12 VR-treningsspill for bedre kardio enn treningsstudioet ditt

Er du en treningsfreak? Hvis ja, bør du ikke gå glipp av disse VR-treningsspillene for bedre cardio enn treningsstudioet ditt.

Fremveksten av virtual reality-teknologi har endret treningen, og gir et hyggelig og engasjerende alternativ til konvensjonelle treningsøkter. Ved å bruke realistiske omgivelser gir VR-treningsspill en interaktiv øvelse som stimulerer sinn og kropp.

I motsetning til tradisjonelle treningsøkter, som kan bli kjedelig og repeterende, tilbyr virtual reality-treningspill en rekke aktiviteter som holder spillerne engasjerte og utfordret.

En av de viktigste fordelene med virtual reality-treningsspill er deres evne til å gi mer effektive kondisjonstrening enn konvensjonelle treningsrutiner. Flere spill oppfordrer spillere til å delta i idretter med høy intensitet som sprint, hopping og boksing, noe som kan forbedre kardiovaskulær helse og utholdenhet.

I tillegg til deres fysiske helsefordeler, gir virtual reality-treningsspill flere mentale helsefordeler. De oppslukende innstillingene og fengslende spillingen kan redusere spenning og angst.

Dessuten kan den sosiale siden av flerspillerspill fremme en følelse av fellesskap og tilknytning. Fremkomsten av VR fitness-spill er en potensiell ny teknikk for å forbedre fysisk og mental helse via trening.

Viktigheten av å holde seg i form

Trening er avgjørende for å bevare helse og velvære. Hyppig trening kan forbedre kardiovaskulær helse, forbedre muskelstyrke og utholdenhet og styrke immunsystemet. Det kan også redusere risikoen for kroniske sykdommer, inkludert diabetes, hjerte- og karsykdommer og fedme.

Regelmessig trening påvirker kardiovaskulær helse direkte, og hjelper til med å forebygge hjertesykdom og hjerneslag. Trening øker blodstrømmen til hjertet, styrker hjertemuskelen og forbedrer sirkulasjonen.

Å opprettholde kondisjon kan også øke generell styrke og utholdenhet, forenkle hverdagsoppgaver og redusere sjansen for skade. Hyppig trening bidrar til å utvikle og opprettholde muskelmasse, noe som kan øke balanse og stabilitet.

Er VR-treningsspill bedre enn å gå på treningsstudio eller verre?

Å være fysisk aktiv i denne raske livsstilen kan være ganske vanskelig. Men ettersom teknologien har gjort oss late, har den også brakt alternativer. Her snakker jeg om å være i form med underholdning gjennom VR-treningsspill.

Vente! Hva er VR-treningsspill? VR fitness-spill er vanlige VR-spill. Nøkkelegenskapen som gjør det forskjellig fra andre lignende spill er involvering av fysiske bevegelser.

VR fitness-spillene er designet slik at spillerne må være mer fysisk aktive i disse spillene sammenlignet med vanlige VR-spill. VR fitness-spill inkluderer de fleste av de raske og grunnleggende fysiske bevegelsene som hopping, bevegelige hender, jogging, etc., som kan hjelpe deg med å forbedre helsen din samtidig.

Vi kan ikke spesifikt sammenligne treningssentre med VR-treningsspill. VR fitness-spill passer folk som ikke liker kjedelige øvelser, men som ønsker å holde seg i form og fysisk aktive. VR-treningsspill er det beste alternativet for å holde deg selv eller barnet ditt engasjert i fysisk aktivitet uten å bli lei eller distrahert.

La oss nå se gjennom noen av de beste VR-treningsspillene du kan prøve.

Danse sentral

Dance Central er et velkjent dansespill som kombinerer virtuell virkelighet for å gi spillere i alle aldre en underholdende og oppslukende opplevelse. Spillet har en rekke musikk- og dansestiler, fra hip-hop og pop til latin og EDM.

Det gir også spillerne en anstrengende treningsøkt. Ved å bevege kroppen sin synkronisert med musikken og bruke bevegelsessporingsteknologi, kan spillere mestre ulike dansestiler og rutiner.

  Slik fikser du AirPods-mikrofon som ikke fungerer

Dance Central er et VR-spill som lar deg nyte virtuelle fester der ingen tråkker deg på tærne mens du danser. Dance Central tilbyr deg 32 lydspor fra 1970-tallets største hit. Når jeg sier lydspor, betyr det ikke at spillet har et festmiljø og musikk. I stedet er hver sang i dette spillet koreografert basert på forskjellige vanskelighetsgrader.

Butikk: Meta Quest

Overnaturlig

Supernatural er et oppslukende VR-treningsspill som passer for alle aldersgrupper. Å finne et spill som tilbyr en treningsøkt for hele kroppen er ikke en lett oppgave. Søket ditt kan imidlertid ta slutt her med Supernatural. Programmet bruker VR-teknologi for å tilby en rekke utfordrende og morsomme treningsøkter, inkludert cardio, styrketrening, yoga og meditasjon.

Spillet er enkelt. Spilleren må bruke kontrolleren sin for å knuse de kommende beatene til en sang. Vente! Det slutter ikke her. Spilleren bør passe seg selv ved å bevege seg og sitte på huk for å passe kroppen sin i sett med trekanter.

Spillet involverer en trener som blir med deg mellom spillet for bedre ytelse og rytmearbeid. Supernatural er et perfekt treningsspill, ettersom brukeren trenger å gjøre håndbevegelser som støt og fotarbeid som å sitte på huk, unnvike og mer.

Butikk: Meta Quest

Slå Saber

Å diskutere VR-spill og ikke finne Beat Saber på listen føles urettferdig mot dette spillet. Beat Saber er et populært rytmespill av tsjekkiske spillutviklere. Dette spillet ble utgitt i mai 2019, men fortsatt styrer det mange menneskers hjerter.

Å spille Beat Sabre er enkelt, men dette betyr ikke at det er lett. Spilleren av spillet må bruke en VR-bevegelseskontroller. Følgelig bruker spilleren et par røde og blå glødende sabler.

Når det kommer til spillingen, skildrer spillet spilleren med blokker som nærmer seg dem, og spillerne må treffe disse blokkene i alle retninger. Når blokken er ødelagt, får spilleren en poengsum. Høres enkelt ut, men det er det ikke. Beat Sabre er et morsomt spill som inneholder forskjellige triks og vendinger.

Butikk: Meta Quest

FitXR

FitXR er en virtual reality-treningsapp som lar deg gjøre ting som boksing, dans og høyintensiv intervalltrening (HIIT). Virtual reality-teknologi brukes i appen for å gi brukerne en morsom og oppslukende treningsopplevelse. FitXR tilbyr en ny og morsom måte å trene på, med programmer som folk på alle ferdighetsnivåer kan bruke.

FitXR er et pålitelig VR-spill når det gjelder kondisjon, siden det kommer med syv nye treningsøkter hver uke, lar deg tilpasse treningsøktene dine, lytte til musikk, samarbeide med venner og mer. Hvis du fortsatt føler deg forvirret om FitXR, kan du også prøve deres syv dagers gratis prøveversjoner.

Butikk: Meta Quest

VZfit

VZfit er en virtual reality-treningsplattform som lar kundene bruke stasjonære treningssykler for morsomme og engasjerende treningsøkter. Plattformen tilbyr ulike VR-sykkelaktiviteter, som turer gjennom vakre, fjerne steder, spill du kan spille med andre, og utfordrende øvelser for å forbedre kondisjon og koordinasjon.

VZfit kombinerer trening, lek, sykling og mange andre typer spill. I tillegg til dette kan du også nyte dette spillet med vennene dine gjennom flerspillermodusen.

Spillene har mye å tilby deg, arkadestiler spill, virtuelle nivåer, ledertavler, interaktive miljøer osv. Spillet lar deg koble til treningsenheter for å lære og legge til nye rutiner med deres AI-trener. Hvis du vil ha et uendelig morsomt og treningsspill, bør du velge dette.

  Lag den perfekte forretningsplanen ved å bruke disse 9 verktøyene

Butikk: Meta Quest

Holofit

Har du treningsutstyr som sykler, roere og ellipsemaskiner, men er du lat til å trene? Ingen grunn til bekymring, vi har et flott VR-treningsspill som kan krydre treningen din og gjøre den morsommere.

Holofit er et spill fra Holodia som ble utgitt blant publikum i januar 2021. Dette treningsspillet kommer med mer enn 100 treningsalternativer for deg.

I tillegg til dette oppdateres alternativene ofte. Nøkkelkarakteristikken til spillet er at det gjør kondisjonstreningen din enda mer interaktiv, morsom og konstant.

Spillet lar deg trene på 15 virtuelle steder i verden. Du kan enkelt forbrenne opptil 400 kalorier på én økt ved å bruke HIIT, fettforbrenningsprogrammer, tidsangrepsprogrammer osv. Du kan også konkurrere med andre fellesskapsmedlemmer for å holde deg interaktiv og motivert i treningsøktene.

Butikk: Meta Quest

OhShape

OhShape VR er et virtual reality-treningsspill som hjelper deg å holde deg i form på en morsom og spennende måte. Spillet er basert på det populære TV-showet «Hole in the Wall». Spillere må unnvike og veve rundt vegger og andre hindringer mens optimistisk musikk spilles.

Ohshape er et annet rytmespill med unike bilder, innhold og miljø for brukerne. Det finnes mange VR-rytmespill, men utviklerne av Ohshape har lagt vekt på å få dem til å skille seg ut av boksen.

De ekstra funksjonene til dette spillet inkluderer et moderne grensesnitt, en forbedret musikkspilleliste, en opplæring for nybegynnere og mer.

Spillingen til OhShape er morsom og unik; spilleren bør bevege hele kroppen for å unngå hindringer, slå vegger og lage forskjellige positurer for å fortsette i spillet. Hvis du vil ha et morsomt og underholdende treningsspill, kan du stole på dette.

Butikk: Meta Quest

Synth Riders

Lyst til å groove på Gorillaz-hits, men er du redd for å bli flau? Synth Riders kan gjøre slutt på alle disse usikkerhetene. Synth Riders er et oppslukende Gorillaz-tema VR-spill hvor du kan groove på Gorillaz sine ikoniske hits.

Hvordan vil det hjelpe på en treningsøkt? Vent, spillet er ikke begrenset til bare grooving. I stedet må du fange notater, ri på skinnene og unngå alle hindringer. Dette unike konseptet med dans og moro kan hjelpe deg med å holde deg i form og energisk.

Butikk: Meta Quest

REAKT Performance Trainer

Det kan være ganske hektisk å gå til en trener og regelmessig spore prestasjonene dine, spesielt hvis du lever et samarbeidsliv. Hva om jeg sier at et VR-spill kan hjelpe deg med å håndtere disse tingene? Ja, REAKT Trainer er den første VR-hjernetreningsappen som forbedrer deg fysisk og bidrar til å forbedre dine mentale ferdigheter.

Den viktigste fordelen med dette spillet er at det forbedrer øye- og håndkoordinasjonen, reaksjonstiden og mer. REAKT er et VR-treningsspill som ble utviklet i januar 2021. Dette spillet sender deg inn i et virtuelt atletisk treningsstudio som presser sinnet og kroppen til å jobbe bedre og mer.

Spillet fungerer på alle ferdighetene dine, fra å ta avgjørelser til å forbedre fokuset ditt. I tillegg til dette kan du også sjekke fremgangen din i sanntid og konkurrere med andre spillere samtidig.

Butikk: Meta Quest

Kampens spenning

The Thrill of the Fight er et VR-boksespill med flere nivåer laget av Sealost Interactive. Den kan spilles på PCVR og som en Quest-app. Spillmaterialet sier at du trenger et lekeområde på 6,5 fot x 5 fot.

Dette er det beste, spesielt hvis du vil jobbe med fotarbeidet ditt og føle at du er i spillet uten at rutenettet er i veien. Men appen vil fortsatt fungere hvis lekeområdet ditt er mindre enn dette.

  Hvordan sette opp og bruke nettverksplasseringer på en Mac

Nå kommer den spennende delen: kampen. Du kan trene så mye du vil mot en generisk AI-motstander. Derfra kan du gå videre til en serie mer spennende motstandere med flere historier og vanskeligere å slå. Start med hver motstander på enten Enkel eller Medium.

Når du treffer en motstander, kan du spille den samme motstanderen på mer utfordrende nivåer enn den neste.

Dette jordnære boksespillet tilbyr deg et virtuelt treningsstudio og slagmark med ulike utfordringer. Du må prøve dette spillet hvis du er en boksefan eller -spiller.

Butikk: Meta Quest

Klatringen 2

The Climb 2 er et VR-spill publisert av Crytek i mars 2021. Som navnet antyder, er det en oppfølger til The Climb 1. Spillingen til Climb 2 ligner på prequel, der spilleren må holde seg aktiv, mentalt og fysisk.

Kjernen i spillingen er at spilleren må fortsette å bevege seg fremover ved å krysse seg gjennom håndtak. Spilleren bør opprettholde et grep om håndtaket og være rask.

Climb 2-spillet er fylt med spenning og moro. I tillegg til dette har spillet flerspillermodus og en online poengtavle for å konkurrere med venner. Fra et realistisk naturmiljø til et fiktivt skjermplott, Climb 2 skuffer aldri spillerne.

Butikk: Meta Quest

Carve snowboard

Carve Snowboarding er et spennende spill som gjør det mulig for brukere å oppleve spenningen med snowboard hjemmefra. Spillet har en rekke utfordrende baner ment å teste ferdighetene og talentene til spillere. Spillets realistiske mekanikk og visuelle egenskaper skiller det fra videospill for snowboard.

Spillet har både enkeltspiller- og flerspillermodus, noe som gjør det mulig for spillere å konkurrere med hverandre eller forsøke å slå sine høyeste poengsum. En rekke tilpasningsalternativer er også tilgjengelige, slik at brukerne kan tilpasse sine snowboarder og brett.

Kontrollene er enkle å lære, men deres mestring krever tid og krefter, og gir spillerne en givende følelse av utvikling når de avanserer.

Carve Snowboarding er et spill som vil appellere til både uformelle og erfarne spillere. Spillet gir en utfordrende og gledelig snowboardopplevelse som er både unik og oppslukende.

Carve Snowboarding er et must-spill for alle som liker snowboard eller actionsport på grunn av dens realistiske fysikk, utfordrende baner og konfigurerbare valg. Fra bevegelige hender til å hoppe opp i luften, må brukeren venne seg til alle triksene. Følgelig må spilleren være fysisk aktiv for å være trygg i spillets vendinger.

Butikk: Meta Quest

Forholdsregler du må ta mens du trener med VR

Å trene med VR kan være morsomt, men du bør alltid ta alle nødvendige forholdsregler før du prøver ut et spill. De viktigste punktene du alltid bør huske før du bruker et VR-headset til en treningsøkt inkluderer følgende:

  • Les bruksanvisningen for VR-headsettet og spillet før du spiller det.
  • Sørg for at du alltid spiller i et trygt miljø og ikke har noen hindringer rundt deg mens du spiller eller bruker VR.
  • Ikke bruk skarpe eller andre farlige gjenstander mens du bruker hodetelefoner.
  • Ikke bruk hodetelefoner lenge, da det kan stresse øynene dine.

Konklusjon

Å trene kan noen ganger føles kjedelig, spesielt for spillere. Derfor er VR-treningsspill en fantastisk løsning på denne utfordringen, da det gjør treningsopplevelsen din morsom og energisk uten at det går på bekostning av helse og kondisjon.

Enten du er en treningsentusiast eller bare leter etter en morsom måte å holde deg aktiv på, er disse virtuelle virkelighetsspillene (VR) en fantastisk måte å nå treningsmålene dine mens du har det gøy. Hvorfor ikke prøve dem og se selv hvordan virtual reality-trening kan forandre treningsrutinen din?