tipsbilk.net

10 betalte undersøkelsessider for å tjene belønninger på nettet for å dele synspunktene dine

Har du noen gang hørt om å få betalt for å uttrykke ideene dine om en merkevare eller virksomhet? Ja, du kan tjene penger ved å svare på spørsmål i betalte spørreundersøkelser.

Hvis en person ønsker å tjene penger ved å dele tilbakemeldinger, kan betalte spørreundersøkelser hjelpe dem. Undersøkelser spiller den mest avgjørende rollen for å heve fremdriftsnivået for virksomheten.

Det hjelper imidlertid bedrifter med å drive virksomheten sin effektivt. Vi kan vurdere undersøkelser som et potent verktøy som bygger broer for å forstå kundenes innsikt. På grunn av de mange fordelene med undersøkelsen, betaler forhandlere, forretningsfolk og selskaper for å delta på deres online undersøkelsesskjema.

Videre er enorme nettsteder med betalte spørreundersøkelser tilgjengelige på nettet, men ikke alle er lovlige. Få markedsundersøkelser tilbyr kontanter og belønninger for å fylle ut nettbaserte spørreundersøkelser.

Nettundersøkelser er morsomme å delta og kan øke lommen din økonomisk når du trenger dem. Dessuten er det et par ting som en person må huske på når de tar spørreundersøkelser på nettet. Noen ganger kan dette ta lengre tid enn du tror.

Ganske enkelt, hvis du ønsker å tjene litt ekstra penger på fritiden din, kan du gå for betalte spørreundersøkelser. Denne artikkelen vil fremheve hva betalte undersøkelser er og fordelene deres. Senere vil vi grave i legitime nettsteder for betalte spørreundersøkelser som vil bidra til å øke din økonomiske tilstand. Så, uten å kaste bort tid, la oss lære mer om emnet.

Hva mener du med en betalt undersøkelse?

En betalt undersøkelse er en slags undersøkelse hvor den som gir tilbakemelding blir belønnet med kontanter eller belønninger. Mange forskjellige selskaper gjennomfører slike undersøkelser for å vite hvem kundene deres er og hva de synes om tjenesten deres. Du trenger imidlertid bare å svare på noen få spørsmål nevnt i skjemaet.

Videre oppstår spørsmålet – Er betalte undersøkelser legitime? Ja, hvis du gjør det med legitime selskaper, kan disse øke den økonomiske tilstanden din ved å legge til noen flere dollar til sparepengene dine.

Hvor mye penger man kan tjene på disse betalte undersøkelsene avhenger imidlertid av antall undersøkelser man kan fullføre. Kompleksiteten og kompatibilitetsnivået til undersøkelser kan variere ettersom ikke alle undersøkelser du fullfører har samme perspektiv.

Fordeler med betalte undersøkelser for bedriftene

Kartlegging er en av de beste metodene for datainnsamling. Bedrifter som måler kundetilfredshet er mer sannsynlig å beskrive virksomheten sin som vellykket. For forhandlere og forretningsmenn er undersøkelser avgjørende for å hjelpe deg med å oppdatere virksomheten din ytterligere. Tilbakemeldinger er nyttige for å forbedre dine merkevareprodukter eller tjenester som kunden din ikke liker.

Dessuten hjelper betalte undersøkelser bedrifter med å administrere kundenes forhold til bedrifter. Det er mange fordeler med å gjennomføre betalte undersøkelser blant forretningsfolk, som er som følger:

  • Kostnadseffektivt – I motsetning til skriftlige spørreundersøkelser, trenger du ikke bruke penger på å skrive ut skjemaer. Du trenger bare å dele spørreskjemaet via en lenke med kundene dine.
  • Spar tid – Forsøk på betalte spørreundersøkelser på nettet er effektivt og sparer mye tid.
  • Tilgjengelig – Du kan dele lenker via hvilken som helst nettplattform, og kundene dine kan enkelt fylle ut spørreskjemaet når som helst via gadgetene deres. Det beste er at du har et ubegrenset antall respondenter.
  • Mer ærlig og selektiv – Respondentenes meninger vil være mer nøyaktige og detaljerte. Betalte spørreundersøkelser garanterer respondenten anonymitet. Bedrifter kan velge sin målgruppe for å svare på spørreskjemaene deres.
  11 beste IP-skannerverktøy for nettverksadministrasjon

Sist, men ikke minst, lar undersøkelser bedrifter over hele verden samle inn tilbakemeldinger, meninger og svar nøyaktig. Disse undersøkelsene vil gi bedrifter umiddelbare data om hva kundene tenker på en strukturell måte for å utvikle strategier for å bli mer produktive.

Til slutt kan betalte spørreundersøkelser skape interesse blant kundene dine for å delta på spørreskjemaer og intervjuer som ytterligere vil avsløre styrker og svakheter ved produktene dine.

Hvordan hjelper en betalt spørreundersøkelse kunden?

Bedrifter er avhengige av kundenes vurderinger og tilbakemeldinger for å forbedre deres produkt- og tjenestekvaliteter. Ved å delta i disse betalte undersøkelsene vil du gi dem din mening, noe som er gunstig for dem å gjøre nye endringer.

Et pålitelig nettsted vil først be deg om å fullføre en profilundersøkelse. Når du har fullført profilundersøkelser, kan du delta i undersøkelser som passer dine interesser.

Videre lar undersøkelser ikke bare forbrukerne uttrykke hva de føler, men tiltrekker også forbrukere til å lære ny informasjon om merkevaren og selskapet. Dessuten kan kundene fremheve hvilke endringer de forventer at de skal gjøre i sine favorittprodukter. Til slutt kan det å delta på undersøkelser regelmessig hjelpe deg med å opprettholde kundelojalitet.

Etter å ha lest så mye, må et spørsmål ha dukket opp i hodet ditt: Hvordan velge en legitim undersøkelsesside som skal betales å tjene penger på?

Du kan bli med på så mange nettbaserte undersøkelsesplattformer som mulig for å tjene belønninger. Bare ved å registrere deg kan du enkelt delta på undersøkelser som dekker dine interesser. Husk å tjene penger når du når grensen, og ikke betal en eneste krone for å bli med på disse undersøkelsesplattformene.

Her fremhever vi noen av våre valgte betalte undersøkelsesplattformer hvor du enkelt kan begynne å tjene belønninger. Selv om undersøkelser er avgjørende for at markedsforskere skal få opinion, kan de fortsatt variere for ulike produkter.

La oss nå hoppe til de best betalte undersøkelsesnettstedene for å prøve ut.

Pawns.app

Pawns.app er en av de best betalte undersøkelsessidene. Minimumsbeløpet som er nødvendig for å ta ut er $5. Det maksimale beløpet du kan tjene er imidlertid $140 per måned. Plattformen er en legit en, og den har ingen bivirkninger av å bruke den. I tillegg støtter denne plattformen flere operativsystemer. Den gjennomsnittlige utbetalingen kan imidlertid variere avhengig av hvor du bor.

Gjennomsnittlig utbetaling (per undersøkelse): $1- $5

Tilgjengelighet: USA, India, Canada, Spania, Portugal og mange flere.

Gratispenger

Freecash er en plattform som betaler deg for å fullføre spørreundersøkelser. I bytte vil de tilby deg mynter som du kan konvertere til kontanter. Bortsett fra å ta undersøkelser, kan du tjene ved å teste apper, teste nettsteder, åpne bankkontoer og flere oppgaver som disse.

Du kan imidlertid motta kontanter via PayPal, gavekort eller direkte på bankkontoen din. Dessuten trenger du ikke å betale et gebyr for å begynne å ta opp spørreundersøkelser med Freecash.

  Slik fjerner du aktiveringslås på en iPhone

Gjennomsnittlig beløp brukere tjener per dag: $10

Tilgjengelighet: USA

Merkeundersøkelser

Branded Surveys er et av verdens ledende markedsundersøkelsesmiljøer som belønner kunder for deres mening. Den har et kreativt og brukervennlig grensesnitt. Du må bare registrere deg, eller du kan bli med via Facebook.

Du tjener poeng ved å delta på spørreskjemaundersøkelsene for markedsundersøkelseskunder til Branded Surveys. Senere kan du bytte disse poengene mot kontanter.

Imidlertid gjøres det merkevareundersøkelser for Fortune 500-selskaper. I tillegg er den gjennomsnittlige utbetalingen omtrent 300 poeng per undersøkelse. Du kan løse inn disse poengene til kontanter via PayPal-konto når du når 500. I følge merkeundersøkelser er 500 poeng lik $5.

Dessuten er Branded Surveys raskere til utbetaling med enestående kundeservice. Til slutt kan du enkelt spore fremgangen din og inntektene dine og kan få gode bonuser for å være et lojalt medlem.

Tilgjengelighet: USA, Storbritannia og Canada

Swagbucks

Swagbucks er en av de morsomme belønningsplattformene som lar deg tjene poeng bare ved å handle, se på nettvideoer og ta undersøkelser. Plattformen gir tilgang til en rekke betalte undersøkelsesmuligheter med flere undersøkelser lagt til hver dag. Flere undersøkelsesmuligheter kan føre til at du får flere sjanser til å få din mening til å telle.

Dessuten vil denne siden belønne deg med en bonus når du ikke kvalifiserer for en undersøkelse, noe som betyr at du aldri vil slutte å tjene. Til slutt er det enklere å ta undersøkelser med Swagbucks. Bare ved å registrere deg, kan du glede deg over å ta dine interessebaserte undersøkelser.

Gjennomsnittlig utbetaling (per undersøkelse): $0,40 – $2

Tilgjengelighet: USA, Irland, Frankrike, Tyskland, Australia, New Zealand, India, Canada, Spania, Portugal og Storbritannia

LifePoints

Et av de største influencer-miljøene rundt om i verden er LifePoints. Bare du registrerer deg selv, vil LifePoints kreditere deg med 10 LifePoints for å begynne reisen.

Det er enklere å kvalifisere for betalte spørreundersøkelser på dette nettstedet for betalte spørreundersøkelser, og du kan svare på dem innen 10 minutter. Den enorme tilgjengeligheten over hele verden beviser hvor pålitelig nettsted for betalte spørreundersøkelser LifePoints er.

$20 er minimumsbeløpet for å ta ut inntektene dine. LifePoints Panel er rotfritt, iøynefallende og tiltrekker brukere mye. Til slutt, den beste delen av LifePoints er dens mange måter å løse inn poeng på og ingen geografiske begrensninger. Imidlertid kan poeng snart utløpe.

Gjennomsnittlig utbetaling (per undersøkelse): USD 0,60 – USD 1

Tilgjengelighet: USA, Canada, Storbritannia og mer enn 40 andre land over hele verden.

Meningsutpost

En betalt spørreundersøkelsesplattform med lav utbetalingsterskel og enkel design, Opinion Outpost er et brukervennlig nettsted for nybegynnere. Opinion Outpost er et gratis nettsted for å registrere deg der praktiske alternativer for innløsning av belønninger er tilgjengelige.

Selskapet prøver å være mer interaktive med kundene sine. Dessuten er forskjellige undersøkelser tilgjengelige på dashbordet å velge mellom. I tillegg er minimumsbeløpet som kreves for å utbetale inntektene dine opptil $5 for gavekort og $10 for PayPal.

Gjennomsnittlig utbetaling (per undersøkelse): $0,50 – $5

Tilgjengelighet: USA

Ipsos iSay

iSay er drevet av Ipsos, et førsteklasses selskap som har eksistert i over 30 år. Hvis du ønsker å begynne å ta undersøkelser for å tjene litt ekstra penger og vil at din mening skal bli hørt, kan denne betalte undersøkelsessiden være en flott plattform å starte på.

  Slik sletter du Tinder-kontoen din i tre enkle trinn

Det lar deg imidlertid fullføre spørreundersøkelser på mobiltelefonene dine. Minimumsbeløpet for å utbetale inntektene dine er $10 for gavekort og $15 for PayPal eller VISA.

Gjennomsnittlig utbetaling (per undersøkelse): $0,10 – $1

Tilgjengelighet: USA

verdsatte meninger

Valued Opinions er et nettsted som tilbyr belønning i bytte mot å delta i undersøkelser. Dette nettstedet for betalte spørreundersøkelser tilbyr en rask og enkel måte å tjene belønninger på. Nettstedet betaler umiddelbart etter å ha fullført undersøkelsen. Etter å ha slått $10, kan du bla gjennom forskjellige belønninger eller overføre dem til bankkontoen din.

Valued Opinions-nettsteder har imidlertid noen grunnleggende krav som du må oppfylle for å delta i undersøkelser og få flere muligheter. Dessuten støtter nettstedet flere språk. I tillegg er nettstedet gratis å delta og enkelt å svare på spørreskjemaer. På toppen av det er det ingen risiko for å lekke din personlige informasjon; trygt å bruke.

Gjennomsnittlig utbetaling (per undersøkelse): $1 – $5

Tilgjengelighet: USA

OneOpinion

OneOpinion lar deg tjene penger ved å ta undersøkelser. Du kan deretter løse inn disse poengene for kontanter eller belønningskuponger. Dette er et legitimt nettsted å stole på. Bare ved å fylle ut registreringsskjemaet kan du begynne å ta undersøkelser og tjene belønninger.

En gang etter å ha oppnådd 25 000 poeng, kan du ta ut inntektene dine. Sammen med PayPal-fasiliteter er du velsignet med Amazon e-voucher-fasiliteter, Starbucks-gavekortfasiliteter og mange flere fasiliteter.

Betalingsalternativer: PayPal, gavekort.

Minimum utbetaling: $25

Tilgjengelige land: USA, Storbritannia.

OpinionWorld

OpinionWorld gjør spørreundersøkelser morsomme og lar deg gi din mening med spørreundersøkelser. Minst $10 er nødvendig for å ta ut inntektene dine. Du vil få belønninger for å være et aktivt og interaktivt medlem. Men OpinionWorld tilbyr brukervennlige, regelmessige og relevante undersøkelsesmuligheter til sine medlemmer.

Dessuten vil detaljerte profiler få flere muligheter til å ta undersøkelser. Du kan ta ut inntektene dine via PayPal eller gavekort. Derfor er dette nettstedet for betalte undersøkelser en ufarlig sideopptreden for å tjene penger.

Undersøkelsesutbetaling: 100-300 poeng/undersøkelse

Utbetalingsterskel: 500 poeng

Tilgjengelighet: USA, Canada, Storbritannia, Australia, India, Singapore, New Zealand og mer

Forfatterens notat

Plattformene nevnt ovenfor er de beste valgene man kan gjøre for å begynne å tjene penger på betalte spørreundersøkelser. Jeg anbefaler på det sterkeste at du prøver alle nettstedene samtidig. Jo flere undersøkelser du deltar på, jo mer penger tjener du. Til slutt, husk å ta ut poengene dine så snart du krysser grensen din, siden noen nettsteder kan plage deg ytterligere.

Konklusjon

For å oppsummere blir det vanligvis gjennomført undersøkelser for å styrke båndet mellom kunden og virksomheten. Kundeundersøkelser er avgjørende for å heve bedrifter. For forretningsmenn og forhandlere har betalte undersøkelser gjort datainnsamlingen lettere.

Et ubegrenset antall kunder er nå interessert i å ta disse undersøkelsene. På grunn av disse flere fordelene har forhandlere, forretningsfolk og selskaper introdusert en slik betalt spørreundersøkelse. Disse plattformene er mindre tidkrevende og vil spore inntektsdataene dine nøyaktig. For å oppleve å tjene penger enkelt, bør du prøve å ta betalte spørreundersøkelser.

x