tipsbilk.net

11 apper og nettressurser for å praktisere selvmedfølelse

Har du noen gang tatt deg selv i ferd med å dømme deg selv mye hardere for dine feil og feil enn du noen gang gjør andre? Denne selvdestruktive tendensen er altfor vanlig hos mennesker som har psykiske problemer.

Hvis det stemmer med deg, og du vet at du hele tiden er for tøff mot deg selv, er det på tide å lære din egen verdi og praktisere litt selvgodhet. Her er noen verktøy og apper som kan hjelpe deg med å utvikle selvmedfølelse.

Ressurser for nettsted med selvmedfølelse

1. Positiv psykologi

Nettstedet for positiv psykologi er et flott sted å starte, med massevis av ressurser for terapeuter, lærere og rådgivere. Selv om den er designet for velferdspersonell, kan hvem som helst laste ned gratis Positiv psykologi Selvmedfølelse Øvelser Pakke.

Denne 20-siders guiden inneholder tre sett med øvelser som vil hjelpe deg å identifisere dine styrker, se på kjerneverdiene dine og gi strategier for selvmedfølelse for å hjelpe deg med å håndtere den indre kritiske stemmen. Det er et flott utgangspunkt hvis du vil ha en ekspertledet guide til å behandle deg selv mer medfølende.

2. Selvmedfølelse

Self-Compassion-nettstedet er arbeidet til Dr. Kristen Neff, en ledende psykolog som har forsket mye på egenomsorg. På nettsiden finner du artikler, lenker og kurs. Gå til Øvelser for selvmedfølelse hvor det er både veilede øvelser som nedlastbare lydfiler og en serie med selvstyrte øvelser du kan gjøre selvstendig.

  Slik legger du til en kobling i Canva

3. CCI Helse

Selv om et australsk regjeringsnettsted virker en usannsynlig kilde, er det Senter for kliniske intervensjoner har en serie med informasjonsark og en kjempefin arbeidsbok som heter Building Self-Compassion. I denne delen finner du også massevis av mental helseveiledning for å ta vare på deg selv og andre.

4. Mindfulness øvelser

Mindfulness Exercises tilbyr en serie gratis øvelser for selvmedfølelse kuratert av den internasjonale mindfulness-treneren Sean Fargo. Du kan også få verdifull hjelp fra Mindfulness-øvelser YouTube kanal.

Apper for selvmedfølelse

5. Self-Compassion-appen

Self-Compassion-appen ble utviklet av to ledende leger på området, Chris Irons og Elaine Beaumont, som en komplett kilde til hjelp med selvmedfølelse for alle som sliter med stress og angst.

Appen tilbyr mer enn 50 evidensbaserte ideer og øvelser å jobbe gjennom, inkludert pusteøvelser, meditasjoner, journalverktøy, lydguider og fysiske aktiviteter. Mye av innholdet er gratis, eller abonner for å låse opp alle ressursene.

Last ned: Self-Compassion-appen for iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

6. Mitt mulige selv

Prisvinnende gratis app My Possible Self tar en holistisk, kognitiv atferdsterapi (CBT) tilnærming til mental helse. Det hjelper deg å undersøke alle problemene som kan få deg til å kritisere og tvile på deg selv.

Selvhjelpsverktøysettet inkluderer humørsporere, motiverende meldinger, lydøvelser og journalverktøy. Gå til Self-Love-delen på Utforsk-fanen for artikler, podcaster og bekreftelser. En rød kriseknapp er øverst på siden hvis du trenger øyeblikkelig profesjonell hjelp.

My Possible Self er klarert av helsepersonell som Priory og Storbritannias NHS.

Last ned: My Possible Self for iOS | Android (Gratis)

7. God følelse: Mental fitness

Feeling Good-appen er en annen kilde til utmerkede lydspor for å utvikle din mentale motstandskraft, med hjelp til å overvinne utfordringer som søvnproblemer og røykeslutt.

  Se denne! Hjelper deg med å finne filmer å se basert på vurdering og sjanger

Hjørnesteinen i Feeling Good er dets 12-spors positiv mental treningsprogram som bruker de samme visualiseringsferdighetene som brukes av olympiske idrettsutøvere for å lære deg hvordan du kan slappe av, bli roligere og utvikle selvtillit og selvtillit.

Selv om appen er gratis, er tilgang til alt innholdet tilgjengelig via abonnement eller henvisningskode. Din helsepersonell kan kanskje gi en kode, men sjekk Feeling Good nettsted også. I skrivende stund var en gratis kode tilgjengelig her for alle.

Last ned: Feeling Good: Mental Fitness for iOS | Android (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

Bruk av noen av disse appene eller nettstedene vil snart avsløre lignende strategier for å praktisere selvmedfølelse. Bekreftelser, journalføring, oppmerksomhet og trening vil alle bidra til å forbedre følelsen av egenverd. Disse appene vil hjelpe.

8. Bruk bekreftelser som et verktøy for selvmedfølelse: Motivasjonsapp

Selvbekreftelser, korte positive fraser, er geniale for et lite utbrudd av positivitet og egenkjærlighet. Du kan bruke en rekke kraftige selvbekreftelsesverktøy, men en av de mest funksjonelle er Motivasjon, som gir mange vakre bilder og fraser for å øke deg hver dag. Sørg for at du bruker appens låseskjerm-widget for å få en liten påminnelse om din egenverdi hver gang du tar opp telefonen.

Last ned: Motivasjon for iOS | Android (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

9. Bruk journalføring som et verktøy for selvmedfølelse: Worry Tree Anxiety Journal App

Det er mange guidede apper for egenomsorgsjournalføring, men prøv Worry Tree Anxiety Journal-appen for å dekke ditt behov for selvmedfølelse.

Dette verktøyet for kognitiv atferdsterapi (CBT) hjelper deg med å fange og utfordre negative tanker. I stedet ber appen deg om å undersøke eventuelle uhjelpsomme tenkestiler som kan ligge til grunn for bekymringene dine. Du kan til og med planlegge «bekymringstidspunkt» i kalenderen din, slik at du kan fortsette med resten av dagen.

  Slik deaktiverer du Svar alle Outlook 365

Last ned: Worry Tree Anxiety Journal for iOS | WorryTree: Anxiety Relief CBT for Android (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

10. Bruk Mindfulness-apper for å hjelpe deg med å dyrke selvmedfølelse

Mindful meditasjon er et av de mest potente verktøyene du kan bruke for å hjelpe deg med å styre sinnet ditt. Å stoppe hver dag for å huske og feire det positive i livet ditt kan virkelig hjelpe deg med å håndtere tankegangen din. Det blir da lettere å eliminere de unødvendige bekymringene om at du ikke er nok.

Du kan bruke mange flotte verktøy og ressurser for å gjøre meditasjon enkel. Apper som Insight Timer-appen, meditasjonsappen Calm eller den personlige meditasjonstilnærmingen til Balance-appen kan alle hjelpe deg å lære å praktisere disiplinen med introduksjonsprogrammene deres. I stedet for å dvele ved dine negative tanker, bruk en av disse meditasjonsappene for et oppmerksomt øyeblikk på farten i stedet.

11. Bruk trening som et verktøy for selvmedfølelse: Gentler Streak-appen

Det er ingenting som er bedre for egenomsorg enn å reise seg og bevege seg. Vær snill mot deg selv ved å gjøre den treningen du liker og får deg til å føle deg bra. Disse endorfinene vil bidra til å øke humøret ditt og øke selvtilliten din.

Den medfølende Gentler Streak iOS-appen er ideell, siden den feirer selv små gevinster i treningsrutinen din og lar deg bygge inn hviledager og aktive restitusjonsperioder. På den måten vil du ikke føle deg dårlig hvis du har en fridag fra rutinen.

Trening er bra for både sinn og kropp, og du kan også trene gåmeditasjon med disse appene.

Last ned: Gentler Streak for iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Øv på selvmedfølelse for et lykkeligere og sunnere liv

Du vil ikke få noen reell fordel av å konstant snakke deg ned. Å praktisere selvmedfølelse vil imidlertid føre deg mot en lykkeligere, mindre stresset og mer robust måte å leve på. Disse verktøyene vil hjelpe deg med å finne mange praktiske strategier for å motvirke de negative indre stemmene.

Alle gjør feil og har dårlige dager, og du må huske at du har det privilegiet også!

x