10 morsomme leseapper for barn du bør laste ned

Å overtale barna dine til å åpne opp bøker og studere er den mest kjedelige oppgaven i disse dager. Med økende distraksjoner blir barna stadig fjernere fra bøkenes verden. Det er utfordrende å holde dem engasjert i en bok.

Deres naturlige tendens er å unngå disse bøkene og avlede tankene deres mot noe mer interessant. Men å utvikle vanen med å lese er en viktig del av oppveksten. Så, hva bør du gjøre når barnet ditt løper fra bøker og aldri setter seg ned på et sted for å lese?

Denne artikkelen vil løse problemet ved å gi deg en liste over apper som vil engasjere barnet ditt i læringsprosessen og gjøre læringen mer tilgjengelig og interaktiv.

Teknologien har tatt over alt, så det føltes behov for å erstatte de allerede eksisterende historiebøkene med noe mer interessant. Folk har kommet opp med forskjellige ideer for å oppfylle formålet deres.

Siden vi alle vet at mobiltelefoner har vært den største distraksjonen for alle, har vi i dag som mål å fremheve appene som kan bidra til læring og vekst til barnet ditt, slik at de kan lære mens de bruker tid på enheten.

En liste over alle slike fantastiske apper er nevnt nedenfor.

Les med av Google

Hvis du vil gjøre læringsprosessen vennlig og enkel for barna dine, bør du bruke Read Along av Google for å hjelpe deg. Appen gir barnet ditt rett til å lære mens appen snakker, noe som øker gripekapasiteten og inspirerer dem til å lære og forbedre.

Det interaktive brukergrensesnittet er et annet attraksjonspunkt spesielt designet for å tiltrekke seg unge sinn. Read Along forbedrer ikke bare taleferdighetene i menigheten din, men motiverer dem også til å lære bedre og forbedre seg mer.

Funksjoner

 • Interaktive snakke og lære økter for å hjelpe barnet ditt med å lære raskere.
 • Priser i form av stjerner og merker slik at barnet ditt alltid føler seg motivert.
 • Interessante ordspill og historier.
 • Appen støtter 100 forskjellige språk.

Appen har også spennende belønninger, som stjerner og merker, slik at barnet ditt aldri føler seg demotivert til å lære og studere. Appen er enkel å bruke, og du kan laste den ned direkte fra Play Store.

Tales2go

Hvis du vil at barnet ditt skal møte verden frimodig og føle seg trygg på seg selv, må du gi riktig kunnskap og veiledning til riktig tid. Du må danne en solid base for det grunnleggende og forbedre deres ordforråd og taleferdigheter i begynnelsen.

Tales2go-appen utfører samme funksjon for barnet ditt. Det bidrar til å forbedre deres taleferdigheter så vel som samtaleferdigheter.

Et barn som har samlet mange læresetninger, forblir alltid selvsikkert og møter verden frimodig. Hvis du ønsker det samme for barnet ditt, planlegg å laste ned Tales2go-appen for barnet ditt og gi dem den læringen de ønsker hele livet.

Funksjoner

 • Interaktive læringsvideoer
 • Det er en enkel og kostnadseffektiv måte å lære barnet viktigheten av ordforråd.
 • En profesjonell forteller dikterer historier til barnet ditt.
  Alt å vite i 2022

Det mest spennende med å lære mens du lytter er at det forbedrer gripekraften til hjernen din og gir barnet ditt et forsprang på andre. Den er tilgjengelig for nedlasting på App Store.

Starfall Lær å lese

Farger, illustrasjoner og stiler tiltrekker alltid et barns sinn. Med dette i bakhodet kom utviklere opp med ideen om en Starfall-app som introduserer barnet ditt for interaktiv læring. De kan lære å mestre å snakke med den innebygde fonetikken og engasjerende aktiviteter.

Appen kommer også med en fantastisk samling av alle de gode filmene og historiene som kan berolige barnas sinn og presse dem mot å lære nye ting. Appen er tilgjengelig på både Play Store og App Store og kommer derfor til nytte for alle enhetseiere.

Funksjoner

 • Alternativer for interaktiv læring og spill
 • Attraktive belønninger slik at barnet ditt finner motivasjonen til å lære og lese.
 • Automatisk mulighet for historiefortelling, slik at barnet ditt ikke trenger å bekymre seg for å ikke forstå.

Starfall-appen holder barnas behov i tankene og kommer derfor frem med interessante filmer, spill, historier og illustrasjoner for å tiltrekke barnets oppmerksomhet og lære dem alfabeter, vokaler, lyder, ord og setninger.

HOMER

HOMER-appen er nøye designet for å passe barn i forskjellige aldre. Barnet ditt vil bevege seg mot en interaktiv måte å lære på med mange aktiviteter innebygd for forskjellige fag.

Appen fokuserer på å bygge selvtilliten og grunnlaget for barnets ordforråd og kommunikasjon ved å utsette dem for leksjoner og aktiviteter som vil bidra til deres vekst og undervisning.

Den tilbyr også byggeklosser for matematikk slik at barnet ditt aldri trenger å slite med tall og finne seg selv fast. Appen har verktøy som hjelper deg å kontrollere barnets sosiale ferdigheter og følelser gjennom appgrensesnittet. Flere hjernespill vil bidra til den generelle IQ-utviklingen til barnet ditt.

Funksjoner

 • Spennende spill for å bygge et sterkt sinn.
 • Spill som hjelper til med utviklingen av barnets intelligenskvotient (IQ).
 • Enkel måte å lære matematikk og få selvtillit
 • Et sted hvor barnet ditt kan løpe løpsk i fantasien og lære noe nytt hver eneste gang.

HOMER-appen har alle funksjonene du alltid har ønsket deg. Du må betale et visst beløp for å kjøpe tilleggsfunksjoner og gi barnet ditt en opplevelse i verdensklasse. Du kan laste den ned direkte fra App Store.

Bob Books Lesemagi

Bruk Bob Books Reading Magic-appen for å hjelpe barnet ditt med å utforske alfabetet, få kunnskap om nye ord og øve på lydene som vil komme godt med i alle samfunnslag.

Noen ganger blir det hektisk og kjedelig å presse barnet til å lære. De kan nekte å lære, og dermed blir undervisningen vanskelig. Dette er situasjonene når disse brukervennlige og barnevennlige appene kommer inn i bildet.

Bob Books Reading Magic-appen har fungert vellykket og har vært i stand til å lære barna viktigheten av vennlig og fonetisk undervisning. Appen løser alle bekymringene dine og leder barnet ditt mot rett vei. Du kan laste ned denne appen fra Google Play Store eller App Store og gi barnet ditt den opplevelsen de fortjener.

Funksjoner

 • Lær barnet ditt å bruke alfabetet, vokalene og fonetikken riktig.
 • Lær å kombinere bokstaver og lyden av alfabetet.
 • Les og lær å si enkle ord og setninger.
  Hvordan laste ned og installere Lunar Client for Minecraft?

Appen er fylt med autentiske og engasjerende historier, selvlagde illustrasjoner og alt du har sett frem til. Appen kommer ikke gratis. Derfor må du betale et visst beløp for å dra nytte av alle appens funksjoner.

Hooked på Phonics Learn and Read

Å motivere barnet ditt til å lese, lære og skrive kan bli en utfordrende oppgave. Hooked on phonics er her for å løse problemet for deg. Appen er utformet på en slik måte at den sikrer at barnet ditt lærer alt alfabetet samt fonetikk mens det nyter det.

Hvis du bytter enhet og ønsker å beholde barnets fremgang intakt, kan du logge på den andre enheten med samme ID.

Barnet ditt tjener belønninger ved hvert trinn som en fordel for å prestere godt, noe som motiverer barnet ditt til å lære mer og prestere bedre hver eneste gang.

Funksjoner

 • Barnet ditt vinner ved å tjene belønninger etter å ha fullført videoer.
 • Et barn kan øve ferdighetene sine ved å spille interaktive spill.
 • Les og samle kunnskap om historier og illustrasjoner.

Installer appen og introduser barnet ditt til en verden av enkel læring, interaktive historier, morsomme spill og spennende belønninger.

Lese egg

Motivasjon gjør underverker. Hvis barnet ditt føler seg motivert til å utføre en bestemt oppgave, kan de kanskje gi sitt beste for noe og returnere fornøyd. Med dette i bakhodet har Reading Eggs-appen nøye laget en mangfoldig samling av historier, sanger og belønninger på ett enkelt sted for å motivere barnet ditt til å lære og vokse.

Barn tjener gullegg og andre belønninger som en kilde til motivasjon til å prestere bedre og lære mer.

Appen er tilgjengelig for nedlasting fra både Play Store og App Store. Dette betyr at hver enkelt av dere kan dra full nytte av denne appen og bruke den til å forbedre barna deres. Hold barnet ditt engasjert med interaktive historier, mange spill og dikt, slik at barnet lærer mens de nyter prosessen.

Funksjoner

 • Interaktive spill- og læringsøkter
 • Tjen belønninger når barnet ditt låser opp en prestasjon
 • Morsom læring med flotte farger og grafikk.

Når en morsom leseapp for barn tilbyr så mange funksjoner, er dette din tid for å introdusere barnet ditt til en verden av interaktive historier.

Farfaria

Hvis barnet ditt er interessert i å lytte til forskjellige historier, er Farfaria appen du alltid har lett etter. Appen har en flott samling av uendelige bøker som vil ta barnet ditt til en annen verden som reisen fra en bok til en annen.

Appen holder styr på det totale antallet bøker barnet ditt leser i løpet av en uke og en måned.

I disse dager hengir barna seg mer til mobil- og videospill i stedet for å fokusere på historier og lese bøker. Borte er tiden da barna satt med besteforeldrene sine og hørte på historier de delte. Dette er grunnen til at utviklere kom opp med ideen om å lage Farfaria.

Funksjoner

 • Engasjerende og interessante historier
 • Attraktive bilder for barnets sinn
 • Et mangfoldig utvalg historier vil alltid holde barnet ditt interessert.
 • Passer for barn mellom 1-9 år.

Appen er tilgjengelig for bruk på både App Store og Google Play Store. Du kan laste den ned på enhetene dine og gi barna eksponering for historier i verdensklasse.

  8 vanligste kryptovaluta-svindel og hvordan du unngår dem

Les med lyd

Read With phonics gir barnet friheten til å lese når som helst og hvor som helst. Enten det er en lang bussreise eller en kjedelig helg, kan du bruke Read With Phonics-appen og gi barnet ditt den verdifulle læringsprosessen de trenger.

Appen er kompatibel med både iOS- og Android-enheter. Det antas å gjøre underverker for å trekke barnets oppmerksomhet mot lesing. Appen tar sikte på å gjøre leksjoner om til lydspill slik at barnet ditt tar tak i lydene og lærer dem mens de nyter dem.

Et annet interessant faktum om Learn With Phonics er at barnet ditt begynner på 0 og tjener poeng for hvert riktig svar. Barnet ditt blir begeistret for å lære og scorer mer etter hvert som poengene øker.

Funksjoner

 • Interaktiv måte å lære på ettersom leksjoner blir til spill.
 • Vanskeligheten på hvert nivå fortsetter å øke.
 • Du låser opp nye lyder med hvert nivå du fullfører.
 • Positiv scoring tiltrekker barna og holder dem engasjert.

Hvis du vil gi barnet ditt den verdifulle læringsgaven, bør du velge denne appen.

Skybrary

Skybrary har som mål å gjøre læringsprosessen morsom for alle barn. De tar sikte på å innpode en positiv holdning og en iver etter læring hos hvert barn. Hos Skybrary finner du et interaktivt digitalt bibliotek med hundrevis av bøker. Den er kompatibel med nettversjonen og iOS-enheter.

Du vil også finne videoer laget av lærere på appen slik at du kan gjøre læring morsom på skolen din for alle småbarn. De spennende bildebøkene sørger for at alle barn er interessert i å lære og ikke flykter fra bøker.

Deres eneste motto er at lesing er grunnleggende; derfor bør ingen barn noen gang holde seg borte fra bøkenes magi og verden.

De har som mål å hjelpe barn med bøker, læringsprosesser og personlighetsutvikling. De vet hvordan de skal temme et barnesinn for å lede det mot en lysere og bedre fremtid. Hvis du vil gjøre læring og lesing morsomt for barna dine, har du tenkt å gå videre med å velge Skybrary som app.

Konklusjon

Noen ganger nekter barna dine å samarbeide, og det blir en oppgave å lære dem. I slike situasjoner kommer leseapper for barn godt med. Mange tilgjengelige alternativer kan hjelpe barnet ditt med å lære fonetikk, alfabeter, tale og andre grunnleggende ting.

Utenom dette bidrar noen apper også til bedre mental utvikling gjennom de innebygde spillene de tilbyr. Du kan gå gjennom listen over alle tilgjengelige apper og deretter fullføre den som passer best til formålet ditt og er elsket av barnet ditt.

Les deretter om noen av de beste tegneappene for iPads.

x