10 beste setningsforfatter for å forbedre skrivestilen din

Å lage, administrere og publisere innhold kan være en kjedelig oppgave.

Du må alltid holde deg på toppen av spillet ditt, spesielt når innholdet ditt vil bli lest av folk som har vært en del av reisen din i lang tid.

Innhold av høy kvalitet er et must hvis du ser frem til å skape en lojal fanbase og ta opp blogging som en seriøs forretningsmodell.

Men når du regelmessig kommer med nytt innhold, kan du sannsynligvis bruke de samme gamle repeterende setningene.

Du kan også møte forfatterblokkering eller bruke plagiert innhold for å gjøre ting «unike» i skrivestilen din.

Dette scenariet forverres når du har en fastsatt tidsplan for innlegg og må fullføre artikkelen innen den tiden.

Hvis du hovedsakelig forholder deg til alt dette, så er det en veldig smart løsning på det. Løsningen er å bruke et verktøy for omskriving av setninger som hjelper deg med å forbedre skrivestilen din og trekke deg ut av skribentens blokk.

Hvis det høres interessant ut, la oss lære mer om dem og finne de beste alternativene.

Når skal man bruke en setningsomskriver?

Et setningsomskriververktøy vil hjelpe deg med å omskrive setningene dine og ramme dem mye bedre samtidig som de beholder sin opprinnelige betydning.

Du kan bruke dette verktøyet i full kapasitet når du:

 • Ønsker å unngå utilsiktet plagiering
 • Ønsker å justere tonen og bruke en annen tone i innholdet ditt
 • Ønsker å forbedre kvaliteten på innholdet ditt
 • Ønsker å gjøre setningene dine skarpere og mer konsise
 • Ønsker å overvinne skribentblokkering på en stram tidsfrist

Et setningsomskriververktøy tar hjelp av en AI for å omformulere setningene dine for deg i løpet av minutter. Dette hjelper deg med å holde deg på toppen av spillet samtidig som du opprettholder tid og effektivitet.

Det er imidlertid viktig å huske at disse verktøyene ikke bør brukes til å skrive hele artikkelen, siden du ønsker å opprettholde et menneskelig preg.

AI-generert innhold blir ikke verdsatt av dine lojale lesere eller søkemotorer.

Les også: Korrekturlesingsverktøy for å gjøre blogginnlegget ditt delbart

Hvordan kan en setningsomskriver forbedre skrivestilen din?

Hvis du bruker et setningsomskrivingsverktøy for første gang, vil du innse at det er en velsignelse i krisetider. Det hjelper deg å endre setningenes tonalitet, kvalitet og struktur. Det gir deg et friskt og nytt syn på ditt skrevne innhold.

Du forbedrer også dine verbale og skriftlige ferdigheter ved å lære nye ord gjennom AI. Du vil lære hvordan du kan ramme inn setningene dine bedre for å få dem til å høres mer engasjerende og leservennlige ut.

  Hvordan endre mappeikonet på en Mac

Hvis jeg måtte oppsummere fordelene ved å bruke et setningsomskriververktøy, ville det være det faktum at du lærer nye måter å ramme setningene dine på.

Forskjellen mellom et parafraseringsverktøy og et setningsomskriververktøy

Mange mennesker har en tendens til å tro at begge verktøyene er like, men sannheten er at de har forskjellige bruksområder og utfall, og du må vite forskjellene mellom dem.

Et parafraseringsverktøy hjelper deg å «snurre» eller omskrive setningene dine og gjør dem uten plagiat. Det eliminerer også alle unødvendige ord for å gjøre setningene dine unike.

AI beholder ideen og fremstiller den annerledes ved å omorganisere de viktige aspektene av teksten for å gi ut den originale meldingen. Det er mye brukt til taler eller når du må levere en melding med færre ord.

På den annen side omskriver et setningsomskrivingsverktøy den samme setningen «kreativt» for å forbedre kvaliteten på skrivingen din.

Jeg vet det høres det samme ut, men jeg lover at det er en forskjell her. Hovedforskjellen i et setningsomskriververktøy er at dette verktøyet beholder all den originale informasjonen i teksten din.

Du eliminerer ikke noen ord eller tekst, men bruker bare en annen tone, talemåte eller stil for å få det til å se og høres annerledes ut.

Hvis vi alle er klare her, la oss gå videre til listen over setningsomskriververktøy som vil gjøre jobben strålende.

Copy.ai

Sannsynligvis det mest populære verktøyet for setningsomskriving der ute, Copy.ai har eksistert en stund nå, og det er fortsatt det beste valget for mange mennesker.

Noe av det jeg elsker med dette verktøyet er at det krever innspill og orienteringer fra deg i DETALJER for å finne ut hvordan du vil at setningene dine skal bli. Den vil stille deg flere spørsmål, inkludert hva slags tone du liker, målgruppen din og språket ditt.

Du kan bruke denne løsningen gratis så lenge ordantallet er innenfor 2000 ord per måned totalt. For noe mer enn det, må du kjøpe premiumplanen deres.

Vær imidlertid trygg; du får et brukervennlig grensesnitt, 45+ maler på over 25 forskjellige språk, og mange fantastiske funksjoner som vil gjøre omskriving av innhold til en lek.

Frase

Frase hjelper deg å ta AI-drevet innholdsskaping til neste nivå med sine flotte funksjoner.

Du kan skrive om setningene dine i 3 enkle trinn:

 • Kopier og lim inn setningen du ønsker å skrive om i verktøyinndataboksen (opptil 400 ord)
 • Velg omskriv -> Bestem tonen -> Sjekk AI-utgangen
 • Du kan også velge å skrive om setningen med forskjellige stemmer
 • Verktøyet gjør en fantastisk jobb med å fremheve endringene i gult for å hjelpe deg å forstå hva som er endret. Bortsett fra dette har den mange nyttige funksjoner for forfattere å gå gjennom prosessen sømløst.

  Alt i alt endrer den enkelt dine grove til polerte, samtidig som den originale meldingen beholdes. For ikke å glemme, resultatet kommer tilbake 100% unikt.

    Slik får du et SHEIN-gavekort

  Scalenut

  Scalenut er et velkjent navn i forfattermiljøet, og har mye å tilby når det gjelder setningsomskriververktøyet. Innholdet den produserer er SEO-vennlig, som sannsynligvis er den største USP-en å passe på i disse verktøyene.

  Det forenkler setningene dine for å forbedre lesbarheten og strukturen samtidig som det sørger for at de er plagiat og feilfrie.

  Scalenut har et stort fellesskap på Facebook og et nyttig støtteteam som hjelper deg når du står fast på et problem.

  I tillegg til setningsomskriververktøyet deres, kan du også prøve andre verktøy som metabeskrivelsesskaper, bloggintroduksjonsgenerator og passiv til aktiv stemmekonverter.

  Setningssjekk

  Et verktøy som hjelper deg å skjerpe skriveferdighetene dine ved å omskrive setningene dine på den reneste måten, Sentence Checkup står ved navnet. På en måte tar den en sjekk på teksten du legger inn og fikser den til noe unikt og friskt.

  Den kommer også med et avansert parafraseringsverktøy som gjør komplekse setninger lettere å lese og sparer tid ved å behandle dem i en håndvending.

  Denne løsningen er nybegynnervennlig og skaper plagiatfritt innhold som du kan bruke når du sitter fast i kaninhullet til writer’s block. Det faktum at den bruker unike synonymer hjelper deg med å forsterke innholdsspillet ditt som en proff.

  Les også: Beste bloggintroduksjonsgeneratorer for forfattere

  SEOMagnifier

  SEOMagnifier kommer godt med når du går tom for tid og ønsker å publisere innlegget ditt på den bestemte datoen.

  Her er noen av de mange fantastiske funksjonene som gjør dette verktøyet veldig kult:

  • Nettbasert AI-setningsomskriver
  • Best for profesjonell eller personlig bruk, selv for studenter
  • Fraser setninger på en interessant måte
  • Beholder det opprinnelige budskapet i setningen
  • Den inneholder et rikt bibliotek med unike ord

  Til tross for disse funksjonene, forblir det helt gratis å bruke så lenge kravet ditt er grunnleggende.

  AISEO

  Posisjonert som et av bransjens mest sofistikerte setningsrewriter-verktøy, er AISEO et verktøy du bør prøve. Den bruker GPT-3 og andre AI-motorer for å omskrive setningene dine med førsteklasses kvalitet uten å gå glipp av en eneste detalj.

  Det sparer også mye av tiden din når du vil generere masseinnhold for bloggen din eller til og med når du trenger klarhet midt i skribentens blokkering.

  Jeg vil si det er en fin måte å øke produktiviteten på og lære nye skriveferdigheter fra den kraftige AI-motoren.

  Neil Patels Sentence Rewriter

  Hvis du har vært i nettvirksomheten en stund, ville du helt sikkert vite hvem Neil Patel er. Han sitter på toppen med de største SEO-ekspertene, så det er naturlig å si at du ikke kan gå galt med tilbudet hans.

  I dette tilfellet er det Neil Patels Sentence Rewriter-verktøy som du kan bruke uten tvil i hodet. Som navnet antyder, kommer den tilbake med setninger som er SEO-vennlige, men likevel enkle å forstå.

    Hva er normal CPU-temp under spilling?

  Den lager unike setninger og hjelper deg med å øke organisk trafikk til nettstedet ditt og holde publikum hektet på artikkelen din til slutten.

  Innholdsmessig

  Contentwise kjører på en AI-teknologi som hele tiden lærer av ulike input. Dette betyr at den hele tiden lærer nye ting for å bruke dem i ytterligere kommandoer, noe som gjør prosessen super praktisk.

  Hele programvaren har en pool av manuelle innholdsredigerere som kontinuerlig sjekker utdataene og umiddelbart retter opp eventuelle feil.

  Det går også den ekstra milen å endre den aktive stemmen til den passive stemmen i setningene dine, om nødvendig.

  Wordtune

  Wordtune har blitt omtalt på nettsteder som Yahoo, Fortune, Business Insider og andre store navn, og er et omskrivingsverktøy som integreres sømløst med favorittnettstedene dine, for eksempel Slack, Whatsapp og Google Docs.

  Den lar deg velge tonen i setningene og vever den inn i et overbevisende og autentisk innhold som du kan vise frem med stolthet.

  For ikke å nevne, det utstyrer også innholdet ditt med staverettinger sammen med omformulering og omskriving av setningene. Du kan bruke Wordtune helt gratis.

  Omskrivingsverktøy

  En veldig enkel og grei løsning, Rewrite Tool, kan passe for deg hvis du trenger noe raskt. Bare lim inn innholdet i tekstboksen og klikk på «Start re-writing» for å forbedre setningene dine umiddelbart.

  Selvfølgelig sier det seg selv at når AI er ferdig omskrevet, kan du manuelt endre ordene hvis du ikke er fornøyd med resultatet. Du kan imidlertid være trygg på at det strekker seg ekstra for å gi deg feilfri utgang.

  I tillegg lar den deg kjøre en dyp grammatikksjekk ved hjelp av Grammarly.

  Forfatterens notat

  Som nevnt ovenfor er verktøyene ovenfor gode på det de gjør, men det er også viktig å redigere og finpusse noen få ting i resultatet slik at du kan være helt fornøyd.

  Personlig, så lenge du ikke bruker disse verktøyene feil, tror jeg det kan være fordelaktig for deg å gi deg ideer og hjelpe deg når du står fast.

  Jeg vil også anbefale å ikke stole helt på disse verktøyene fordi du kan miste kreativiteten din ved alltid å bruke hjelp av AI. Menneskelig berøring vil alltid være nødvendig for å engasjere leserne dine.

  Deretter kan du sjekke ut disse fantastiske Chrome-utvidelsene for å hjelpe deg med å skrive.

  x