Android

10+ beste torrent-nedlaster for Android 2024 – [Top List]

Android konkurrerer med datamaskiner på mange forskjellige felt med sin rike maskinvarestøtte. Folk liker å bruke Internett til å chatte, handle på nett, laste ned spill, filmer, videoer og sanger.

Torrent-nettsteder er virale for nedlasting av høykvalitets videoer, sanger og andre store filer som programvare og PC-spill. Vi kan ikke laste ned filer direkte fra torrentsider. For å laste ned fra Torrent-sider trenger vi en spesiell type programvare kalt Torrent Downloader.

Folk liker å laste ned filmer på smarttelefoner og nettbrett. Så mange av oss vil ha en god torrent-nedlaster for Android-telefoner og -nettbrett. Ved hjelp av disse verktøyene kan vi enkelt søke og administrere nedlastingene våre.

Vi kan også gjenoppta nedlastingen vår selv om den mislykkes på grunn av lav internetthastighet. Android Torrent-nedlasting gir høyhastighets nedlasting.

Liste over beste torrent-nedlastere for Android.

 • Utorrent.
 • BitTorrent.
 • tTorrent Lite.
 • Frost Wire Torrent.
 • aTorrent.
 • Flud torrent.
 • Torrent nedlaster.
 • Vuze.
 • Torrentex.
 • ZetaTorrent.
 • 1. Utorrent.

  Det er en av de mest populære nedlasterne på listen over u-torrent-nedlastere for Android. Den har en vurdering på 4,5 i Google Play Store. Vi kan enkelt finne, laste ned og spille av Torrent-filer på Android-enheten vår.

    Hvordan dele Internett med Bluetooth-tilknytning mellom to Android-enheter

  Det gir enkel tilgang til våre mediefiler som lyd og video via mediebiblioteket. Vi kan enkelt sette på pause og spille av nedlastingen vår. Det gir et brukervennlig grensesnitt med en fantastisk UI-design. Omtrent 100 millioner brukere lastet ned denne appen.

  Utorrent: Nedlasting.

  2. BitTorrent.

  Det er en annen høyt rangert Android-app i listen over Torrent Downloader For Android. Den har en vurdering på 4,4 i Google Play Store. Det er også en offisiell Torrent-nedlaster som gir høyhastighetsnedlasting.

  Vi kan enkelt søke og laste ned filen uten hodepine av administrasjonen. Det er en lett Android-app med et attraktivt grensesnitt. Den fortsetter også å laste ned i bakgrunnen når vi minimerer den. Omtrent 50 millioner brukere lastet ned denne appen.

  BitTorrent: Nedlasting.

  3. tTorrent Lite.

  Er et annet beste alternativ som et alternativ til Torrent-nedlaster for Android-enheter. Vi kan enkelt søke etter Torrent-filer som filmer, lyd og video med en valgfri plugin.

  Vi kan enkelt laste ned en enkelt fil fra en torrentfil som inneholder flere filer. Den gir også støtte for magnetiske koblinger for å hente detaljer fra nettstedet automatisk.

  Omtrent 50 millioner brukere lastet ned denne appen.

  tTorrent Lite: Nedlasting.

  4. Frost Wire Torrent Downloader.

  Det er også et godt alternativ for Torrent Downloader Apps for Android. Den har sin innebygde nettleser for Torrent-nedlastingssøk. Vi trenger ikke gå utenfor for å søke i innholdet etter Torrent-nedlastinger.

  Den har også den innebygde filbehandleren. Vi kan enkelt laste ned flere filer fra torrenten. Omtrent 50 millioner brukere lastet ned denne appen.

    13 beste Android Auto-apper for å gjøre kjøring trygg og morsom

  Frost Wire Torrent Downloader: Nedlasting.

  5. aTorrent-nedlaster.

  Det er en av de kjente Android-appene for Torrent-nedlasting. Det gir et brukervennlig grensesnitt med støtte for magnetiske lenker. Vi kan enkelt søke og laste ned filer fra torrentfilen.

  Vi kan også laste ned kun utvalgte filer fra torrenten. Den har en vurdering på 4,0 i Google Play-butikken. Vi kan også velge nedlastningsmappen fra lagringen. Omtrent 50 millioner brukere lastet ned denne appen.

  aTorrent-nedlaster: Nedlasting.

  Sjekk også: – Torrent Downloader for Windows

  6. Flud Torrent-nedlaster.

  Det er også en god Torrent-klient-app i listen over Torrent-nedlastere for Android. Det gir ingen hastighetsgrense for opplasting og nedlasting. Vi kan også flytte filer under nedlasting.

  Det gir også muligheten til å laste ned den valgte filen. Vi kan også angi prioritet for nedlasting av en fil. I tillegg har den en vurdering på 4,4 i Google Play Store. Omtrent 5 millioner brukere lastet ned denne appen.

  Flud Torrent-nedlaster: Nedlasting.

  7. Torrent-nedlaster.

  Det er en kombinasjonspakke som kan laste ned torrentfiler eller andre filer som musikk, lyd og video fra Internett. Den bruker multi-threading og deler filen i segmenter for rask nedlastingshastighet for Internett-filer.

  Vi setter også på pause og gjenopptar nedlastingen i tilfelle feil. Vi kan også gjenoppta nedlastingen fra feilpunktet. Omtrent 5 millioner brukere lastet ned denne appen.

  Torrent nedlaster: Nedlasting.

  8. Vuze Torrent-nedlaster.

  Det er også en lett Torrent-klientapp som krever en Android 2.3 eller høyere versjon. Den støtter også magnet Torrent-lenkestøtte. Bare skriv inn lenken vi vil laste ned fra, og nedlastingen starter automatisk.

    Slik slår du av Gmails Smart Compose på Android

  Vi kan enkelt kontrollere Torrent-filer for å laste ned og laste opp hastighet. Det fungerer bra for både Android-nettbrett og telefoner. Omtrent 5 millioner brukere lastet ned denne appen.

  Vuze: Nedlasting.

  9. Torrentex-nedlaster.

  Det er også en god Torrent-nedlastingsapp tilgjengelig på Google Play-butikken gratis. Den har en vurdering på 4,2 i Google Play Store. Den gir også et attraktivt utseende og brukervennlig grensesnitt med støtte for magnetiske lenker.

  Dessuten må vi kopiere og lime inn torrent-lenken for å laste ned filen. Vi endrer enkelt nedlastingsbanen til intern og ekstern lagring. Vi kan også legge til flere nedlastinger til Torrent. Omtrent 0,5 millioner brukere lastet ned denne appen.

  Torrentex nedlaster: Nedlasting.

  10. ZetaTorrent.

  Det er en annen høyt rangert app i listen over Torrent-nedlastingsapper for Android. Den har en vurdering på 4,6 i Google Play Store. Dessuten gir den en innebygd nettleser og filbehandler med en annonseblokkering.

  Det er en kombinasjonspakke i en liten app. Den støtter også magnetiske Torrent-lenker. Det gir et fantastisk brukergrensesnitt med attraktiv grafikk. Den gir støtte for både nettbrett og Android-telefoner. Omtrent 50 tusen brukere lastet ned denne appen.

  ZetaTorrent: Nedlasting.

  Se YouTube-videoanmeldelse.

  Avslutningsvis håper vi denne listen over de beste torrent-nedlasterne for Android. Del dine tanker og anmeldelser i kommentarene nedenfor.

  x