tipsbilk.net

10 beste bærbare skrivere du kan bruke [2023]

En liste over de beste bærbare skriverne for å løse dine raske utskriftsbehov!

Du kan trenge en utskrift🖨️ når som helst. Dette er grunnen til at du bør ha en av disse beste bærbare skriverne ved din side for enkelhets skyld.

Muligheten til å skrive ut papirer, bilder og kvitteringer uten å være fysisk koblet til en skriver forbedres ved å velge de beste bærbare skriverne. Dette er ganske tilpasningsdyktige enheter du kan ta med hvor som helst på grunn av deres lette og kompakte design.

Her er noen av mine favoritter😍 når det kommer til flotte utskrifter så vel som bærbarhet.

Hvorfor vi elsker bærbare skrivere

Jeg må være enig i at bærbare skrivere er et teknologisk vidunder og har blitt en viktig del av både mitt personlige og profesjonelle liv. Disse lette, bærbare dingsene har totalt forvandlet hvordan jeg jobber og vedlikeholder organisasjonen.

Bekvemmelighet er en av de mest imponerende aspektene ved bærbare skrivere. De er praktiske fordi de kan passe inn i en veske eller ryggsekk. Jeg trenger ikke en konvensjonell, stor skriver fordi jeg kan skrive ut dokumenter med en gang uansett hvor jeg er – på en kaffebar, et samarbeidsområde eller på en kundes kontor.

Dessuten er det utmerket hvor allsidige bærbare skrivere er. De har trådløse tilkoblinger til ulike dingser, inkludert nettbrett, datamaskiner og mobiltelefoner, slik at jeg kan skrive ut fra hvor som helst, når som helst.

Evnen til å raskt dele papirkopier av dokumenter med klienter eller kolleger har endret spillet for meg i forretningsmøter. Tross alt trenger du ikke alltid utskriftsadministrasjonsløsninger, siden de fleste bedrifter ikke skriver ut i bulk.

Bortsett fra deres tilkoblingsmuligheter og brukervennlighet, produserer disse skriverne utskrifter av bemerkelsesverdig kvalitet. De har hjulpet meg med alt, fra avgjørende kontrakter til fargerike bilder, og hver gang har resultatet vært skarpt og tydelig.

Arbeidsprosessen min har blitt fullstendig transformert, og bærbare skrivere har forenklet livet mitt mye når jeg er på farten. Deres lille størrelse, tilkoblingsmuligheter og utmerkede utgang har gjort dem til et uunnværlig verktøy for en travel profesjonell som meg selv.

Fordeler med en bærbar skriver fremfor en tradisjonell skriver

Bærbare skrivere har blitt banebrytende verktøy med flere fordeler over konvensjonelle skrivere i dagens digitale tidsalder.

 • De gjør det mulig å nøyaktig og individuelt tilpasse konstruksjonen av tredimensjonale objekter. Utskrift på dette detaljnivået ved bruk av konvensjonelle metoder er umulig.
 • Dessuten gjør allsidigheten til bærbare skrivere det mulig å produsere et enormt utvalg av produkter, for eksempel intrikate prototyper, praktiske deler og til og med utsøkte skulpturer. Deres evne til å lage komplekse deler med minimalt med avfall har applikasjoner i ulike sektorer, inkludert helsevesen, bilindustri og romfart.
 • Å ha kapasitet til å iterere raskt er en annen betydelig fordel. I motsetning til tradisjonell produksjon, som ofte krever dyre støpeformer og lange ledetider, lar 3D-utskrift designere teste prototyper raskt og billig samtidig som de gjør raske endringer.
 • Fordi disse skriverne bare bruker det materialet som kreves for å produsere objektet, betaler de vanligvis mindre avfall og har lavere miljøbelastning.

Hvordan fungerer disse bærbare skriverne?

Det fungerer ved å kombinere banebrytende teknologi med konvensjonelle utskriftsteknikker. Slik fungerer det:

 • Strømforsyning: Oppladbare batterier, AC-adaptere eller USB-tilkoblinger kan drive bærbare skrivere, noe som gjør dem brukbare nesten hvor som helst.
 • Inndata: For å komme i gang, bruk kablede eller trådløse tilkoblinger, inkludert USB, Bluetooth eller Wi-Fi, for å koble den bærbare skriveren til datamaskinen eller mobilenheten. Via en spesifikk app eller det innebygde grensesnittet til enheten velger du filen eller bildet du ønsker å skrive ut.
 • Behandling av data: Skriverens interne prosessor behandler deretter den digitale filen, som gjør den til et utskriftsklart format. Riktig fremstilling av farger, grafikk og tekst optimaliserer dataene for utskriftsprosessen.
 • Utskriftssystem: De fleste bærbare skrivere bruker termisk eller blekkstråleutskriftsteknologi. Mens termiske skrivere bruker varme til å overføre blekk fra et bånd til papir, sprayer blekkskrivere små dråper blekk på papiret for å generere bildet.
 • Papirforsyning: Skriverens utskriftsmekanisme mater det valgte papiret eller etikettarket. Skriverens parametere bestemmer hvilken type papir som skal brukes.
 • Utgang: Blekket påføres for å produsere ønsket bilde eller tekst når papiret passerer gjennom skriveren. Den utskrevne siden glir deretter ut av utskuffen på skriveren.

Nedenfor er en liste over noen av de beste bærbare skriverne du kan bruke hvor som helst på farten. Disse vil bidra til å gjøre arbeidet ditt enkelt på hvert punkt, det være seg for utskrift av dokumenter eller fraktetiketter.

JADENS bærbare skrivere trådløse

JADENS Portable Printer er en multifunksjonell, bærbar trådløs utskriftsløsning perfekt for bruk på farten. Denne nyttige enheten passer til ulike oppgaver fordi den kan skrive ut dokumenter i størrelser opptil 8,5″ x 11″ i US Letter-format.

Den kobles enkelt til iOS, Android og bærbare datamaskiner via Bluetooth, og tilbyr kundene perfekt kompatibilitet og bekvemmelighet i ulike innstillinger, inkludert kontoret, hjemmet og skolen.

Fordeler

 • JADENS-skriveren er ideell for reiser og mobile utskriftsbehov fordi den er veldig lett og bærbar.
 • Bluetooth-tilkoblingen sikrer et rotfritt arbeidsområde ved å eliminere behovet for skjemmende ledninger.
 • Den termiske utskriftsteknikken sparer tid og penger ved å sikre at du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom for blekk.
 • Skriveren tilbyr allsidigheten som trengs for ulike utskriftsjobber ved å støtte flere enhetstyper.

Ulemper

 • Den skriver ut primært i svart-hvitt; derfor kan folk som trenger fargerike utskrifter finne det uegnet.
 • Utskriftshastigheten er kanskje ikke like rask som noen større kontorskrivere, til tross for at de er effektive.

Hvis du leter etter bruk på farten som får jobben gjort, har jeg funnet ut at du definitivt kan stole på denne bærbare skriveren.

Aixiqee bærbar trådløs skriver

Aixiqee Portable Wireless Printer er designet for arbeid og reise, og er en flerbruks og hendig termisk Bluetooth-skriver. Denne lille skriveren er egnet for flere bruksområder fordi den kan håndtere ulike papirstørrelser, inkludert 8,5″ x 11″ US Letter, Legal, A4 og A5 termisk papir.

Fordeler

 • Den er tilpasningsdyktig og egnet for både personlig og forretningsbruk på grunn av dens kapasitet til å håndtere en rekke papirstørrelser og -typer.
 • Siden blekk ikke er nødvendig, er skriveren kostnadseffektiv og krever ingen vedlikehold. Det skaper også skarpe, klare utskrifter.
 • I tillegg kan du konfigurere enhetens automatiske avstengningstid for å spare så mye strøm som mulig for deg selv.

Ulemper

 • Selv om den skriver ut med god kvalitet, er utskriftshastigheten kanskje ikke like høy som for større, ikke-bærbare skrivere.

På grunn av sin evne til å skrive ut forskjellige papirstørrelser, er denne bærbare skriveren veldig foretrukket.

IOOIOO Peripage bærbar, blekkløs trådløs skriver

Med den smarte og bærbare IOOIOO Peripage Portable Inkless Wireless Printer kan brukere skrive ut notater, etiketter og bilder mens de er på veien. Denne bærbare skriveren er en verdifull følgesvenn for folk som setter pris på kreativitet og bekvemmelighet.

Fordeler

 • Med batteri er den trådløs og Bluetooth-aktivert.
 • Fordi skriveren bruker termisk teknologi, er det ikke nødvendig med uryddige blekkpatroner. Å gå tom for blekk vil ikke være et problem for deg.
 • Ikke bare er det egnet for utskrift på letter- eller A4-papir, men det kan også brukes til å lage fraktetiketter eller produktklistremerker med lim.

Ulemper

 • Fordi Peripage-utskrifter vanligvis er små, er de kanskje ikke egnet for fotoutskrifter av høy kvalitet eller mye papir.

Du kan skrive ut rett fra en PC ved hjelp av en USB-ledning eller fra telefonen ved hjelp av Bluetooth. I tillegg kan du også skrive ut fra andre iOS-enheter.

Phomemo bærbar kompaktskriver

Med sin trådløse design og lille størrelse er Phomemo Portable Compact Printer en utmerket reisefølge for alle som trenger å skrive ut dokumenter mens du er på farten. Det er et nylig tillegg til Phomemo-arsenalet og er kjent for sin kapasitet til å skrive ut på papir som har størrelsen som et US Letter.

Fordeler

 • M08F-Letter Printer skriver klart og skarpt ut til tross for sin kompakte størrelse.
 • Phomemo-appen forenkler utskrift fra din iPhone, iPad eller Android-enhet.
 • Det er et veldig fleksibelt verktøy å bruke fordi det har sterk kompatibilitet og kan skrive ut ord, grafikk og PDF-er, så flytt over print-on-demand-selskaper!

Ulemper

 • Selv om den kan skrive ut på papir i US Letter-størrelse, kan ikke skriveren håndtere større papirstørrelser, noe som begrenser bruken i enkelte situasjoner.

Videre er skriveren tilpasningsdyktig og egnet for ulike brukere fordi den kan kobles til via Bluetooth til iOS- og Android-enheter.

POOLITECHxHPRT bærbar skriver

POOOLITECHxHPRTs bærbare skriver trådløs Bluetooth-tilkobling er revolusjonerende for alle som leter etter mobil utskrift som er praktisk. Denne lille, blekkløse mobile skriveren er et fleksibelt alternativ for hjemmet, på jobben eller til og med i bilen fordi den fungerer sømløst med smarttelefoner og PC-er.

Fordeler

 • Dens kompakte og lette design, som passer godt inn i en koffert eller til og med et hanskerom, gjør den til den ideelle reisefølget.
 • Fjerner sjansen for blekksøl og sparer penger og krefter ved ikke å kreve kjøp av blekk eller bånd.
 • Den kompakte skriveren er kompatibel med Type-C-tilkoblinger for bærbare datamaskiner og PC-er og Bluetooth for iPhone, iPad og Android-telefoner.

Ulemper

 • Selv om den er bærbar, anbefales det å bære en lader for lengre utskriftsøkter, da batterilevetiden kan være et problem.
 • På grunn av den kompakte størrelsen kan det hende at skriveren bare har en viss mengde papir, noe som krever hyppigere omlasting.

Hvis du trenger noen få eksemplarer mens du er på farten, kan du definitivt stole på denne bærbare skriveren for å få arbeidet gjort.

Betife bærbare skrivere trådløse

Betife Portable Printer M08F er en praktisk reisefølge for de som ønsker bærbare utskriftsløsninger. Med sin evne til å håndtere papir i US Letter-størrelse (8,5″ x 11″), er denne trådløse Bluetooth-skriveren passende for et bredt spekter av personlige og forretningsmessige oppgaver.

Denne skriverens blekkfrie termiske utskriftsteknologi, som eliminerer ulempen med å bære rundt på blekkpatroner, er en av dens beste fordeler.

Fordeler

 • Utskriftshastigheten er ganske god, noe som betyr at dokumentene dine vil være tilgjengelige når du trenger dem.
 • Bluetooth-tilkobling gjør utskrift fra bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner enkelt, og gir det et fleksibelt alternativ for en rekke enheter.
 • Betife M08F er den perfekte enheten for folk som hele tiden er på farten på grunn av sin lette og lille design.
 • Passer med de fleste ladere, inkludert bærbare datamaskiner, biler, strømbanker og strømadapterladere.

Ulemper

 • Selv om den kan bruke papir i US Letter-størrelse, håndterer den kanskje ikke større dokumentstørrelser.
 • Fargeutskrift anbefales ikke for denne monokrome skriveren.

Denne skriveren kan brukes med bærbare datamaskiner og Android- og iOS-enheter, og gir forbrukerne ulike tilkoblingsmuligheter.

HPRT bærbar skriver Bluetooth-tilkobling

En forbedret modell, HPRT Portable Printer, bygger bro mellom digitale og fysiske dokumenter med en trådløs, bærbar utskriftsløsning. Den kobles enkelt sammen via trådløs Bluetooth med Windows-, Mac-, Android- og iPhone-enheter, slik at du kan skrive ut mens du er på veien.

Fordeler

 • Den er enkel å transportere og skrive ut fra hvor som helst på grunn av sin lille størrelse og trådløse tilkobling.
 • En 300 DPI-oppløsning muliggjør skarp filutskrift.
 • Arbeidsflyten din kan strømlinjeformes ved å enkelt redigere og skrive ut dokumenter med HPRT-appen.
 • Den støtter et bredt spekter av papirstørrelser og enheter, og oppfyller ulike utskriftskrav.

Ulemper

 • På grunn av den beskjedne utskriftshastigheten er den kanskje ikke egnet for hyppig bruk for utskrift av store mengder dokumenter.

Å få litt utskriftsarbeid for noen presserende dokumenter er en lek ved hjelp av HPRT Portable Printer.

HPRT trådløse bærbare skrivere

I løpet av hele produktets levetid er HPRT Wireless MT810 bærbare skrivere enklere å bruke enn standardskrivere og krever ingen karbon, bånd eller blekk. De er også mye mindre enn A4-papir. Du kan også enkelt legge denne bærbare skriveren ned i vesken eller ryggsekken.

Fordeler

 • Den bærbare skriveren fungerer med telefoner som kjører iOS og Android og bærbare datamaskiner som kjører Windows og macOS (når koblet til via USB-tilkoblinger).
 • Det innebygde 2500mAh oppladbare batteriet er langvarig og passer for alle dine behov.
 • Du kan også skrive ut lange bannere og små lapper på papirrullen. Det er ikke engang nødvendig å ha med ekstra utskriftspapir.

Ulemper

 • Siden det er en gråtoneskriver, er fargeutskrift ikke mulig.

Det beste med denne bærbare skriveren er muligheten til å skrive ut 400+ stykker papir på én lading på grunn av dens lange batterilevetid.

Zoolion bærbar termisk skriver

For daglig bruk og reiser er M08F-modellen av Zoolion Portable Thermal Printer en flerbruks trådløs skriver. Denne lille blekkfrie skriveren er ideell for en rekke bruksområder i både hjemme- og kontormiljøer fordi den kan skrive ut på termisk papir som er 8,5″ x 11″ US Letter-størrelse.

Fordeler

 • På grunn av sin ekstreme portabilitet er Zoolion M08F et utmerket alternativ for profesjonelle og reisende som er konstant på veien.
 • Den kan skrive ut dokumenter, notater, etiketter og til og med underholdende prosjekter som varmetatoveringer fordi den støtter papir i US Letter-størrelse.
 • Ved å bruke termisk papir i stedet for blekk eller toner sparer skriveren penger og krever mindre vedlikehold.

Ulemper

 • Den bruker termisk papir, som kanskje ikke er like lett tilgjengelig som vanlig skriverpapir og kan føre til dyrere forbruksvarer.

Sammenlignet med tradisjonelle skrivere, kan du forvente å spare en god del penger ved hjelp av denne blekkfrie skriveren.

Bærbar termisk skriver trådløs reise

De kompakte og lette bærbare M08F-Letter-skriverne er ideelle for bruk på farten. Du kan raskt bruke denne kompakte, bærbare skriveren i en hvilken som helst bil eller et lite arbeidsområde, og den passer pent i kofferten eller datavesken.

Sammenlignet med konvensjonelle skrivere er den mobile skriveren M08F-Letter 80 % mindre og veier bare 1,57 lbs.

Fordeler

 • Den bruker den nyeste trådløse Bluetooth-tilkoblingsteknologien, slik at du kan koble til skriveren fra hvor som helst og når som helst ved hjelp av smarttelefonen.
 • Har et integrert 1200mAh oppladbart batteri, som, når det til slutt er ladet, kan skrive ut opptil 140 ark termisk papir i Letter-størrelse, som tilfredsstiller arbeidsplassens behov.
 • Det er veldig enkelt å sette opp denne bærbare skriveren. Bare få appen på enheten din for å skrive ut papirene dine.

Ulemper

 • Det kan vise seg å være et kostbart alternativ sammenlignet med sine andre kolleger.

Selv om det er et kostbart alternativ, gjør det enkelt å skrive ut direkte gjennom appen det til et verdig valg.

Konklusjon

Et par ting du bør vurdere når du leter etter de beste bærbare skriverne er størrelse, tilkoblingsmuligheter, utskriftskvalitet og batterilevetid. Velg et design som best tilfredsstiller dine krav til liten, lett mobilitet. Kompatibilitet med flere enheter, trådløs tilkobling og justerbare utskriftsalternativer er tilleggskrav.

Velg en modell som balanserer utskriftskvalitet og bærbarhet for å møte dine spesifikke krav mens du er på veien. Til syvende og sist er pålitelighet og enkelhet det du bør se etter i en bærbar skriver for dine mobile utskriftsbehov.

Jeg har funnet ut at de ovennevnte skriverne oppfyller kravene til utskrift mens de er på farten, og at de ikke er for store til å være vanskelig å bære rundt på. Så velg ditt valg, de er alle de beste!

Neste opp, vil du skrive ut bilder mens du er på farten? Prøv disse beste bærbare fotoskriverne i stedet!

  Hvordan få Spokeo gratis prøvemedlemskap
x