tipsbilk.net

Hva Xboxs «uautoriserte» tredjepartskontrollerforbud betyr for spillere

Viktige takeaways

  • Xbox forbyr «uautoriserte» tredjepartskontrollere for å sikre sikkerhet og kvalitetskontroll på plattformen.
  • Hvis du kobler en «uautorisert» kontroller til Xbox-en din, vil du motta en feilkode og har to uker på deg til å kontakte produsenten eller be om refusjon.
  • Du kan fortsatt bruke et flertall av tredjepartskontrollere som er involvert i Designed for Xbox-programmet eller har en offisiell Xbox-logo.

Tredjeparts tilbehør kan være et allsidig og billigere alternativ til offisielle konsollkontrollere. Men med Xboxs forbud mot uoffisielle kontroller og tilbehør, vil du sannsynligvis vite hvordan du blir påvirket som Xbox-eier. La oss ta en titt.

Hvorfor har Xbox forbudt «uautoriserte» tredjepartskontrollere?

Hvis du bruker tredjeparts Xbox-kontrollere, vil du vite hvorfor Xbox begrenser valgene dine for tilbehør. Xboxs forbud påvirker imidlertid bare «uautoriserte» tredjepartskontrollere, som det fremgår av det offisielle Xbox-nettstedet. Alt tredjepartstilbehør som er involvert i Designed for Xbox-programmet påvirkes ikke.

  Hva det er, hvordan det fungerer og læringsressurser

Når det gjelder hvorfor Xbox følte behovet for å forby «uautorisert» tredjepartstilbehør og kontrollere, er det noen hovedfaktorer:

  • Ved å forby «uautoriserte» tredjepartsenheter kan Xbox sikre at alle kontrollere og tilbehør på plattformen er en del av Designed for Xbox-programmet og trygt å bruke.
  • Tredjepartsleverandører av uoffisielt Xbox-tilbehør kan inkludere enheter som Cronus Zen som tillater eller gjør juks enklere.

Bildekreditt: Cronus ZEN

  • Ved å forby uoffisielle tredjepartsenheter, sikrer Xbox at du kun kan kjøpe offisielt eller Designed for Xbox-tilbehør og kontrollere, noe som oppmuntrer Xbox-salg.

Så selv om det er salgsinsentiver for Xbox, fungerer forbudet i seg selv for å kvalitetskontrollere tredjepartskontrollerne og tilbehøret du kan bruke på Xbox One eller Xbox Series X|S.

Men hvis du kobler en Xbox-kontroller til PC-en din, kan du fortsatt bruke uoffisielle kontroller for PC-spilling, bare ikke via en Xbox One eller Series X|S.

Hva skjer hvis du bruker en «uautorisert» tredjepartskontroller

Selv om Xbox kan ha hatt god grunn til å utestenge uoffisielle tredjepartsenheter, vil du fortsatt ønske å vite hvordan enhetene dine påvirkes av forbudet.

  6 måter å slette alle e-poster på Gmail

Heldigvis, hvordan Xbox forbyr «uautoriserte» tredjepartsenheter gir deg tid til å returnere enheten eller kontakte produsenten. Så angående hva som skjer hvis du kobler en «uautorisert» tredjepartsenhet til Xbox-en din, er prosessen som følger:

  • Hvis du kobler en uautorisert kontroller eller tilbehør til Xbox-konsollen, vil du motta feilkoden: 0x82d60002.
  • Fra det tidspunktet du mottar feilkode 0x82d60002, har du to uker på deg før enheten din blir utestengt fra å brukes med Xbox.
  • Xbox opplyser om at du innen to ukers tidsramme kontakter produsenten av enheten eller returnerer den for å be om refusjon.

Bildekreditt: NBA 2K24 Intel/Twitter

Hvis du er usikker på om tredjepartsenheten din er «uautorisert», kan du koble den til Xbox. Så lenge du ikke mottar feilkode 0x82d60002, vet du at du kan fortsette å bruke enheten som normalt.

Hvilke tredjepartskontrollere kan du fortsatt bruke med Xbox?

Selv om tredjepartsenhetene dine mottar feilkode 0x82d60002, trenger du ikke å forlate tredjeparts Xbox-kontrollere helt. Faktisk, til tross for forbudet, kan du bruke et stort flertall av tredjeparts Xbox-enheter.

  Hvordan beregne prosent feil [+3 Tools]

Xbox støtter fortsatt tredjepartsenheter som er involvert i Designed for Xbox-programmet. Men Xbox fremhever også at alle tredjepartskontrollere som har en offisiell Xbox-logo mellom venstre og høyre utløser bør være brukbare på alle Xbox-konsoller.

Bildekreditt: Xbox-støtte

Når det gjelder å identifisere om tredjepartsenheter er designet for Xbox, bør du se etter den offisielle Designed for Xbox-logoen når du kjøper nye enheter. Alternativt kan du registrere tredjepartsenhetene dine via det offisielle Microsoft-nettstedet for å finne ut om enheten din er offisiell.

Og du kan fortsatt bruke de beste Xbox Wireless Controller-tipsene og triksene for bruk med de fleste Designed for Xbox-gamepads, og opprettholde funksjonaliteten.

Bruk tredjepartsenheter på Xbox uten å kompromittere konsollen din

Mens Xboxs forbud mot uoffisielle tredjepartskontrollere og tilbehør begrenser enhetene du kan bruke på Xbox, sikrer det sikkerheten og sikkerheten til Xbox-konsollen og spillopplevelsen.

Og med mange tredjepartsenheter som en del av Designed for Xbox-initiativet, kan du fortsatt bruke tredjepartsenheter, bare så lenge de er offisielt godkjent av Xbox.

x