tipsbilk.net

10 beste mekanismespill for imponerende bilder og eksplosivt spill

Roboter er ikke bare nyttige i bransjer, men de er også et senter for attraksjon i spill. Så her er vi med en liste over de beste Mech-spillene du kan prøve ut.

Spill med store, tøffe roboter har alltid beholdt sin plass på markedet, enten du vil ha intens simulering og taktikk eller det spennende rushet av mek-anime.

Hva er Mech Games?

Enorme humanoide roboter, eller mechs, fungerer ofte som det primære spillelementet i mech-spill, også kalt mecha-spill. Ulike undersjangre av mech-spill inkluderer simulerings-, kamp- og strategispill.

Simuleringsmek-spill tar sikte på å gi spillere en realistisk følelse av å kommandere en mek. De må håndtere sine maskiners mobilitet, våpen og andre systemer. Rask action-mek-spill involverer ofte rasende mech-kamper.

Spillere får ofte forskjellige våpen og unike ferdigheter for å beseire motstanderne. Med fokus på å kontrollere et team av mechs, krever strategi mech-spill at spillerne tar taktiske valg angående hvilke mechs de skal bruke og hvordan de skal plasseres.

For spillere kan det å spille mech-spill være en særegen og spennende opplevelse. Massive, programmerbare roboter som kan utplasseres for å kjempe i intense kamper og fullføre utfordrende oppdrag er ofte omtalt i disse videospillene.

Når spillere administrerer mekanismene sine, tar taktiske valg og kjemper mot formidable fiender, kan mek-spill også gi spillerne en følelse av makt og kontroll.

Mens mech-spill kan finnes i forskjellige sjangre, er de alle forbundet med den tidløse fantasien om å bruke mekanisert rustning i kamp. Mech-spill er ofte godt likt av spillere som setter pris på enorme robotkamper og sci-fi-temaer.

Balansering av angrep og forsvar i Mech Games

Angrep og forsvar må balanseres i mech-spill fordi de kan utføre eller bryte et oppdrag. Følgende råd kan hjelpe deg med å finne denne balansen.

Innse rollen din

Gjenkjenne megens fordeler og ulemper og din plass i troppen. Er du et kraftsenter eller en ren støttekraft? Du kan prioritere angrep eller forsvar ved å være klar over rollen din.

Lag en velbalansert belastning

Velg verktøy og utstyr som skaper en balanse mellom angrep og forsvar. Tenk på offensive våpen med ekstremt høy utgang, men lav skytehastighet og defensive våpen med høy skytehastighet, men myk skadeutgang.

Bruk dekselet med omhu

Benytt deg av terrenget og hindringene. Ta dekning hvis du får innkommende brann, men vær bare litt avhengig av det fordi det kan begrense mobiliteten og siktlinjen.

Arbeid sammen som et team

I mech-spill er kommunikasjon avgjørende. Utvikle en offensiv og defensiv strategi som er balansert med laget ditt. Sammen kan dere beseire motstanden ved å styrke hverandres svakhetsområder.

Forbli aktiv

Unngå å bruke for mye tid på ett sted. Oppretthold en solid plassering som tilbyr dekning og taktiske fordeler mens du beveger deg rundt for å unngå å bli et tilsynelatende offer for motstanderen.

I mech-spill krever balansering av angrep og forsvar en blanding av strategi, samarbeid og rask tenkning. Du kan øke sannsynligheten for å lykkes med ethvert oppdrag ved å ta hensyn til disse tipsene.

La oss nå referere til listen over beste mech-spill for elskere av den varierte sjangeren som den bringer med seg og gir en langvarig opplevelse.

  7 Trusted Weather API-løsning for dine smarte produkter

Battletech

Battletech er et taktisk turbasert mech-spill satt i en verden hvor flere fraksjoner konkurrerer om å kontrollere territorium og ressurser. Gigantiske mekanismer som spillerne kontrollerer kan utstyres med forskjellige våpen, rustninger og annet tilbehør. Både enkeltspiller- og flerspillerkampanjer er tilgjengelige i spillet.

Den grunnleggende spillingen til Battletech sentrerer seg rundt turbasert krigføring, der spillere bytter på å manøvrere mekanismene sine, angripe fiendtlige maskiner og regulere varmenivåene.

Spillere driver et leiesoldatselskap i enkeltspillerkampanjen og aksepterer jobber for å tjene penger, berge deler og bygge opp sitt rykte.

Spillere møter mer utfordrende motstandere etter hvert som kampanjen fortsetter, får tilgang til kraftigere mekanismer og blir tvunget til å ta avgjørende valg som kan endre hvordan plottet utspiller seg. Til syvende og sist er Battletech et sofistikert og spennende spill som gir timevis med strategisk spilling og dramatiske mech-kamper.

Publisert av – Paradox Interactive

Utviklet av – Harebrained Schemes

Utgivelsesdato – 24. april 2018

Tilgjengelige plattformer – Steam, Windows, Mac OS

Mech Warrior Online Solaris 7

Gigantiske robotkamper oppstår i kamper i arenastil i det strategiske flerspillerspillet MechWarrior Online: Solaris 7. Spillere opererer sine egne tilpassede BattleMechs i 1v1- eller 2v2-kamper i BattleTech-universet, og konkurrerer om ære og belønning. BattleMechs kommer i forskjellige klasser i Solaris 7, hver med fordeler og ulemper.

For å passe til spillestilen deres, kan de også endre load-outs ved å velge fra flere våpen, rustninger og utstyr. I spillets Conquest-modus må hver side ta kontroll over og opprettholde kontroll over spesifikke punkter på kartet.

Andre spillbare typer inkluderer Deathmatch og King of the Hill. Dessuten har spillet et fraksjonskrigføringssystem der spillere kan bli med i forskjellige fraksjoner og ta kontroll over planetene for gruppen deres.

Ved å vinne spill kan spillere skaffe seg Solaris 7-penger. Disse pengene er nyttige for å kjøpe nye BattleMechs, våpen og annet utstyr. Spillere kan kjempe mot hverandre i turneringer og sesongbegivenheter for flere fordeler og høyere rangeringer.

Publisert av – Piranha Games Inc.

Utviklet av – Piranha Games Inc.

Utgivelsesdato – 10. desember 2015

Tilgjengelige plattformer – Steam

Daemon X Machina

Spillere av videospillet Daemon X Machina kontrollerer en tilpasningsbar mekanikk kjent som et Arsenal for å kjempe mot onde AI-kontrollerte roboter kalt Immortals. Spillet tilbyr online flerspilleralternativer i tillegg til en enkelt kamp med over 50 oppdrag.

Four, et sansende program laget for å støtte pilotene og deres arsenaler rekrutterer deg til å bli pilot og styrer treningen din. Du kan ta på deg oppdrag fra Sky Union, Horizon, Zen og Orbital for å demonstrere verdien din.

Du kan gjenopprette våpen og komponenter fra ødelagte fiendens arsenaler under disse oppdragene.

Du kan oppgradere utstyret ditt ved henger for å skaffe talenter som vil hjelpe deg i og utenfor arsenalet ditt, kjøpe flere våpen og komponenter etter hvert som de blir tilgjengelige, studere og lage nye våpen basert på de du allerede eier og sjefer du har beseiret, og mer.

Daemon X Machina tilbyr et fartsfylt mech-kampspill med forskjellige tilpassbare og spennende spillfunksjoner.

Publisert av – JP Marvelous

Utviklet av – Marvelous First Studio

Utgivelsesdato – 13. september 2019

Tilgjengelige plattformer – Nintendo Switch og Windows

Strike Suit Zero: Director’s Cut

Spillerne tar på seg rollen som en pilot i videospillet Strike Suit Zero: Director’s Cut, som kan konvertere romskipet sitt til Strike Suit, en kraftig mekanikk. Spillets Director’s Cut-utgave legger til nye elementer som forbedret belysning og grafikk, flere skipsdesign og også fornyede oppdrag.

  6 Best Don't Starve Together (DST) Server Hosting i 2022

Spillere må aktivt administrere energilagrene sine og velge det beste våpenet for hver omstendighet, ettersom spillets regler er basert på fartsfylte kamper. Strike Suits morphing-funksjon gir spillingen et ekstra lag med strategi ved å gjøre det mulig for spillere å skifte mellom mek- og romfartøyformer umiddelbart.

Spillet tilbyr både en førstepersons cockpitvisning og et tredjepersonsperspektiv. Spillere kan kjempe om høye rangeringer mot andre motstandere i spillets overlevelsesmodus og scoreangrepsmodus.

Publisert av – Born Ready Games

Utviklet av – Born Ready Games

Utgivelsesdato – 8. april 2018

Tilgjengelige plattformer – Steam, PlayStation 4, Xbox One

øverstkommanderende 2

Et taktikkspill i sanntid kalt Supreme Commander 2 sentrerer om enorme, mekaniserte hærer som er engasjert i en kamp om overherredømme. Spillere kontrollerer land-, luft- og sjøhærer og reiser strukturer for å generere ressurser og tropper. Spillets kampanjemodus forteller historien om en kosmisk kamp og tre fraksjoner, hver med unike enheter og teknologier.

Spilleren mottar en base i begynnelsen av spillet i den mest betydningsfulle planlagte kampanjemodusen og konkurrerer mot en forhåndsdefinert fiende. Spilleren må oppnå spesifikke mål for å fullføre nivået.

Spillere kan også skaffe seg et bredere utvalg av enheter etter hvert som kampanjen skrider frem, målene blir mer utfordrende og motstanderen styrkes.

Dessuten har Supreme Commander 2 et flerspilleralternativ som lar opptil 8 spillere kjempe mot det online eller over LAN. Fans av sanntidsstrategistilen vil nyte spillets voldsomme og spennende handling på grunn av dens enorme hærer og strategiske dybde.

Publisert av – Square Enix

Utviklet av – Gassdrevne spill

Utgivelsesdato – 16. mars 2010

Tilgjengelige plattformer – Xbox 360 og Windows

MechWarrior 5: Mercenaries

BattleTech-universet er rammen for MechWarrior 5: Mercenaries. Den tredje arvefølgekrigens siste tiår er avbildet i spillets åpningsscene, der spilleren inntar rollen som en nybegynner leiesoldat MechWarrior som dukker opp fra ruinene av en ødelagt leiesoldatenhet.

De kan godta kontrakter fra hvilken som helst av de tilgjengelige fraksjonene på dette tidspunktet. Kampanjen er aktiv til 3049, like før klaninvasjonen.

Spillere kan verve ekte mennesker eller AI-kontrollerte mek-piloter som medlemmer av leiesoldatgruppen deres i spillets enkeltspiller- og samarbeidende flerspillermodus.

BattleMechs i MechWarrior 5 kommer i forskjellige stiler, fra milde til tunge, og hver har unike våpen og ferdigheter. En spillers mekanikk kan tilpasses ytterligere ved å forbedre utstyret, rustningen og våpnene.

Med en vakker balanse mellom taktisk spilling, personalisering og dramatisk kamp, ​​er MechWarrior 5: Mercenaries et utmerket tillegg til mech-sjangeren.

Publisert av – Piranha Games

Utviklet av – Piranha Games

Utgivelsesdato – 27. mai 2021

Tilgjengelige plattformer – Xbox og PlayStation 4&5

Mek Armada

I det futuristiske universet til Mech Armada tar spillere kommandoen over kraftige mekanismer og deltar i kamp med fiendtlige tropper. Flere forskjellige mekanismer er tilgjengelige i spillet, som hver har sine spesielle egenskaper og arsenaler.

Ved å få poeng fra seire, kan spillere bruke dem til å kjøpe nye våpen, ferdigheter og kosmetiske forbedringer for mekanismene deres. Spillere kan konkurrere mot kunstig intelligens-kontrollerte fiender eller andre spillere online i spillets enkeltspiller- og flerspillermodus.

Takket være dens fantastiske grafikk og lydeffekter kan spillere fordype seg fullstendig i fremtidens verden av mek-kamper i Mech Armada. Spillet gir en overordnet spennende og utfordrende opplevelse for både entusiaster av mechs og actionspill.

Publisert av – Lioncode Games

Utviklet av – Lioncode Games

Utgivelsesdato – 16. juni 2022

Tilgjengelige plattformer – Steam

Overstyring: Mech City Brawl

I videospillet Override: Mech City Brawl kommanderer brukere enorme mechs som deltar i kamp med andre mechs i forskjellige byer rundt om i verden. Opptil 4 spillere kan delta i online eller lokal delt skjerm-handling i spillets enkeltspiller- og flerspillermodus.

  Internett-streaming: Hva er det og hvordan fungerer det?

I Override: Mech City Battle har mekanene en rekke ferdigheter, som sterke nærkamper, avstandsvåpen og spesielle handlinger. Med mange skinn og utstyr kan spillere tilpasse mekanismene sine og få en unik opplevelse.

Destruerbare innstillinger er en annen spillkomponent som kan utnyttes til å overliste rivaler eller utvikle nye taktikker. Etter hvert som de går videre gjennom spillet, kan spillerne oppgradere mekanismene og oppdage nye krefter. Override: Mech City Battle tilbyr en spennende og actionfylt opplevelse for fans av kamp- og mech-spill.

Publisert av – Modus Games Brazil

Utviklet av – Balance Inc

Utgivelsesdato – 10. august 2018

Tilgjengelige plattformer – PlayStation 4

War Tech Fighters

Videospillet War Tech Fighters inneholder banebrytende kampmekanismer som er laget spesielt for å manøvrere gjennom farefulle hav og angripe motstridende fraksjoner som konkurrerer om kommandoen over det lille landet som er igjen.

Etter at de har fullført spillets oppdrag, kan spillerne utstyre mekanismene sine med forskjellige våpen og oppgradere utstyret. Spillet er basert på hektiske kamper der spillerne bruker mekanes smidighet og bevæpning for å overvinne hindringer og beseire monstre.

Forbløffende undervannslandskap og intrikate mek-design er omtalt i førsteklasses grafikk, som forbedrer handlingen. Spilleren har kontroll over utseende og ytelse på grunn av robotens evne til å tilpasse hver komponent.

War Tech Fighters Mech har en flerspillermodus som lar spillere delta i opphetede kamper med hverandre ved siden av primærkampanjen. Alt i alt blander dette spennende spillet banebrytende teknologi, intens action og en fengslende fortelling for å produsere en enestående og fengslende spillopplevelse.

Publisert av – Blowfish Studios

Utviklet av – Drakkar Dev

Utgivelsesdato – 19. juni 2020

Tilgjengelige plattformer – Nintendo Switch og Xbox One

Titanfall 2

I førstepersons skytevideospillet Titanfall 2 tar spillerne kontroll over piloter og deres enorme robot-titaner, som kan være utstyrt med forskjellige våpen og evner. Spillet foregår i et futuristisk miljø.

Mange andre spillmoduser er tilgjengelige i flerspillermodus, inkludert de tradisjonelle team deathmatch og målbaserte spill.

Enspillerkampanjen forteller historien om en pilot ved navn Jack Cooper, hvis mål er å forhindre at det onde IMC Corporation ødelegger en planet med et supervåpen. Sammen med hurtigskytingen inkluderer kampanjen ulike spillelementer som plattformspill, gåter og sniking.

Et flerspillerspills meritter, eller erfaringspoeng, tildeles spillere basert på deres prestasjoner eller om laget deres lykkes eller mislykkes. Spillere må skaffe seg meritter for å gå opp i nivå og få tilgang til nye våpen, ferdigheter, tilpasningsalternativer og andre funksjoner.

Spillets kjennetegn er introduksjonen av Titans, som kan bli tilkalt av spillere under en kamp og tilby en taktisk fordel på slagmarken. Til syvende og sist er Titanfall 2 et fartsfylt, godt designet mech-spill med en engasjerende fortelling og spennende flerspillerspill.

Publisert av – Electronic Arts

Utviklet av – Respawn Entertainment

Utgivelsesdato – 28. oktober 2016

Tilgjengelige plattformer – PlayStation 4 og Xbox One

Konklusjon

Å spille mech-spill kan være en fascinerende og fengslende opplevelse for spillere som sci-fi og actionfylt spill. Sammen med rik grafikk og lydeffekter, tilbyr disse spillene ofte spillere ulike tilpasningsvalg og strategiske beslutningsmuligheter.

Mens spillere kontrollerer enorme robotkjøretøyer og deltar i kamp med motstandere, kan mech-spill også gi spillerne en følelse av makt og kontroll. Selv om ikke alle spillere kanskje setter pris på spillet, vil de som gjør det finne timer med utfordringer og underholdning i mech-spillmiljøet.

Til syvende og sist kan det å spille mech-spill være en fantastisk mulighet for spillere til å oppleve fremtidige innstillinger og sette kampferdighetene sine på prøve. Prøv de beste mech-spillene fra de som er nevnt ovenfor, og kjenn det selv.

Deretter kan du sjekke ut noen populære Nintendo Switch-overlevelses- og eventyrspill.

x