10 beste boktrailere for å markedsføre boken din

Vil du markedsføre bøkene dine for å ta dem til neste nivå? Sjekk ut disse beste boktrailerne uten feil.

Boktrailere er noe som er allment akseptert i den litterære verden. Du må ha prøvd forskjellige teknikker for å popularisere bøkene dine som forfatter.

Dette inkluderer å øke tilstedeværelsen på sosiale medier, laste opp et bilde av et iøynefallende cover, anmeldelser fra influencere og kjendiser, anmeldelser på Amazon eller andre e-butikker, sende nyhetsbrev på e-post som folk nesten ikke leser, og mye mer!

Denne artikkelen vil diskutere hva boktrailere er og hvorfor de er viktige. Vi vil også diskutere hva bokhengerprodusenter er. Til slutt skal vi se på noen av de beste boktrailerne for å markedsføre bøkene dine.

Hva er boktrailere?

En boktrailer er en multimediekombinasjon av bilder, lyder, animasjoner, musikk, tekster osv., som viser hovedfortellingen til en bok. For en forfatter er det et intelligent verktøy for å synopsisere boken, og for en leser er det et fengslende verktøy for å forstå bokens essens.

Disse trailerne, også kjent som «videopodcaster», blir av og til omtalt som de «filmatiske boktrailerne» for de av bedre kaliber. De mest populære digitale videoformatene brukes til å distribuere dem på nettet og på TV.

Typiske boktrailertyper inkluderer skuespillere som gjenskaper hendelser fra boken som en filmtrailer, hele produksjonstrailere, flashfilmer, animasjoner eller bare stillbilder med tekst som forteller historien.

Dette står i kontrast til forfatterlesninger og intervjuer, som inneholder en video av forfatteren som resiterer en passasje fra et verk eller gjennomfører et intervju.

Hva er viktigheten av boktrailere for promotering av en bok?

Boktrailere er en teknikk som blir populær i den litterære verden. Imidlertid må man vite at verdens første boktrailer var en 9-minutters lydopptak av Mr. Ernest Hemingway for å promotere boken hans Across the River and Into the Trees på slutten av 1950-tallet.

Dette var langt fra den typen boktrailere vi ser i dag, den siste var en AI-generert trailer for boken The Girl From Wudang av den brasilianske romanforfatteren PJ Caldas.

En boktrailer bruker video for å introdusere historien, hovedpersonen(e) og bokens generelle tone. Til syvende og sist handler det om å trekke inn potensielle lesere og gjøre dem kjent med historien. Hvis det gjøres riktig, kan det være en svært vellykket strategi for å øke nedlastinger og øke salget av bøker.

En tilhenger kan brukes som et supplerende markedsføringsmateriale, selv om den ikke kan erstatte et profesjonelt laget bokomslag og en oppsiktsvekkende bokbeskrivelse.

  WebSphere Application Server 8.5.5 ND installasjonsveiledning

En effektiv markedsføringsteknikk for å markedsføre boken din er en boktrailer. I tillegg gir den leserne en ny introduksjon til boken din og et markedsføringsbudskap som skiller seg fra en konvensjonell boksynopsis eller anmeldelse.

Selv om en intens boktrailer effektivt kan supplere bokmarkedsføringsinnsatsen din, kan en elendig, amatøraktig boktrailer fungere mot deg i stedet for deg.

Hva er bokhengerprodusenter?

Begrepet «book trailer maker» refererer til et verktøy som produserer en liten videoprøve som promoterer boken og er ment å stimulere lesernes nysgjerrighet. Noen velger en mer profesjonelt produsert film med grafikk, videobiter, fortellerstemme osv., mens noen boktrailere lager essensielle filmer med bilder og musikk.

Disse verktøyene kommer godt med siden de har et enkelt grensesnitt og enkle trinn for å lage trailere. De fleste boktrailerprodusenter har maler, grafikk, lyd og forskjellige fonter, som hjelper deg raskt å lage videoene.

Så hvis du er en forfatter som ønsker å lage en boktrailer, men ikke vet hvordan du skal gå frem slik at den blir den neste bestselgeren, er du på rett sted! Det er mange bokhengerprodusenter tilgjengelig over hele internett. Imidlertid har vi kuratert de beste og listet dem her.

FlexClip

Å lage en boktrailer kan ta tid og mye arbeid, men FlexClip gjør det så enkelt som mulig. Du trenger ikke lære å lage en boktrailer. FlexClip gir ferdiglagde maler eller lar deg starte fra bunnen av.

Du kan laste opp bilder eller klipp eller velge fra en enorm samling i deres enorme mediebibliotek og tilpasse det med tekst, musikk, animasjoner og flere spesialeffekter.

Ved å bruke verktøyets brede funksjonalitet og nydelige temaer kan du enkelt designe din egen boktrailer ved å bruke bilder, videoklipp, lydspor, fortelling og spesialeffekter. I tillegg hjelper FlexClip brukere med å lage overbevisende innhold for personlige eller forretningsformål.

Bitedyktig

I tillegg til ferdiglagde maler, gir Biteable en guidebok hvis man blir sittende fast. Den tilbyr over 24 millioner arkivklipp, bilder, animasjoner og musikkspor å velge mellom. Alle redigeringer kan gjøres med et enkelt klikk. Du kan også lage trailere gjennom samarbeid med teamet ditt på nettet. Den er enkel å bruke og gir ressursene du trenger for raskt å lage en boktrailer.

Du kan også dele den nylig genererte videoen din på hvilken som helst plattform ved å bruke en enkelt lenke. Biteable tilbyr også sanntidsanalyseverktøy for å analysere antall visninger, seerplasseringer og mer. Hvis du starter opp, kan du generere fulle videoboktrailere i løpet av få minutter med dette nettbaserte verktøyet.

Veed

For å bruke Veed trenger du ikke laste ned noen programvare. Bare sett i gang med en gang. Veed anser seg selv som fleksibel ettersom den tilbyr trailerprodusenter som passer til enhver sjanger, enten det er et mordmysterium, romantikk, thriller, drama, poesi, fiksjon eller sakprosa. Traileren kan lastes ned og klar til deling. Den kan endres størrelse for å passe til enhver sosial medieplattform bare ved å trykke på en knapp.

  Hvordan lage TV-visningskunst (eller familiebilder)

For å lage en fantastisk og dynamisk boktrailer som appellerer til et større publikum, må du integrere bilder, videoklipp, musikk og tekst. Du kan raskt lage en boktrailer med VEED online uten å laste ned noen programvare. Veeds blogg gir også tips for å utnytte sosiale medieplattformer for optimale resultater.

Animaker

Animaker lover å tiltrekke potensielle lesere og garanterer en vellykket boklansering. Gratisversjonen tilbyr 500+ maler. Dens førsteklasses funksjoner inkluderer et massivt aksjebibliotek, tilpasset karakterbygger, ett-klikks animasjoner og umiddelbar endring av størrelse. Animaker har også animerte figurer du kan bruke for å tilpasse sjarmen til campingvognfilmen din.

Den kan skryte av å hjelpe 18 millioner brukere med å lage sine trailere. Ikke bare det, den kan også skryte av å ha verdens ledende merker som Amazon, Hp, Nokia, Bosch og Philips som sine kunder. Du kan eksportere traileren til datamaskinen din eller laste den opp direkte på sosiale medieplattformer som Facebook eller Youtube.

Fastreel

Fastreels enkle design og forklaring er en utmerket plattform for en forfatter som er helt ny innen trailerproduksjon. Dens variasjon av verktøy hjelper til med å utløse kreativiteten. Den har en videotrimmer som deler opp klippene dine og sletter uønskede segmenter.

Den har en lysbildefremviser der du kan laste opp filene dine, legge til musikkspor og bli med lysbildene dine med overganger. Fastreel har også en «Crop»-funksjon for å beskjære bort kantene. Du kan også endre hastigheten på videoen eller komprimere den.

Rav.ai

Den AI-baserte videoredigeringstjenesten Rav.ai kombinerer banebrytende, ekspert lyd- og videobehandlingsmetoder for å gi filmen din et polert utseende. Hvem som helst kan laste opp uklippede videoopptak til portalen, og den returnerer umiddelbart profesjonelt redigerte filmer.

Rav.ai hevder å være den «beste boktrailerprodusenten», og det er den faktisk! Den ligner på en Canva bokhengerprodusent. Du kan finne en boktrailer du liker, og Rav.ai vil lage en lignende for å passe dine preferanser. Du kan legge til et hvilket som helst omslag og opptak for å gjøre det mer engasjerende. Rav.ai er best egnet for studenter siden det er rimelig.

Animoto

En annen godt likt internettapplikasjon, Animoto, gjør det enkelt å kombinere videoklipp, bilder, tekst og musikk for å lage attraktive boktrailervideoer. Denne boktilhengerprodusenten er foreslått på grunn av dets enorme funksjonssett og brukervennlighet.

Hvem som helst kan raskt lage en boktrailer ved hjelp av personlige bilder og videoklipp, uavhengig av ekspertisenivå. Hos Animoto kan du opprette en konto gratis eller registrere deg med Facebook for å komme i gang. Her kan du lage og dele ubegrensede videoer gratis.

  8 beste SaaS HRMS for startups og bedrifter

Wondershare Filmora

Wondershare Filmora er en DIY-videoredigerer som kan brukes uten tidligere erfaring. Den tilbyr å la deg jobbe med forskjellige storyboards og tidslinjer. Du kan laste forskjellige videoklipp, fotografier og andre mediefiler inn i programmet og jobbe med dem alle samtidig. Det er enkle måter å klippe, beskjære, utføre retusjering og gjøre andre endringer på filmene dine.

Du kan også oppdage et bredt spekter av effekter, animasjoner, innstillinger, royaltyfri lyd, filtre og andre funksjoner i programmet som du enkelt kan bruke på videoene dine. Du kan til og med umiddelbart legge til voiceovers til boktrailerne dine og eksportere dem i forskjellige formater.

Du kan velge mellom over 110 millioner Getty-bilder og premium iStock-design for å engasjere publikum på kampanjen. Promo trailer maker er tilgjengelig online, er enkel å bruke og er helt gratis. Du kan tilpasse traileren din med unike introer, outros, nydelige dynamiske skriftstiler og overganger. Tilpass hver tilhenger med din egen logo eller vannmerke.

Når traileren er ferdig, legg til en personlig outro som viser frem nettstedet ditt, en CTA og hva som skjer videre. Den har 1500 musikalske spor å velge mellom for hver sjanger og tema. Endelig har den en rekke publiseringsverktøy som alle kan se.

Vimeo

Med Vimeo kan bedrifter, organisasjoner og kreative fagfolk lage og annonsere fremragende, innflytelsesrike filmer fra begynnelse til slutt. Du legger ut dine egne kunstneriske videoer på nettstedet slik at alle kan se, og du leser også videoene som allerede er der for å se de som er laget av andre produsenter.

En video kan likes, kommenteres eller deles av hvem som helst. Du kan også legge til en hvilken som helst video i en samling du har opprettet eller i Se senere-listen. Sammenlignet med YouTube, setter fellesskapet på Vimeo mye mer pris på det som publiseres der og har snillere og mer nyttige kommentarer siden det blir sett på som et mer profesjonelt nettverk av artister.

Konklusjon

Å lage en video som promoterer boken din er en svært vellykket strategi, til tross for tid og økonomisk engasjement. Hvis det gjøres riktig, kan det øke troverdigheten din, utvide publikummet ditt og andre fordeler. Men hvis du skal lage en boktrailer, må du sørge for at den er av høyeste kaliber og er nøye planlagt og utført.

Derfor, hvis du søker etter en annen metode for bokpromotering, sørg for å følge beste praksis og lage en boktrailer som du kan bruke som en del av din online bokmarkedsføringskampanje.

Du kan også utforske hvordan du skriver og selger en e-bok.