10 m.2 NVMe SSD Du bør se etter lynrask ytelse

De siste årene har solid-state-stasjoner (SSD-er) vunnet popularitet for sin enestående ytelse og pålitelighet sammenlignet med tradisjonelle harddisker (HDDer).

m.2 NVMe SSD-ene er for tiden de raskeste og mest ettertraktede lagringsløsningene for avanserte PC-er og bærbare datamaskiner. Disse stasjonene tilbyr overlegen ytelse når det gjelder dataoverføringshastigheter, oppstartstider og lastetider for applikasjoner. Dette gjør dem ideelle for krevende spill, videoredigering og databehandlingsarbeid.

Enten du bygger en ny PC eller oppgraderer din eksisterende, vil disse SSD-ene utvilsomt forbedre systemets generelle ytelse og hastighet. Fra toppmerker til rimeligere alternativer, vi har dekket deg.

Legg ut på en spennende reise for å lære mer om lynraske lagringsløsninger!

Hva er en m.2 NVMe SSD?

En m.2 NVMe SSD er en type solid-state-stasjon som gir lynrask Ytelse og sikrer raskere dataoverføringshastigheter enn tradisjonelle harddisker og eldre SSD-er. Disse små og kompakte lagringsenhetene kobles til en datamaskins hovedkort via M.2-sporet og bruker PCIe-grensesnittet.

m.2 NVMe SSD-er er også krevende for bærbare datamaskiner, ultrabooks og andre bærbare enheter på grunn av deres lave strømforbruk. De er ideelle for spillere, innholdsskapere og profesjonelle som trenger rask tilgang til store mengder data.

m.2 NVMe SSD vs. vanlig SSD eller HDD

Her er noen punkter som beskriver hvorfor du bør bruke en m.2 NVMe SSD i PC-en over en vanlig SSD eller HDD:

➡️ Lavere strømforbruk: m.2 NVMe SSD-er bruker mindre strøm, genererer mindre varme og gir en roligere dataopplevelse enn tradisjonelle HDD-er og eldre SSD-er.

➡️ Forbedret holdbarhet: m.2 NVMe SSD-er mangler bevegelige deler, noe som gjør dem mer robuste og pålitelige enn tradisjonelle HDD-er. Dette betyr at de er mindre utsatt for feil og datatap på grunn av fysisk skade.

➡️ Forbedret ytelse: m.2 NVMe SSD-er leverer raskere dataoverføringshastigheter, noe som resulterer i raskere oppstartstider og bedre generell systemytelse enn tradisjonelle og eldre SSD-er.

➡️ Høyere kapasitet: m.2 NVMe SSD-er tilbyr større lagringskapasitet enn tradisjonelle HDD-er og eldre SSD-er, slik at du kan lagre mer data uten å bekymre deg for å gå tom for plass.

  Hvordan P2E i verdens første multikjedespill noensinne

➡️ Kompakt størrelse: Med sin lille formfaktor tar m.2 NVMe SSD-er mindre plass på en PC, noe som gjør dem til et utmerket alternativ for kompakte bygg, som bærbare datamaskiner, ultrabooks og stasjonære datamaskiner med liten formfaktor.

Faktorer å vurdere når du velger m.2 NVMe SSD

✅ Kapasitet: m.2 NVMe SSD-er er tilgjengelige i forskjellige lagringskapasiteter, så det er nødvendig å velge en som passer dine lagringsbehov. Vurder dataene du trenger å lagre både nå og i fremtiden, og velg en SSD med nok kapasitet til å romme den.

✅ Lese-/skrivehastigheter: m.2 NVMe SSD-er tilbyr raskere lese- og skrivehastigheter enn eldre SSD-er og konvensjonelle HDD-er, men ikke alle modeller har samme ytelse. Undersøk lese- og skrivehastighetene til SSD-en du vurderer, og velg en som gir ytelsen du trenger.

✅ Pris: m.2 NVMe SSD-er er dyrere enn tradisjonelle HDD-er og til og med noen eldre SSD-er, så kostnadene er en viktig faktor å veie. Se etter en balanse mellom ytelse og pris som passer ditt budsjett.

✅ Systemkompatibilitet: Det er avgjørende å sikre at m.2 NVMe SSD-en du velger er kompatibel med systemet ditt. Kontroller hovedkortets spesifikasjoner for å se om det støtter m.2 NVMe SSD-er og den spesifikke størrelsen på SSD-en du vurderer. Sjekk også systemets BIOS for å bekrefte at det kan starte opp fra en NVMe SSD.

Nå som du har kommet så langt, la oss avduke noen av de beste m.2 NVme SSD-ene du bør vurdere for lynrask ytelse.

SAMSUNG 980 PRO SSD

Ønsker du å ta databehandlingen til neste nivå? Se ikke lenger enn til Samsung 980 PRO PCIe 4.0 NVMe SSD. Med 2x dataoverføringshastigheten til PCIe 3.0, leverer 980 PRO lesehastigheter på opptil 7000 MB/s, noe som gjør den til en av de raskeste SSD-ene på markedet.

Elpsis-kontrolleren harmoniserer flashminnekomponentene og grensesnittet for overlegen hastighet og ytelse.

Spillentusiaster vil finne at 980 PRO er en kraftig spill-PC med høyhastighets båndbredde og ytelse. Med raske lastetider kan du spille mer og vente mindre.

Bekymret for termisk kontroll? 980 PRO har du dekket med et nikkelbelegg for å styre kontrollerens varmenivå og en varmesprederetikett for effektiv termisk kontroll av NAND-brikken.

Avgjørende P3 Plus

Vi introduserer Crucial P3 Plus utstyrt med den lynraske NVMe (PCIe Gen4 x4)-teknologien. Dette kan oppnå sekvensielle lesinger på opptil 5000 MB/s og tilfeldige lese-/skrivehastigheter på 680K/850K IOPS.

Den kommer med en dataoverføringshastighet på 5000 MB/s. Med en lagringskapasitet på opptil 4 TB overgår denne SSD-en de raskeste Gen3 NVMe SSD-ene med opptil 43 %.

  Idle Apocalypse Cheat Codes: Løs inn nå

Crucial P3 Plus har også en lang levetid, vurdert til en MTTF på over 1,5 millioner timer, noe som gjør den til et pålitelig valg. I tillegg er den bakoverkompatibel med Gen3, slik at du kan oppgradere uten å ofre kompatibiliteten.

WD_BLACK SN770 NVMe

Oppgrader spillopplevelsen din med lynraske hastigheter på opptil 5150 MB/s med WD_BLACK SN770 NVMe SSD.

SSD-en har et PCIe Gen4-grensesnitt, og hjelper deg å strømme jevnt, minimere stamming og spille favorittspillene dine raskt. Med opptil 2TB(2) kapasitet kan du lagre alle de nyeste spillene dine, fremtidige oppdateringer og nedlastbart innhold.

I tillegg støtter denne stasjonen Microsofts DirectStorage-teknologi for enda raskere lastetider i fremtidige spill.

Med WD_BLACK Dashboard (kun Windows) kan du optimalisere topp ytelse i spillmodus. Basert på lesehastigheten. 1 MB/s = 1 million byte per sekund. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte.

PCIe Gen4 lagringsteknologi krever et kompatibelt hovedkort. Den bakoverkompatible med PCIe Gen3. Oppgrader spilloppsettet ditt med denne imponerende stasjonen i dag.

Corsair MP600 PRO

Forbedre PS5-spillopplevelsen med ekstrem lagringsytelse ved å bruke MP600 PRO LPX SSD. SSD-en har et PCIe Gen4 x4 m.2 NVMe 1.4-grensesnitt som leverer sekvensielle lesehastigheter på 7 100 MB/sek og sekvensielle skrivehastigheter på 6 800 MB/sek. Ved å bruke MP600 PRO LPX kan du laste inn store spillfiler mye raskere enn før.

Videre er en lavprofils varmespreder i aluminium forhåndsinstallert for maksimal varmespredning og redusert struping, noe som resulterer i vedvarende ytelse. Oppgrader PS5-lagringsytelsen din med MP600 PRO LPX SSD.

Seagate Firecuda

Seagates FireCuda 530 SSD er en stasjon med høy ytelse som kan skryte av ren hastighet, avanserte komponenter og utmerket utholdenhet. Den kan levere overføringshastigheter på opptil 7,3 GB/s ved å utnytte kraften til PCIe Gen4. En FireCuda SSD drevet av PCIe Gen3 m.2 NVMe er opptil 2x raskere enn en SATA SSD og 12x raskere enn en PCIe Gen3 SSD.

Seagate Firecuda har en tilpasset lavprofilskjøler for å bidra til å minimere termisk struping og opprettholde topp ytelse over lange perioder. Stasjonen er kompatibel med PS5-konsoller og har fem års begrenset garanti. En treårig tjeneste for gjenoppretting av redningsdata er også inkludert.

SABRENT 2TB Rocket 4 Plus

Sabrent SSD-en har et NVMe M.2 PCIe Gen4 x4-grensesnitt. Den er PCIe 4.0-kompatibel og NVMe 1.3-kompatibel. Den støtter strømstyringsfunksjoner som APST/ASPM/L1.2 og SMART/TRIM-kommandoer og grensesnitt, inkludert ONFi 2.3, ONFi 3.0, ONFi 3.2 og ONFi 4.0.

  Slik kontakter du støtte for Microsoft Office 365

Dessuten slitasjeutjevning og dårlig blokkhåndtering. SSD-en har også feilrettingskoder og overprovisionering. Kunder får en gratis Sabrent Acronis True Image-programvare for å gjøre kloning enkelt, med en 5-års garanti.

Lexar Professional 2TB NM800 PRO

Lexar Professional SSD er en svært avansert PCIe Gen4x4 SSD med integrert kjøling for PlayStation 5 og PC-er. Med sin integrerte kjøleribbe yter prosessoren og bruker mindre strøm. Med et PCIe Gen4x4-grensesnitt tilbyr den lesehastigheter på opptil 7500MB/s og skrivehastigheter på opptil 6500MB/s.

Kontrolleren bruker mindre strøm, noe som gjør den mer energieffektiv og holdbar, og den er støt- og vibrasjonsbestandig på grunn av mangelen på bevegelige deler. Produktets målgruppe består av spillere, profesjonelle og skapere, og det har en fem års begrenset produktstøttegaranti.

Seagate Barracuda Q5

Denne Seagate Barracuda Q5 SSD-en er betydelig raskere enn tradisjonelle harddisker og SATA SSD-er. Dermed kan den lese og skrive samtidig med hastigheter opp til 2400/180 MB/s. Denne SSD-en vil øke hastigheten på nedlastinger, installasjoner og multitasking på PC-en din.

Den slanke M.2 2280-formfaktoren og ulike kapasitetsalternativer på opptil 2TB gjør det enkelt å oppgradere. Seagate tilbyr DiscWizard-programvare for å forenkle datamigrering og kloning fra tidligere stasjoner. Den leveres med 5 års garanti fra kjøpsdatoen.

Kingston NV2

Kingston NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD er en kraftig nestegenerasjons lagringsløsning som passer for PC-er og bærbare datamaskiner med liten formfaktor. Den gir Gen 4×4 NVMe PCle 4.0-ytelse med lesehastigheter på opptil 3500 MB/s. Den har lavere strømkrav for å optimere systemytelsen samtidig som den genererer minimalt med varme.

Kingston NV2s kompakte M.2 2280-design sparer plass og utvider seg til 2TB. Derfor er den ideell for tynne bærbare datamaskiner, SFF-datamaskiner og gjør-det-selv-hovedkort. SSD-en har 3 års garanti og kapasiteter fra 250 GB til 2 TB.

SK Hynix Gold P31

SK hynix Gold P31 SSD gir ytelse på toppnivå med lesehastigheter på opptil 3500 MB/s og skrivehastigheter på opptil 3200 MB/s. Det er også banebrytende termisk effektivitet. Bruk av 1000 HTOL (Stress Test) har en langsiktig pålitelighet på 1,5 millioner timer med en MTBF på 1200 TBW (TeraBytes Written).

SSD-er kommer med SK Hynix-kloningsprogramvare og er enkle å installere på flere enheter. Den er imidlertid inkompatibel med SONY PS5 og inkluderer ikke skruer/kabler eller annet tilbehør. Den kommer med 5 års garanti.

Siste ord

Så, enten du er en spiller som leter etter raskere lastetider eller en profesjonell person som trenger raskere dataoverføringer, er m.2 NVMe SSD-ene på denne listen verdt å vurdere. SSD-ene som er nevnt tilbyr eksepsjonelle hastigheter, pålitelighet og pålitelighet, som utvilsomt vil forbedre dataopplevelsen din.

Oppgrader lagringen din og løft dataopplevelsen din med en av disse toppytende SSD-ene i dag!

Deretter kan du sjekke ut de beste datalagringsstasjonene for personlig og profesjonell bruk.