Slik bruker du ChatGPT på Apple Watch

ChatGPT-hypen kommer ikke noe sted så fort chatboten fortsetter å spre seg over plattformer. Med chatbotens utvikler-API nå offentlig, har mange utviklere hoppet på og begynt å lage apper og opplevelser. Hvis du brukte vår guide for hvordan du bruker ChatGPT med Siri, har du en ide om hva vi snakker om. Men hvis du trodde wearables ikke var med i denne ligningen, vil du bli overrasket. Hva om jeg fortalte deg at du kan bruke ChatGPT rett fra håndleddet? Vel, fortsett å lese mens jeg viser deg hvordan du bruker ChatGPT rett fra Apple Watch uten noen kompliserte trinn. Så ha på deg Apple Watch, ha telefonen ved din side, og la oss gjøre dette.

Bruk ChatGPT med Apple Watch (2023)

Mens vi har detaljert prosessen for å sette opp ChatGPT nedenfor, viser vi deg også hvordan du lager en Apple Watch-komplikasjon for det samme. Hvis du heller vil se det, bruk tabellen nedenfor:

  6 beste desktop bildebehandlingsløsninger for å distribuere OS

Hvordan sette opp og bruke ChatGPT på Apple Watch

Vi kommer til å bruke en nylig lansert app kalt watchGPT for å integrere ChatGPT i vår Apple-klokke. Vær imidlertid oppmerksom på at dette er en betalt app. Hvis du er villig til å kjøpe den, følg trinnene nedenfor for raskt å sette den opp og begynne å bruke den.

1. Naviger til App Store og kjøp watchGPT-appen ($3,99/ Rs 349) til å begynne. Når det er gjort, vil appen installeres direkte på selve klokken. Nå er det på tide å gå over til klokken.

2. Åpne applisten til Apple Watch ved å trykke på kronen. Rull nedover listen til du finner watchGPT og trykk for å åpne den.

3. Du vil nå bli møtt av watchGPTs maskot. Bare trykk på boksen som sier «Spør meg hva som helst» og skriv inn spørsmålet ditt. Når du trykker på «Ferdig»-knappen, vil appen begynne å tenke.

4. Etter noen sekunder viser watchGPT svaret, og du kan bla for å lese gjennom det. Nå har du kraften til ChatGPT på Apple Watch!

5. Deretter, hvis du ønsker å dele svaret, rull ned og trykk på «Del»-knappen. Du kan deretter velge å sende det ChatGPT-genererte svaret via iMessage eller Mail. Det vil være nyttig i situasjoner når du ikke har tilgang til telefonen eller den bærbare datamaskinen, men trenger å skrive en presserende e-post eller svare på et viktig spørsmål skriftlig.

  14 Skybasert regnskapsløsning for små til store bedrifter

Vår korte testing av appen viser at den fungerer ekstremt bra. På samme måte som ChatGPT kan appen skrive essays, fortelle vitser og oppskrifter, løse matematiske ligninger og mer. Svarene var raske og det var liten eller ingen nedetid. Det ser imidlertid ut til å være en ukjent ordgrense som får appen til å sende opp en feilmelding når den ber den om lange svar. Selv om du ikke kan holde lange samtaler ennå, planlegger utvikleren å ta med støtte for det, muligheten til å legge til dine egne API-nøkler og flere funksjoner i fremtiden.

Hvordan legge til watchGPT som en komplikasjon

Å navigere til appskuffen for watchGPT-appen hele tiden kan bli kjedelig. Heldigvis kan du enkelt legge til ChatGPT-appen som en Apple Watch-komplikasjon for rask bruk. Følg trinnene nedenfor for å gjøre det.

  8 måter å fikse EFEAB30C NBA 2K17 feilkode på

1. På startskjermen trykker og holder du på urskiven for å gå inn i redigeringsmodus. Når du er der, trykk på «Rediger» -knappen for å begynne.

2. Sveip til venstre til du kommer til komplikasjoner-fanen. Når du er der, trykker du på den spesifikke komplikasjonen du vil erstatte. Vi erstatter komplikasjonen nederst til høyre.

3. Du vil nå se en liste over tilgjengelige komplikasjoner. Rull ned til du ser watchGPT og trykk på den.

4. Når du er ferdig, trykker du bare hvor som helst eller trykker på kronen for å gå til urskiven, og du er ferdig.

Og der har du det. Du har nå ChatGPT rett på startskjermen til Apple Watch. Bare trykk på den når du føler for en rask prat.

Legg ChatGPT til Apple Watch enkelt

Jeg håper denne hurtigveiledningen hjelper deg med å sette opp og bruke ChatGPT på Apple Watch med letthet. Mens den bærbare versjonen er litt begrenset akkurat nå, er fullversjonen pakket til randen. Det er mange kule ting du kan gjøre med ChatGPT for å live opp dagen din. Du kan til og med ta chatboten til nettleseren din ved å bruke disse beste ChatGPT Chrome-utvidelsene. Lei av chatboten? Nå er tiden inne for å sjekke ut disse beste ChatGPT-alternativene og se hvor fantasien din tar deg.