Hvordan gruppere oppdragskontroll Windows etter apper på din Mac

Å holde et organisert skrivebord kan forbedre arbeidsflyten din ved å spare tid siden du vet hvor alt er. Selv om det er flere måter å organisere skrivebordet på, er en enkel måte å holde seg på toppen av alt å la Mission Control automatisk gruppere vinduer etter applikasjon.

Nedenfor vil vi lære deg hvordan du grupperer vinduene dine etter applikasjon i macOS og forklarer hvorfor du bør gjøre det.

Slik grupperer du Windows etter applikasjoner på din Mac

Å aktivere denne innstillingen for Mission Control er en enkel prosess. Du kan gjøre dette gjennom Systeminnstillinger. Følg disse trinnene for å tillate vindusgruppering etter applikasjon i Mission Control:

  Hvordan flashe et SD-kort på Windows 10
 • Gå til Apple-menyen > Systeminnstillinger fra menylinjen.
 • Deretter velger du Desktop & Dock i sidefeltet.
 • Rull ned og slå på Grupper vinduer etter applikasjon i Mission Control-delen.
 • Det er alt du trenger å gjøre. Når du aktiverer denne innstillingen, vil vinduene dine bli gruppert etter de respektive appene neste gang du bruker Mission Control.

  Hvorfor du bør gruppeoppdragskontroll Windows

  Mission Control er en flott måte å se alle de åpne appene dine i én enkel visning. Du kan også vise og bruke flere skrivebord i Mission Control for å hjelpe deg med å skille apper i deres eget område. Hvis du trenger å hoppe mellom enkelte appvinduer ofte eller har dusinvis av vinduer åpne, kan organisering av dem fremskynde prosessen og forenkle ting siden du kan se appens ikon med gruppen.

    Slik endrer du standard nedlastingsplassering i Windows 11

  Det er absolutt verdt å vurdere hvis mesteparten av Mac-bruken din involverer flere appvinduer. Men hvis du ønsker å utnytte en annen funksjon for å administrere arbeidsflyten din på Mac-en din, kan du bruke Stage Manager, som lar brukere administrere appvinduer på en Mac eller iPad ved å ha dem ut til siden for rask tilgang samtidig som du kan fokusere på hva som er viktig på skrivebordet ditt.

  En enkel måte å holde seg organisert i oppdragskontroll

  Å holde Macen din organisert er smart for å holde deg effektiv, spesielt hvis du bruker den til jobb. Mission Control er et utmerket verktøy som hjelper deg å ordne dine virtuelle skrivebord og enkelt bytte mellom apper. Men med denne enkle endringen til Mission Control kan du bedre bruke den til å holde vinduene sammen.

    6 måter å bokmerke favorittmapper på i Windows 10

  Det er også verdt å utforske andre måter å organisere Mac-en på, slik at du kan ha alt akkurat slik du vil ha det og vite hvor ting er.