10 beste selfie-ringlys for innholdsskapere i 2023

Vil du også se deg selv klarere på bildene? Gjør best mulig bruk av disse selfie-ringlysene ved å justere ulike farger og effekter.

Hva er Selfie Ring Lights?

For å ta bedre selfies bruker smarttelefonbrukere i økende grad selfie-ringlys. Et selfie-ringlyss primære funksjon er å legge til ekstra belysning. Det forbedrer kvaliteten på bilder og videoer tatt opp i svakt opplyste omgivelser.

Ringlysets runde form gir et mer tiltalende og realistisk utseende. Videre, med en jevn og velbalansert lyskilde, fjerner den skygger og slapper av ansiktsegenskaper.

Selfie-ringlys er også lette og praktiske, noe som gjør dem perfekte for innholdsskaping eller fotografering mens du er på farten. Brukere kan velge den som passer best til deres behov fordi de er tilgjengelige i forskjellige størrelser og lysstyrkenivåer.

Noen ringlys lar deg til og med endre fargetemperaturen for å produsere flere stemninger og effekter i stillbilder og levende bilder. For alle som ønsker å ta selfies og har utmerket innhold med smarttelefonen, er selfie-ringlys et behov. Det er et må-ha-verktøy for innholds- og videoskapere, som får ansiktet til å se skarpere og lysere ut.

Viktigheten av å ha Selfie-ringlys i videoskaping

Filmens generelle kvalitet kan forbedres betydelig ved å ha passende lyssetting i nettinteraksjon og videoproduksjon. Selfie-ringlys er avgjørende for å lage videoer av følgende grunner:

Forbedrer belysning

Selfie-ringlys gir en skånsom og jevn lyskilde. Dette vil forhindre harde skygger og ulik belysning, og forbedre lyskvaliteten. Publikum vil oppleve at videoen er mer estetisk tiltalende og profesjonell som et resultat.

Forbedrer utseendet til hudtonen

Siden selfie-ringer er laget for å ligne naturlig solskinn, kan de få huden til å virke mer strålende og sunn. Dette er avgjørende for vloggere og andre skjønnhetspåvirkere som ønsker å markedsføre hudpleie- og sminkeprodukter.

Uanstrengt å betjene

De har ofte et stativ, slik at du kan sette lyskilden i den ideelle posisjonen og holde den unna ansiktet ditt. Du kan endre lysstyrkenivåene for å skreddersy belysningen til dine behov. Videre kreves ingen teknisk kunnskap for å håndtere og betjene ringlysene. Dette gjør det enkelt og tilgjengelig for alle å bruke ved behov.

Øker engasjementet

Videoer med god belysning har høyere oppbevarings- og engasjementsgrad. Hvis en video er visuelt tiltalende, er seerne mer tilbøyelige til å se den, og tilstrekkelig belysning er en kritisk komponent i det.

Selfie-ringbelysningsenheter er en utmerket investering for innholdsprodusenter som ønsker å lage videoer med høy kaliber. De er rimelige, enkle å bruke og kan forbedre den visuelle appellen til videoene dine betydelig. De nevnte er blant de beste selfie-ringlysene som kan brukes mens du lager innhold eller filmer en video.

  Fiks NVIDIA OpenGL-driverfeilkode 8

Kaiess Selfie Ring Light

Kaiess 10,2-tommers Selfie Ring Light er en multifunksjonell belysningsenhet for direktesending, fotografering, videoopptak og påføring av sminke. Det er et 10,2″ ringlys med LED-pærer som gir strålende, jevn belysning med programmerbar lysstyrke og fargetemperaturer.

I tillegg kommer den med et stativ som kan justeres og er laget av solid aluminiumslegering. Den er utstyrt med en pålitelig låsemekanisme for sikkerhet og stabilitet. Den inkluderer også en telefonholder som fungerer med de fleste smarttelefoner. Både nybegynnere og eksperter vil finne det enkelt å sette opp og bruke.

Telefonholderen kan dreies 360 grader for å få den ideelle vinkelen for livestream eller video, og ringlyset kan festes til stativstativet eller brukes separat.

Totalt sett er Kaiess 10,2″ Selfie Ring Light med 65″ justerbart stativ og telefonfeste et førsteklasses, rimelig belysningsalternativ som er ideelt for å produsere opptak av profesjonell kvalitet fra det praktiske hjemmet ditt.

LED lysring med stativ

LED-ringlyset med stativ med 10-tommers LED-ringlys med stor diameter kan forbedre video- og fotoopptaksopplevelsen din, slik at du kan fange alle øyeblikkene i livet. For kringkastere av alle striper er ringbelysningsalternativer en trendy og rimelig metode for å tilpasse en strøm samtidig som den visuelle kvaliteten forbedres betydelig.

Bruk den til viktige videokonferanser, presentasjoner på kontoret og til å ta bilder eller sminke. LED-ringlyset for skrivebordswebkameraet er et praktisk verktøy for innholdsprodusenter som trenger å være på farten fordi det er enkelt å sette opp og drives av USB. I tillegg har ringlyset forskjellige lysinnstillinger som lar deg tilpasse lysstyrken og komforten til lyset for å passe dine preferanser.

Sminkeskapere, skjønnhetsbloggere og live-kringkastere er spesielt glad i denne typen ringlys siden det bidrar til å gi klar, skarp belysning som forbedrer arbeidet deres. Sirkelskjønnhetslyset er gunstig for å fremheve funksjoner og kaste skygger for å gi dybde til sminken din.

JIOZER Ringlys

JIOZER Ring Light har kraftige LED-lys og tilbyr belysning av profesjonell kvalitet, myk, praktisk talt skyggefri 3000 lumen per meter med en RA på 95+. Som et resultat hjelper ringlys med å fjerne ansiktsfeil, inkludert kviser og rynker som vanligvis er synlige i dårlig belysning.

Den karakteristiske sirkelens design produserer en «omsluttende effekt», som mykt fremhever motivets ansikt. Den gir pålitelig belysning av salongkvalitet uansett hvor du går, noe som gjør den til den ideelle reisefølget.

Når du reiser eller skal på forretningsreise, er det praktisk å ikke ta opp mye plass i bagasjen. Takket være ringlampens lille størrelse og det lette, justerbare lysstativet. Du kan endre lysstyrken ved å bruke dimbar kontroll for å få ønsket utgang og resultat.

  Hvor sikre er offentlige ladestasjoner?

Eicaus RGB-ringlys

Et førsteklasses belysningsoppsett for videoproduksjon, live streaming, skjønnhetstimer og andre oppgaver som krever ekspertbelysning er Eicaus 12″ RGB-ringlys med stativstativ. De 162 LED-pærene som brukes i ringlyset gir en sterk, jevn lyseffekt. De kan justeres for lysstyrke og fargetemperatur mellom 3000K og 6500K.

Den har også 20 RGB-fargemoduser som kan justeres for å gi forskjellige lyseffekter. Ringlampen har en pålitelig stativplattform som kan heves eller senkes for å passe den ideelle høyden for dine belysningsbehov. I tillegg fungerer stativet med de fleste smarttelefoner og kameraer, slik at du kan bruke det som et håndfritt verktøy mens du arbeider.

På grunn av sin bærbare og lette vekt er den enkel å bære og oppbevare når den ikke er i bruk. Eicaus RGB-ringlys med stativstativ er et toppalternativ for alle som søker en førsteklasses, tilpasningsbar belysningsløsning.

Weilisi ringlys

For innholdsprodusenter, fotografer og makeupartister har Weilisi laget et lysinstrument av profesjonell kvalitet kalt Weilisi 12″ Ring Light, med 72″ høyt stativ. Den kommer med et 12-tommers ringlys som gir jevn, intens belysning for ethvert emne.

Ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen kan du enkelt endre lysets ti lysstyrkeinnstillinger og tre fargealternativer (hvit, varmhvit og gul).

Weilisi 12″ Ring Light er enkel å montere og leveres komplett med en strømadapter, fjernkontroll og bæreveske. Det er et fleksibelt og utmerket verktøy som kan hjelpe deg med å fremme innholdsskaping eller fotografering.

Aureday Selfie Ring Light

For de som trenger en fleksibel og pålitelig belysningskilde, som innholdsprodusenter, vloggere, fotografer og makeupartister, er Aureday 10″ Selfie Ring Light et godt likt lystilbehør. De 120 LED-pærene i ringlampen produserer sterkt, jevnt lys, noe som gjør den ideell for å ta bilder og filmer av høy kvalitet.

Aureday 10″ Selfie Ring Light utmerker seg ved sin uttrekkbare stativplattform. Den kan justeres til din favoritthøyde og måler opptil 62 tommer høy. Stativstativets solide base og robuste aluminiumslegeringskonstruksjon forhindrer at lyset faller over og holder det stødig.

I tillegg har den ti nivåer av lysstyrke som kan justeres med strømledningens kontrollpanel. Aureday Selfie Ring Light med justerbart stativ er det ideelle lysalternativet for alle som trenger å ta bilder og filmer av høy kvalitet.

Aureday Oppgradert Ring Light Stand

For å ta bilder og filmer eksternt, kommer Aureday Upgraded Ring Light med en Bluetooth-fjernkontroll. Med de fleste smarttelefoner kan fjernkontrollen betjenes fra opptil 10 meters avstand.

De fleste dingser med USB-porter, inkludert bærbare datamaskiner, PC-er, strømbanker, USB-ladere, etc., er kompatible med den. Nyt å bruke den i en lengre periode uten å måtte bekymre deg for batteriet. Enten du setter den på en bordplate eller på gulvet, gir ledningen tilstrekkelig plass.

  9 beste mekaniske tastaturer for Mac-brukere

Avslutningsvis er Auredays oppgraderte 10-tommers ringlys med stativ og telefonholder et utmerket kjøp for alle som ønsker å forbedre sine evner til fotografering eller innholdsskaping. Den gir perfekt belysning, er lett og er enkel å sette opp.

TODI ringlys

En høykvalitets belysningsløsning for streaming og filmskaping er TODI 12″ ringlys. Det 63″ uttrekkbare stativstativet, som kan justeres til forskjellige høyder og vinkler, gir en stabil base for ringlyset. Stativstativet veier opptil 10 pund og er bygget av en solid aluminiumslegering.

Stativstativet og ringlyset er enkle å montere og kan brukes til ulike oppgaver. Slike oppgaver inkluderer portrettfotografering, live streaming, videokonferanser og kosmetiske demonstrasjoner.

5V USB-strømledningen er enkel å slå på/av, endre lysmodus eller lysstyrke, og passer med USB-ladere, bærbare datamaskiner, stasjonære PC-er, strømbanker og mer. I tillegg gjør den trådløse Bluetooth-fjernkontrollen det enkelt å ta gruppe- eller selfiebilder opptil 30 fot unna.

Eiucas Selfie Ring Light

Eiucas Selfie Ring Light inkluderer tre forskjellige fargetemperaturer og en 10-nivås dimmer, slik at du kan tilpasse fargetemperaturen og lysstyrken. Du kan bruke den i ulike situasjoner, inkludert sminke, produktfotografering, direktesendinger og justerbar belysning.

Det uttrekkbare stativet kan raskt forlenges fra 17,5 til 51 tommer med hurtigspennen. En ting kan tjene to formål: forleng chassiset for å bruke det som et stativ og trekk det tilbake for å bruke det som en selfie-pinne.

Alt tatt i betraktning er Eiucas Selfie Ring Light med stativstativ og telefonfeste et praktisk og rimelig verktøy for alle som ønsker å forbedre live-strømmene, vloggene og selfiene sine. Du kan bruke den hjemme, på kontoret eller i studio til best mulig fordel.

Vlogging Selfie Ring Light

Vlogging Selfie Ring Light har forbløffende 50 RGB-belysningsinnstillinger. Det gir deg muligheten mellom mer dynamiske fargeskiftende alternativer og statiske farger som rød, grønn, gul, blå og lilla. Opp- og ned-tastene gjør det enkelt å endre lysets hastighet.

Du kan eksperimentere med ulike stemninger og estetikk takket være disse dynamiske lyseffektene, som gir en morsom og innovativ metode for å forbedre bildene dine. Det er enkelt å bruke Bluetooth-fjernlukkeren til å ta filmer og selfies. Ingen flere ubehagelige armer for å få det perfekte bildet.

Ved hjelp av en fjernkontroll er det enkelt å ta bilder eller videoer på avstand. Det gir deg friheten til å finne den ideelle holdningen uten noe oppstyr. Clip-on-ringlyset er et praktisk element som kan legges til telefonen eller datamaskinen din, og gir tilstrekkelig belysning.

Konklusjon

Å bruke et selfie-ringlys kan forbedre videokvaliteten betydelig ved å belyse motivets ansikt tilstrekkelig, eliminere skygger og øke filmens generelle estetikk. Emnet er jevnt opplyst på grunn av ringlysets runde form, noe som gjør at det ser godt opplyst og realistisk ut.

I tillegg har noen selfie-ringlys lysstyrke- og fargetemperaturkontroller, slik at designere kan justere belysningen for å møte deres krav. Et selfie-ringlys er en billig, men effektiv måte å øke produksjonsverdien av videoinnhold. Dette gjør det til et verdifullt verktøy for vloggere og innholdsprodusenter som ønsker å oppgradere videoene sine.

Du kan også utforske noen av de beste LED/neon-lysene for å forbedre spilloppsettet ditt.