En spillendrende teknologi for AI-videoskaping

Videoer er et av de beste verktøyene for å fange oppmerksomhet, forklare noe eller bare underholde folk.

Og hvis du kan lage kvalitetsvideoer for bedriften din for å snakke om produktet eller tjenestene dine eller lære opp de ansatte, kan det hjelpe deg med å oppnå bedre vekst.

Med moderne teknologier som AI, trenger ikke videoproduksjon å være kostbart eller full av problemer.

AI-videogeneratorer som Synthesia kan strømlinjeforme hele videoopprettingsprosessen.

Så la oss snakke om Synthesia, dens funksjoner, og om du bør vurdere å bruke den.

La oss begynne!

Hva er Synthesia?

Synthesia er et effektivt AI-videoskapingsverktøy som kan generere videoer for deg innen 15 minutter. Bruk av Synthesia krever ikke at du er en profesjonell videoredigerer; i stedet kan du enkelt gjøre det uten ekstra utstyr.

Synthesia gir deg verdifulle funksjoner og muligheter og kan betjene mennesker fra hele verden ved å støtte 120+ språk. Den tilbyr 125+ varierte og inkluderende AI-avatarer, 60+ forhåndsbygde maler og andre fantastiske attributter for å gjøre reisen din til å lage videoer jevn.

Over 50 000 selskaper i forskjellige former og størrelser bruker Synthesia til å lage fantastiske, profesjonelle videoer for forskjellige formål. Enten du ønsker å generere videoer for salg, markedsføring, internkommunikasjon eller læring og utvikling, vil Synthesia hjelpe deg.

Funksjoner av Synthesia

#1. AI-videoavatarer

Synthesia tilbyr mer enn 150 etnisk forskjellige AI-videoavatarer. Hvis du legger til relevante avatarer til videoene dine, vil de gjøre dem mer relatert til folk fra hele verden med varierende nasjonaliteter, etnisitet, hudfarge, alder og mer. I tillegg kan du til og med velge kjønn og antrekk til avataren din for å gjøre den mer egnet for deg.

Egendefinert AI-avatar: Hvis du ikke liker avatarene fra listen, er det mulig å lage din egen avatar i Synthesia. Den lar deg produsere tilpassede AI-avatarer av høy kvalitet og legge stemmen din til dem. Denne funksjonen er tilgjengelig som et betalt tillegg til abonnementet ditt.

Merk: Denne funksjonen er ikke farlig siden du ikke kan lage noens avatar. Det krever personens eksplisitte samtykke for å produsere sin egendefinerte avatar, og Synthesia-teamet inspiserer og behandler videoopptakene manuelt for å lage en egendefinert avatar. Så det er ikke mulig å utgi seg for en politiker, kjendis eller offentlig person.

#2. Støttede språk og aksenter

Du kan lage videoene dine på over 120 språk med varierte stemmetoner, aksenter, stiler og dialekter. De jobber også med å utvide denne listen. Dens allsidighet lar deg generere videoinnhold som passer for en myriade av formål.

Synthesia fortsetter å oppdatere AI-stemmer med forbedret kvalitet og nye tillegg. Du kan velge enten en kvinnelig eller mannlig stemme basert på dine preferanser og søke etter flere språk.

En utrolig ting jeg fant var at du faktisk kunne spille stemmen på ditt valgte språk for å høre hvordan den høres ut. Du kan gå videre og velge at den skal legges til i videoene du lager.

  Bør du slå den på eller av?

#3. Tekst til tale

Synthesia bruker tekst til tale-teknologi for å lese opp teksttypen. Du kan også gå ett skritt foran ved å matche ansiktet til AI-avataren til stemmen. På denne måten kan du få teksten til å bli levende ved å se noen snakke den.

#4. Fonetisk stavemåte

Stemmene i Synthesis høres nesten naturlig ut og kan håndtere nyansert uttale, terminologi og forkortelse. Du kan også justere et ords uttale ved å bruke den innebygde funksjonen til fonetisk stavemåte.

#5. Stemmekloning

Synthesia lar deg klone stemmen din og legge den til din egendefinerte AI-avatar. Tekst-til-tale-funksjonaliteten lar deg gjøre det. Du kan få denne funksjonen som et tillegg i Enterprise-planen hvis du velger å lage egendefinerte avatarer.

#6. Undertekster

Mens du genererer videoer i Synthesia, vil den spørre deg om du vil legge til et lukket alternativ. Disse bildetekstene genereres automatisk på samme språk som den fortalte teksten. Dette hjelper deg med å forbedre tilgjengeligheten til videoene dine.

På denne måten kan selv en person med hørselsproblemer også forstå videoene dine ved å lese bildetekstene.

#7. Gester

Dette er en ny funksjon der du kan inkludere mikrobevegelser til AI-avataren din, som hevede øyenbryn, hodenikk osv.

#8. AI-skriptassistent

Du kan lage raske videoskript automatisk ved å bruke ChatGPT-lignende meldinger. Dette er også en nylig lagt til funksjon i Synthesia.

#9. Skjermopptaker

Med en innebygd skjermopptaker kan du ta opp skjermen din i form av korte videoer. Det vil hjelpe deg mens du forbereder deg til presentasjoner, forstå noe grundig og lage noe annet innhold.

#10. Medie- og musikkbibliotek

Få tilgang til en overflod av royaltyfrie bilder av høy kvalitet, ikoner, former, videoer og mer med et omfattende mediebibliotek fra Synthesia.

I tillegg vil du få tilgang til hundrevis av royaltyfrie, førsteklasses lydspor som du kan legge til videoene dine.

Å legge til media og musikk vil gjøre videoene dine enda mer interessante og forståelige for publikum.

#11. Laste opp lydspor og fonter

Synthesia lar deg laste opp lydspor eller egen musikk i videoene dine for å matche merkevarens stemme og tone. I tillegg kan du laste opp skriftfamilien du allerede bruker for å holde deg på linje med merkevarebyggingen din.

#12. Samarbeid

Med Synthesia kan du holde teammedlemmene dine oppdatert ved å bruke samarbeidsfunksjonene. Du kan enkelt få tilbakemelding på videoene dine og redigere videoene basert på tilbakemeldingene og kravene dine og oppdatere dem problemfritt. I tillegg er det et alternativ for å legge til kommentarer på de genererte videoene.

Dessuten kan du prototype en gitt video og raskt dele den med teammedlemmene dine. Dette vil hjelpe deg å justere arbeidsflyten din med interessenter for å muliggjøre raske sign-offs og akselerere produksjonen.

#1. 3. Importere PowerPoint-presentasjoner

Synthesia lar deg legge til PowerPoint-presentasjoner i videoene dine og gjøre dem enda mer engasjerende og forståelige for publikum. Du kan også inkludere profesjonelle voiceovers på videoene.

#14. Forhåndsvisninger av video

Før du genererer videoene, er det et alternativ for å forhåndsvise dem og elementene deres. På denne måten kan du oppdage uregelmessigheter og feil. Dermed blir det lettere for teamene dine å rette opp feilene og forbedre elementene for å øke kvaliteten, og sikre at alt er bra i videoene dine.

#15. Laster opp media

Gitt kravene, vil du kanskje legge til noen medieelementer du allerede har. I dette tilfellet vil denne funksjonen være nyttig for deg.

Bortsett fra de fantastiske elementene du får i Synthesia, er det også mulig for deg å laste opp bilder, infografikk, videoer osv. dine egne uansett hvor du trenger videoene.

  Fix Fire TV Kan ikke koble til server på dette tidspunktet

#16. Legger til animasjoner

Trenden for animasjoner forsvinner aldri. Om nødvendig kan du enkelt animere forskjellige elementer i videoen din. Du kan gjøre dette ved å knytte elementene til videoskriptet ved hjelp av en markør.

#17. Videoinnbygging

Du kan enkelt bygge inn videoer og oppdatere dem automatisk med nyere versjoner.

#18. Merket deleside

Dette er en nylig lagt til funksjon i Synthesia hvor du kan laste opp bedriftens logo og merke delingssiden din.

#19. CTA

Du kan legge til en oppfordring til handling (CTA)-knapp på Synthesia-delingssiden din og henvise folk til å gjøre handlingene du ønsker, som å besøke nettbutikken din, kjøpe produktet eller tjenestene dine, ta en gratis demo osv. Å legge til en effektiv CTA vil øke sjansene for konverteringer og trekke mer trafikk til nettstedet ditt.

#20. Maler

Synthesia tilbyr 65+ forhåndsbygde videomaler som er utformet profesjonelt og er enkle å bruke og fullt tilpassbare. Disse malene vil hjelpe deg med å generere videoer i løpet av få minutter uten å måtte gjøre alt fra bunnen av.

Disse er nyttige for nybegynnere og folk som må lage kvalitetsvideoer i rask hastighet. Og hvis kravene dine er minimale, vil bruk av dem spare deg for mye tid og krefter.

De redigerbare videomalene er tilgjengelige for en rekke kategorier, fra salg, markedsføring og opplæring til rapporter, pitch-dekk, HR, kreativt og mer.

#21. Sikkerhet og personvern

Med Synthesia trenger du ikke bekymre deg mye for sikkerheten siden det tilbyr ulike sikkerhetsteknikker og teknologier for å beskytte data, nettverk og systemer og unngå angrep på nettet.

 • Single Sign-on (SSO) for sikker pålogging til Synthesia, der brukere kan autentisere ved å bruke bare ett enkelt sett med legitimasjon for å få tilgang til flere applikasjoner.
 • Security Assertion Markup Language (SAML) for å autentisere en bruker
 • Innholdsmoderering: Videoer generert med Synthesia går gjennom innholdsmoderering for å sikre at AI brukes etisk.
 • SOC 2 og GDPR: Synthesia er i samsvar med forskrifter som GDPR og SOC 2.

Brukstilfeller av Synthesia

Salgsaktivering

Du kan lage engasjerende videoer om produktene og tjenestene dine ved å bruke Synthesia og fange interessen til publikum. Til poenget, relevante videoer vil hjelpe deg å fremheve funksjonene til tilbudene dine og hvilke fordeler brukerne vil få ut av det ved å bruke designelementene til Synthesia.

Du kan lage videoer om produktoversikter, prisnivåer og tillegg, produktjukseark for salg, kundeonboarding og så videre. Dette vil bidra til å øke salgsytelsen og konverteringsfrekvensen.

Markedsføring

Synthesia vil hjelpe deg med å lage videoer for markedsføringsformål. Enten du ønsker å lage videoinnhold av høy kvalitet for nettstedet ditt, den offisielle YouTube-kanalen din eller en hvilken som helst annen plattform, kan du enkelt gjøre det og laste det opp der det er nødvendig.

Som et resultat kan markedsføringstiltakene dine gi bedre resultater, noe som fører til høyere salg.

Læring og utvikling

Lag videoer rettet mot læring og utvikling, for eksempel forklaringsvideoer, fremgangsmåteveiledninger, instruksjonsmanualer osv., ved hjelp av Synthesia. Disse videoene vil ikke bare vise seg å være nyttige for kundene dine, men også for ansatte som hele tiden kan friske opp kunnskapen sin ved å se videoene.

Intern kommunikasjon

Effektiv kommunikasjon i din bedrift er et behov for å sikre at alle er på linje med dine mål og jobber som forventet i samsvar med deres tildelte regler og forskrifter.

Det kan være nyttig å lage videoer for teammedlemmene dine, siden disse videoene vil fungere som referanse når de sitter fast et sted. Nybegynnere kan se dem lære om selskapet og dets verdier og kultur for å tilpasse seg jevnt mens eksisterende ansatte kan holde seg oppdatert med gjeldende regler.

  Hvordan lage lysbilder vertikale i PowerPoint

Videre kan du lage videoer for markedsstrategi, bedriftsoppdateringer, retningslinjer og prosedyrer, bærekraftinitiativer, etc., og dele dem med teammedlemmer for å informere ansatte og interessenter om nylige bedriftsaktiviteter.

Hvordan virker syntese?

Synthesia er en uanstrengt online videogenerator som kan strømlinjeforme den generelle prosessen med å lage videoer. Den bruker teknologien for tekst-til-tale, tar den innskrevne teksten din som input og behandler den for å produsere en video som en utgang.

La oss forstå hvordan du kommer i gang med Synthesia og lager fantastiske videoer trinn for trinn.

Trinn 1: Skriv et videoskript

Skriv et manus for videoen din som dekker viktig informasjon. Hold det kort og godt, og sørg for at hvert videolysbilde ikke har mer enn 4 setninger.

Ta deg tid til å lage utkast til videoskriptet ditt og gå gjennom det. Trim ekstra ord som ikke tilfører verdi og gjør teksten så skarp og lettfattelig som mulig.

Trinn 2: Velg mal og avatar

Synthesia tilbyr en rekke maler som passer for flere brukstilfeller, fra salg, markedsføring og HR til kreativitet, opplæring og mange flere. Så velg en basert på dine behov og tilpass den for å gjøre den mer relevant.

Deretter velger du AI-avataren din. Du kan finne over 120 AI-avatarer i Synthesia som vil fungere som videopresentanter eller fortellere. Velg en som passer best for videoen din.

Du kan legge til en avatar ved å klikke «Avatar» øverst på videolerretet. Velg en avatar og dens innramminger som kun stemme, hele kroppen eller sirkel. Juster størrelsen og posisjonen til avataren ved å venstreklikke på den valgte avataren. Du kan også lage en egendefinert avatar.

Trinn 3: Skriv/lim inn teksten

Skriv inn teksten i Synthesias AI-videoskapingsverktøy. Unngå å kopiere og lime inn lange blogginnlegg eller PDF-dokumenter.

Lim inn skriptet i skriptboksen for lysbildet og se det forvandles til en AI-voiceover. Basert på teksten vil språket velges automatisk, men du kan fortsatt endre det sammen med aksent, stemmestil, lokalitet og dialekt.

Deretter kan du legge til grafikk og media til videoene dine, som bilder, animasjoner, tekst, overganger og andre elementer.

Trinn 4: Videoredigering

Rediger videoen din nådeløst for å gjøre den skarp, klar, til poenget og presentabel. Du kan enkelt redigere videoene i Synthesia uten å bruke noe annet redigeringsprogram. Sjekk om hver detalj og element er riktig på plass; hvis ikke, gjør dem riktige eller mer presentable.

Trinn 5: Generer videoen din

Etter at alt er fullført, klikk på «Generer video», og du er ferdig. I bakgrunnen går videoen gjennom Synthesias innholdsmodereringsprosess og algoritme. Etter at den har passert, kan du se videoen og bygge inn, laste ned og dele den.

Prissetting

Synthesia har holdt prisene enkle og forvirrer deg ikke med for mange nivåer. Bare to prisplaner er tilgjengelige:

Personlig

Det starter fra $30 per måned for:

 • 1 sete
 • 10 scener
 • 10 videokreditter per måned
 • 120+ språk og stemmer
 • 90+ AI-avatarer
 • Grunnleggende funksjoner

Bedriften

Snakk med salgsteamet deres for et tilbud. Det inkluderer:

 • Egendefinert antall seter
 • 50 scener
 • Ubegrenset videokreditt
 • 120+ språk og stemmer
 • 130+ avatarer
 • Avanserte funksjoner

Syntesealternativer

Til tross for de fantastiske funksjonene til Synthesia, kan det hende at noen ikke liker det av visse grunner som brukervennlighet, priser osv. Så hvis du er den personen, her er noen Synthesia-alternativer for deg.

#1. Time én

Lag videoer med virtuelle mennesker ved å bruke Hour One. Den kan enkelt konvertere tekst til presentasjonsledede videoer raskt på flere språk.

Egenskaper:

 • Virtuelle menneskelige ankere
 • 60 stemmer og språk
 • Flere videooppsett
 • Massevis av integrasjoner

#2. Fliki

Forvandle ordene dine til kreative videoer ved å bruke Fliki og dens AI-stemmer fra blogginnlegg og skript.

Egenskaper:

 • 75 språk
 • 900 stemmer
 • Rick mediebibliotek

#3. Elai

Bruk Elai til å generere AI-videoer fra tekst og tilpasse dem raskt uten kamera, grønn skjerm eller studio.

Egenskaper:

 • Ekte menneskelige presentatører
 • 25+ avatarer
 • Egendefinerte avatarer
 • SSO
 • Stemmekloning

Konklusjon: Bør du vurdere å bruke Synthesia?

Synthesia er et utmerket videoskapingsverktøy som er nyttig for enkeltpersoner og bedrifter. Den har et bredt utvalg av verdifulle funksjoner og er ganske enkel å bruke. Prisplanene er også enkle, og du kan enkelt velge.

Så ja, du kan vurdere Synthesia for dine brukstilfeller. Men hvis du av en eller annen grunn ikke liker det, kan du bruke et Synthesia-alternativ.

Du kan også utforske noen av de beste videokommentarverktøyene for å forbedre dine visuelle data.