10 beste jaktspill for å oppleve spenningen ved en jakt

Vil du gjenoppleve den morsomme jakten i de ville skogene? La oss gjøre det mulig ved hjelp av de beste jaktspillene.

Jakt er en populær sport som har blitt sett og hørt siden antikken. Uansett hvilken region du tilhører, har hver skog dyrereservater og jakthistorier. Enten for næring eller underholdning, reiser folk til forskjellige ville steder rundt om i verden for å lage en modig historie og et drap.

Vi kan imidlertid ikke være modige nok til å gå inn i skogen, jage dyr, sikte på dem og få et nytt drap. Men det 21. århundre har gjort mange umulige ting mulig ved hjelp av teknologi.

Følgelig lar videospill deg oppleve spenningen ved å jakte og jage. Så, la oss i dag diskutere noen av de beste jaktspillene som fortjener en plass i spillbiblioteket ditt.

Hva er jaktspill?

Jakt er en typisk sport der folk går til skoger og jager ville dyr for å drepe dem av spesifikke årsaker. I antikken var årsaken bak jakt på ville dyr begrenset til mat og selvforsvar. Med utviklingen av verden begynte folk å jakte på dyr for underholdning, kjøtt, kjøtt, tenner og mer.

Men nå er lovene strenge. Men du kan fortsatt oppleve spenningen ved å jage i denne epoken ved å sitte på ditt komfortable sted gjennom jaktleker. Disse spillene er spesialdesignet med en historie og plot der spilleren drar til forskjellige ville steder for å jakte på ville dyr og fullføre oppdrag mot belønninger. Den høye oppløsningen og grafikken gjør spillene mer realistiske og engasjerende.

Hvorfor er strategi og planlegging viktig i jaktspill?

Du ville allerede vite at jakt ikke er et stykke kake. Jegeren må møte flere tekniske, fysiske og miljømessige utfordringer for å gjøre ett vellykket avliving. Videre, før jeg lager en strategi for å jakte dyret, lager jegeren først en sikker plan for overlevelse som i overlevelsesspillene.

Jaktspill er basert på virkeligheten, så utviklerne legger til ulike utfordringer for spilleren. Disse utfordringene gjør spillet mer realistisk og holder spilleren på kanten av setet.

Jaktspill tar deg med på en realismetur, der avgjørelsene dine påvirker spillets handling fullstendig. Spilleren må forfølge, forfølge og forsvare seg i henhold til dyrenes situasjon og reaksjon.

Selv om de fleste jaktspillsjangere er action-rollespill, tolkes de fortsatt med flere sanntidsstrategier og taktikker. Derfor må spilleren holde øynene på spillet og ha et godt sinnsnærvær for å komme videre.

Jaktspill er best for spillere som liker action mer enn historien. Hvis du er en av dem eller ønsker å prøve jaktspill, så la oss gå ned til listen.

Big Buck Hunter

Dette er et av de mest populære og anbefalte videospillene med et jakttema – Big Buck Hunter. Som navnet antyder, må spilleren skyte bevegelige bukker uten å skyte en doe eller hunndyr.

Den første utgaven av Big Buck Hunters første serie ble utgitt i desember 2000, og den nylige utgaven av Big Buck World ble introdusert for publikum i november 2010. Denne serien har opptil 7 spill for uendelig moro og spenning.

  DevOps-introduksjon for nybegynnere

Inspirert av Duck Hunt, er det store Buck Hunter-spillets primære mål å skyte hanndyrene mens de løper over skjermen. Hver runde av denne jakten og spenningen slutter når spilleren skyter et kvinnelig dyr.

Spilleren får poeng på hvert vellykket skudd, bestemt basert på avstand, vekt og nøyaktighet. Big Buck Hunter tilbyr forskjellige stater med forskjellige dyr som antiloper og elg. Big Buck Hunter er et morsomt spill som passer å spille med familie og venner.

Utgivelse – desember 2000

Sjanger – Arcade

Utvikler/utgiver – Utrolig teknologi

Plattformer – PC, PS4, Nintendo Switch og Xbox One

Jaktsimulator

Hunting Simulator er et oppslukende spill som tilbyr spillere timer og timer med spilling i naturen. Dette spillet er å foretrekke for deg hvis du vil nyte en langhelg med vennene dine. Jaktsimulatoren inkluderer også en flerspillermodus.

Hunting Simulator er utviklet med fire uvirkelige motorer – noe som gjør den mer allsidig og brukervennlig. Dessuten presenterer spillet opptil 12 forskjellige regioner basert på naturlige jaktområder som innsjøene og boreale skogene i Alberta, de tørre slettene i Texas, tundraen og skogen i Alaska, og mer.

Hvis spillet tilbyr en rekke regioner, hvordan kan de gå glipp av å tilby en rekke dyrearter? Derfor presenterer Jaktsimulatoren mer enn 37 dyrearter og over 100 oppdrag å fullføre.

Jaktsimulator gir den beste jaktopplevelsen, med 17 skytevåpen, ulike spillmoduser og mer. Utviklerne har lagt merke til grafikken og brukeropplevelsen. Dette er det eneste spillet i jaktsjangeren som lar deg bruke droner til å utforske miljøet.

Utgivelse – juni 2017

Sjanger – Jakt, Simulering

Utvikler/utgiver – Nacon

Plattformer – Windows, Nintendo Switch og PS4

Monster Hunter World: Iceborne

Å jakte på dyr er moro, men hva om du også kan oppleve å jakte på unike ville skapninger og monstre? Monster Hunter World: Iceborne er et spill som kretser rundt dette temaet samtidig som det gir en ekstraordinær opplevelse.

I dette action-rollespillet får spilleren kontroll over en spillerskapt karakter som reiser til en ny verden fylt med monstre. Videre får spilleren i oppdrag å drepe eller fange disse gigantiske monstrene i et arktisk økosystem ved navn Hoarfrost.

Spillet spilles i et tredjepersonsperspektiv med flere utfordringer og spenninger. Spilleren starter spillene med begrensede våpen, men de kan senere oppgradere utstyr mens de går videre i nye nivåer eller som en belønning ved å drepe eller fange monstre.

Spillet tilbyr flere steder å reise og lage en ny verden, noe som gjør det utfordrende og langvarig. Du kan nyte dette spillet alene eller med vennen din i flerspillermodus.

Utgivelse – september 2019

Sjanger – Action-rollespill

Utvikler/utgiver – Capcom

Plattformer – PS4, Xbox One og Windows

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 er den tredje oppføringen i Red Dead-serien og et forhåndsspill av Red Dead Redemption. Spillets historie er en fiksjonalisert representasjon av USA i 1899.

Spilleren kontrollerer fredløs Arthur Morgan, som må fullføre oppdrag og takle forfallet til det ville vesten mens han overlever mot regjeringsstyrker, rivaliserende gjenger og andre motstandere.

  Kan du fjerne en Snap? På en måte

Red Dead Redemption 2 har flere landskap, reisende, banditter, dyreliv og urbane bosetninger. Spillelementene inkluderer skuddveksling, ran, jakt, ridning og mer. Dessuten er den primære transporten i spillet en hest.

Red Dead Redemption 2 kan gi deg den perfekte opplevelsen av Robin Hood, som kanskje bryter lover rundt om i byen, men alltid for en god sak. Det primære målet til spilleren er å opprettholde karakterens æresvurdering gjennom de riktige moralske avgjørelsene og handlingene.

Utgivelse – oktober 2018

Sjanger – Action-rollespill

Utvikler/utgiver – Rockstar Games

Plattformer – PS4, Xbox One, Windows og Stadia

Hunter Classic

Hunter Classic regnes som et av de mest realistiske jaktspillene som noen gang er laget. Dette spillet lar deg oppleve spenningen ved jakt i det store, åpne verden-miljøet. Miljøgrafikken til dette spillet spenner fra den øde australske utmarken til landskapet i de østerrikske alpene.

Hunter Classic ble først utgitt i 2009, og den oppdaterer kontinuerlig alle elementene, inkludert våpen, arter og miljøer, og slipper nye plattformer og mer. Gjennom dette spillet kan spilleren utforske 12 enorme miljøer mens han jakter på opptil 45 arter som bison, elg, rød hjort, villsvin og mer.

Spillemessig byr spillet på flere utfordringer til spilleren. I tillegg kan spilleren ha det bra med spillets omfattende nettfunksjoner ved å delta i konkurranser, fullføre oppdrag, klatre på topplister osv.

Hunter Classic kan nytes alene og med venner, siden du kan slå deg sammen med opptil 7 venner for å nyte dette spennende spillet. Foruten alt dette er det andre attraktive elementet i dette spillet våpen. Jegeren lar spilleren bruke flere våpen, fra armbrøster til håndvåpen, for å høste byttet.

Utgivelse – 2009

Sjanger – Action-eventyr

Utvikler/utgiver – Avalanche Studios

Plattformer – Steam

theHunter: Call of the Wild

theHunter: Call of the Wild er et jaktspill i en atmosfærisk åpen verden. Det mest attraktive med dette spillet er grafikken og det detaljerte miljøet. Dessuten har utviklerne eksepsjonell oppmerksomhet til bakgrunnslyd for den beste autentiske opplevelsen.

Spillet er helt utformet basert på faktisk dyreadferd. Du kan oppleve et jegers liv gjennom dette spillet. Spilleren må jakte byttet på samme måte som gamle jegere gjorde, dvs. du må analysere og lære om dyrs oppførsel for å forfølge dem.

theHunter: Call of Wild gjør deg til en del av spillet, hvor du må overleve og jakte ville dyr ved hjelp av rifler og buer. Videre bør spilleren også fullføre utfordringer og jaktbegivenheter i spillet. Du kan også slå deg sammen med opptil 8 venner for mer moro.

Utgivelse – februar 2017

Sjanger – Simulering

Utvikler/utgiver – Expansive Worlds

Plattformer – Windows, PS4 og Xbox One

Jakt: Showdown

Hunt: Showdown er et førstepersons skytespill med en innovativ strategi. Den har to spillmoduser – den ene er en dusørjeger, og den andre er en hurtigspillmodus. Spillet er ikke begrenset til bare jakt, men inkluderer også gåter og mysterier.

Dusørjeger er den mest interaktive og utfordrende modusen i dette spillet. Brukeren får kontroll over en dusørjeger som må overleve og drepe et mytisk monster for å kreve dusøren og nå et utvinningspunkt.

Mens på den annen side er «Quickplay» en Battle Royale-modus og akkurat som navnet, dvs. raskt og relativt enkelt. Denne modusen varer i 15 minutter, der spilleren får i oppgave å finne en energikilde i et kart som er tilgjengelig mens han avverger fiendtlige angrep.

  En uttømmende liste over Minecraft-malmer og hvor du finner dem

Utgivelse – mai 2019

Sjanger – Førstepersons skytespill

Utvikler/utgiver – Crytek

Plattformer – Windows, PS4 og Xbox One

Hunting Unlimited 2010

Hunting Unlimited 2010 er et fartsfylt jaktspill som strekker seg fra Nord-Amerika, Canada og den bayerske skogen. Spillet tilbyr to moduser kalt tilgjengelig jaktmodus og utfordringsmodus. Begge modusene kommer med unike konsepter og moro.

Den tilgjengelige jaktmodusen slipper deg inn i et miljø med forskjellige byttedyr. Mens på den annen side gjør utfordringsmodusen spillet mer spennende og morsomt gjennom ulike oppgaver. Spillet lar deg reise og lokalisere dyr gjennom kjøretøy og kart.

Du kan imidlertid også løpe for en mer realistisk opplevelse. Spillet har flere dyr, som hjort, elg, bjørner, løver, elefanter, etc., å jakte på. Du liker kanskje grafikken eller ikke, men du vil elske gameplayet til Hunting Unlimited.

Utgivelse – juli 2009

Sjanger – Simulering

Utvikler/utgiver – Ziggurat

Plattformer – Steam

Forhistorisk jakt

Som navnet antyder, er Prehistoric Hunt et jaktspill som tar deg tilbake til antikken – i dinosaurenes tid. Spennende, ikke sant? Videre gjør spillingen og grafikken til spillet det mer spennende og autentisk.

Spillet tar deg til en enorm øy bebodd av flere typer dinosaurarter. Denne enkeltøyas terreng varierer fra fjellklipper til tette skoger og åpne vidder for å tilby bedre jaktopplevelser.

Spilleren kan imidlertid spille dette spillet alene eller med venner, da dette spillet har et flerspilleralternativ. I tillegg til å overleve og jakte på dinosaurer, må spilleren også fullføre jaktoppdrag. Disse oppgavene vil videre hjelpe spilleren med å få belønninger for nytt utstyr og jakte på nye steder.

Prehistoric Hunt gir spillere flere våpenalternativer, fra tradisjonelle skytevåpen til beroligende midler. Spillet består av grusomme kjøttetende dinosaurer som kan jage spilleren.

Utgivelse – desember 2020

Sjanger – Action-eventyr

Utvikler/utgiver – Antiproto Studios

Plattformer – Steam

Skogen

The Forest er et survival horror videospill med en unik og engasjerende historie som kan gjøre deg begeistret og med tilbakeholdt pust til slutten. Innslagene i et åpent miljø spilles fra et førstepersonsperspektiv.

Spillet inkluderer ikke noen sett med oppdrag eller oppdrag. I stedet er spillet basert på sanntidsstrategi og spillernes beslutninger for å overleve mens de fullfører et primært mål.

Når han kommer til spillingen, drar spilleren Eric LeBlanc til den skogkledde halvøya på leting etter sønnen Timmy etter en flyulykke. Spilleren må overleve i denne forferdelige skogen ved å skape ly, våpen og annet nødvendig overlevelsesutstyr.

Det som bringer dette spillet til listen vår er at fiendens skapninger i skogen er kannibalistiske monstre. Disse monstrene bor i landsbyer og blir mer aggressive om natten. Spilleren bør bekjempe disse monstrene mens han jakter på dyr, skaper ly og feller osv. Spilleren får imidlertid også en overlevelsesguide for hjelp.

Utgivelse – november 2018

Sjanger – Survival horror

Utvikler/utgiver – Endnight Games

Plattformer – PS4 og Steam

Bunnlinjen

På slutten av artikkelen ville du ha lagt merke til at jaktspill ikke er begrenset til bare dyr. Utviklerne har mye mer å tilby deg. Fra jakt på dyr til å utforske og overleve monstre og dinosaurer, du kan nyte spenningen ved jakten i denne moderne epoken gjennom jaktspill.

Du kan også utforske noen av de beste mafiaspillene med de beste oppdragene og sideoppdragene.