Android

11 beste lydbok-apper for Android og iPhone

Lydbok er et av de raskest voksende digitale segmentene akkurat nå på grunn av den gjennomtenkte tilnærmingen de bruker. Det er mulig å lytte til en bok mens du kjører eller trener, som ellers for lengst var glemt på grunn av din travle timeplan.

Er du en bibliofil som elsker å lese bøker på fritiden? Vel, det er nå mulig å lese og lytte til favorittbøkene dine. Høres magisk ut? Hør på oss! Takket være lydbøker er det nå mulig å lytte til favoritttitlene dine i stedet for å lese dem.

Lydbøker er et bedre alternativ hvis du ønsker å slappe av etter en slitsom dag og gi øynene dine sårt tiltrengt hvile. Fortellerstemmen leverer alle følelser beskrevet i lydformatet til bøker; du vil le, gråte og verne om opplevelsen for livet.

Det har dukket opp en rekke brukervennlige apper som tilbyr en rik samling av titler i lydbokformat på grunn av brukerens interesse for lydbøker. Du kan bla gjennom favorittlydboken din og lytte til dem på flere plattformer som smarttelefoner, stasjonære datamaskiner, PC og mer.

Disse appene er utstyrt med funksjoner som lar deg tilpasse prosessen med å lytte til en lydbok mens du pendler, ved sengetid eller gjør daglige gjøremål.

Lydbok-apper er en populær trend du ikke bør gå glipp av. Vi har deg dekket hvis du vil se etter den beste lydboken å prøve! Her er en omfattende liste over lydbok-apper som inneholder gratis og ubetalte alternativer som du kan prøve å oppleve lydbøker for første gang.

Hørbar

Amazons Audible består av mer enn 200 000 lydbøker om forskjellige emner. Det omfattende lydbokbiblioteket består av klassikere, skjønnlitteratur, sakprosa, teknologi, politikk, mote, helse og velvære, romantikk og mange andre sjangre. Med Audible går det sømløst å kjøpe og laste ned lydbøkene du liker.

Audible kan også lastes ned på iOS- og Android-enheter, og du kan få tilgang til de nedlastede lydbøkene på Kindle og Amazon Echo, Tap og Echo Dot.

Audible er utstyrt med meningsfulle filtre som letter filtrering, og det er en lek å bla gjennom lydbøkene på plattformen. Prisplanene til Audible starter fra USD 17,95 per måned.

AudioBooks.com

AudioBooks.com er blant de beste plattformene for å få engasjerende lydbøker uten å bruke en krone. Biblioteket viser frem mer enn 100 000 bøker, og nesten 7000 er tilgjengelig gratis.

  Hvordan sende kryptert e-post (Outlook, Gmail iOS, Android, OSX eller Webmail)

Plattformen tilbyr førsteklasses lydkvalitet og lar deg justere fortellerhastigheten for å passe dine behov.
AudioBooks tilbyr også apper som er kompatible med iOS og Android som tilbyr flere gjennomtenkte funksjoner som bokmerke, skrive notater og notater for gjeldende lesing.

Det som imponerte meg var synkroniseringsfunksjonen som lar deg lagre fremgangen din og fortsette å lese på forskjellige enheter.

Mens appen er gratis, må du kjøpe premiumplanene fra USD 14,95 per måned for å få ubegrenset tilgang til funksjonene.

Google Play Bøker

Mens vi diskuterer de beste lydbokappene der ute, kan vi ikke overse Google Play Bøker, en utmerket plattform som tilbyr tonnevis av lydbøker som passer din smak.

Tilgjengelig gratis på Android så vel som iOS-enheter, vil du finne lydbøker av forskjellige sjangre, sammen med e-bøker, lærebøker og tegneserier, noe som er en ekstra fordel.

Appen er utstyrt med flere funksjoner som bidrar til å forbedre lydbokopplevelsen til brukerne på flere enheter. Brukere kan gjenoppta lydbøkene fra stedet de sluttet på en hvilken som helst enhet etter eget valg.

I motsetning til andre apper kan du forhåndsvise lydboken før du kjøper den fra markedsplassen, noe som hjelper deg å forstå om det er verdt det eller ikke.

Nook lydbok av Barnes & Noble

Barnes & Noble tilbyr Nook Audiobooks, som kan lastes ned fra Google Play Store og Apple App Store. Appen har et bibliotek som inneholder mer enn 300 000 titler for flere sjangere kuratert av dedikerte bokelskere.

I stedet for å tilby et abonnement, lar Nook brukerne kun betale for lydbøkene de er interessert i. Brukere kan laste ned favorittlydboken og lytte til den fra appen på smarttelefoner og nettbrett takket være Nook, som feilfritt synkroniserer ditt digitale innhold på tvers av alle enheter.

Appen tilbyr nyttige funksjoner som flere sidestiler, lydhastighet, tilpassede bokhyller og sosiale delingsverktøy som tilpasser brukeropplevelsen.

Kobo

Kobo er kanskje ikke like populær som andre navn på listen, men den har en rik samling av e-bøker og lydbøker som omfatter mer enn 1,5 millioner titler. Den tilbyr apper for både Android- og iOS-plattformer, og synkronisering på tvers av plattformer lar deg fortsette lesingen der du slapp.

Kobo-bøker er kjent for sine funksjoner som i stor grad forenkler lydboklytting og legger til bekvemmelighet for hele prosessen.

  16 beste gjenopprettingsapp for Android

Appen gir personlige anbefalinger avhengig av lesehistorikken din og fremdriften din så langt. Lydbokdelen av Kobo er utstyrt med sofistikerte verktøy som en tidslinjeskrubberlinje, knapper for hopp over tid, kapittelnavigering, konfigurasjon av avspillingshastighet og en slumretidtaker.

LibriVox lydbøker

LibriVox, en helt gratis lydbok-app, trenger ingen introduksjon. Denne populære appen har en omfattende samling på 50 000 lydbøker og er en offisiell partner av Project Gutenberg og Internet Archive for å motta gratis lydfiler.

De fleste av lydbøkene som finnes her spenner fra klassiske bestselgere til litteratur og kan nås offentlig uten å betale. Du kan filtrere samlingen basert på tittel, forfatter eller sjanger, få tilgang til et hvilket som helst antall lydbøker og bokmerkeplasseringer, og aktivere en innsovningstimer.

Du kan laste ned appen fra Google Play Store og App Store og lytte til bøkene i lydformat mens du er på farten.

Libro

Deretter har vi Libro. fm, en aggregator for lydbokbutikker, lar deg kjøpe lydbøker fra den enorme samlingen på 150 000 lydbøker som har eksklusivt innhold fra din lokale bokhandel. Libro gagner små bedrifter ved å dele lydbokkostnadene mellom den uavhengige bokhandleren og forlaget.

Selv om prisene er ganske anstendige på plattformen, sikrer du deg ekstra rabatter på kjøpene dine ved å registrere deg for den månedlige medlemskapsplanen. Høykvalitetsfortellingene til lydbøker på plattformen gjør favorittlydboken din enda morsommere, og Libro foreslår fantastiske lydbøker kuratert i uavhengige bokhandler.

Libro kan nås fra både Android- og iOS-plattformer, slik at du kan lese favorittbøkene dine hvor som helst og når som helst!

Libby av OverDrive

Et gratis tilbud fra OverDrive, Libby er en kjent app for å lytte til bøker i lydformat. Plattformen er mobilsentrert, og du kan laste ned dens offisielle app for din iPhone eller Android-smarttelefon.

Brukere må oppgi lånekortdetaljer for å registrere seg på plattformen og få tilgang til den enorme samlingen av lydbøker som tilbys av biblioteket deres. Det er mulig å koble til kort fra flere biblioteker, få tilgang til eksempellydbøker og holde bøkene du ønsker.

Du kan steame lydbøkene, laste dem ned for senere bruk, merke populære titler og synkronisere den nåværende lydboken din på tvers av forskjellige enheter ved hjelp av skyteknologi. Brukergrensesnittet er rent, og dets kuraterte innholdslister og katalogguide vil hjelpe deg med å finne din neste lesning blant de mange titlene som er omtalt her.

Realm.fm

Tidligere kjent som Serial Box, kan Realm.fm være det beste alternativet for en lydbok-app som elsker å høre en god historie ved sengetid uten å bli overveldet.

  Konverter enheter med denne materialdesignen gjort riktig app [Android]

I motsetning til andre lydbok-apper tilbyr Realm korte, episodiske deler av store romaner, som kan være et godt alternativ til å fordrive tiden mens du reiser eller nyter en pause. Realm.fm har lydbokinnhold på tvers av forskjellige sjangere – drama, fantasy eller sci-fi.

Disse lydbøkene kan nås gratis via Android- og iOS-apper, med annonsene som kjører mellom innholdet. For å bli kvitt annonser og lytte til eksklusivt lydbokinnhold, kan du registrere deg for et ubegrenset medlemskap som koster $2,49 per måned.

ChirpBooks

ChirpBooks er ikke en vanlig lydbok-app; i stedet hjelper de deg med å få tilgang til fantastiske tilbud på populære lydbøker samtidig som de inkluderer lydformatet til New York Times bestselgere.

Når du har fullført en fantastisk avtale, kan du laste ned lydboken fra nettsiden, og den vil bli reflektert i spillerappen. Chirp tilbyr en lydbokspiller-app for Android- og iOS-plattformer som inneholder alle de essensielle funksjonene som en avspillingshastighetsjustering, bokmerker og en sleep-timer.

Navigasjonsfunksjonen lar deg hoppe fra ett kapittel til et annet raskt. ChirpBooks lar deg også laste ned innholdet for å lytte i offline-modus hvis du ikke liker å streame lydbøkene direkte.

Hoopla Digital

Hoopla Digital er en digital medietjeneste som du kan låne digitalt innhold fra, inkludert lydbøker, filmer, e-bøker, musikk og mer. Lydboksamlingen er imponerende og inkluderer tusenvis av titler som du kan velge de som passer din smak.

Du kan laste ned appen på Android- og iOS-enheten din og direkte streame lydbøkene eller laste ned innholdet for å få tilgang til det offline når du trenger å slappe av.

Hoopla tilbyr gratis innhold til brukere fra USA hvis de oppgir lånekortopplysningene sine. Det er enkelt å legge til et bokmerke eller skrive et notat mens du lytter til lydboken. Du kan justere avspillingshastigheten, legge til en dvaletid eller bytte til tilpassede moduser mens du kjører eller trener.

Siste ord

I vårt søk fant vi flere lydbok-apper. Men ikke alle var verdt å nevne her. De vi har beskrevet ovenfor, både gratis og betalte alternativer, gir den beste opplevelsen for hver unse du bruker på å kjøpe lydbøker fra disse plattformene.

Leter du etter en måte å utforske sammendragene av noen nylig lanserte bøker? Her er noen beste bokoppsummeringsapper for å optimalisere lesingen din

x