11 AI-podcaster som vil forme perspektivet ditt

Mens vi snakker, endrer AI måten vi lever, jobber og ser på verden på. Fra selvkjørende biler til personlige anbefalinger, AI redefinerer bransjer og presser grensene for det vi trodde var mulig. Den finnes nå i ulike teknologier, fra førerløse biler til droner og til og med å lage kaffe☕!

Selv om du anser deg selv som en AI-ekspert, kan det være overveldende å følge med på de stadige fremskritt på dette feltet. Det er her AI-podcaster kommer godt med og leverer din ukentlige eller månedlige dose av AI-storhet i en kompakt pakke.

Denne artikkelen vil utforske en verden av podcaster om kunstig intelligens, der kunnskap og kreativitet krysser hverandre. Disse stimulerende podcastene vil oppmuntre deg til å utforske de potensielle og etiske kompleksiteten til AI, samtidig som de gir innsikt fra ledende eksperter på området.

Ved å dykke ned i disse podcastene vil du få en dyp forståelse av AI og dens potensiale mens du avdekker kompleksiteten og etiske gåter. La oss utforske disse podcastene og oppdage hvordan de kan revolusjonere måten du tenker på kunstig intelligens.

AI-podcasten

Hvis du er interessert i kunstig intelligens, kan NVIDIA AI-podcast er definitivt verdt å sjekke ut. Podcasten er fokusert på AI og gir innsikt i hvordan maskinlæring endrer verden og skaper nye muligheter.

Programlederen, Noah Kravitz, er en erfaren journalist som vet hvordan man får det beste ut av hver foredragsholder. Ettersom NVIDIA støtter denne podcasten, kan du forvente at de beste gjestene fra hver verden vil delta i podcasten og dele tankene og erfaringene sine om AI generelt.

Dessuten kan du lære om AIs innvirkning på sektorer som mote og kreftbehandling, samt hvordan det til og med kan hjelpe deg med å velge din neste tatovering!

Nye episoder slippes annenhver uke, noe som gjør det enkelt å holde seg oppdatert med den siste AI-utviklingen. Hver episode har en annen foredragsholder med erfaring innen maskinlæring og kunstig intelligens, og bringer nye ideer og perspektiver til emnet.

Bortsett fra SpotifyAI Podcast er tilgjengelig på Google Podcaster og Apple-podcaster også.

Praktisk AI

Leter du etter en lett forståelig podcast som utforsker bruksområdene og virkningen av kunstig intelligens i dagliglivet? Sjekk ut Praktisk AI av Changelog Media. Denne podcasten har som mål å gjøre AI «praktisk, produktiv og tilgjengelig for alle».

Vertene Chris Benson og Daniel Whitenack dekker en rekke emner, fra stabil spredning til automatisering av kreativitet og personvern i AI-tiden. De fordyper til og med praktiske bruksområder for dype forfalskninger. Podcasten inneholder intervjuer med AI-industriledere og universitetsstudenter, og gir et mangfoldig perspektiv på emnet.

Episodene varierer i lengde, noen varer bare 30 minutter mens andre tar en time. Dessuten er det ukentlige intervallet mellom to podcaster perfekt for å oppsummere alt nytt i AI-verdenen fra den siste uken.

Podcasten er tilgjengelig på Spotify og Apple-podcaster.

AI i dag

Er du interessert i å lære mer om AI-verdenen i stadig utvikling? Sjekk ut AI Today Podcast fra Cognilytica. Verten er Kathleen Walch og Ron Schmelzer, og denne podcasten tilbyr praktisk og informativ innsikt om den siste utviklingen på feltet.

  Beregn risikoen for hjertesykdom med KnowYour4

De forenkler komplekse emner, gjennomfører innsiktsfulle intervjuer med gjester og eksperter, og gir et nøyaktig bilde av AI-adopsjon og bruk.

Vertene er eksperter på å identifisere nye spillere i AI-scenen og levere verdifull innsikt som du ikke finner andre steder. Lytt til det👂!

Du kan også lytte til podcasten på Apple-podcaster eller Google Podcaster.

Vil du styrke markedsføringsstrategien din med podcaster? Her er en kort guide for å finne podcast-ideer for produktene dine.

Denne dagen i AI

Denne dagen i AI Podcast er en svært informativ og engasjerende podcast arrangert av den talentfulle duoen Chris og Michael Sharkey.

Med sin kombinerte erfaring og lidenskap for kunstig intelligens, gir vertene lytterne en omfattende forståelse av de siste fremskrittene, trendene og oppdagelsene i feltet.

Det som skiller denne podcasten er vertens evne til å forenkle komplekse ideer og levere dem på en lett forståelig måte. Deres omfattende kunnskap om AI-teknologi gjør dem i stand til å utforske hvordan den påvirker ulike sektorer, inkludert helsevesen, finans, utdanning og mer.

De navigerer dyktig i det stadig utviklende landskapet av kunstig intelligens, og tilbyr innsikt i banebrytende forskning, moralske spørsmål og praktiske anvendelser.

Uansett om du er en erfaren AI-spesialist eller bare interessert i potensialet, er «This Day in AI Podcast» en uvurderlig ressurs som vil gi deg informert, inspirert og ivrig etter å utforske de tilsynelatende uendelige mulighetene til AI.

Følg med på denne podcasten for dybdeanalyse, stimulerende samtaler og gripende historiefortelling som vil holde deg engasjert og informert.

Bortsett fra Spotifykan du lytte til podcasten på Google Podcaster eller Apple-podcaster.

Følg også med på👂disse: inspirerende finanspodcaster for å styrke reisen din til å bygge rikdom.

AI i Business

De AI i Business-podcast er en utmerket ressurs for ikke-tekniske forretningsfolk som trenger å forstå AI for å kunne administrere bedriftene sine effektivt.

Podcasten gir ekspertise på å identifisere AI-muligheter, matche AI-ferdigheter med strategi og demonstrere ROI, noe som gjør den til en ideell ressurs for ikke-tekniske bedriftsledere.

Arrangert av Daniel Faggella, administrerende direktør for Emerj Artificial Intelligence Research, inneholder podcasten intervjuer med forskere, investorer, ledere og forskere, som gir innsikt i nåværende trender innen kunstig intelligens og hvordan man bruker AI i forretningsplanlegging.

Dessuten dekker podcasten også andre forretningsrelaterte problemer, noe som gjør den til et verdifullt verktøy for enhver forretningsmann som ønsker å holde seg oppdatert på den siste utviklingen innen AI.

Bortsett fra Spotifykan du lytte til podcasten på Google Podcaster eller Apple-podcaster.

Øye på AI

Øye på AI, en to ganger ukentlig podcast arrangert av Craig S. Smith, gir et unikt perspektiv på det raskt utviklende feltet kunstig intelligens. Eye on AI tilbyr et særegent utvalg av nyheter, analyser og data, og er den beste kilden for de som er interessert i å holde seg oppdatert på de siste fremskrittene i bransjen.

Det som skiller Eye on AI er evnen til å undersøke de globale konsekvensene av disse raske endringene og plassere trinnvise fremskritt innen kunstig intelligens i et større perspektiv.

  Slik angir du en utløpsdato når du deler filer på Google Disk

Hver episode inneholder fascinerende diskusjoner med banebrytende individer som gjør en forskjell innen kunstig intelligens, og gir lyttere en sjanse til å lære av de som direkte påvirker retningen til dette spennende emnet. Med Eye on AI vil du få verdifull innsikt og holde deg informert om fremtiden for kunstig intelligens.

Bortsett fra Spotifykan du lytte til podcasten på Google Podcaster eller Apple-podcaster.

Robothjernene

De Robot Brains Podcast er et eksepsjonelt program arrangert av Pieter Abbeel, en anerkjent forsker, professor og suksessfull forretningsmann innen intelligent robotikk🤖. Podcasten gir lyttere en mulighet til å delta i opplysende samtaler med noen av de flinkeste hodene innen robotikk.

Gjennom Pieters gjennomtenkte og engasjerende diskusjoner får lytterne en dypere forståelse av kompleksiteten ved å bygge intelligente maskiner og utfordringene og gjennombruddene som ligger foran.

Hver episode av podcasten inneholder topp AI-robotikkforskere fra hele verden som deler sin ekspertise, innsikt og meninger om banebrytende forskning, teknikker og de etiske vurderingene som oppstår fra utviklingen av AI og robotikk.

Diskusjonene dekker bemerkelsesverdige fremskritt som har blitt gjort i søken etter å skape bevisste datamaskiner, oppmerksomme maskiner og rasjonelle roboter.

Ved å kaste lys over toppmoderne forskning og utforske de etiske implikasjonene av AI og robotikk, er Robot Brains Podcast et must-lytte for alle som er interessert i fremtidens teknologi og dens innvirkning på samfunnet.

Programmet gir en plattform for eksperter å dele sine erfaringer og kunnskap med et globalt publikum, noe som gjør det til en utmerket ressurs for de som ønsker å holde seg informert om den siste utviklingen innen robotikk.

Bortsett fra Spotifykan du lytte til podcasten på Google Podcaster eller Apple-podcaster.

Nok lytting👂, på tide å lese👀: Måter å gjøre hjemmet ditt bedre med AI-teknologi.

TWIML AI

De TWIML AI Podcast, arrangert av den karismatiske Sam Charrington, har blitt anerkjent av ReHack som en av de 10 beste AI-podcastene. Podcasten er dedikert til å vise frem de beste sinnene og ideene innen maskinlæring og kunstig intelligens til et bredt spekter av entusiastiske lyttere.

Det som gjør TWIML AI Podcast spesiell er dens evne til å finne en balanse mellom teknisk kompleksitet og tilgjengelighet. Podcasten sikrer at både erfarne AI-fagfolk og nysgjerrige nybegynnere kan fordype seg i den spennende verdenen til AI uten å føle seg skremt. Men ikke bare ta vårt ord for det.

Besøk deres offisielle nettside eller Apple Podcasts for å bli med på de engasjerende diskusjonene og tankevekkende debattene som har gjort TWIML AI Podcast til en høyt respektert plattform i AI-fellesskapet.

Bortsett fra Spotifykan du lytte til podcasten på Google Podcaster eller Apple-podcaster.

AI-sammenbruddet

Nathaniel Whittemore er vertskap «AI-sammenbruddet«, en podcast som gir verdifull innsikt om AI-verdenen. Nathaniels omfattende kunnskap og lidenskap for emnet gjør hver episode fengslende og tankevekkende. I hver episode forklarer han komplekse AI-konsepter på en måte som er lett å forstå for både profesjonelle og nybegynnere.

  10 Angular UI-biblioteker for å skape en brukeropplevelse i verdensklasse

Nathaniels analyse av den siste utviklingen, trendene og etiske spørsmål knyttet til AI viser hans imponerende ekspertise. Lyttere kan få en dypere forståelse av de underliggende ideene bak AIs fremgang takket være hans evne til å kommunisere teknisk informasjon på en klar og konsis måte.

Skaperne av AI Breakdown har laget en unik og engasjerende læringsopplevelse ved å kombinere profesjonell forskning med eksempler fra den virkelige verden og fengslende historiefortelling. Lytterne vil garantert bli betatt fra start til slutt.

Bortsett fra Spotifykan du lytte til podcasten på Google Podcaster eller Apple-podcaster.

Tenker du på å starte din egen podcast🎧? Slik starter du en podcast på Spotify og rocker eteren med ditt eget show!

Industriell AI

De Industriell AI Podcast dekker ulike bransjer, inkludert engineering, robotikk, bilindustri, prosess og automasjon, på ukentlig basis. Podcasten inneholder intervjuer med forskere, leverandører, startups og industrielle brukere som spesialiserer seg på industriell AI og maskinlæring. Showet arrangeres av teknologijournalisten Robert Weber og industriell AI-spesialist Peter Seeberg.

Peter Seeberg og Robert Weber utforsker den virkelige bruken av AI og maskinlæring i forskjellige bransjer i hver episode av Industrial AI Podcast. De ser på hvordan disse teknologiene endrer automatisering og konvensjonelle prosesser og snakker om fordelene og problemene som følger med bruken av dem.

Podcastens mål er å holde lytterne informert om det raskt utviklende emnet industriell AI ved å tilby innsiktsfulle analyser, profesjonelle vurderinger og eksempler fra den virkelige verden.

Når det er sagt, er Industrial AI Podcast en kilde du må lytte til for å lære mer om denne revolusjonerende teknologien, enten du er ingeniør, forsker, teknologientusiast eller bare nysgjerrig på knutepunktet mellom AI og industri.

Bortsett fra Spotifykan du lytte til podcasten på Google Podcaster eller Apple Podcaster.

Interessert i teknologi? Sjekk disse teknologipodcastene på Spotify og Apple akkurat nå👆!

GENERATIV AI

«GENERATIV AI” podcast tar lytterne med på et eventyr om den siste utviklingen og bruken av generative AI-teknologier. Podcasten går dypt inn i hodet bak de siste prestasjonene takket være Tony Wans fengslende intervjustil. Showet har et bredt utvalg av gjester, inkludert toppingeniører, forskere og gründere.

«GENERATIV AI» tilbyr en plattform for å stimulere samtaler og innsikt som trollbinder både kunnskapsrike innsidere og uredde amatører, fra å undersøke de etiske spørsmålene rundt AI til å avsløre mulig innvirkning på ulike virksomheter.

Gjør deg klar for en engasjerende utforskning av det fascinerende feltet generativ AI mens du nyter favorittkoppen din.

Bortsett fra Spotifykan du lytte til podcasten på Google Podcaster eller Apple-podcaster.

Siste tanker

Å oppdage de perfekte AI-podcastene som matcher dine interesser og behov er viktig i lys av det økende antallet tilgjengelige alternativer. Hvis du er entusiastisk for AI, er denne listen over de beste AI-podcastene et must å lytte til.

Hver av disse podcastene dekker en rekke emner, inneholder ekspertuttalelser og engasjerende samtaler. Dessuten vil disse holde deg informert om de siste trendene, oppdagelsene og utfordringene i dette raskt utviklende feltet, enten du er en erfaren profesjonell eller bare har startet din AI-reise.

Neste opp, hvordan du laster opp musikk, podcast og lokal musikkfil til Spotify.