10 beste strømmeutstyr og utstyr for profesjonell spilling

Mange spillere har streamet live på YouTube, Twitch og andre plattformer. Det har ikke bare blitt en morsom tid for spillere, men noen av dem har også tatt opp streaming som en heltidsjobb.

Når du tenker på spillstrømming, vil ting som dukker opp i tankene dine være noe som morsomme opplevelser, tonnevis av seere, lange timer med kommunikasjon med fans og tjene en formue 💰.

Ja, alt dette er mulig, det tar tid, men ved hjelp av riktig utstyr er det oppnåelig!

Hva er et grunnleggende oppsett for spillstrømming?

Det første og fremste du trenger er en enhet å streame på. Det mest populære valget blant spillere er en PC eller Mac. Enheten vil avhenge av typen innhold du streamer. Du kan til og med gå for streaming fra en smarttelefon eller konsoll. For det andre må du ha en pålitelig og rask internettforbindelse for å overføre live-spillstrømmingsøktene dine på strømmeplattformene.

Det er mange enheter involvert i strømming. Eks – lyd, video, switchers, LED-ringer, lyskilde, stativ, kamera, etc.

La oss raskt finne noen av de grunnleggende tingene du bør huske på for lyd- og videokildeenheter.

Lydkilde

Lydkilden er ingenting annet enn mikrofoner. Basert på tilkoblingstype og lydkvalitet er tre forskjellige mikrofoner tilgjengelige på markedet. Ifølge flere kilder har det blitt bevist at lyd er viktigere enn et bilde. Dette er grunnen til at din høyeste prioritet bør være investeringer i lyd.

Det meste populær mikrofon valg blant spillere for live streaming er USB-mikrofonen. Den har muligheten til å koble til PC-en din direkte og gir også bedre lydkvalitet. En USB-mikrofon regnes som et billigere alternativ siden det ikke er behov for noen ekstra enheter. På den annen side, hvis du ønsker å bruke en XLR-mikrofon, må du først kjøpe en dedikert lydmikser. Hvis du legger større vekt på lyd, må du definitivt gå med XLR-mikrofonen.

  • De innebygde mikrofonene gir den laveste lydkvaliteten.
  • USB-mikrofonene er relativt billigere og gir relativt bedre lydkvalitet.
  • XLR-mikrofonene er holdbare og tilbyr den høyeste lydkvaliteten, men det er et dyrt alternativ. Du må også kjøpe en lydmikser for å bruke den.

Videokilde

Et profesjonelt videokamera vil tiltrekke flere mennesker til strømmen din, og det vil også vise engasjementet ditt for spillstrømmer. Det er 4 hovedtyper videokameraer for live streaming:

Webkameraer

Hvis du tenker på å utvikle et grunnleggende live streaming-oppsett som er rimelig, vil et webkamera være din første tanke. Webkameraer kan enkelt kobles til PC-ene dine, er perfekte for spillstrømmer og live-strømmer, har innebygde mikrofoner og mye mer. Moderne webkameraer kan tilby minst 720p-oppløsning på videoen, og de regnes som det rimeligste alternativet for spillere å utføre live-strømmer.

DSLR-kameraer

Hvis du er klar til å strekke deg litt mer på et videokildebudsjett, kan du gå med et DSLR-kamera for bedre videokvalitet. En mer kompakt versjon av DSLR-kameraet er det speilløse kameraet. Det speilløse kameraet tilbyr ultrahøy bildeoppløsning og utmerket videokvalitet. Sammen med et DSLR-kamera eller speilløst kamera, må du kjøpe en videokoder for å overføre videoene dine på forskjellige strømmeplattformer.

Videokameraer

Et videokamera anses som det perfekte alternativet hvis du har budsjettet til å forplikte deg til å streame spill direkte. Videokameraer kan produsere krystallklare HDMI-utganger og 4K-oppløsning som foretrekkes av profesjonelle spillere og streamere.

Action kameraer

Actionkameraer er kompakte og overbevisende videokameraer som er designet for å fange actionfylte scener. Disse kameraene er et ideelt alternativ for live streaming av sportsspill.

Tilbehør

Det siste du trenger er litt ekstra strømmeutstyr, uansett hvilket budsjett du har. Noe av tilleggsutstyret som kreves er et stativ for å holde kameraet ditt, en grønn skjerm for å endre bakgrunnen din, lysstativer, LED-ringer, en arm for å holde mikrofonen stabil, og forskjellige typer kabler for å koble til alle lyd- og videokildene dine.

La oss utforske utstyret ⚙️…

Mikrofoner 🎤 for spillere

HyperX QuadCast

Hvis du leter etter en fullt utstyrt frittstående mikrofon for live streaming av spill, må du ta en titt på HyperX QuadCast mikrofon. Mikrofonen har også et anti-vibrasjonsstøtfeste for å isolere mikrofonen. Det hjelper til med å undertrykke omgivelseslyder ved hjelp av elastisk tauoppheng.

  Hvordan sette opp og bruke en iPhone X, iPhone XR, iPhone XS eller iPhone XS Max

Det ville ikke være flere lydulykker fordi du kan bruke den forenklede trykk-for-dempe-funksjonaliteten. LED-mikrofonstatusindikatoren hjelper med å avgjøre om mikrofonen er dempet eller ikke. Den aktive statusen til mikrofonen bestemmes når lyset er på, mens mikrofonen er dempet når lyset er av.

HyperX QuadCast støtter fire polare mønstre for å forbedre lyden mens du streamer. Stereo, Cardioid, Omnidirectional og Bi-directional er de fire solmønstrene som er tilgjengelige i denne mikrofonen. Mikrofonen lar deg optimalisere kringkastingsoppsettet ditt og fokusere mer på lydene du vil at seerne skal høre. Alle de fire polare mønstrene må forstås for å bruke det flytende.

Du kan enkelt justere følsomheten til mikrofonen din ved å bruke skiven som følger med nederst. Enten du kobler den til din PC, Mac eller en annen konsoll, vil lyden høres høyt og tydelig. QuadCast-mikrofonen er sertifisert av TeamSpeak og Discord. Du kan til og med overvåke lyden i sanntid ved å koble til 3,5 mm hodetelefonkontakten.

Ved å bruke HyperX NGenuity-programvaren kan du tilpasse RGB-belysningen fullstendig for å tilpasse mikrofonen. Du kan synkronisere de strålende og dynamiske effektene av mikrofonen med det andre spillutstyret ditt.

PreSonus Revelator

PreSonus Revelator er en profesjonell mikrofon som er nyttig for spilling, live streaming, podcasting og mye mer. Revelator er designet for å levere profesjonell og polert lyd med letthet. Det er et perfekt strømmeutstyr som spillere ser etter før de begynner som streamer.

Mikrofonen tilbyr forskjellige stemmeeffekter for å polere lyden, men du kan til og med transformere den fullstendig. De tilgjengelige forhåndsinnstillingene er funnet å være ganske nyttige for forskjellige scenarier. Revelator har en estetisk design som vil se elegant og profesjonell ut når du tar opp en viktig video på kamera. Ved hjelp av en innebygd hodetelefonforsterker kan du lytte til alle dine forestillinger og strømmer i sanntid.

Anta at du begynner med solo-livestream mens du spiller; du må starte kardioidemodus slik at mikrofonen kun fanger opp lyder som du vil at den skal fange opp. Hvis du bruker den til en konferanse, bør du bytte til Omnidirectional Mode for å fange opp lyder fra hvor som helst rundt mikrofonen. Figur 8-modusen er nyttig under intervjuer der du kan bruke den ene siden av mikrofonen mens gjesten bruker den andre størrelsen.

Loopback-lydfunksjonen blander lyden fra flere applikasjoner mens du streamer direkte. Den har to dedikerte kanaler for å gjøre hele prosessen mye enklere på både Windows og macOS. Den lar deg spille inn to applikasjoner fra enheten din og stemmen din samtidig.

PreSonus Revelator kommer med profesjonell programvare for å tilpasse stemmen din slik du liker den.

Shure MV7

Shure MV7 er en dynamisk mikrofon med både XLR- og USB-utganger for bruk med både datamaskiner og profesjonelle grensesnitt. Mikrofonen kommer med Voice Isolation Technology for å gi deg følelsen av et profesjonelt opptak og utelate omgivelsesstøy.

Du kan bruke den innebygde 3,5 mm hodetelefonkontakten for å overvåke lyden din og justere monitormiksen, hodetelefonvolumet og mikrofonforsterkningen. Alt kunne håndteres ved hjelp av det innebygde berøringspanelet. Den er ikke bare USB-kompatibel, men du kan også bruke denne profesjonelle dynamiske mikrofonen i profesjonelle opptaksmiljøer via XLR-teknologi.

Før du utfører din neste direktesending, kan du fullstendig konfigurere og tilpasse stemmen din ved å bruke ShurePlus MOTIV-appen. Du kan gå med Auto-modus hvis du vil at appen skal utføre alt arbeidet, eller du kan også gå med manuell modus for å håndtere alle funksjonene selv.

Mens du spiller live-spillstrømmer, vil du være litt langt unna mikrofonen. Men det er ingen grunn til bekymring fordi du kan bytte til forhåndsinnstillingen for «fart» mikrofonposisjon, og det vil fange stemmen din med forbedret klarhet. Selv om du ønsker å høres ut som den på en radio, kan du tilpasse den ved hjelp av applikasjonen.

Kameraer 📹 for spillere

Logitech C922 Pro

Når du lever for streaming på YouTube og Twitch, gå med overlegen videokvalitet med Logitech C922 Pro HD Stream-webkamera. Nå kan du fortsette livestreaming med Full 1080p ved 30 FPS eller til og med gå med hyperraske 720p ved 60 FPS. Kameraet består av et glassobjektiv og en autofokusfunksjon, og et 78° diagonalt synsfelt.

  Hvordan fikse skinn laster ikke inn på Minecraft

Hvis du er interessert i seriøs spilling, er en viktig ting den hyperraske bildefrekvensen for at videoen skal fungere jevnt. C922 leverer 60 FPS ved 720p for en jevn livestream uten problemer med lag eller forvrengning. Hver detalj fanges med lyse og naturlige farger.

Automatisk lyskorreksjon og HD-autofokus-funksjonen fungerer perfekt for å forbedre lysforholdene og produsere høyoppløselig video. Selv om du sitter i et mørkt lysmiljø, vil videoen på livestrømmen din være krystallklar på grunn av automatisk lyskorreksjon.

Kameraet har blitt utstyrt med to rundstrålende mikrofoner for å fange opp realistisk lyd fra forskjellige vinkler. Mens du streamer, vil lyden din virke naturlig og klar. Capture-appen lar deg zoome, redigere, panorere og tilpasse strømmene dine for å legge til bedre overganger og tekstoverlegg.

Hvis du leter etter en profesjonell videokilde for å fange live-spillstrømmene dine, så er C922 definitivt verdt det.

Razer Kiyo

Når du har montert Razer Kiyo-webkameraet, vil du føle at vennene dine og fansen er bare et enkelt klikk unna deg. Den regnes som en utmerket for videosamtaler og live-streaming på grunn av full HD-funksjonen og studiolignende belysning. Fastvareoppdateringene til Razer Kiyo er laget for å gjøre den ideell for spilling og streaming.

Du kan tilpasse kameraet fullstendig ved å bytte mellom auto og manuell fokus. Den lar deg også justere hvitbalanse, kontrast, metning og lysstyrke. Det er forskjellige forhåndsinnstillinger for bilde tilgjengelig for forbedret tilpasning. Du kan til og med lage forskjellige profiler for forskjellige formål og lagre dem i Razer Synapse 3.

Med Razer Kiyo-webkameraet er det ikke nødvendig å sette opp forskjellige lys for belysning på kameraet. Kameraet opprettholder lysmengden og eliminerer også eventuelle harde skygger. Ved hjelp av justerbare lysstyrkenivåer blir det ganske enkelt å stille inn lyset.

Fansen dine vil få jevnere og skarpere videoresultater mens du strømmer med 720p ved 60 FPS. Du kan også streame i 1080p-oppløsning ved 30 FPS for Full HD for å fordype fansen i strømmene dine. Monter dette utmerkede kameraet for å starte med streamingreisen din og bygg et sterkt fellesskap av dedikerte seere.

Logitech Brio

Hvis du ser etter et premium 4K-webkamera som støtter HDR, er det beste alternativet Logitech Brio Ultra HD Pro Business Webkamera. Det er kjent for å være det mest avanserte forretningswebkameraet som tilbyr en fristende opplevelse av ultra 4K HD-video. Uansett hvilket lysmiljø rundt deg er, ville du se best ut på grunn av HDR-teknologi.

Brio er et bemerkelsesverdig webkamera for å produsere krystallklare videoer mens du streamer favorittspillene dine. Den tilbyr 5x HD-zoom, autofokus, suveren oppløsning med forbedrede detaljer og farger, og en utmerket bildefrekvens. Den leverer HD 720p ved 30, 60 eller til og med 90 FPS for fantastisk klarhet og jevnhet, Full HD 1080p ved 30 eller 60 FPS og 4K Ultra HD ved 30 FPS.

Du kan velge mellom tre forskjellige synsfelt for å lage en perfekt ramme for videoen din. Du kan enten velge 65°, 78° eller 90° diagonal etter eget ønske. Kameraet har også to rundstrålende mikrofoner som har støyreduksjonsteknologi. Lyden ville være helt klar uten at noen omgivelsesstøy ble fanget opp.

Hvis du jobber med Windows 10, vil Brio-kameraet være nyttig for deg. Den sikre og nøyaktige ansiktsgjenkjenningen for Windows krever ikke at du skriver inn et passord for Windows. Alt du trenger å gjøre er å se på linsen for å logge på. Logi Tune Desktop-appen er nyttig for å gjøre alle nødvendige tilpasninger og teste ut forskjellige forhåndsinnstillinger for uavbrutt videosamarbeid.

På grunn av den høye bildefrekvensen som tilbys av Brio i alle lysforhold, vil det ikke være noen forsinkelser eller forvrengninger under live-spillstrømmene dine.

Tilbehør for direktesending

Når det kommer til ekstra tilbehør, må du også se etter spillhodesett og annet nyttig utstyr for å forbedre spillingen.

Elgato lys

Belysning er avgjørende for opptak og fremføring av profesjonelle livestreams. De Elgato Key Light Air vil få spillstrømmene dine til å se profesjonelle ut, og du vil også like å bruke den til alle opptaksformål. De industrielle LED-ene fungerer med samme intensitet i lange timer samtidig som de holder deg kjølig.

Elgato-lyset er laget med 80 premium OSRAM LED-er, hvorav 40 er varme og 40 kalde. I motsetning til studiobelysningen, ville den være ganske skånsom for øynene dine. Du vil motta ultramyk belysning på grunn av flerlags diffusjonsteknologien som er kombinert med den kantbelyste LED-arkitekturen.

  Hvordan kan du endre e-posten din på PS4

Key Light Air har en kompakt design som passer inn i ethvert oppsett og matcher dens estetikk. Du kan låse svingfestet i perfekt strålevinkel mens teleskopstangen lar deg justere høyden med presisjon og nøyaktighet.

Du kan koble den trådløst til din Android-enhet, Mac, PC og iPhone. Dette gjør det ganske enkelt å kontrollere lysstyrken og fargen på belysningen med Control Center-appen og motta tilbakemeldinger i sanntid på skjermen. Så du får full kontroll over belysningen ved fingertuppene.

Den er også kompatibel med strømdekk for å utføre forskjellige funksjoner. Du kan enkelt justere lysstyrkenivåene, fargetemperaturen og til og med slå lyset PÅ eller AV ved å bruke Streaming Deck.

Kjøp på Amazon i dag.

Magnus Tripod

Hvis du er ute etter et stabilt og solid videostativ, så er Magnus Tripod System et perfekt valg. Det er et slitesterkt og langvarig stativ. Det flytende drahodet lar deg panorere og vippe kameraet slik at det ikke er problemer med forvrengte bilder eller videoer.

Den har en 2-trinns bendesign som lar deg justere stativets høyde i henhold til dine krav fra 27,6″ til 59″. Den midterste sprederen ville holde stativbena i en låst posisjon for økt stabilitet. Enten du ønsker å bruke den til innendørs live-spillstrømming eller andre utendørs skyteformål, kan Magnus Tripod håndtere begge arbeidene.

Bakkepiggene kommer godt med under utendørs opptak, mens gummiføttene er ganske nyttige under innendørs opptak og live spillstrømmer.

Elgato Green Screen

Elgato sammenleggbar grønn skjerm er en popup-teknologi som bare trenger å åpnes fra aluminiumsdekselet. Den er ideell, selv for ganske små spillområder. Du får en kromgrønn overflate som er rynkefri. Alt du trenger å gjøre er å slå på noen lys og jobbe med litt kreativ magi for å forbedre bakgrunnen din med den grønne skjermen.

Hvis du er en profesjonell spiller og utfører daglige direktesendinger, er det å foretrekke å ha en tilpasset bakgrunn for strømmene dine. Det beste er at du enkelt kan endre bakgrunnen og trenger den med et enkelt klikk. Det er ingen grunn til å stole på de tomme veggene dine når du kan jobbe med kreativiteten din med Elgato Green Screen.

Elgato Stream Deck

Få en sjanse til å fokusere fullstendig på publikum mens du strømmer direkte på YouTube og Twitch med den nyeste teknologien til Elgato. Elgato Stream Deck lar deg være mer kreativ mens du streamer favorittspillene dine. Hvis du er seriøs med live streaming, må du vurdere å kjøpe den.

Du kan ta kontroll over strømmene dine med de 15 LCD-tastene som er gitt på dekk. Den lar deg utføre forskjellige handlinger slik at du ikke trenger å huske hurtigtaster. Du kan justere lyd, starte media, bytte scener og mye mer mens du strømmer til fingerspissene. Den visuelle tilbakemeldingen vil bekrefte at kommandoen er utført.

Du kan enkelt integrere favorittstrømmingsplattformene dine med streamdekket for å kontrollere hver handling med et raskt tastetrykk. Tilpasningen av streaming-dekket er ganske enkel, der du bare trenger å dra og slippe noen få handlinger. Du får muligheten til å lage tilpassede ikoner og lagre dedikerte profiler for forskjellige spill.

Du kan distribuere dine signaturintroer og outroer med ett enkelt trykk for å ta strømmingen din til neste nivå.

Konklusjon

Hvis du er seriøs med direktesending av spill og tenker på å bygge en karriere innen det, må du oppgradere utstyret ditt. Kvaliteten på videoen og utstyret du bruker vil ha stor innvirkning på strømmevirksomheten din. Så fortsett, skaff deg en spillepult, spillestol og over kule strømmeutstyr for å øke streamingkarrieren din.

Deretter finner du ut noen av de beste spillopptaksprogramvarene for å ta opp spilling.

x