11 iPhone-apper som hjelper deg med å lukke aktiviteten din daglig

Som Apple Watch-bruker er du sannsynligvis bevisst på å måtte lukke aktivitetsringene dine daglig. Men hvis livsstilen din ikke er for aktiv, kan det hende du trenger litt ekstra hjelp. Og det er da disse tredjeparts iPhone-appene kommer til nytte.

1. mildere strek

Gentler Streak, et utmerket alternativ til Apple Fitness+, dekker et bredere spekter av treningsaktiviteter enn den innebygde listen Apple tilbyr. Med over hundre treningstyper kan du lukke aktivitetsringene hver dag ved å prøve nye treningsalternativer som spenner fra parkour og terrengsykling til barnevognjogging og til og med gjøre de daglige gjøremålene dine!

Gentler Streak fungerer sømløst med Apple Health, forutsatt at du aktiverer datadeling med Apple fra innstillingene. Det er tilfellet for hver app på denne listen, så her er hvordan du kan se og endre appene som deler data med Apple Health.

Gentler Streak-appen hjelper deg med å forbedre kondisjonen uten overtrening ved å inkludere hviledager og restitusjonsøkter i treningsplanen din. Og denne geniale appen svikter aldri i å gi et øyeblikk av stolthet med en gratulasjonsmelding på selv den minste treningsøkten.

Nedlasting: Mildere strek (Gratis, abonnement tilgjengelig)

2. Zova

Treningsappen Zova bruker et system den refererer til som ZX5 for å tilby over 500 rutiner og tøyninger sentrert rundt tre treningstyper: Cardio Sweat, Strength and Sculpt, og Body Burner.

Zova integreres ikke bare med Apple Health, men den har også Apples fargede hjertefrekvenssoneindikatorer på skjermen på både iPhone og Apple Watch. Under treningen gir disse dataene en konstant visuell påminnelse om behovet for å heve pulsen og få hver handling til å telle.

Nedlasting: Zova (Abonnement kreves, gratis prøveversjon tilgjengelig)

3. Svette

En av de ledende treningsappene for kvinner, Sweat hjelper kvinner med å trene trygt hjemme eller i treningsstudioet. Du finner spesielle graviditets- og post-graviditetsprogrammer blant det store utvalget av treningsøkter, klasser og utfordringer.

  Slik sletter du alle bilder fra iPhone

Aktiver datadeling med Sweat i Apple Health, og du vil kunne registrere detaljer som aktiv energi, hvileenergi og hjertefrekvens fra innsatsen din. Komplett med ernæringsråd og et svettesamfunn, gir denne appen massevis av veiledning for å hjelpe deg med å leve et aktivt liv.

Nedlasting: Svette (Gratis, abonnement tilgjengelig)

4. Nike Treningsklubb

«Just Do It» er den evige utfordringen fra Nike, og treningsgigantene tilbyr denne funksjonsrike gratisappen for å hjelpe deg med å nå treningsmålene dine uten unnskyldninger.

Du kan bruke Nike Training Club for trening på neste nivå. Start appen, og du vil bli overrasket over hvor mye treningsinnhold som er gratis for deg. Det er ikke bare individuelle treningsøkter, men også detaljerte flerukersprogrammer som de fleste apper tar ekstra betalt for å få tilgang til. Aktiver Apple Health for å registrere din aktive energi og treningsøkter.

Nedlasting: Nike treningsklubb (Gratis)

5. Fitbod

Styrketreningsappen Fitbod bruker en innovativ algoritme for å lage en personlig treningsøkt for å hjelpe deg med å nå treningsmålene dine. Dette betyr å fylle ut et omfattende spørreskjema før du setter i gang, men det lønner seg når du mottar et program som betyr at du kan trene på et nivå som flytter grensene dine, men som ikke fører til skader.

Som en del av oppsettet vil du bli invitert til å synkronisere Fitbod med Apple Health, og Fitbod vil lese profilen din og bruke Apple Health-informasjonen din til å informere om treningsplanen din. Som en konsekvens er listen over helsetilgangskategorier for Fitbod uttømmende. Sørg for at du slår på så mange Health Access-kategorier som mulig for å få mest mulig ut av denne appen.

Nedlasting: Fitbod (Gratis, abonnement tilgjengelig)

6. Skritteller++

Å gå er en av de beste måtene å lukke alle tre aktivitetsringene dine på, og hvis du har på deg en Apple Watch, har du allerede en flott skritteller på håndleddet. Apple Fitness oppdager at du går og ber deg registrere fakta.

  Liste over 28 beste ETL-verktøy

Det kan imidlertid være lurt å laste ned en app spesielt for å måle trinnene dine og spore fremgangen din. Blant de beste skrittellerappene for iPhone er Pedometer++. Denne enkle og effektive appen bruker lyse farger og en tydelig skjerm for å gi deg et utmerket bilde av fremgangen din, med utfordringer og merker å samle.

I appinnstillingene velger du å slå sammen bevegelsesdataene fra bare din iPhone eller Apple Watch også, og aktiverer Health Access-dataene dine i alle kategorier for å sikre at du får den ekstra æren for å ta trappene!

Nedlasting: Skritteller++ (Gratis, abonnement tilgjengelig)

7. Strava

Du kan også registrere turene dine med Strava, sammen med omtrent alle andre treningsformer du kan tenke deg. En av de mest populære appene for treningssporing, Strava appellerer til alle fra de mest uformelle treningsbegynnere til profesjonelle idrettsutøvere.

Strava kobles til praktisk talt alle store treningssporere på markedet. Å koble til Apple Watch er en lek, og når du har koblet Strava til Apple Health, vil den automatisk sende alle aktivitetene dine til Apple-kontoen din. Detaljnivået som deles er det mest omfattende på denne listen, og hvis du abonnerer, får du full analyse av aktivitetene dine.

Nedlasting: Strava (Gratis, abonnement tilgjengelig)

8. Asana Rebel

Du kan lære å praktisere yoga med Asana Rebel. Denne funksjonsrike appen gir artikler, utfordringer, ernæringsinformasjon, mindfulness-økter og søvnhjelpemidler for å supplere treningsinnholdet.

Det er imidlertid de yogabaserte treningsøktene du vil spore i Apple Health. Du vil kunne rapportere din aktive energi, skritt, vanninntak, vekt og treningsøkter på Apple Health.

Nedlasting: Asana Rebel (Gratis, abonnement tilgjengelig)

9. Syv

Den enormt populære treningsappen Seven oppfordrer deg til å se fordelen med å bruke bare syv minutter per dag til en av treningsrutinene sine. Uten behov for utstyr har du lite å tape på å prøve denne gratisappen. Aktiviteter er organisert i kategorier som Mobilitet, Gå ned i vekt og Fokus.

  15 beste AI-baserte bildeoppskalere for å forbedre bildekvaliteten tipsbilk.net

Aktiver Apple Health for å spore treningen din ved å bruke Apple Watch-appen hvis du kan, og sørg for at du aktiverer hjertefrekvensinformasjon slik at Seven kan vise innsatsen din i sanntid på treningsskjermen.

Nedlasting: Syv (Gratis, abonnement tilgjengelig)

10. MySwimPro

Hvis svømming er din foretrukne treningsform, bruk MySwimPro for å spore svømmetreningene dine. Mens Apple Fitness lar deg ta opp et basseng eller svømme i åpent vann, vil MySwimPro formulere en personlig, detaljert treningsplan for deg.

Med treningsøkter på tørre land, detaljerte analyser, et videobibliotek for å hjelpe deg med å mestre teknikk, og et fellesskapselement, kan du bruke MySwimPro-appen til å bli en sterkere svømmer.

Selv om mange detaljerte funksjoner kun er tilgjengelige via abonnement, kan du bruke Apple Watch for å spore ubegrensede svømmeøkter. Dataene MySwimPro deler inkluderer svømmedistanse, slag, treningsruter og hvileenergi.

Nedlasting: MySwimPro (Abonnement kreves, gratis prøveversjon tilgjengelig)

11. SmartGym

Den prisbelønte SmartGym-appen er et must for Apple Watch-brukere, og integreres briljant med enheten din for å veilede deg gjennom treningsstudio eller hjemmetrening. AI-drevne personlig tilpassede treningsøkter er tilgjengelig, men du kan bruke appen til å spore økten din hvis du foretrekker det.

Abonner for å få ubegrenset tilgang til hele treningskatalogen og for å låse opp muligheten til å bruke Apple Watch som en frittstående enhet. Neste gang du går på treningsstudioet, vil treningsinstruksjonene dine, loggdetaljer og til og med hviletidtakere være på klokken din. Du kan lukke aktivitetsringene mens du lar iPhone stå i skapet.

Nedlasting: SmartGym (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Hold deg oppdatert på aktivitetsringene dine med disse appene

Med så mange tredjepartsapper tilgjengelig, kan du finne treningsalternativer som passer deg uavhengig av dine interesser. Mens abonnenter på Apple Fitness+ drar nytte av en utrolig katalog med rutiner, synkroniseres mange gode alternativer nå pent med Apple Watch og iPhone for å sikre at du når treningsmålene dine og lukker de tre aktivitetsringene daglig.