De 9 beste gratis-å-spille-spillene for Nintendo Switch

Etter å ha brukt så mye penger på å kjøpe en Nintendo Switch, har du sannsynligvis ikke nok midler til å kjøpe alle spillene du vil ha.

Heldigvis har Nintendo eShop en løsning: gratis spill. Det er mange flotte spill du kan laste ned og begynne å spille uten å bruke en krone.

Her er noen av de beste gratis-å-spille-spillene du kan få på din Nintendo Switch.

Det hadde gått lenge, men i 2022 så vi endelig Fall Guys for første gang på Nintendo Switch. Den gode nyheten er at Fall Guys kom ut som et gratisspill. Var ventetiden verdt det? Det er nok opp til deg å bestemme.

Det som er sant er at dette spillet fortsatt er dumt, sjarmerende og morsomt å spille. Du vil kontrollere din helt egen Fall Guy, som du kan tilpasse med forskjellige skins, tilbehør og emotes.

Det er også mange forskjellige spill du kan spille alene, med tilfeldige spillere, eller med venner og familie. Hovedmålet er å slå så mange minispill som mulig og tjene erfaring, Kudos (dette spillets valuta i spillet), eller kroner.

Mens Fall Guys kan føles repeterende hvis du spiller det for lenge, er det fortsatt et fint spill å spille når du har fri eller når du vil spille noe som ikke krever mye ferdigheter.

Hvis du elsker Pokémon, puslespill og gratis spill, vil du garantert elske Pokémon Café ReMix. Tidligere kjent som Pokémon Café Mix, lar dette spillet deg administrere din egen kafé og servere mat og drikke til Pokémonene som besøker deg.

Spillet er ganske enkelt: Du trenger for det meste å imøtekomme kundene dine og gi dem rettene de vil ha. Du lager disse rettene ved å løse gåter og bruke de riktige ingrediensene. Hvis en Pokémon liker tjenestene dine og kafeen din, kan de til og med begynne å jobbe for deg.

Riktignok er dette spillet kanskje ikke noe for deg hvis du er mer konkurransedyktig. Men hvis du vil ha en annerledes Pokémon-opplevelse og vil ha en hyggelig avslappende tid, bør du prøve det. Tross alt er spillet gratis å laste ned på Nintendo Switch, og du kan også spille på smarttelefonen.

  Rett opp "ifconfig-kommando ikke funnet"-feil i minutter

Du har sikkert hørt om Yu-Gi-Oh! før, men visste du at det er et spill du kan spille gratis på konsollen din? Master Duel bringer alt som gjør Yu-Gi-Oh! morsom og konkurransedyktig til Nintendo Switch.

Akkurat som vanlig Yu-Gi-Oh! lar Master Duel deg lage din egen kortstokk med mange kort fra samlekortspillet. Du kan deretter bruke kortstokken din mot spillere over hele verden for å nå forskjellige rangeringer. Eller du kan ta kortstokken din til Solo-modus, hvor du vil spille mot datamaskinen og tjene mange belønninger.

Selv om spillet er veldig morsomt, er det verdt å nevne at du ikke vil ha tilgang til alle disse kortene fra første stund. Som mange andre kortspill, må du betale for muligheten til å låse opp flere kort. Dessuten vil noen av de mest konkurransedyktige kortstokkene kreve to eller til og med tre kopier av det samme kortet, noe som kan være litt vanskelig – og dyrt – for de fleste av oss.

Så selv om spillet er gratis, kan mikrotransaksjoner ødelegge opplevelsen din. Den gode nyheten er at når du starter, vil spillet gi deg en god mengde edelstener, så du bør kunne bygge en veldig god kortstokk uten å bruke en krone.

Hvem har sagt at Tetris- og Battle Royale-spill ikke blander seg godt sammen? Tetris 99 er en nettversjon av det klassiske spillet Tetris. I den vil du konkurrere mot opptil 98 andre spillere.

Spillet er det samme som vanlig Tetris, så målet ditt er å holde brettet ditt klart så mye som mulig ved å justere klossene dine i rader for å få dem til å forsvinne. En av de viktigste forskjellene er at du kan sende «søppel» til andre spillere for å eliminere dem. Det er selvfølgelig lettere sagt enn gjort.

Overraskende nok gjør konkurranseaspektet til Tetris 99 spillet til en virkelig morsom opplevelse. Dessuten føles det mye mer tilfredsstillende å vinne et spill.

  Hvilke språk er tilgjengelige i Minecraft?

Det er verdt å merke seg at mens Tetris 99 er teknisk gratis, trenger du et Nintendo Switch Online-abonnement for å spille det. Hvis du allerede abonnerer, er dette spillet verdt å sjekke ut.

Fortnite er et spill som ikke trenger noen introduksjon. Dette spillet har blitt så populært at det samarbeider med andre populære navn i underholdningsindustrien, som Ariana Grande, Marvel og Dragon Ball.

Fortnite er et av de største online multiplayer- og Battle Royale-spillene som er tilgjengelig, og en av grunnene er at spillet er helt gratis å spille.

Du kan kjøpe alt fra skins til emotes og kamppass ved å bruke spillets valuta, V-Bucks – som du kan få ved å spille eller med ekte penger – men du trenger ikke noe av det for å spille spillet og ha noe gøy.

Fallout Shelter er et Fallout-spill som du aldri har sett før. I stedet for å utforske ødemarken uten annet enn ferdighetene og våpnene dine, administrerer du et hvelv og holder folket inne glade (og i live).

Hver person, eller beboer, vil ha forskjellig statistikk for å hjelpe deg med å holde hvelvet i gang. Avhengig av deres SPESIELLE statistikk, kan beboerne hjelpe deg med å produsere vann, energi eller underholdning.

Og, selvfølgelig, siden du fortsatt lever i en post-apokalyptisk verden, er noen innbyggere flinke til å slåss, noe som er flott når du må håndtere sporadiske angrep.

Fallout Shelter er ikke et actionfylt spill, men hvis du er interessert i ledelsessimulatorer og ønsker å utforske ødemarken, holde beboerne i live og utvide hvelvet ditt til et fullt operativt anlegg, er dette spillet morsomt og vil fortsette å spille på din Nintendo Switch eller smarttelefon.

Hvis du ikke vil drive en kafé for Pokémon, kan du alltids prøve å få dem til å kjempe på en arena. Pokémon Unite er et interessant flerspillerspill der du kontrollerer en Pokémon og kjemper mot andre spillere online.

Spillmekanikken er ganske lik spill som League of Legends, så du vil sannsynligvis allerede vite om dette spillet er for deg eller ikke. Du kommer inn på en arena med fire andre spillere og begynner å kjempe mot et annet lag.

  [Explained] Hvordan legge til brukere til Sudoers i Ubuntu

Kampsystemet er helt forskjellig fra de viktigste Pokémon-spillene, så ikke forvent at din brann-type Pokémon skal være supereffektiv mot motstanderens vann-type Pokémon. I stedet må du stole på dine ferdigheter og spesielle trekk for å beseire motstanderen.

Pokémon Unite er et av de beste MOBA-spillene du kan spille i dag. Du vil ha en flott tid hvis du er en fan av Pokémon-serien.

Enten du elsker Kirby eller vil ha noe å spille med vennene dine, er Super Kirby Clash et perfekt spill for Nintendo Switch.

Dette gratisspillet er den åndelige etterfølgeren til et 3DS-spill kalt Kirby Clash Deluxe. Du må slå deg sammen med tre andre spillere for å gå på et oppdrag for å beseire onde sjefer.

Du og lagene dine kan velge en Kirby-variant med en annen evne. Du kan for eksempel stoppe tiden, helbrede lagkameratene dine eller forårsake mye skade på sjefene.

Under oppdragene dine kan du tjene forskjellige belønninger for å forbedre våpnene dine eller låse opp flere oppdrag. Totalt sett er Super Kirby Clash et søtt spill som vil gi deg utallige timer med moro med venner og familie.

Elsker du fotball og raske biler? Hvorfor ikke sette dem sammen og spille litt Rocket League? Dette gratisspillet har vært en av de mest populære multiplayer-titlene siden 2020, og det er en god grunn.

Reglene er enkle. Du går inn på en fotballbane med favorittbilen din, og jobben din er å score så mange mål du kan. Å spille fotball med bil gjør spillet både morsomt og vanskelig, men det er mye mer givende når du scorer.

Ha det gøy uten å bruke penger

I denne tiden er det ganske enkelt å spille kule videospill uten å bruke en krone, og Nintendo Switch er intet unntak. Du kan prøve hvilket som helst av disse spillene og se hvilke du liker. Selvfølgelig bør du alltid være forsiktig med mikrotransaksjoner siden det er slik gratisspill tjener penger.