11 beste polygonlommebøker for å holde MATIC-poletter

Å velge riktig Polygon-lommebok kan være forvirrende. Ikke bekymre deg; her har vi listet opp de beste lommebøkene.

Polygon-nettverk, grunnlagt i 2017, lar deg utføre Ethereum-baserte transaksjoner. Her er den største fordelen du får lavere kostnader og raskere transaksjonshastigheter.

Google Clouds partnerskap med Polygon Labs er et nylig eksempel på Polygons fremtidige potensial. I tillegg vil denne plattformen spille en avgjørende rolle i å videreutvikle kryptoøkosystemet.

Tidligere kjent som Matic Network, er Polygon en populær krypto inkludert i listen over «topp 10 kryptovalutaer» basert på markedsverdi. I skrivende stund er denne kryptoen verdsatt over 9 milliarder dollar.

Kilde: CoinMarketCap

MATIC er det opprinnelige symbolet til Polygon-prosjektet. Dessuten er dette kryptotokenet bygget ved hjelp av Ethereums ERC-20-standard.

La oss nå ta en titt på Polygon Wallet!

Hva er en Polygon (MATIC) lommebok?

Polygon lommebok er designet spesielt for å lagre, sende og motta kryptoaktiva. Her foregår alle disse digitale prosessene ved hjelp av polygonnettverket.

Du kan også nyte privilegiene som Polygon-nettverket gir, inkludert nettverkshastighet, sikkerhet og avgifter.

Denne kryptolommeboken er også tilgjengelig i forskjellige typer, inkludert:

 • Mobillommebøker: Hvis du foretrekker kryptotransaksjoner gjennom smarttelefonen eller nettbrettet, kan du velge mobillommebøker. Du trenger bare å installere lommeboken fra App Store eller Google Play for å gjøre det.
 • Stasjonære lommebøker: Vanlige PC-brukere kan velge Polygons stasjonære lommebok for en jevnere kryptoopplevelse.
 • Nettlommebøker: Denne typen lommebok hjelper deg med å legge til en nettleserutvidelse av favorittlommeboken din.
 • Maskinvarelommebøker: Leter du etter en sikrere type lommebok? I så fall kan du vurdere maskinvarelommebøker som ikke kobles til internett.
 • Du er kanskje klar over de forskjellige kryptolommebøkene som er tilgjengelige i kryptorommet. Så hva skiller en Polygon-lommebok fra andre?

  La oss gå rett inn i det!

  Polygon lommebok funksjoner

  Polygon-lommebøker blir stadig mer populære i kryptoområdet. Nøkkelfunksjonene som hjalp denne lommeboken til å få bred oppmerksomhet inkluderer:

 • Multi-Crypto-støtte: Det meste av den tilgjengelige lommeboken støtter lagring og innskudd av et bredt spekter av kryptoaktiva, inkludert NFT-er.
 • Sikkerhet: Sikkerhet er den viktigste funksjonen å vurdere når du velger en lommebok, og Polygon-lommebøker gir fremtredende sikkerhetsfunksjoner.
 • Raskere transaksjonshastighet: Denne lommebokbrukeren kan dra nytte av den høye hastigheten til polygonnettverket.
 • DApp-tilkobling: Du kan bruke denne lommeboken til å koble til over hundrevis av støttede DApps umiddelbart.
 • Lave gassavgifter: Sammenlignet med Ethereum og andre fremtredende lommebøker krever Polygon-lommebøker færre gassavgifter.
 • Hvis du har lett etter de beste Polygon-lommebøkene, er denne artikkelen alt du trenger. Jeg har listet opp de beste her. Følg med!

  Trust Wallet

  Når det gjelder kryptolommebøker, er Trust Wallet et av de mest populære alternativene å vurdere. Denne lommeboken ble kjøpt opp av Binance i 2018 og brukes av over 60 millioner brukere over hele verden.

  Du kan bruke denne lommeboken til å koble til DApps umiddelbart. For eksempel kan du bruke denne lommeboken til å bytte krypto-tokens ved å bruke desentraliserte utvekslinger (DEX) som PancakeSwap eller Uniswap.

  I tillegg til MATIC, kan du også bruke Trust Wallet til å lagre og overføre flere støttede kryptovalutaer. Dessuten støtter denne lommeboken lagring og overføring av NFT-er.

    27 beste gratis bloggsider

  Som en ikke-depot-lommebok sikrer denne Polygon-lommeboken at du kontrollerer kryptoaktivaene dine. I tillegg kan du også velge ekstra sikkerhetsfunksjoner som Face ID eller Touch ID.

  Trust Wallet er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter. Du kan også legge til nettleserutvidelsen til denne lommeboken i Brave- eller Chrome-nettleseren din.

  En stor ulempe jeg har lagt merke til med denne lommeboken er fraværet av raskere kundestøtte. Det er imidlertid en mulighet for å sende inn en billett hvis du møter problemer.

  YouHodler

  YouHodler er ikke begrenset til en lommebok, men tilbyr flere kryptobaserte tjenester. De viktigste tilgjengelige tjenestene inkluderer lån, handelsverktøy og tokenutveksling.

  Denne Polygon-lommeboken prioriterer også sikkerheten til brukerens krypto-tokens. For dette kan du aktivere tofaktorautentisering (2FA). I tillegg kan du også låse dine uttak fra lommebokinnstillingene.

  YouHodler gir en bonus på $10 for nye brukere. Du kan bruke denne belønningen til å sette inn MATIC-poletter i lommeboken din.

  Du kan også bruke denne lommeboken til å opprette kryptoavkastningskontoer. Denne kontoen vil hjelpe deg å generere interesse hver uke.

  YouHodler er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter. Du kan installere appen for å administrere alle eiendelene dine på en gang.

  Du må imidlertid opprette en gratis konto for å få tilgang til denne Polygon-lommeboken. For å gjøre det må du oppgi ditt bostedsland og e-post-ID.

  Åpenbart

  Med støtte for flerkjeder lommebok lar Obvious deg lagre og overføre krypto-tokens til alle støttede nettverk. Det er en imponerende funksjon du gjerne vil ha i lommeboken, ikke sant?

  På samme måte hjelper denne lommeboken også brukere med å sikre sine digitale eiendeler med flere sikkerhetsfunksjoner. Her eier du dine frøfraser og private nøkler til lommeboken din.

  Obvious Wallet gir et enkelt dashbord for å se og få tilgang til kryptoaktiva på tvers av forskjellige populære børser og blokkjeder. Du kan bruke dette dashbordet til å spore og administrere alle dine kryptoaktiva.

  I tillegg kan du bruke «ett trykk»-funksjonen som er tilgjengelig for å bytte, bygge bro og sende kryptoaktiva. Dessuten kan du koble til fremtredende DApps umiddelbart.

  Obvious kommer også med en sanntidsprissporer for de fleste kryptovalutaer. Dessuten kan du angi prisvarsler direkte fra lommeboken. Denne Polygon-lommeboken er også tilgjengelig på App Store og Google Play.

  Atomic lommebok

  Med en utmerket vurdering på 4,4/5 på Trustpilot er Atomic Wallet et av favorittvalgene for kryptoentusiaster.

  Denne lommeboken kan lagre og administrere MATIC og andre 300+ støttede krypto-tokens. Bortsett fra kjøp og salg, har Atomic Wallet også funksjoner for token-bytte.

  Som en del av sikkerhetsfunksjonen lagrer ikke Atomic Wallet dine private nøkler. Derfor har du full kontroll over dine lagrede tokens og NFT-er.

  I tillegg er brukerens personvern gitt ytterst viktighet, og du trenger ikke å sende inn KYC-opplysningene dine. Dessuten blir alle dine personlige data og transaksjonsdata ikke sporet.

  Atomic Wallet har et elegant brukergrensesnitt for å spore og overvåke lagrede eiendeler. Du kan også ta en rask titt på historien til dine tidligere transaksjoner.

  En av de imponerende funksjonene jeg fant var den umiddelbare cashback-tilgjengeligheten. Her kan du benytte deg av dette insentivet mens du bytter over 60+ kryptovalutapar.

  Atomic Wallet er tilgjengelig på App Store og Google Play. PC-brukere kan installere denne lommeboken på Ubuntu, Windows, MacOS, Fedora og Debian.

    Hvordan sette opp og bruke iMessage på en Mac

  Lin lommebok

  Leter du etter en Polygon-lommebok som tilbyr ekstra sikkerhetsfunksjoner? Da må du prøve Linen Wallet.

  Linen Wallet hjelper deg å beskytte dine eiendeler med 3 private nøkler. Den største fordelen med å ha disse private nøklene inkluderer følgende:

  • Du kan bruke lommeboken selv om du mister én privat nøkkel.
  • Hvis noen stjeler en av nøklene dine, får de ikke tilgang til lommeboken din.
  • Du kan enkelt gjenopprette lommeboken din ved å bruke e-post, skystasjon eller telefonnummer.

  Du kan også bruke denne lommeboken til å skanne QR-kode og koble til DApps som støtter Polygon-nettverket. I tillegg integreres Linen Wallet med WalletConnect for å gi denne umiddelbare tilkoblingsfunksjonen.

  I skrivende stund er Linen Wallet kun tilgjengelig for brukere av iOS-enheter. Android-versjonen av denne lommeboken har imidlertid ennå ikke truffet Google Play.

  En av de nyttige funksjonene jeg har lagt merke til er at Linen Wallet lar brukere kjøpe MATIC og andre kryptoer med kort. Du kan bruke kreditt- eller debetkort for å kjøpe din favoritt kryptovaluta.

  Infinity Wallet

  Infinity Wallet er en lommebok med flere valutaer bygget med et enkelt brukergrensesnitt. Du kan bruke denne lommeboken til å utveksle, administrere og spore alle dine kryptoaktiva på ett sted.

  Med mer enn 200 000 aktive brukere er denne lommeboken tilgjengelig i over 170 land. Dessuten støtter Infinity Wallet et bredt spekter av kryptoaktiva.

  Du kan også bruke det avanserte porteføljeovervåkingssystemet til denne Polygon-lommeboken. Dette systemet vil hjelpe deg med å spore eiendelenes verdi basert på deres sanntids markedspris.

  I tillegg kommer Infinity Wallet med kryptering på toppnivå for å gi maksimal sikkerhet til brukerens eiendeler. Dessuten forblir dataene dine anonyme og private uansett hva.

  Infinity Wallets utviklere jobber med å slippe mobillommeboken sin. For øyeblikket kan du installere denne lommeboken på din PC som støtter Linux, Windows eller MacOS.

  Bit2Me

  Er du ute etter å lage en Polygon-lommebok raskt? Sjekk ut Bit2Me for å lage en umiddelbar lommebok på 30 sekunder!

  Du kan bruke denne lommeboken til å kjøpe, selge eller lagre over 200 støttede kryptovalutaer. I tillegg kan du også opprette flere lommebøker og administrere dem ved hjelp av en app.

  Bit2Me bruker Second Authentication Factor (2FA) som sin viktigste sikkerhetsfunksjon. Dessuten brukes trippel-perimeter sikkerhetshvelv for å beskytte brukerens eiendeler.

  Den mest nyttige funksjonen jeg la merke til med denne lommeboken er dens personlige kundestøtte. Du kan også kontakte supportteamet deres 24/7 via chat, telefon eller e-post.

  Bit2Me kommer også med Open API for å lette store kryptotransaksjoner. Ved å bruke denne krypto-API-funksjonen kan du for eksempel få tilgang til live token-priser fra de beste kryptovalutanettstedene.

  Du kan også velge forskjellige metoder for å legge til eller ta ut pengene dine. De viktigste støttede måtene inkluderer bankoverføringer og kortbetalinger, for å nevne noen.

  Bridge lommebok

  Du kan bruke Bridge Wallet til å kjøpe MATIC-tokens til sanntidsmarkedspriser uten skjulte avgifter. Bortsett fra dette tokenet, kan du også bruke denne lommeboken til å kjøpe og overføre andre populære kryptovalutaer.

  En av de mest nyttige funksjonene jeg har lagt merke til med denne Polygon-lommeboken er at du kan ta ut krypto ved hjelp av fiat-valutaer. Per nå støtter Bridge Wallet 14 fiat-valutaer.

    Hvordan endre Netflix-region

  Du kan også koble til bankkontoen din for å motta penger. For eksempel, når du selger dine kryptoaktiva, vil du motta beløpet direkte på bankkontoen din. Mobillommebokversjonen er tilgjengelig på App Store og Play Store.

  Bridge Wallet beholder ikke dine private nøkler, og gir deg fullt eierskap til eiendelene som er lagret i lommeboken din. Dessuten trenger du ikke fullføre KYC-verifikasjoner.

  Med denne lommeboken kan du også ha rask tilgang til alle støttede DApps. Du kan be om, godkjenne, gjennomgå og avvise kryptotransaksjoner i enkle trinn her.

  Mynt lommebok

  Med over 24 millioner brukere over hele verden er Coin Wallet et pålitelig navn i kryptoområdet. Du kan bruke denne Polygon-lommeboken til å bytte MATIC og 200+ kryptovalutaer enkelt, sikkert og raskt.

  Denne Polygon-lommeboken ber deg ikke om å opprette en konto eller oppgi informasjonen din. Du kan ganske enkelt lage en lommebok på mindre enn 20 sekunder.

  Coin Wallet bruker industristandard maskinvarekryptering for å beskytte kryptoaktiva. Dessuten vil du være den eneste personen som har tilgang til dine kryptoaktiva og deres private nøkler.

  I tillegg hjelper den enkle lommebokdesignen nybegynnere og eksperter med tokenlagring og transaksjoner. Du kan også administrere kryptoinvesteringene dine under hette.

  Hvis du er en mobilenhetsbruker, kan du installere Coin Wallet fra Google Play, App Store eller Galaxy Store. På samme måte kan PC-brukere laste ned denne lommeboken på sine Linux-, Windows- eller macOS-enheter.

  ZenGo

  ZenGo er en sikrere type Polygon-lommebok med ekstra beskyttelsesfunksjoner. Denne lommeboken bruker MPC (Multi-Party Computation) kryptografi for å forhindre hacking av lommebok. Av denne grunn har denne lommeboken ikke blitt hacket siden starten i 2018.

  Denne lommeboken har en 3D FaceLock innebygd Web3-brannmur sammen med MPC-sikkerhet. Dessuten varsler denne brannmuren deg i tilfelle uvanlige transaksjonsforespørsler.

  ZenGo har sitt trefaktorautentiseringssystem (3FA) for å beskytte kryptoaktivaene dine. Du kan alltid gjenopprette eiendelene dine ved hjelp av e-postkontoen din, 3D FaceLock eller gjenopprettingsfil.

  Denne lommeboken har også en enkel design som lar deg sende, motta, kjøpe og selge med noen få trykk. Dessuten oppdager, lagrer og viser du tusenvis av støttede DApper.

  Du kan også kontakte deres kundeservice for all online støtte. Spesielt kan du få 24/7 assistanse ved å bruke mobilappen deres, som er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter.

  BitKeep

  BitKeep er et pålitelig navn i kryptoområdet med over én million brukerbase med en transaksjonsverdi på $100+ milliarder. Denne lommeboken kommer også med token swap, launchpad og NFT-markedet.

  I tillegg holder denne Polygon-lommeboken en reserve på $1 million som et såkornfond. I tillegg blir 10 % av deres månedlige bytteinntekter allokert til såkornfondet for å styrke cash poolen.

  BitKeep gir sikkerhetsdeteksjon for NFT-er, tokens og smarte kontrakter. Denne sikkerhetsfunksjonen vil oppdage og begrense eksterne hack på brukerens lommebok. I tillegg gir denne lommeboken også app-passordlås, fingeravtrykk og ansiktsverifikasjoner.

  Hvis du er en mobilbruker, kan du installere BitKeep fra App Store eller Google Play. Du kan også legge til nettleserutvidelsen i Chrome- eller Brave-nettleseren din.

  Siste tanker

  I denne artikkelen har vi dekket de beste Polygon-lommebøkene som er tilgjengelige fra kryptoområdet. Jeg vil foreslå at du velger de lommebokene som gir de beste sikkerhetsfunksjonene fra denne listen.

  Når det gjelder sikkerhetsfunksjoner og autentisitet, foretrekker jeg Trust Wallet og ZenGo Wallets. Du kan velge å velge de som tilfredsstiller dine forventninger.

  Deretter, sjekk ut Polygon (MATIC) Crypto: alt du trenger å vite.