Android

11 beste fiskeapper for å forbedre fangsten din [Android and iPhone]

En ekkolodd er også kjent som en sonarenhet. Det er en viktig del av grunnleggende fiskeutstyr for enhver erfaren fisker.

En fishfinder tilbyr viktig informasjon som dybden på vannet som brukes til å bestemme de mest effektive fiskestrategiene som skal brukes i en gitt omstendighet.

Imidlertid har ikke alle økonomiske midler til å kjøpe spesialisert ekkoloddutstyr. Hvis du bare ønsker å fiske med dine kjære i helgen, vil du sannsynligvis ikke trenge noen av disse varene siden de kan være dyre og ikke er nødvendige.

Smarttelefonen din kan fungere som en fiskesøker hvis du laster ned en av de hundrevis av fiskeapplikasjonene som er tilgjengelige.

Hver applikasjon er tilpasset et spesielt behov og kan forvandle din mobile enhet til et fiskeverktøy. Du trenger ikke bruke tid på å installere meningsløse fiskeapplikasjoner siden vi har fremhevet et utvalg av de beste fiskeappene.

Hva er fiskeapper?

Fiskeapplikasjoner gir et bredt spekter av informasjon, inkludert fiskeguider, tidevannskart, solar-tidspunkter og båtruter, blant annet.

Det er et stort utvalg av fiskeapplikasjoner tilgjengelig på nettet. Imidlertid er bare noen få av dem verdt tiden din og båndbredden din å laste ned.

Det er et enklere og mer praktisk alternativ fordi de fleste fiskere har med seg mobiltelefoner før de går om bord i båten. Du kan fortsette å bruke den selv etter at du har nådd et nivå og begynt å isfiske etter gjedde eller trolling etter fisk.

Hvordan fungerer fiskeapper?

Disse applikasjonene har samlet millioner av brukere og logget fangster, og etablert dem som det mest omfattende nettverket av fiskeelskere. I tillegg fungerer den som en personlig loggbok der du kan registrere og overvåke utviklingen din som fisker.

Du kan finne ut når du har størst sjanse til å fange ørret, bass, karpe og over 100 andre arter ved å bruke crowdsourcedatabasen som appen tilbyr.

Du kan bruke dataene om fanget fisk til å hjelpe deg med å bestemme hvor du skal fiske, hvilken fisk som biter og hva slags agn som er vellykket. I tillegg lar disse sosiale fiskeappene deg undersøke de nøyaktige fangststedene til andre sportsfiskere.

Du vil kunne komme i kontakt med et stort antall fiskere som legger ut fiskeaktivitet, plassering og bilder via appen.

Med disse applikasjonene kan du merke dine foretrukne fiskeområder, trollingruter og travlinjer på kartet. Du kan også bruke den til å bevare informasjonen om alt du fanger på reisen, inkludert bilder, vekt og lengde.

Hva er noen kule funksjoner i fiskeapper?

Fiskeapper kommer med dusinvis av unike funksjoner som kan være nyttige for deg når du fanger fisk. Nedenfor er noen utmerkede funksjoner i de fleste apper gitt i listen.

Forutsigelse av fôringstidspunkt for fisk

 • Fôringsintervaller per time med betydelige hoved- og mindretider
 • Fiskeaktivitet hver dag
 • Kalender med de beste fisketidene for bass og andre populære arter
 • Smarte varsler som du kan tilpasse for dager med fôringstider

Oppdag reisemålene dine

 • Lagre trollingmønstre og travlinjer.
 • Lagre favorittstedene dine med forskjellige ikoner og farger
 • Lagre fiskeplasser, steder, hotspots og veipunkter.
 • Bruk GPS for å finne lagrede steder
 • Den kan få tilgang til nautiske kart over hele kloden.
 • Frakoblet modus med NOAA sjøkart
 • Kompass for å bestemme retningen og andre GPS-baserte avstandsmålinger
  Postboks for Android kommer med sveipebevegelser og smartsøk

Fiskeforhold

 • Aktuelt fiskebarometer med prognose for lufttrykk per time
 • Nøyaktige, aktuelle fiskeværforhold med prognoser per time for fuktighet, nedbørsmuligheter og UV-indeks
 • Vindprediksjon inkluderer vindhastighet, vindkast og retning
 • Advarsler om alvorlige værforhold

Optimalt fiskevann

 • Tidevannsdiagram per time for fiske som viser kommende høy- og lavvann
 • Tidevannsoversikt spådommer med daglig topp og laveste tidevann
 • Tidevannsprediksjonskart med detaljert tidevannsstrøm

Spådom for havet

 • Havtemperatur (SST), bølgeprognoser per time (bølger, dønninger og vindbølger) og informasjon om havstrømmer

Soldata

 • Tidspunkt for soloppgang og solnedgang; Solposisjoner; Posisjoner av månen; Månens faser.

Fiskeforskrifter og fisketyper

 • Detaljer om flere fiskearter, som bass, ørret, snapper, snook, tromme, havabbor og steinbit.

Fangst logg

 • Start en fiskedagbok og noter detaljene for hver fangst (bilder, vekt, lengde)
 • Legger automatisk til vær-, sol- og tidevannsinformasjon til fangstene dine

Dele

 • Importer GPS-data eller andre applikasjoner kmz- eller gpx-filer.
 • Fortell vennene dine hvor du er
 • Vis frem fangstene dine til andre sportsfiskere

Nå som du vet om alle de kule funksjonene, la oss utforske noen av de beste fiskeappene å prøve.

ANGLR

ANGLR er en app som gjør alt med sitt omfattende funksjonssett. Eventuelle bekymringer om at pengene som er investert i appen ikke ville være verdt det, har blitt satt til hvile siden den nettopp har gjennomgått en fullstendig redesign og nå har et moderne brukergrensesnitt. Du kan få tilgang til det elegante grensesnittet på både Android- og iOS-enheter.

Du vil få tilgang til alle nødvendige verktøy for å planlegge og gjennomføre forskning. Den kommer også med mange kart for å undersøke og utføre GPS-ruteplanlegging.

Du kan logge fangstene dine mens du deler fiskeideene dine med andre brukere, og appen støtter nesten alle typer fiske, fra fluefiske til dyphavsfiske.

Du trenger ikke betale noe for å bruke applikasjonen, men et månedlig eller årlig medlemskap er nødvendig for å få tilgang til alle appens funksjoner, inkludert 14 premium kartlag.

Kostnaden for det månedlige abonnementet er $2,50 i måneden, mens kostnaden for det årlige abonnementet er $29,99. Du kan bruke appen så mye du vil, og hvis du liker det du ser eller trenger noen flere funksjoner, vil abonnementet være nyttig.

Fiskehjerne

Fishbrain er en fantastisk fiskeapplikasjon tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter. Siden den har en bred brukerbase og lar brukere registrere fangstene sine, har denne appen blitt det mest omfattende nettverket av fiskeelskere. I tillegg fungerer den som en personlig loggbok der du kan registrere og overvåke utviklingen din som fisker.

Du kan finne ut når du har størst sjanse til å fange ørret, bass, karpe og over 100 andre arter ved å bruke crowdsourcedatabasen som appen tilbyr.

I tillegg kan appen observere de nøyaktige fangststedene til andre fiskere. Du kan komme i kontakt med et stort antall fiskere som legger ut deres fiskeaktivitet, plassering og bilder via appen.

Pro Angler

Pro Anglers særpreg er at Florida-baserte eksperter bidrar til databasen. De lokale kapteinene veier inn med informasjon om hvilke arter som biter når de biter, og hvor de biter.

I tillegg inkluderer applikasjonen liste over mer enn 7500 hotspots, tidevannsstatistikk, vann- og lufttemperaturer og meteorologiske forhold.

Det er også en liste over landbaserte attraksjoner, inkludert agn- og utstyrsbutikker, båtramper, charterbåter og veiestasjoner. Dette er en unik gjenstand.

  Android Wallpaper Switcher med sitt eget sosiale fellesskap

Pro Angler hevder at det er den beste fiskeapplikasjonen tilgjengelig på Apple App Store tilgjengelig gratis. Det er imidlertid kjøp og annonser i appen, og brukere kan oppgradere til Live Action Premium Unlimited for $9,99 i måneden.

Fishidy

Fishidy er en gratis app som lar brukere registrere fangster, diskutere fiskesteder, overvåke fiskestatistikk og mer. Appen lar deg også dele fiskedata.

Siden den bruker sofistikerte algoritmer og unike tekniske funksjoner, gjør appen fiske mye enklere for deg. Det kan hjelpe deg med å etablere mønstre eller fisketrender basert på fiskerekorden din. Det beste er at alt dette skjer uten at du trenger å oppdatere postene dine.

Den kan også finne fiskehotspots, noe som betyr at du har en god ide om hvor du bør være før du går om bord i båten.

Appen holder logger over dine tidligere fiskeekspedisjoner slik at du kan se hvor langt du har kommet.

På grunn av dets intuitive brukergrensesnittdesign, er det enkelt for alle å bruke og nyte, noe som gjør en fisketur mer tilfredsstillende og mer kompleks. Du kan laste den ned på Android- og iOS-enhetene dine.

Bassvarsel

Bass Forecast ble laget for alle dere bassentusiaster der ute. Appen er drevet av AccuWeather, kombinerer data om været og bass, for eksempel tidspunkter på dagen da bassen mates, og anbefaler de ideelle tidspunktene for å fiske.

Ved å bruke appens 10-dagers prediksjon, kan du kartlegge dine bassfiskeutflukter, øke sjansene dine for å slynge inn fisk og planlegge for lengre fisketurer.

Hvis du vil ha tilgang til 10-dagers spådommer, dekningsutvalget og andre premiumfunksjoner, må du abonnere på tjenesten, akkurat som du ville gjort med en vær-app.

Et abonnement koster $2,99 i måneden, men du kan få et for et helt år for bare $9,99. Bass Forecast er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter.

Fiskefisker

Fish Angler-appen har fire hovedfunksjoner. Den gir kartlegging, værmeldinger med syv-dagers marine prognoser, loggbokfunksjonalitet med nærmere 50 detaljerte fangstattributter som du kan bruke til å registrere fangster og forhold, og et virtuelt fellesskap som lar deg få kontakt med sportsfiskere fra hele verden.

Applikasjonen er gratis å laste ned fra både App Store og Play Store.

FishTrack

FishTrack gir informasjonen som er nødvendig for en dyphavsfisker å ha. Både online og offline kan du undersøke de nyeste havstrømmene, maritime værmeldinger og posisjonen din.

Du kan lagre veipunkter for enkel retur og planlegge rutene dine for å garantere at du kommer dit du trenger for å dra på eventyr. Det er den ideelle applikasjonen for å organisere enhver form for fiskeutflukt som finner sted til sjøs.

Et abonnement tilbys, som ligner på mange andre applikasjoner. Kostnaden markedsføres imidlertid ikke offentlig fordi den årlige kostnaden for et Pro-medlemskap er $95,99.

Selv det månedlige abonnementet koster $14,99, noe som ikke er billig. Søknaden trenger ikke medlemskap for å kunne brukes. Så med mindre du vil ha premium kartoverlegg, foreslår vi at du bruker dem uten å betale noe. Du kan finne FishTrack på Android- og iOS-enhetene dine.

iAngler-appen

iAngler-appen er søsterselskapet til den enormt suksessrike iAngler Tournament-plattformen, som arrangerer konkurranser om fangst-foto-utgivelse. Hvis du elsker å konkurrere i fiskekonkurranser, er det en betydelig mulighet for at du vil ende opp med å bruke iAngler på et tidspunkt.

De innsamlede fangstdataene lagres for vitenskapelig forskning angående bestandsvurderinger, estimering av virkningen av habitatrestaurering og tilegnelse av dypere vitenskapelig kunnskap om våre fiskerier.

  Oversett raskt Opptil 45 språk med Inapp Translator [Android]

Det kan være nyttig å vite hva som ble fanget, når og hvor du fanget fisken. Når det ikke er en konkurranse, kan enkeltpersoner bruke en versjon av iAngler-appen som er forskjellig fra den som brukes til turneringer for å registrere fangstene og hvor de har laget dem.

Dette gjøres kun av hensyn til studier og bevaring. Den er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter.

Bli gal

Sjekk ut GoWild Hunting Fishing Outdoor for de som er interessert i å oppdage andre sportsfiskere som deler deres interesser og samtale med dem i en sosial setting som foregår helt online.

Du kan utvikle en feed av fiskeaktivitetene dine for å dele med andre som gjør det samme. Dette gjør det likt hvordan Twitter fungerer i fiskeriket.

Fordi det også er en detaljhandelskomponent, legges det i tillegg til utstyrsevalueringer vekt på å undersøke og kjøpe nytt utstyr.

Hvis du ønsker å gjøre det stort i fiskeverdenen som en påvirker på sosiale medier, så er kanskje GoWild Hunting Fishing Outdoor der du får det store gjennombruddet. GoWild er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter.

Anglers Logg

Hvis du synes at mange av applikasjonene på dagens liste enten er for vanskelige å bruke eller har et for stort antall funksjoner, så er kanskje Anglers» Log mer på vei.

Dette er et enkelt, men nyttig program for å føre en loggbok over fangstene dine, hvor du også kan registrere informasjon som agnet som brukes og størrelsen på fisken som fanges. Du kan deretter dele denne informasjonen med venner inne i appen og beholde bilder av fangstene dine for å vise til andre som skryterettigheter.

Du står fritt til å bidra til utviklingen av Anglers» Log siden det er en åpen kildekode-applikasjon som ikke koster noe. Selv om Play Store og App Store indikerer at det er Pro-funksjoner; det ser ut til at det ikke lenger er noen måte å betale for dem på.

Siden det ser ut til at applikasjonen har blitt tilgjengelig i perioden frem til 2.0-utgivelsen, er det et utmerket tidspunkt å laste ned og prøve.

Fiskepunkter

Fishing Points er designet for å forenkle prosessen med å organisere fiskeekspedisjoner. Denne fiskeappen gir deg et pålitelig kart, en logg, en solar-kalender og offline-kart for å hjelpe deg med å finne veien tilbake til det beste stedet. Du kan bruke den til å varsle været, tidevannet og fiskens bevegelser.

Ved å bruke fiskepunktfunksjonen kan du lagre alle favorittfiskestedene og travlinjene dine på kartet. Du kan også bruke den til å lagre informasjon om alt du fanger gjennom hele ekspedisjonen.

Det inkluderer bilder, vekten og lengden på fangsten. Du kan finne fiskepoeng på både Android- og iOS-enheter.

Bunnlinjen

Når du skal på fiskeferie er det ikke alltid lett å velge hvor du skal fiske og når du skal fiske. Du vil være lettet over at du kan velge en perfekt dag og riktig utstyr for fiskeaktiviteter hvis du har den perfekte fiskeapplikasjonen.

Du kan laste ned en app som gjør alt fra å gi veibeskrivelse og værinformasjon til å føre fangst og mer hvis det er det du leter etter.

På den annen side gjør flere andre fiskeapplikasjoner bare én funksjon, for eksempel å varsle deg om det optimale tidspunktet for å fiske, og de utfører denne funksjonen ganske effektivt.

Du kan også utforske noen beste offline navigasjonsapper du kan bruke når du er borte eller ikke har noe nettverk.

x