råd fordi informasjonen den gir kan være utdatert.

  Hvordan overklokke en Raspberry Pi 4 for forbedret ytelse

9. Coloring Book Hero

Barn vil elske de uendelige fargebokmulighetene som Coloring Book Hero gir. Den lager sort-hvitt utskrivbar kunst i en useriøs, lunefull og barnevennlig stil. Vær kreativ med spørsmålene dine, og be om flere detaljer hvis du vil ha mer utfordring.

10. Vaskekompis

Laundry Buddy er en overraskende nyttig vaskeassistent dedikert til å hjelpe deg med å holde klærne dine i god stand. Dens fremtredende funksjon er imidlertid evnen til å lese og forstå klesetiketter og tyde vaskeskilt på etiketter.

11. Sous Chef

Pisk opp alternative oppskrifter og brainstorm menyalternativer med ChatGPTs Sous Chef. Den er perfekt for å bruke kontekst til å lage måltidsideer og innkjøpslister. OpenAI ga den også bildegenereringsmuligheter som lar deg se hvordan dine potensielle måltider skal se ut.

12. Sticker Whiz

Når du tenker «klistremerke», kan tankene dine gå til digitale – og du tar feil i dette tilfellet. Sticker Whiz er for å designe tilpassede applikasjonsklistremerker du kan kjøpe og bestille på Sticker Mule. Etter at du er ferdig med designet, vil Sticker Whiz generere en lenke du kan følge for å kjøpe bestillingen din.

13. Matematik mentor

Math Mentor utvider ChatGPTs matematiske løsningsferdigheter ved å integrere bildebehandlingsfunksjoner og en mer nøyaktig matematikkmotor. Den kan forstå håndskrevne matematiske problemer og identifisere problemer samtidig som den veileder spørrende til det riktige svaret.

  Mer nøyaktig trafikkvurdering i 2022?

14. Hot Mods

Ærlig talt ser Hot Mods ut til å være den minst nyttige av alle ChatGPT-variasjonene. Den annonserer seg selv som en AI som vil modifisere bilder av kjøretøyet ditt. Det står imidlertid at endring av bilder kun er for bilderedigeringsprogramvare. Det vil for det meste skrive ut resultater som bare er mildt inspirert av bildet ditt.

15. Mocktailmixolog

Mocktail Mixologist er den alkoholfrie drikkeversjonen av Sous Chef. Fortell den hvilke ingredienser og sammenhenger du har, og den vil gi deg instruksjoner om hvordan du lager en mocktail med det. Den er designet for å ha en sprudlende personlighet (for å matche drinkene, kanskje), og den kan også generere bilder av drinker.

15. Genz 4 Meme

Vi er ikke sikre på hvorfor OpenAI tror Boomers kan trenge en meme-oversetter, men de ga den til oss likevel. Last opp memene dine til genz 4 meme og se den dissekere den. Merkelig nok gjør den det på en veldig «Gen Z»-måte, og beseirer nesten poenget med å være en oversetter.

«Mine GPT-er» er ikke på mobil … ennå

Dessverre er ChatGPTs nye moduser ennå ikke tilgjengelige på den offisielle ChatGPT-mobilappen. Mens du kan fortsette samtalen du startet på skrivebordet ditt, kan du ikke starte en ny chat med noen av de andre GPT-ene bortsett fra DALL-E. Selv om tilgang til dem på mobil gjør dem mer praktiske, må vi kanskje vente litt lenger på det.

Foreløpig må du holde deg til OpenAIs utvalg av nye verktøy og chatbots, og kanskje du lærer et nytt brettspill eller to i prosessen.