Slik blokkerer/deaktiverer du annonser på Android (3 måter) – 2023

Alle bruker Android-enheter på grunn av deres effektivitet og billigere pris. De fleste liker å spille spill på Android-telefoner. Google Play Store tilbyr ofte nye apper og spill i henhold til brukernes interesser.

Vi laster ned og bruker disse appene. Noen av disse appene bruker også en internettforbindelse. Men når vi kobler til internett, ser vi ulike typer annonser som vises på skjermen når vi spiller spill eller kjører apper.

Denne irriterende annonsen utsetter brukeropplevelsen med appen. Noen nettsteder tilbyr gratis programvare fordi annonsører betaler penger for annonser som vises i apper og spill. Google er også et stort eksempel på denne typen avtaler.

Som bruker nyter vi gratis programvare og tjenesteleverandører tjener penger på å vise annonser i apper. Hvis du også lider av irriterende annonser og ønsker å nyte en annonsefri brukeropplevelse, er denne artikkelen virkelig for deg. I denne artikkelen skal vi diskutere hvordan du blokkerer annonser på Android-apper og -spill.

Slik blokkerer/deaktiverer du annonser på Android.

Metode 1:- Bruke Adblock Plus for å unngå annonser.

Adblock Plus er et åpen kildekode-prosjekt som bruker annonseblokkere for å blokkere annonser på enheten vår. Den fungerer basert på innholdsfiltrering og overvåker datareisene våre over internett på en bestemt port. Den er designet for smarttelefoner, PC-er, nettbrett, etc.

For å laste ned Adblock Plus må vi bruke en tredjeparts apk fordi Google også hadde fjernet Adblock Plus fra Google Play Store.

Følg disse trinnene for å konfigurere Adblock Plus.

Trinn 1. Åpne et nettleservindu og last ned Adblock Plus apk for Android-enheter.

Trinn 2. Etter å ha lastet ned apk, klikk på den for å installere. Android-systemet gir deg en advarsel. Ignorer det og installer apk.

Trinn 3. Hvis Android-systemet ikke tillater installasjon av appen, åpner du innstillinger og navigerer til ukjente kildealternativer.

Trinn 4. Kryss av for ukjent kilde og klikk OK. Etter det vil appen din installeres på enheten din.

Trinn 5. Åpne den etter installering av appen. Hvis du bruker en forankret Android-enhet, vil appen kreve superbrukertillatelse. Gi det superbrukertillatelse.

Trinn 6. Hvis du bruker en enhet som ikke er rotfestet, må du gjøre proxy-innstillingen for enheten din.

Still inn proxy manuelt for Android-mobil.

Vi må angi en proxy for alle WiFi-nettverkene vi bruker.

Trinn 1. Kjør innstillingsappen. Systemet ditt. Velg WiFi-alternativet.

Trinn 2. En liste over tilgjengelige nettverk vises.

Trinn 3. Koble til et nettverk. Trykk lenge på ønsket WiFi-nettverk og endre nettverkskonfigurasjon vises.

Trinn 4. En ny dialog åpnes i dialogboksen, klikk på det avanserte alternativet.

Trinn 5. Se nå etter proxy-alternativet og se etter et manuelt proxy-alternativ.

Trinn 6. Sett proxy til localhost og portnummer til et portnummer spesifisert i AdBlock Plus. I de fleste tilfeller er portnummeret 2020.

Metode 2: – Blokker annonser i Chrome-nettleseren.

Chrome-nettleseren har en innebygd annonseblokkering. Som standard er den aktivert. Vi kan enkelt aktivere den ved å følge trinnene nedenfor.

Trinn 1. Åpne Chrome-nettleseren og trykk på de tre prikkene.

Trinn 2. Rull nedover alternativlisten. Trykk på alternativet for nettstedinnstilling.

Trinn 3. Trykk på popup-vinduene. Sørg for at det blokkerte alternativet er aktivert.

Aktiver Datasparing for jevn surfing.

Trinn 1. Åpne Chrome-nettleserinnstillingene.

Trinn 2. Trykk på alternativet for datasparing. Trykk igjen for å aktivere den.

Metode 3:- Installer Adblock Plus-nettleseren.

Hvis du vil ha annonsefri surfing, er ad-block Plus den beste nettleseren for Android-brukere. Android AdBlock Plus-appen fungerer bare for Wi-Fi-nettverk via proxy-konfigurasjon. Der må vi Adblock-nettleseren.

Det holder deg også trygg mot sporing og skadelig programvare. Vi kan også se annonser på favorittnettstedene våre ved hjelp av denne nettleseren. Det øker vår sikkerhet og personvern. Omtrent 10 millioner brukere laster ned denne appen.

Kjennelse.

Dermed er dette metodene du kan bruke for å blokkere annonser på Android. Vi har testet og gjennomgått hver av metodene ovenfor før vi presenterer dem for deg. Alle jobber. Så du kan bruke den uten bekymringer.

Vi håper du har likt denne artikkelen. Og du vil også dele den med vennene dine. Vi kommer tilbake med en annen artikkel. Inntil da er det farvel fra vår side.