11 beste ChatGPT-plugins for kodere for å gjøre koding enklere

Siden utgivelsen har ChatGPT samlet forskjellige negative og positive meninger. Som mennesker har vi ennå ikke forstått det nøyaktige resultatet av AI fullt ut.

Massevis av undersøkelser tyder på at ChatGPT kan belaste utviklerjobber i markedet, men jeg foreslår at du ikke bekymrer deg for det. Fremgang krever ofte svømming med strømmen i stedet for mot den. Derfor, for å virkelig forstå, må vi dykke inn og prøve det ut!

Utviklere! Gjør deg klar for en spennende reise hvor jeg vil diskutere noen av de beste ChatGPT-pluginene for kodere og utviklere for å gjøre koding mer tilgjengelig og hjelpe deg å svømme med strømmen.

I denne artikkelen har jeg designet for å levere noen flotte og nyttige plugins som kan heve effektiviteten din til toppnivå, og etterlate deg med dyrebar spart tid. La oss fokusere på og forstå hva plugins og ChatGPT plugins er og hvordan de brukes.

Jeg vil også avsløre fordelene som kan gi deg en god idé om mulighetene ved hjelp av ChatGPT-plugins.

For å starte, la oss forstå nøyaktig hva ChatGPT-pluginen er. Tidligere, uten AI-støtte, fulgte utviklere spesifikke protokoller og gjennomførte nøkkelutsjekker mens de skrev kode, for eksempel feilsøking og feilsøking.

Denne tilnærmingen for utviklerne var nødvendig siden skriving og feilsøking av kode samtidig var umulig. Utviklere pleide å tildele to separate tidssett for å skrive koden og feilsøke den.

Men scenarier har endret seg nå, og utviklere har mange verktøy i dag som sparer tid og forbedrer effektiviteten. Det er mange verktøy som drives av ChatGPT. Ulike organisasjoner har utvidet AI-funksjonene ved å bygge en rekke plugins som kan gjøre utviklerens arbeid mer tilgjengelig ved å integrere i IDE.

I dag har utviklere mange alternativer for å gjøre kodingsjobben enklere. Ulike organisasjoner har bygget eksepsjonelle AI-verktøy og plugin (for IDE) for å hjelpe utviklere med å gjøre arbeidet enklere, strømlinjeformet og nøyaktig. Jeg har nevnt noen fordeler ved å bruke ChatGPT Plugins, som vil endre måten du skriver koden på; finn dem nedenfor,

 • Automasjon
 • Forslag
 • Feilgjenkjenning
 • Feil ved feilsøking
 • Dokumentgenerering
 • Læring og assistanse

Dette er de potensielle egenskapene til ChatGPT Plugins, som indikerer hvor viktig det er å ligge i forkant og levere effektivt.

For å gjøre dette mulig, har jeg listet opp noen av de beste pluginene som kan hjelpe dem med å lette kodeskrivingsprosessen. Utviklere! La oss fordype oss i listen og bringe noe nytt for oss selv i dag.

Kodeløper

Kodeløper er en plugin som finnes i utvidelsesdelen av IDE. Kode er utviklet for å hjelpe utviklere med kodekjøring. Code Runner kjører kode på forskjellige programmeringsspråk.

Ikke bare det!, men det gir også utviklerne den uanstrengte løsningen for å generere grafer og plott ved hjelp av Python Programming Language. Jeg vil også fremheve at Code Runner behandler filen din sømløst ved å laste opp online til serveren, slik at du enkelt kan få tilgang til og laste ned. Den støtter et omfattende utvalg av filformater.

Jeg fant en funksjon til i Code Runner som var veldig nyttig. Det gir deg friheten til å vise frem skjønnheten i kildekoden din ved å dele kodebitene dine.

  Topp 15 beste gratis Spokeo-alternativer

Egenskaper:

 • Støtter flere programmeringsspråk.
 • Genererer enkelt grafer og plott ved hjelp av Python.
 • Administrerer og laster opp filer sømløst til serveren.
 • Støtter ulike filformater.
 • Tillater fremvisning og deling av kodebiter.

Rekombinant AI

Rekombinant AI er en kraftig plugin som kobler basen din med GitHub og GitLab. Med bare noen få kommandoer på IDE-en din, kan du utføre funksjoner relatert til GitHub og Gitlab, som å hente depotfilene, status, etc.

For å gi deg en bedre idé angående plugin-verktøyet, har jeg listet opp noen eksempler på kommandoer du kan bruke for å få ting gjort på GitHub & Gitlab gjennom selve IDE-en din; vennligst følg punktene nedenfor,

 • Kommandoen for å hente depotfilene: er «/Get_Repo_Files». Du kan bruke hvilken som helst offentlig GitHub Repository URL, og Recombinant vil presentere katalogstrukturen for deg.
 • Du kan spesifisere hvilken gren du vil se og trekke. Du kan bruke kommandoen: «/List_Branch»

Forhåpentligvis kan punktene ovenfor ha gitt deg en dypere forståelse av rekombinant AI. Flere funksjoner er i ferd med å bli utgitt, som oppretting av arkiv, filoppretting, etc., som det rekombinante teamet vil introdusere med sin premium-pakke.

Jeg foreslår at du kan prøve den for $ 10/måned siden den har et godt potensial. Pakken inneholder alle viktige funksjoner. I tillegg vil du også få GPT Engineering. Prøv det og føl hvor enkelt det er å administrere prosjektene dine på GitHub og GitLab.

Egenskaper:

 • Utfør GitHub/Gitlab-funksjoner med enkle kommandoer.
 • Tilpass grenvalg med en enkel kommando.
 • Lagring og filoppretting i premium-pakke.

AskYourCode

AskYourCode er et unikt konsept. Men faktum er at det fortsatt er i aktiv utvikling. Det vil si at dette verktøyet kan krasje, eller manglende evner er mulig. Til tross for disse røde flaggene, tror jeg at dette verktøyet vil ta sin plass på markedet veldig snart.

For å være nøyaktig er AskYourCode et plugin-verktøy som hjelper deg å diskutere prosjektkode ved å la deg skrive inn GitHub-URLen. Ja!

Nå trenger du ikke å kopiere og lime inn hele kodebasen og diskutere med AI for forbedringer av prosjektet ditt eller for å forstå noen andre prosjekter. Du trenger bare å få et abonnement på ChatGPT Plus; så er ting ganske enkelt etter det.

Logg på https://chat.openai.com/, opprett en ny chat, og velg GPT-4 med plugin-støtte. Installer «AskYourCode» plugin fra Plugin Store. Aktiver det når du trenger kodingshjelp for å forbedre kodingsopplevelsen.

Egenskaper:

 • Du trenger ikke å kopiere og lime inn
 • Oppdager filtyper etter innhold
 • Håndterer filer som ikke støttes
 • Stadig under aktiv utvikling

CodeCast Wandbox

CodeCast Wandbox er en plugin som lar deg umiddelbart kompilere, kjøre og dele koden din med kraften til AI.

La meg veilede deg gjennom installasjons- og bruksprosessen. Åpne et hvilket som helst program (f.eks. «Hello, World!»). Start deretter kommandopaletten og utfør Wandbox: New Command og velg koden din.

Du kan kompilere og kjøre koden din på Wandbox ved å la kommandopaletten og Utfør Wandbox: Run Command. Dette vil kjøre programmet ved bare å gi enkle instruksjoner.

Tidligere i introduksjonen nevnte jeg at utviklere kan dele koden med Execute Wandbox: Share Command. Utsagnene ovenfor definerer tydelig Wandboxs evne til å frigjøre noe letthet for utviklerne angående kompilering, kjøring og deling av koden din.

Egenskaper:

 • Kompiler, kjør og del kode umiddelbart.
 • Enkel installasjonsprosess.
 • Strømlinjeformet prosess
  Slik kansellerer du Stadia Pro-abonnementet ditt

ChatWithGit

ChatWithGit er en ChatGPT-plugin designet for å forbedre kodegenerering ved å gi ChatGPT direkte tilgang til relevant kode fra GitHub. Denne integrasjonen gjør det mulig for brukere å generere bedre kode med en dypere forståelse av eksisterende kodebiter på GitHub.

For å installere ChatWithGit kan ChatGPT Pro-brukere enkelt legge det til fra «Plugin Store». Velg GPT-4-modellen, gå til Plugins, og finn ChatWithGit i Plugin Store.

Med denne plugin-en kan brukere sømløst integrere GitHub-kodekontekst i ChatGPT, noe som gir bedre kodegenerering og en dypere forståelse av relevante kodebiter.

For å bruke ChatWithGit, oppgi et søk, og systemet vil hente relevante kodebiter fra GitHub. Inkluder alltid minst ett søkeord når du søker etter kildekode.

Eksempel –

Du: «Bruk det nyeste Next.js 13-biblioteket, skriv en enkel app som bruker appruteren i TypeScript fra det offisielle biblioteket.»

ChatGPT: «Jada, her er et enkelt eksempel på en Next.js 13-app som bruker ruteren i TypeScript. Installer først Next.js, React og React-DOM…»

Egenskaper:

 • Forbedrer kodegenerering
 • Gir en dypere forståelse av eksisterende kodebiter
 • Gir relevante kodebiter
 • Sikrer bedre kodenøyaktighet

Qyrus

Neste på listen er svært gunstig for testing fagfolk. Enten nett-, mobil- eller API-testing, Qyrus har fått navnet sitt ved å gi programvaretestere en uanstrengt og komfortabel reise. Derfor har dette verktøyet potensial til å være på denne topplisten.

Med kraften til AI vil utviklere kunne teste applikasjonsspesifikasjoner visuelt. Dette lar den gjenkjenne problemer med grensesnitt-apper og brukervennlighetsproblemer. Jeg ble overrasket over å oppdage at Qyrus kan konvertere Rover-utdata til en mobil automasjonstest, noe som resulterer i omfattende testdekning og raskere testbygging.

For øyeblikket gir Qyrus deg tre alternativer for å fortsette med verktøyet. Du får en gratis prøveversjon i 30 dager, med funksjoner som defekthåndtering, testadministrasjon, delt testinfrastruktur osv. De to andre planene er Studio og Professional, og gir brukeren tilleggsfunksjoner som omfattende klientstøtte, komponenttesting osv.

Egenskaper:

 • Komfortabel reise for nett-, mobil- og API-testing.
 • AI-drevet visuell testing.
 • Omfattende testdekning.
 • Raskere testbygging

Kodeulator

Kodeulator er en plugin som gir utviklere full tilgang til arbeidsområdet for visuell studiokode direkte inne i ChatGPT. Jeg syntes denne pluginen var veldig interessant. Jeg har lagt til et bilde nedenfor, som vil motivere tankene dine til å gå for Codeulator en gang.

I skjermbildet vil du kunne se en ødelagt test; Codeulator vil tillate utviklere å fikse det fra selve ChatGPT-grensesnittet. Spørsmålet som kan dukke opp i tankene dine er hvordan dette skjer.

Ved å la Codeulator dele invitasjonslenken for live-delingsøkten med ChatGPT og be den om å fikse testen. I neste trinn blir ChatGPT med i live-økten og leser koden, og foreslår en rettelse, og når utviklerne godkjenner, blir rettelsen tatt i bruk automatisk.

Du kan referere til bildet ovenfor og visualisere effekten av dette verktøyet for å gjøre kodingsreisen enklere. Codeulator vil vise seg å være en svært nødvendig plugin for utviklere og viktig på samme tid.

Egenskaper:

 • Få tilgang til Visual Studio Code-arbeidsområdet direkte i ChatGPT.
 • Gjør det mulig å fikse kodebasen fra selve ChatGPT-grensesnittet.
 • Rett, å godkjenne eller utbetale forslaget av ChatGPT.
 • Automatisk anvendelse av forslag hvis godkjent.

Shuto.io

Shuto.io, drevet av ChatGPT, tilbyr et funksjonsrikt verktøy for utviklere, som forbedrer WordPress-opplevelser med kraftige integrasjoner og automatiseringsverktøy. Den muliggjør oppretting av tilpasset innhold og interaktiv publisering til WordPress, genererer rapporter og håndterer langvarige oppgaver med SMS-varsler.

  Hvordan tilbakestiller jeg min Arlo Essential videoringeklokke

WordPress-integrasjonen forenkler innholdsskaping, og den fungerer som en pålitelig problemløser for komplekse problemer. Totalt sett effektiviserer Shuto.io arbeidsflyter og forbedrer produktiviteten for utviklere og fagfolk.

Shuto.io blir et uunnværlig verktøy for å øke produktiviteten og effektivisere arbeidsflyter. Enten det er innholdsoppretting, feilrettinger eller håndtering av langvarige oppgaver, gir Shuto.io utviklere mulighet til å oppnå mer med letthet og effektivitet, noe som gjør det til en verdifull ressurs i enhver utvikleres verktøysett.

Egenskaper:

 • Lag og legg ut tilpasset innhold interaktivt.
 • Generer rapporter og legg dem sømløst ut.
 • Varsler når oppgaven er fullført.
 • Løs komplekse problemer relatert til Kubernetes-, Git- og Nginx-konfigurasjoner

Merkelig

Team synes det er enkelt å jobbe med data på en enkelt plattform, takket være Noteables skybaserte og sikre distribusjonsalternativer, brukervennlige visualiseringer uten kode og samarbeidsmiljø.

Merkelig gir mye fleksibilitet når det gjelder Notebook Authoring. Du har funksjonene i hånden som å lage notatbøker, innholdsoppdateringer for en bestemt celle, etc.

Du har muligheten til å be ChatGPT om å oppdatere bestemte celler ved å bruke Copy Link to Cell-funksjonen og deretter instruere den til å forbedre eller endre innholdet i den cellen. Organisasjoner kan gå for det og gi det et forsøk på å forstå fleksibiliteten og tilbudene i mer dybde.

Egenskaper:

 • Frihet til å jobbe på en eksisterende notatbok.
 • Be ChatGPT enkelt om å lage prosjekter.
 • Noteable ChatGPT Plugin har tilgang til alle ressursene dine.

DeployScript

Er du en ikke-tekniker med sans for kreativitet? Vil du lage fengslende nettappopplevelser uten å måtte håndtere kompleks kode?

Se ikke lenger enn DeployScript, den spillendrende plugin-en som frigjør ChatGPTs fulle potensial, og forvandler nettappen din til en dynamisk og engasjerende plattform. Omfavn magien til DeployScript og si farvel til bryet med koding – det er din billett til en sømløs og unik nettopplevelse!

Håndverksoverbevisende samtale flyter uanstrengt med vårt visuelle grensesnitt. Dra og slipp elementer, angi forespørsler og definer svar – det er som å bygge en chatbot med letthet!

En annen funksjon som trekker meg mot DeployScript er at DeployScript lager et kraftig program som driver nettappens samtaler med et enkelt klikk.

Våre avanserte algoritmer analyserer flyten din og transformerer den til en sømløs brukeropplevelse. Si farvel til kodehodepine og velkommen en ny interaktiv nettapp-magi-æra med DeployScript!

Egenskaper:

 • Håndverk overbevisende samtaleflyter.
 • Intuitivt visuelt grensesnitt.
 • Ingen koding er nødvendig!

CoderPad

CoderPad tilbyr to produkter for øyeblikket: CoderPad-skjermsom lar kandidater validere sine kodeferdigheter med spesialdesignede tekniske tester, og den andre er CoderPad Interview, som gir en felles online IDE-plattform for både intervjuere og kandidater der de kan kode live sammen.

Begge verktøyene er drevet av Chat-GPT, og du kan velge mellom ulike betalte pakker. Hvis du vil prøve det, er det et gratis alternativ med to tester eller intervjuer per måned. Denne plugin-en viser seg å være ekstremt nyttig for utviklere i oppstartsmiljøer som ofte trenger å bruke flere hatter.

Egenskaper:

 • Lar deg validere koden din.
 • Designet for intervjuforberedelse eller praksis.
 • Interaktiv kodingsplattform.

Siste ord

Disse verktøyene tilbyr sømløse kodingsopplevelser, automatisering, GitHub-integrasjon og mer. Si farvel til kompleks koding og slipp kreativiteten løs med disse spillendrende pluginene. Ta skrittet fullt ut og løft kodingsreisen din med AI-drevet effektivitet. Lykke til med koding!

Du kan også lese om ChatGPT-kodetolken.