Slik legger du til Instagram-høydepunkter uten at følgere ser historien din

Noen ganger vil du legge til høydepunkter uten å spamme følgerne dine med historieoppdateringer på Instagram.

Vanligvis er den eneste måten å legge til bilder og videoer på Instagram-høydepunktene dine ved å legge dem ut på historien din i 24 timer. Heldigvis er det to forskjellige måter å legge til bilder og videoer på Instagram-høydepunktene dine uten at følgerne dine ser historieinnleggene dine.

1. Blokker historien din fra alle Instagram-følgerne dine

En idiotsikker måte å legge til favorittminnene dine på Instagram-høydepunktene dine uten å spamme, er å blokkere historien din fra følgerlisten din. Selv om dette ikke er ideelt, spesielt hvis du har en stor tilhengerskare, vil det garantert fungere.

Slik gjør du dette:

 • Hvis du har en offentlig Instagram-konto, begynner du med å bytte Instagram-profilen din til privat. For å gjøre det, gå til profilen din ved å trykke på profilbildet ditt nederst til høyre på skjermen. Trykk nå på de tre horisontale linjene øverst til høyre på skjermen og gå til Innstillinger og personvern og deretter Kontopersonvern. Trykk på bryteren for å bytte til privat konto.
 • Gå nå tilbake til siden Innstillinger og personvern og trykk på Skjul historie og live, som du finner under overskriften Hvem kan se innholdet ditt.
 • Trykk på Skjul historie og live og velg hver følger manuelt for å skjule Instagram-historien din for følgere.
 • Når du har skjult historien din for følgerne dine, last opp bildene og videoene du vil legge til i høydepunktene dine. Vi anbefaler å legge dem alle på en gang for å unngå å måtte gjenta denne kjedelige prosessen.
 • Nå åpner du Instagram Story og trykker på Highlight-ikonet nederst til høyre på skjermen. Du kan enten legge til historiene dine til et eksisterende høydepunkt ved å trykke på en av dem eller opprette et nytt høydepunkt ved å trykke på Ny. Hvis du bestemmer deg for å lage et nytt høydepunkt for å vise frem minnene dine for verden, skriv inn et navn for høydepunktet, velg et omslag og trykk på Legg til. Til slutt trykker du på Ferdig.
 •   Hvordan få tilgang til privat Instagram Inspect Element

  Dessverre er vi ikke ferdige ennå. Du må vente 24 timer før historiene legges til i Høydepunkter. Når historiene er lagt til Instagram-høydepunktene dine, kan du bytte Instagram-kontoen tilbake til offentlig og la følgerne dine se historien din igjen.

  2. Legg ut historien din og slett den umiddelbart

  Selv om metoden ovenfor aldri vil svikte deg, er det en tidkrevende oppgave å skjule historien din for følgerne dine. Hvis du vil legge til minnene dine i Instagram-høydepunktene dine uten å spamme historien din eller blokkere hele følgeren din, har vi en alternativ metode du kan bruke.

    Hvordan se noens aktivitet på Instagram

  Du kan legge ut en historie og deretter slette den umiddelbart ved å følge disse trinnene:

 • Legg ut et bilde eller en video til Instagram-historien din. Slett deretter Instagram-historien din ved å trykke på Mer-knappen og velge Slett.
 • Gjenta denne prosessen for innholdet du vil laste opp til Instagram Highlights.
 • Nå, vent 24 timer.
 • Gå til Instagram-profilen din, trykk på ikonet med tre linjer og trykk på Din aktivitet.
 • Trykk på Nylig slettet og trykk deretter på historien du vil laste opp til Instagram Highlights.
 • Trykk på de tre prikkene nederst til høyre på skjermen og trykk på Gjenopprett.
 • Gå nå til Instagram-profilen din og trykk på ikonet med tre linjer igjen. Gå til Arkiv, velg historien du vil laste opp til Høydepunkter, og trykk ganske enkelt på Høydepunkter-ikonet nederst til høyre på skjermen.
 •   Hvordan endre profilbilde på Instagram?

  Dagene med spamming av følgerne dine er for lengst forbi

  Dessverre har Instagram ennå ikke lansert en offisiell metode som lar deg legge ut innhold til Instagram-høydepunktene dine uten å spamme følgerlisten din.

  Heldigvis, med de to metodene nevnt ovenfor, kan du fortsette å dele favorittøyeblikkene dine med følgerne dine. Den eneste haken er at du må vente 24 timer, uavhengig av metoden du velger å bruke.