Google lanserer AI Bard og Microsoft Al Powered Image Creator

Hallo! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

Google lanserer Bard AI Chatbot for å konkurrere ChatGPT

Det Alphabet Inc.-eide Google åpner offentlig tilgang (kun USA og Storbritannia) til samtale-AI-chatbot-programmet BARD for å konkurrere med OpenAIs ChatGPT og Microsoft Bing Chat.

I den siste utviklingen kunngjorde et Google-innlegg: «Vi begynner å gjøre Bard, et tidlig eksperiment som lar deg jobbe med generativ AI, mer tilgjengelig.

Etter år med forskning annonserte Google tirsdag at de ville åpne for tilgang til Bard til USA og Storbritannia og etter hvert spre seg til flere nasjoner og språk. Flyttingen intensiverer kampen mellom Google og Microsoft Corp. om å dominere markedet for AI-verktøy som kan brukes til å generere menneskelignende tekstsvar.

BARD er ment å brukes sammen med Google Søk og gir brukerne muligheten til å undersøke kilder fra andre nettsteder eller gjennomgå svarene deres. En forskningsmodell for stort språk (LLM), en kompakt og forbedret versjon av LaMDA, driver BARD. Flere moderne modeller vil bli lagt til ettersom tiden går. Når flere bruker LLM, forbedrer de seg i å forutse fordelaktige resultater.

  Få alt-i-ett Cyber ​​Protect Cloud-fordeler med Acronis

Google erkjenner at LLM-er noen ganger kan produsere partisk, villedende eller falsk informasjon. For å redusere disse problemene lar Google deg velge fra noen få utkast til BARDs svar. Ved å stille flere spørsmål eller be om forskjellige løsninger, kan du fortsette å jobbe med BARD, som vist på bildet nedenfor.

Google beskriver Bard som et tidlig eksperiment innen kunstig intelligens (AI) designet for å øke produktiviteten, fremskynde ideer og oppmuntre til nysgjerrighet. BARD kan brukes til å motta råd, avklaring eller inspirasjon til oppgaver som planlegging av blogginnlegg.

Det ville tilby et dedikert nettsted, bard.google.com, i stedet for å være integrert i Googles søkemotor. Dette strategiske grepet er å ta i bruk ny AI-teknologi og samtidig bevare lønnsomheten til søkemotorvirksomheten.

Hvis du vil prøve, må du registrere deg på bard.google.com

Web3 Gaming vil inkludere opptil 100 millioner spillere i løpet av de neste 2 årene

Vi vet alle at spill og underholdning er et enormt marked, men Web3-spillmarkedet forventes å nå et marked på flere billioner dollar i nær fremtid, ifølge ulike undersøkelser og undersøkelser.

Immutable og Polygon Labs, to betydelige selskaper i web3-spillmarkedet, spår eksponentiell vekst i de kommende årene, ifølge rapporten.

Kilde: Unity.com

Ifølge Robbie Ferguson og Ryan Wyatt, presidenter for henholdsvis Immutable og Polygon Labs, vil de legge til de første 10 millioner til 100 millioner i løpet av det neste året eller to.

  Hvordan finne ut hvem som eier et nettsted eller et domene

Immutable, et web3-spillselskap, og Polygon, et lag-2 blokkjedeselskap, gikk sammen 20. mars 2023 for å støtte sektorens skalering og bruk. Partnerskapet vil konsentrere seg om å gjøre web3-aktiverte spill raskere å utvikle, enklere å betjene og mindre farlige for individuelle skapere og store spillstudioer å delta i.

Med spilltrenden som skifter fra «gratis å spille» til «spill for å tjene», endrer den allerede dynamikken i hele spillindustrien. Ikke rart utsiktene til Web 3.0 åpner for muligheter i spillindustrien, noe som har motivert mange eksperter til å forbli fullt investert i utviklingen av Web 3.0-spill.

Web3 vil forandre spillindustrien for alltid. Mange av de største spillutviklerne – inkludert Square Enix og Epic Games – jobber allerede med titler med Web3-integrasjoner.

Ifølge estimatet, 40% av web3-spill [ever] produsert forventes å lanseres i løpet av de neste 12 til 18 månedene. Dette representerer en betydelig mengde forsøk eller skudd på mål for å nå 100 millioner spillere.

Web 3.0 gjør internett enkelt, åpent og desentralisert, og omformer derfor spilllandskapet og markedet. Disse variasjonene er sluttproduktet av moderne utvikling i sektorene, inkludert tokens, blockchain og AI.

Microsoft lanserte den første nettleseren med en integrert AI-drevet bildegenerator

Bing chat og Microsoft Edge inkluderer nå et AI-drevet bildeproduksjonsverktøy. DALL-E-modellen fra OpenAI brukes til å drive verktøyet.

I følge teknologigigantens nylige utgivelse kan brukere beskrive bilder eller fortelle ord for å generere bilder. Du kan nå lage skriftlig og visuelt materiale direkte fra chat på ett sted.

  Hvordan skjule eller slette Amazon-bestillingshistorikk

Microsoft hevder at enkeltpersoner bruker Bing-chat på flere måter, fra å skape mer presise løsninger til utfordrende problemer til å bruke den for nytelse eller som en kreativ inspirasjon.

Ved å gjøre det mulig for deg å lage et bilde ved bare å uttrykke bildet du liker å se med dine egne ord, har Microsofts banebrytende Picture Maker blitt lagt til Bing chat i dag, noe som hever chat-opplevelsen.

Oppsummert vil denne innsatsen oppdatere kunnskapskortene og bringe ytterligere AI-drevet visuell historiefortelling til den nye forhåndsvisningen av Bing og Edge.

Picture Maker lar deg lage et bilde fra bunnen av ved å beskrive bildet, legge til detaljer om scenen, for eksempel et sted eller en aktivitet, og velge en kunstnerisk stil.

For å begynne å generere et bilde for et nyhetsbrev til venner eller som inspirasjon for ombygging av stuen din, skriv inn noe som «tegne et bilde» eller «lag et bilde» som en samtaleforespørsel. Det ligner en kunstnerisk copilot. Klikk på Bing Image Maker-ikonet i sidefeltet for å begynne å lage bildet ditt, eller start det fra Bing-chat i Edge.

For Bing-brukere over hele verden er Image Creator nå tilgjengelig på bing.com/create på engelsk. Picture Creator-ikonet i sidefeltet til Microsoft Edge kan også brukes til å besøke Bing Image Creator. Bildeskaperen vil snart bli integrert med Bing-knappen i chat-modus.

For flere oppdateringer, sjekk ut vår siste teknologikategori.