tipsbilk.net

10 Blockchain Naming Service (BNS) plattformer for å få ditt Blockchain-domenenavn

Hvis du er en kryptoelsker, må du vite om Blockchain Naming Service (BNS), som kan brukes med en nettleser, som Chrome, Firefox, Fregate, Edge, etc., eller separat som programvare.

Imidlertid er det å foretrekke å bruke BNS gjennom en nettleserutvidelse.

Selv om mange investerer i kryptovalutaer, er det svært få som har den tekniske kunnskapen til å hengi seg dypt til bruken av blokkjedeteknologi.

Siden IP-adresser er vanskelige å huske, er det tidkrevende å sjekke lommebokadressen igjen og igjen og kan føre til uhell.

På grunn av slike problemer vipper de fleste kryptobrukere mot unike, menneskelesbare blokkjedeadresser.

La oss forstå noen ting om BNS og se på noen av de beste BNS-plattformene for å få ditt blockchain-domenenavn.

Hva er et domenenavnsystem (DNS)?

Et domenenavnsystem (DNS) er inngangsporten til internett, eller du kan si en telefonbok over internett.

Det er viktig overalt, spesielt for bedrifter, å definere adressen til nettstedet ditt. Den gjør det mulig for alle som sitter foran datamaskinen å få tilgang til nettstedet ditt direkte fra et hvilket som helst sted.

Eksempel: Hvis du vil besøke et nettsted som heter «XYZ», må du skrive www.XYZ.com i en hvilken som helst nettleser i stedet for IP-adressen.

På denne måten trenger du ikke å huske å forveksle tall med sifre og alfabeter. I stedet kan du skrive inn nettadressen for å eliminere forvirring og spare tid og krefter.

Hva er en Blockchain-navnetjeneste (BNS)?

Blockchain Naming Service (BNS) fungerer på samme måte som DNS, men det er annerledes på flere måter.

Blockchain-domener er sikre og åpne på grunn av deres desentraliserte og transparente natur.

Dette betyr at en bruker har mer funksjonalitet sammenlignet med de tradisjonelle domenene. Her brukes blockchain-domenet til å lagre data sikkert. Det er enkelt å få tilgang til, men vanskelig å tukle med eller slette. Bruk av BNS vil gi deg mange muligheter og fleksibilitet.

BNS er basert på menneskelesbare og unike adresser som er enkle å huske. Du trenger bare å installere visse utvidelser og plugins på nettleseren din for å få tilgang til et hvilket som helst nettsted.

Videre tilhører domenemidlene kun eieren, som ikke kan sensureres. Ved å bruke dette kan du foreta sikre betalinger uten å bruke lange alfanumeriske adresser. Den inneholder tre viktige egenskaper som tilgjengelighet, integritet og konfidensialitet.

Hvordan er BNS forskjellig fra DNS?

DNS er et sentralisert nettdomenesystem som fører til domenesensur, nådeløs hacking, beslagleggelse av nettsider og overvåking fra myndighetene.

Eksempel: www.ABCD.com, hvor «.com» er et toppnivådomene og «ABCD», er et unikt og lett å huske domenenavn.

DNS tilordner domenenavnene til nettstedets IP-adresser for å følge forespørselen din om å åpne et gitt nettsted.

BNS brukes som et desentralisert domenenavn sammen med en desentralisert lommebokadresse og desentralisert identitet. Dermed er det ikke noe sensuralternativ tilgjengelig for noen å få tilgang til. Den tilbyr sikkerhet og sikkerhet mot cyberangrep.

Eksempel: www.ABCD.eth hvor «.eth» står for Ethereum.

Du kan bruke den samme adressen til å overføre betalinger ved ganske enkelt å bruke den som en enkelt programvare eller legge den til i nettleserutvidelsen. Derfor løser BNS Blockchains grunnleggende problem og lar brukere ta i bruk den nye bølgen.

Brukstilfeller av BNS

La oss gå dypere for å se brukstilfellene til blockchain-domenesystemene:

Oppretting av innhold

Generelt ønsker innholdsskapere å ha eierskap og kontroll over sin digitale identitet. I stedet for å være avhengig av sosiale medieplattformer som Instagram, Facebook, Twitter, etc., for å være vert for innholdet deres, kunne de gjøre det ved å bruke en desentralisert nett ved hjelp av blokkjedeteknologi.

En innholdsskaper kan enkelt fjerne eller endre innholdet med blockchain-domenet. De kan slappe av og vite at innholdet deres er trygt og at kundene vokser uten innblanding fra selskapet.

De kan til og med belaste mange selskaper for å se dataene deres. På denne måten kan innholdsskaperen dra nytte av inntektene ved å tillate mikrotransaksjoner.

  9 Kirkens presentasjonsprogramvare for å holde de beste gudstjenestene

Musikk

Blockchain-domenets desentraliserte natur lar musikere publisere musikken sin utelukkende og kommunisere direkte med fansen. BNS-plattformer hjelper musikere med å lage arrangementsbilletter, varer, lyd-NFT-er og mer.

Det er ingen involvering av tredjeparter i nedlasting, streaming, lisensiering, merchandising og mer. Kampen om musikere er over da de kan få tilgang til sitt eget sikre IP-eierskap.

Personlige sider

Mange bedrifter og enkeltpersoner bytter fra sentraliserte nettverk til desentraliserte plattformer for å være vert for deres profesjonelle og personlige nettsider. Desentraliserte nettsteder er fullstendig brukereide, og derfor er det ingen gjentakende hostingavgifter.

De vil dra nytte av å ikke huske den tilbakevendende betalingsdatoen og måneden. På grunn av dette er risikoen for å eliminere eller stenge nettsidene nesten null. Dette er en utrolig mulighet for fotografer, forfattere, designere og andre fagfolk til å selge sine digitale produkter og tjenester.

Ved hjelp av Chain Link-verifisering kan du være trygg på at du kommuniserer med rett person.

Utstillingsvinduer

Mange nettbutikker forstår transformasjonen og viser interesse for desentraliserte domenesystemer. De selger nå varene sine direkte via blockchain-domener. Teknologien forenkler også måten du mottar betalinger på.

Alt dette bidrar til å gi kundene dine en unik handleopplevelse.

Funksjoner av BNS

BNS spiller en avgjørende rolle for bedrifter og enkeltpersoner, for eksempel å sikre transaksjoner. Noen av hovedfunksjonene til Blockchain Naming Service er som følger:

  • Selvforvaring er en viktig funksjon i blockchain-domenet. Dette gjør domenenavnet ditt desentralisert, og gir deg full kontroll over domenet. På grunn av selvforvaring kan ikke en tredjepart beslaglegge domenet ditt, du vil få desentraliserte nettsider, enekontroll og mer.
  • Blockchain-domener kan ikke endres, modifiseres, sensureres eller renses av tredjeparter.
  • Blockchain-domenet er direkte knyttet til kryptovaluta-lommebøker i stedet for nettsteder.
  • Du trenger programvare for å få tilgang til blockchain-domenenavn, noe som er enklere. Du kan også legge til domenet i nettleserutvidelsene dine for å løse store problemer.
  • BNS tilbyr sikkerhet, forbedret funksjonalitet og åpenhet for å bruke blockchain-domenet i dag.
  • Det gir brukerne mer makt eller eierskap og motstår sensur.
  • Den kan også brukes som en desentralisert datalagrings- og gjenopprettingsplattform som ikke er vert for noe innhold på den sentrale serveren.

La oss nå snakke om noen av de beste BNS-plattformene for å få ditt blockchain-domenenavn.

Ustoppelige domener

Ta tak i blockchain-domenenavnet ditt med Unstoppable Domains før det er for sent. Du kan ha domener som .zil, .crypto, .wallet, .coin, .x, .nft, .dao, .bitcoin og mer.

Du kan bruke domenenavnet som ditt brukernavn på tvers av nettstedene og applikasjonene, nettadressen din, betalingsadressene for lommeboken osv. Nettlesere som Opera, Chrome, Firefox, Edge og Brave støtter domenene, så du vil ikke møte noen problemer ved hjelp av blockchain-domener.

Mange applikasjoner støtter også Unstoppable Domains, som Chainlink, Bitcoin.com Wallet, Coinbase Wallet, Rainbow Wallet, MyEtherWallet, Trust Wallet, The Graph, BRD, og ​​så videre. Med alle fordelene ved å bruke disse blockchain-domenene, trenger du aldri å bekymre deg for å sende betaling til feil adresse.

Å sende kryptovaluta til mottakerens domene er enklere enn før. Du kan sende Ethereum, Bitcoin og mer med ett enkelt domene. I stedet for å se etter et leid domene, kan du eie et med Unstoppable Domains.

Betal én gang og bruk livslangt. Det oppfører seg akkurat som kryptovaluta, noe som betyr at du lagrer domenet i lommeboken din slik at ingen kan få tilgang til det andre enn deg. Du kan også bruke tjenestene med Android- og iOS-applikasjoner.

Velg ditt domene nå til $5.

ENS

ENS tilbyr desentralisert navngivning for nettsteder, lommebøker og mer. Søk etter ditt foretrukne domene med Ethereum Name Service-søkefeltet, registrer det samme ved å definere år, og begynn å bruke det i hver overføring.

Administrer domenet ditt enkelt fra dashbordet. Det er ingen vits i å bruke sandkassebrukernavn lenger når du har fordelen av å bruke ditt eget brukernavn. ENS hjelper deg med å hente ditt eget brukernavn, lagre en foretrukket avatar, lagre profildata og bruke det samme på tvers av ulike tjenester.

Bruk dessuten ENS-domenet ditt til å lagre alle adressene dine og motta tokens, kryptovaluta NFT og mer. Du kan også starte et desentralisert nettsted med ENS, laste det opp til IPFS og få direkte tilgang til det med ENS-navnet du registrerer.

  Fix Det er en systemreparasjon som venter som krever omstart for å fullføre

I tillegg kan du bruke ENS-navnene dine med DNS-navnene du kjenner. ENS støtter ulike DNS-navn, for eksempel .com, .org, .io, .xyz, .art, .app og mer. Med ENS får du suffikset .ETH sammen med komplette sikkerhetsfordeler.

Inne i ENS-økosystemet finner du mange lommebøker som Rainbow, MyCrypto, Coinbase, Bitcoin.com Wallet og mer. Dessuten vil du også få mange applikasjoner, inkludert Uniswap, Showtime, Etherscan, OpenSea, Aave og mye mer.

Du kan få tilgang til nettadressen din i nettlesere som Status, Cloudflare, MetaMask Extension, Opera, Brae, etc.

PeerName

Registrer ditt blockchain-domene med PeerName som fremtiden er med desentraliserte domenenavn. Den tilbyr et nettbasert grensesnitt som du enkelt kan bruke til å registrere domenenavnet ditt.

PeerName lagrer alle domenene i kjølelager, som betyr utenfor datamaskiner og internett. Det hjelper med å beskytte domenene dine mot tyveri og angrep. Derfor kan du stole på PeerName ettersom domenene dine er i trygge hender.

Med PeerName vil du få absolutt eierskap til domenene dine, bedre sikkerhetskommunikasjon, skjult eiernavntjeneste og mer. Den er avhengig av offline signerte transaksjoner for fornyelse og registrering av domener.

Be om overføringen når som helst du vil gratis. Bruk av PeerName er også gratis det første året. Det gir visse blockchain-domener, for eksempel .bit, .coin, .bazar, .emc, .lib og .onion. Registrer domenet ditt som en fornyelsestjeneste til $13,99/år for .bit. Lanser domenet ditt for en levetid for $399.

Diode

Diode tilbyr en blockchain-navnetjeneste hvor du kan søke på kontoene dine, blokker osv. Den autentiserer kontoen din ved hjelp av MetaMask.

MetaMask er en inngangsport og en kryptolommebok til blokkjedeapplikasjoner. I tillegg er den utstyrt med sikker pålogging, nøkkelhvelv, token-utveksling og token-lommebok. Du får alt du ønsker for å administrere digitale eiendeler.

Du må aktivere MetaMask i Diode Network Explorer for å administrere innstillingene og sikre påloggingen din. For dette må du sørge for at MetaMask allerede er installert som en plugin i nettleseren din.

Hvis du ikke har MetaMask installert i nettleseren din, kan du fortsatt utforske eller se mange deler av informasjonen om nettverket, men du kan ikke administrere det. På den måten kan du installere MetaMask direkte fra nettstedet.

Når den er installert, kan du se et revehode i høyre hjørne av nettleseren. Utforsk de registrerte blokkjedenavnene eller søk fra søkefeltet øverst.

Stabler

Slipp løs det fulle potensialet til Bitcoin med Stabler og utforske mulighetene for å omfavne denne teknologien.

Blockchain Naming System er et nettverkssystem som ikke er avhengig av sentrale kontrollpunkter for å binde Stacks-brukernavn med off-chain-tilstanden. Stacks-blokkjeden gir forsikring om at hver nodes BNS-visning er synkronisert med alle noder over hele verden.

Dermed vil du finne de samme spørringene i hver node. I tillegg vil du få unike, meningsfulle og sterkt eiede domener kun av deg. Du vil også lære mange aspekter, for eksempel Non-Fungible Tokens (NFT), som har unike egenskaper.

DeFi er et uutnyttet og stort marked, og Stacks er posisjonert på en måte som muliggjør Bitcoin DeFi som gir tilgang til kontrakter synlighet i Bitcoin-staten og Stacks iboende evne.

Hvem som helst kan opprette et unikt navneområde og angi dets unike egenskaper. Den serveres etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Når du eier et spesielt blockchain-domene, vil det vare evig, i motsetning til DNS. Dessuten vil du finne nøkkelegenskapene til BNS som gjør det til et kraftig verktøy i nettverksapplikasjoner:

  • Det er unikt å unngå navnekollisjoner.
  • Hvert navn du velger må være unikt og meningsfylt.
  • Du vil kun få tilgang til å gjøre endringer.

Emercoin

Ikke vær redd for at nettstedet ditt vil bli suspendert av myndighetene. Emercoin bringer EmerDNS for deg. Det er veien ut siden det er helt desentralisert.

EmerDNS er trygg fra sensur som er foran deg. Den tillater ikke andre brukere å endre posten din; bare du vil ha tilgang til å manipulere innholdet når du trenger det. I tillegg løses nettsider enkelt ved hjelp av ulike nettleserutvidelser via OpenNIC-servere eller proxyer.

EmerDNS støtter hele utvalget av DNS-poster og opererer under «dns» tjenesteforkortelse i Emercoin NVS. Dermed er registreringer av domenenavnene usensurerbare og desentraliserte, takket være den distribuerte og sikre Blockchain.

Dessuten vil du være den eneste personen til å kontrollere den private nøkkelen knyttet til betalingsadressen. Du kan bruke kommandoene name_update og name_new gjennom Emercoin API. Det gir også den beste løsningen for deg for å forhindre at alle domenenavnene blir suspendert eller opphevet.

  Hvordan sende en Microsoft Teams-invitasjon

Begynn å bruke Emercoin ved å laste ned lommeboken. Den er tilgjengelig for Linux, macOS og Windows. Du kan også bruke den på smarttelefonene dine.

RIF

RIF arkitektur muliggjør en unik identifikasjon av adressene gjennom menneskelesbare navn. Den har et veldig enkelt oppdrag og ønsker å tilby en enkel måte for brukere å nå målet sitt, enten de er ikke-tekniske eller uten bank.

RIF Name Service sikrer enkel bruk av blockchain-teknologi, slik at alle kan ta i bruk den moderne måten. Den brukes i RIF-kommunikasjon, RIF-lagring, RIF-betalinger og andre tjenester for å gi en fantastisk opplevelse til sluttbrukerne.

Nøkkelen til suksessen ligger i interoperabiliteten til økosystemet. RIF tilbyr en navnetjeneste på tvers av plattformer for alle store blokkjeder, inkludert Litecoin, Bitcoin og mer. Det forbedrer Bitcoins sikkerhet og desentraliserte natur.

Når du har fått domenet, kan du delegere underdomener uten ekstra kostnad. Den støtter mange lommebøker som har integrert RNS, slik som RIF on CHAIN, Mew, MyCrypto, D’Cent, Bleumi Pay, Money on Chain og mer.

Solana

Få unike domener på Solana og forenkle overføringen av fondet ditt. Registrer ditt domene nå og begynn å utvikle prosjektene dine.

For å unngå feil, lag et brukervennlig og lett å huske domenenavn i stedet for en lang lommebokadresse. Måten er veldig enkel her; bare legg inn budet ditt ved å utforske domenenavnene.

I tillegg kan du legge inn det samme domenet i auksjonen for å tjene penger på samlingen din. Den støtter ulike lommebøker, som Phantom, Solflare, Sollet, Torus, Coin98, Slope, Clover, MathWallet, Blockto og mer.

Velg din foretrukne lommebok og by på det tilgjengelige domenenavnet før auksjonen avsluttes. Du vil finne en rekke domener opprettet på ledertavlen og pengene deres.

Alt du trenger å gjøre er å søke etter domenenavnet ditt eller sjekke auksjonslisten for å legge inn et bud.

.KUNST

Konverter kunsten din til penger med .KUNST og forbedre nettrafikken. Du kan velge mellom flere tilgjengelige domener eller skrive inn ditt foretrukne navn for å sjekke tilgjengeligheten.

URL er alltid førsteinntrykket som er viktig når du bygger merkevaren din. Alle domenenavnene blir kategorisert i henhold til leting og priser.

Velg din favoritt og betal med letthet og enkelhet. Det vil gi deg bare én adresse som dekker alt for deg å bygge merkevaren din. Domenenavnet med .ART er umulig å glemme og hjelper deg med å generere organisk trafikk.

.ART bygger en utmerket prismodell for å tilfredsstille deg med prisen mens du kjøper ditt foretrukne domenenavn. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, har du fem dager på deg til å bestemme deg og søke om full refusjon.

Protonkjede

Protonkjede er betalingsblokkjeden som fungerer godt for bedrifter. Konseptet med Proton-kjeden er veldig klart og greit. Proton Naming Service spiller en viktig rolle i kryptoverdenen.

Hver enkeltperson og bedriftskonto vil få et unikt navn som er lesbart og lett å huske.

For eksempel, hvis du vil sende $20 til en person, kan du bruke adressen til denne personen til å sende pengene. Så enkelt er det med Proton Chain.

Proton Chain lagrer mange identitetsattester for bedrifter og enkeltpersoner. Med din tillatelse, spør Proton-kjeden identitetsleverandørene. Den støtter også et bredt utvalg av flere innpakkede stablecoins, som PAX, TUSD og USDC.

Proton Chain kan håndtere rundt 40 millioner transaksjoner hver dag, noe som er langt mer trafikk enn andre blokkjedeapplikasjoner. Hver transaksjon du gjør er helt gratis.

Proton bruker konseptet desentralisert verifisering og desentralisert identitet sammen med desentraliserte domener. Du vil ha domener som .BTC, .XPR, .BNB, .ETH og mer. Den støtter også toppnivådomener, inkludert .COM, .EDU, .GOV og mer.

Applikasjoner kan samhandle med Blockchain gjennom betalingsforespørsler i lommeboken. Det er så nyttig at det eliminerer bruken av Chrome-plugins med sin revolusjonerende teknologi. Du kan si at det er programmerbare penger som fungerer for deg.

Konklusjon

Blockchain-domener har mange fordeler fremfor vanlige. BNS har potensial til å endre synet på den digitale verden. Det er begynnelsen på desentraliserte nettsteder og identifikasjon, og denne teknologien kan hjelpe mange enkeltpersoner og bedrifter.

Gå derfor for en av de ovennevnte Blockchain Naming Service (BNS)-plattformene nevnt ovenfor og få ditt eget blockchain-domenenavn med letthet, uten å involvere tredjeparter eller sensur.

x