10+ Pokémon Go-triks 2023 – tips og hacks, jukseliste

Hvis du til og med er en liten sosial person, må du ha hørt om Pokemon GO. Pokemon Go er det nye fenomenet i verden av både teknologi og mobilspilling. Her, i denne artikkelen, har vi all informasjonen du trenger om Pokemon GO.

Vi har også noen få pokemon go-triks og hacks for dette spillet, slik at du kan ha det gøy med litt fordel over vennene dine og bli den beste treneren i byen.

Hva er Pokemon Go?

Pokemon Go er et semi-virtuell virkelighet-spill der spillere kan bli pokémon-trenere og jakte på virtuelle pokemon på smarttelefonene deres på virkelige steder. Spillet er så populært at suksessen nå kan sammenlignes med Twitter.

Spillet er ennå ikke lansert i resten av verden, da det kun er tilgjengelig i utvalgte land som USA. Men hvis du vil spille Pokemon GO utenfor USA, kan du installere Apk-filen og nyte spillet.

  Slik fremhever du tekst i Google Slides

Pokemon Go-triks, tips og hacks.

Dette er noen av de beste pokémon go-triksene for verdens nyeste mani Pokemon GO.

1. Spoof GPS for Pokeballs.

Hvis du vil ha flere Pokeballs, eller vil spille spillet, men ikke har lyst til å gå rundt, kan du bruke dette trikset til å forfalske GPS-posisjonen din og nyte spillet fra komforten av rommet ditt.

For å gjøre det trenger du en forankret Android-telefon. Hvis du ikke vet hva root er, sjekk ut Slik roter du Android-telefon.

Deretter trenger du en GPS-spoofing-app. Du kan Last ned appen. Men vær oppmerksom på at kontoen din kan bli suspendert eller utestengt av Niantic.

2. Få Pikachu for Start.

Pokemon Go tilbyr Charmander, Squirtle eller Bulbasaur til deg når du starter spillet. Men hvis du vil ha Pikachu som startpokemon, kan du følge disse enkle små pokémon go-triksene.

Ikke velg noen pokemon når de tilbys. Men i stedet for dette, gå rundt i ditt område. Gå tilbake til samme sted omtrent 5 ganger, og du vil se Pikachu som ditt fjerde alternativ som startpokemon.

3. Fang Pokemons effektivt.

En annen viktig i pokemon triks og tips, Hvis du er en ny spiller og ønsker å fange pokemon mer effektivt, vil dette enkle lille trikset definitivt hjelpe deg. Du kan bli flinkere til å fange pokémon hvis du trykker og holder på Poké-ballen.

  Hvordan administrere staten i Astro-applikasjoner

Det er viktig i pokemon triks og tips. Hvis du gjør dette, vises en grønn ring på pokemonen, og den blir en klar hit.

4. Bruk røkelse.

Hvis du har litt ledig tid å bruke på å spille Pokemon Go, kan du bruke røkelse. Det vil få pokémon til å vises mer i 30 minutter, og du kan øke karakteren din og fylle Poké Dex. Det er 2 gratis røkelse i ryggsekken din.

5. Når du går tom for røkelse.

Hvis du går tom for røkelse, følg dette enkle trikset for å få samme resultat. Gå til nærmeste mest befolkede Poké-stopp hvor folk kan bruke en lokkemodul. En annen viktig i pokemon triks og hacks. Det fungerer på samme måte som røkelsen, men lokker pokemon til området. Du kan dra nytte av dette også.

6. Inkuber eggene dine.

Dette er en av de mest nyttige i alle pokemon Go-triks og tips. Hvis du noen gang finner et egg på Poké-stoppen din, sørg for at du legger det i en inkubator. Dette vil bidra til å klekke ut veldig raskt.

7. Slå av kameraet.

Ikke mange Pokemon Go-spillere kan dette enkle lille trikset, men du kan slå av kameraet ditt hvis du vil mens du fanger pokemon. Dette vil spare deg for .bith-distraksjoner samt spare telefonens batteri.

8. Lagre batteriet.

Hvis du er glad i å spille Pokémon Go på telefonen, har du kanskje lagt merke til at den tømmer batteriet veldig fort. Men visste du at du kan aktivere batterisparemodus mens du spiller pokemon Go for å få telefonen til å vare lenger.

  Introduksjon til Amazon EMR (Elastic MapReduce) for nybegynnere

Dette anbefales i pokemon go-tips for å aktivere batterisparing i pokemon Go, trykk på innstillinger og kryss av for batterisparing.

9. Spill Pokémon Go mens du er på reise.

Hvis du reiser i et raskt bevegelig kjøretøy, vil du garantert passere mange Poké-stopp på reisen. Spillet oppdager når du beveger deg over 20 km/t, og dermed kan du ikke gjøre fremskritt med egg da det krever gange.

Men dette lille hacket vil gi deg en viss fordel. Hvis du er rask nok, kan du trykke på Poké-stoppet og motta varene dine så snart du kommer nær nok. Dette kan være svært nyttig.

10. Lucky Egg.

Egg er en stor del av spillingen i Pokemon Go. Det er også noen heldige egg i spillet som dobler XP-en din i 30 minutter og hjelper deg raskere opp i nivå. Pass på at du bruker disse eggene klokt bare når det er nødvendig, og du er i et befolket område.

Hvordan laste ned og spille Pokemon Go.

Last ned Pokemon GO.

Gå videre og last ned Pokemon GO fra Google Play Butikk.

Hvis du bor i et land der Pokemon GO ennå ikke er utgitt, ikke bekymre deg, for du kan fortsatt Last ned APK-fil og installer spillet på telefonen. Du kan derfor spille dette spillet hvor som helst i verden.

Avslutningsvis er dette de beste pokémon Go-triksene og hackene. Nyt dette spillet med vennene dine. Hvis du vil ha hjelp, eller har noen forslag, eller dele dine synspunkter om Pokemon GO-triks med oss ​​i kommentarene nedenfor.