– 10 beste redigeringsapper for ruller for å lage din neste virale video –

Bare fordi alle lager sneller akkurat nå, betyr det ikke at det er en enkel jobb. Det er en øvelse i kreativitet, som kan bli ganske vanskelig uten de riktige redigeringsappene for Instagram Reels.

Disse små klippene har rørt oss alle – enten det er for underholdning, utdanning eller reklame. Faktisk har Instagram Reels endret ansiktet til markedsføring, og de har blitt en avgjørende del av dagens markedsføringskampanjer.

Flere og flere bedrifter er avhengige av hjul for å forbedre markedsføringsspillet og få kontakt med publikum på et mellommenneskelig nivå. Hvis du vil vokse på Instagram, kan du ikke holde deg unna hjulene lenge. Men det betyr ikke at du kan gå viralt med en hvilken som helst substandard eller matt video!

Hvordan lage flotte Instagram-ruller?

Mens Instagram har egne redigeringsfunksjoner i appen, er alternativene veldig begrensede. Ikke bare det, brukere klager ofte over at appen feiler og krasjer med noen få minutters mellomrom! Dessuten kan det være en ganske tidkrevende jobb å lage flotte hjul hvis du fortsatt bruker redigeringsprogrammet i appen.

Det er her appene for redigering av hjul kommer inn. Ta en titt på de beste redigeringsappene for hjul som kan hjelpe deg med å forsterke hjulspillet ditt enkelt:

InShot

Populært som alles favoritt, InShot er perfekt for videoredigering og å legge til vloggmusikk, klistremerker og tekst.

Lurer du på hva du kan gjøre? Du kan slå sammen to eller flere videoer, justere hastigheten, trimme videoer, dele dem og til og med fjerne den midtre delen du ikke trenger.

Det er også filtre og effekter du kan bruke for å gi videoene dine en fordel over resten. Dessuten kan du legge til lydeffekter til videoene dine, din egen musikk så vel som din egen voiceover i tilfelle du prøver å lage en vlogg.

Hvis du lurer på hvorfor InShot er perfekt for hjul, er det på grunn av HD-redigering, superoverganger og bilde-i-bilde-funksjonalitet.

Du kan også legge til animerte klistremerker som synkroniseres med videoinnholdet ditt. Inshot er tilgjengelig for iOS-brukere på Apple App Store, og for Android-brukere på Google Play Store.

Android-brukere vil også kunne glede seg over de nyeste AI-effektene og et avansert Keyframe-verktøy som vil hjelpe dem med å lage fantastisk keyframe-animasjon. Hvis du er en Android-bruker, kan du også «finne ideer» og inspirasjoner.

KineMaster

Med 1000+ videomaler av høy kvalitet, er KineMaster en profesjonell videoredigeringsapp med kraftige funksjoner perfekt for enkeltpersoner, påvirkere og bedrifter.

Du kan legge til et ubegrenset antall videoer, bilder og lag. Ikke bare det, men med KineMaster blir profesjonell videoredigering enkelt med en tidslinje i fullskjerm. Du trenger ikke engang en PC, du kan legge til og redigere prosjekter med flere lag.

Dessuten kan du bare velge en trendvideomal fra Mix-fanen og komme i gang på få minutter. KineMaster vil hjelpe deg med å lage ikke bare Instagram-videoer, men også YouTube, TikTok og andre sosiale medieplattformer.

  10 beste Wi-Fi-nettverk for større hjem

Du kan også dele dine egne videoer som maler som andre kan bruke. I tillegg til et intuitivt brukergrensesnitt og videoredigering av profesjonell kvalitet, har KineMaster andre kraftige funksjoner. Det er den magiske fjerneren som kan hjelpe deg med å fjerne bakgrunner du ikke liker, og en kraftig lydredigerer med tonehøydekontroll, volumkonvoluttjusteringer, etterklang og stemmemodulering.

Du kan også forbedre visuell kvalitet ved å justere fargefiltre. Dessuten er det enkelt å legge til royaltyfri musikk og lydeffekter (SFX). Og det samme er å lage videoer med sakte film, hastighet og omvendt avspilling. 4K-eksport støttes også med UHD- og FHD-videoer, samt GIF-er.

Du finner KineMaster på både Google Play Store og Apple App Store.

Wondershare Filmora

Med 100+ millioner brukere over 150+ land og regioner, er Wondershare Filmora en kryssplattform for å lage videoer hvor som helst. Tidligere FilmoraGo, denne videoredigereren og filmskaperen er enkel å bruke, intuitiv og avansert.

Trim videoer, bruk forskjellige fargefiltre og beskjær og eksporter videoer i HD-kvalitet. Legg til innebygde lydeffekter med et kongefritt musikkbibliotek og ta opp dine egne voice-overs for vlogger, ruller og videoer.

Dessuten kan du bruke keyframe-animasjonsverktøyet til å justere retningen, hastigheten og orienteringen til nøkkelbildene til videoene dine.

Mens du lager hjul, er et vanlig problem beat-deteksjon; Wondershare Filmora merker lydbeats automatisk, og gjør det lettere å matche videorammer og beats.

Andre avanserte videoredigeringsfunksjoner inkluderer delt skjerm, batch-redigering, auto-reframe, AI smart cutout, bevegelsessporing og hastighetsramping. Når det gjelder spesialeffekter, er Boris FX, NewBlue FX, AI Portrait, Mask & Blend også tilgjengelig. Lag podcaster, memer og hjul enkelt med denne appen!

Tilgjengelig i et proff-abonnement også, Wondershare Filmora er tilgjengelig på Google Play Store og Apple App Store.

Skjøte

Hvis du leter etter spoleredigeringsapper for å hjelpe videoene dine til å bli virale, prøv alt-i-ett-videoredigereren Splice. Nyt alle funksjonene til en stasjonær videoredigerer på mobilen din.

Intuitive funksjoner, avanserte verktøy på pro-nivå og et enormt musikkbibliotek er de tre pilarene i denne spoleredigeringsappen. Prøv hastighetsrampen for å gjøre videoer interessante: få fart på videoene dine, eller sett dem ned for å legge til essens.

Hold prosjekter på rett spor med Splices avanserte redigeringsarbeidsflyt. Eller endre fargene på objekter for bildene dine med chroma key i et trykk. Du kan legge til tekstoverlegg, automatiske undertekster, musikkspor, hastighetseffekter og størrelsesforhold.

Du kan trimme og mikse flere lydspor, justere volumer, tilpasse tekstskrift, farge og størrelse og legge til inn- og uttoningseffekter til prosjektene dine.

Prøv også time-lapse og hyper-lapse på videoene dine. Hvis du vil lage hjul og innlegg som er den perfekte størrelsen for forskjellige sosiale medieplattformer som TikTok, YouTube og Instagram.

Pro-versjonen kommer også med proff trimmer og kutter, pro fusjon og snekker som hjelper deg med å lage fantastiske videoer. Du finner Splice på både Google Play Store og Apple App Store.

LumaFusion

Gjør deg klar til å oppdage gleden ved profesjonell redigering på en mobilenhet med en prisvinnende videoredigerer, LumaFusion. Du kan legge opp til 6 videoer og 6 lydspor ved å bruke dette førsteklasses, profesjonelle videoredigeringsprogrammet.

  Slik beskytter du celler mot redigering i Google Sheets

Du kan også legge til ekspertskapte historieblokker, bruke 35 nye overganger og redigere ved hjelp av en forbedret magnetisk tidslinje med funksjoner for å sette inn/overskrive og koble til/fra klipp. Bygget for et multitouch-miljø, kan du også lage dine egne overganger ved hjelp av LumaFusion.

Du kan heve redigeringsarbeidsflyten din ved å lage endeløse prosjekter med flerlags titler, former og bilder, ved å bruke fargekorrigeringsverktøy og lagdelingseffekter. I tillegg kan du også bruke låsen og belastningsstabilisatoren for å stabilisere videoer.

Det er ikke alt! LumaFusion lar deg også klippe, kopiere og lime inn mellom ulike prosjekter. Faktisk, for lyd – du kan finjustere lyd, lage perfekte mikser, isolere spor og legge til forskjellige lydplugins.

Denne appen er tilgjengelig på Google Play Store og Apple App Store, og er perfekt for kreativ historiefortelling og virale ruller.

Mojo

Leter du etter spoleredigeringsapper som også vil hjelpe deg å gjøre ideer, historier og innlegg til kraftige animerte videoer? Mojo er svaret.

Det er fordi det gir deg uendelige kreative muligheter til å lage enestående innhold ved å bruke oppsett og animasjoner av høy kvalitet. Med noen få trykk kan du flytte rundt på elementer, bytte farger, endre tidspunkter og legge til royaltyfrie musikkspor, arkivbilder og videoer og vakre fonter.

Du kan også legge til klistremerker og effekter og lage klistremerker med flere sider med 500+ unike animerte maler, inkludert e-handelsmaler. Enkelt å dele på alle sosiale medieplattformer, du kan fjerne bakgrunner med ett klikk.

I tillegg kan du lage historier på flere sider for å gjøre hjulene dine interessante og virale. Vis frem produktene dine eller selg på nettet med letthet og utvid merkevaren din.

Hvis du vil ha tilgang til alle de avanserte funksjonene, kan du prøve mojo PRO for det beste virale innholdet. Mojo TEAMS lar deg også samarbeide om profesjonelle prosjekter, mens Mojos grunnleggende gratisplan er en fin måte å komme i gang på!

Du finner Mojo på Google Play Store så vel som Apple App Store.

Brette

Unfold er en slik spoleredigeringsapp som er laget for å hjelpe deg med å skille deg ut med det sosiale innholdet ditt.

Denne alt-i-ett-appen hjelper deg med å lage flott innhold med flere maler, legge til filtre og effekter for å redigere bilder og videoer, planlegge Instagram-feeden din, og også lage et bionettsted for enkeltlenken din på Instagram.

Med Årets beste – Apple- og Google-priser lar Unfold fra Squarespace deg sette sammen flere videoer og administrere alle sosiale aktiviteter (inkludert Instagram) som en proff!

Perfekt for individuelle fotografer, videografer, gründere og skapere, du trenger minimalt med tid og krefter for å lage engasjerende videoer av profesjonell kvalitet. Du kan bruke avanserte tekstverktøy og utforske forskjellige fonter og stiler for å lage interessante videoer.

Unfold Basic gir deg tilgang til standard redigeringsverktøy, mens Unfold+ gir deg tilgang til premium og avanserte verktøy med tidlig tilgang til nye maler.

Unfold Pro har alle Unfold+ sine tilbud, sammen med et dedikert merkevaresett og stori.es-lenke som hjelper deg å publisere netthistorier enkelt.

  Ribbon UI, flere faner, delt redigering og mer

Unfold er tilgjengelig på både Google Play Store og Apple App Store, og lar deg lage et interaktivt storyboard med videoer, bilder og tekster i løpet av få minutter!

Promeo

Tenk deg å ha et kreativt designstudio for hånden, og du har Promeo! Med 22 635 tilpassbare maler for annonse- og sosialt medieinnhold, er Promeo enkel å bruke og hjelper deg med å lage engasjerende videoer som skaper inntrykk.

Du kan følge tre enkle trinn for å lage flott innhold: velg en mal, tilpass fargen og logoen og tilpass tekstelementene dine. Og der har du det!

Du kan ikke bare øke rekkevidden din, men også lage et dedikert merkevaresett for ditt personlige merke. Hold merkevarebyggingen din i samsvar med logoer, fonter og farger du velger. Det er også AI-drevne utskjæringer som kan hjelpe deg med å lage effektfulle produktvideoer.

I tillegg gir Promeo deg tilgang til verdenskjente aksjebiblioteker. Uansett hvilken kategori du jobber i, finner du ferdige maler for skjønnhet, finans, helse, fitness, sport, reiser, mote, eiendom og mat. Tilgjengelig på både Google Play Store og Apple App Store.

Reelsy Reel Maker

Du kan lage iøynefallende videoinnhold for Instagram Reels og sosiale medieplattformer med Reelsy på sekunder.

Dessuten, med Reelsy, velg fra høykvalitetsmaler med trendy lyd og synkroniser videoene dine til beats automatisk.

Du vil ikke ha noe vannmerke på videoene dine og tilgang til populær lyd fra Instagram og TikTok.

Fra mat til mote til trening, Reelsy Reel Maker Video Editor har 10+ forskjellige kategorier og 100 – 500 maler. Du finner Reelsy både på Apple App Store og Google Play Store.

YouCam-video

Gjør deg klar til å lage raffinerte selvvideoer med YouCam Video, den første redigeringsappen for selfiesneller. Hvis du lurer på hva det betyr, kan YouCam Video hjelpe deg med å sminke og retusjere bildene dine med letthet.

Med kraftige redigeringsfunksjoner kan du redigere videoer med noen få trykk, velge videoorientering og sammenligne før og etter videoer.

Dessuten er dette en av de få sminkeredigeringsvideoene som hjelper deg å omforme ansiktet ditt, justere nesestørrelsen, redigere øynene på et blunk og omforme leppene dine.

Faktisk kan du også finjustere huden din for å fjerne kviser, kviser, hudormer, rynker, flekker, mørke ringer og urenheter i ansiktet.

YouCams premiumversjon gir tilgang til eksklusiv sminke og kolleksjoner og ubegrenset bruk av skjønnhetsverktøy som eye-tuner, ansikts-, leppe- og neseformer. Fra søtt til dramatisk, få utseendet du vil ha med YouCam. Du finner appen på både Google Play Store og Apple App Store.

Det er enkelt å lage flotte sneller når du har disse appene

Instagram Reels kommer med sine egne redigeringsfunksjoner. Imidlertid er funksjonene veldig, veldig begrensede, og brukere møter ofte feil. For å låse opp uendelige kreative alternativer, må du falle tilbake på noen tredjeparts Instagram-hjulredigeringsapper som gir videoene og hjulene dine den fordelen.

Ved å bruke de ovennevnte hjulene kan du spare tid og krefter samtidig som du maksimerer kreativiteten din. Velg en app som fungerer for deg med tanke på funksjonene du trenger og redigeringsalternativer. Nesten alle de ovennevnte appene lar deg også redigere videoer som er perfekte for andre sosiale medieplattformer som TikTok.

Du kan også utforske noen beste repost-apper for instagram for enkelt å dele det du liker.