Hvordan beseire den ultimate mobben i Minecraft: The Warden

Det er en grunn til at vi kaller det den ultimate mobben til Minecraft. Og å drepe det er ikke morsomt og definitivt ikke lett, men vi vil fortelle deg hvordan.

La meg fortelle deg dette; Wardens er den kjedeligste og vanskeligste mobben i hele Minecraft. Dessuten er forholdet mellom risiko og belønning totalt ugunstig, noe som gjør denne oppgaven kun egnet for øyeblikkelig tilfredsstillelse.

Likevel vil spillere prøve å drepe de dødeligste skapningene som Minecraft-utviklere noensinne har laget. Så, her går vi…

Hvem er en vaktmester?

Warden forblir jordet i det dype mørke biomet med mindre han blir tilkalt av sculk-skrikere, som blir aktivert av de nærliggende sculk-sensorene som oppdager eventuelle vibrasjoner.

Det er en fiendtlig mobb som er blind, men veldig mektig, med totalt 500 helse (250 hjerter).

Vakten er immun mot lava, og finner alle distraksjoner og dreper spillere og andre mobber i en håndvending. Omtrent tar det bare to til tre nærkamper for vaktmesteren å tvinge en spiller til å gjenopplive.

Det er imidlertid ikke det. Den har et sonisk boom-angrep som fungerer innenfor 15 blokker horisontalt og 20 blokker vertikalt. Disse langdistanseangrepene fungerer gjennom blokker, rustninger og fortryllelser, og er litt mindre skadelige enn deres knekk på nært hold.

  Slik tilpasser du gjøremålsruten i Outlook

I tillegg aktiverer det å ha en vaktmester i nærheten med jevne mellomrom mørkeeffekten, som gjør spilleren blind i noen sekunder før de kan løpe i sikkerhet.

Men selv med alle dens krefter, er det fortsatt noen få måter å hjelpe vaktmesteren med å hvile i fred.

Hvordan drepe Warden?

Til å begynne med bør man fjerne eventuelle distraksjoner, inkludert andre fiendtlige mobber, før man tilkaller vaktmesteren. For selv om vaktmesteren slakter alle, lengter det etter at spilleren er uten sidestykke og plasserer deg på topplisten.

Når du kommer til kampen, er det ekstremt utfordrende med et nærkampsvåpen, selv med et power five-fortryllet diamant- eller netherite-sverd.

Fordi det ikke er noe som heter et «dødelig slag mot vaktmester», et par innledende treff agiterer den ytterligere, og øker dens sinne. I så fall banker hjertet ubøyelig, og det løper vanvittig for å finne spilleren.

Så vi har to alternativer for å drepe den.

Metode I

Først, bygg raskt og stå på en 20 blokker høy vegg mens den gyter og fortsetter å skyte piler til den er død. Dette er den mest åpenbare metoden valgt av mange spillere.

  22 beste generatorer for falske e-postadresser

Tilkalt Warden ved hjelp av konsollkommandoer

Men situasjonen der det blir vanskelig er de dype mørke biomes-grottene som vanligvis har en trapp-struktur. Her prøver vaktmesteren å klatre opp en hvilken som helst nærliggende blokk for å la den bruke sin soniske bom.

Så kjernen i denne metoden er å opprettholde de 20 blokkenes vertikale avstand. Alternativt kan man gå utover 20 blokker for å holde seg tryggere.

Metode II

Det andre alternativet og det jeg brukte til å drepe det er å bygge en hule og en barriere for å holde monsteret i en horisontal avstand på 15 blokker.

Deretter skjøt jeg rundt 25 piler og siktet mot stønnene hans fordi mørket ikke lot meg se den nøyaktige plasseringen hans.

Denne strategien er imidlertid ikke uten forbehold heller. Man må passe seg for eventuelle åpninger for å tillate vaktmester å gå på sidene for å bruke sonisk bom.

Og løsningen er enkel. Bare blokker den med en tre blokker høy vegg, og du er trygg.

Når du er ferdig med strukturen, tilkall den, løp inn og blokker åpningen. Fortsett deretter å skyte piler slik at vaktmesteren kan føle vibrasjonene og komme mot deg.

  5 Skybaserte IT-sikkerhetsløsninger for overvåking og inventar

Etterpå, hold trygg avstand, og så er det bare måltrening fordi vaktmesteren ikke vil stikke av eller ødelegge noe.

Viktigere, en kraftforhekset bue vil helt sikkert hjelpe, og det kan styrkedrikken også, men prosedyren vil forbli den samme, gi eller ta noen piler.

Hva er belønningene?

Warden slipper en sculk-katalysatorblokk og noen få erfaringspoeng. Som allerede nevnt, er dette skuffende og ikke verdt det.

Vaktmesteren er mer som en skrekkskapning fra Minecraft-universet, som spilleren ikke er ment å engasjere seg med. Den er for kraftig, og å drepe den er veldig kjedelig uten belønninger som matcher innsatsen.

Hvis du vil utforske dype mørke biomer uten å skape en vaktmester, bruk /gamerule doWardenSpawning false.

Ikke lek med ilden!

Hold deg unna er mitt beste råd til alle som går inn i dype mørke biomer.

Men hvis du er innstilt på å konfrontere dette beistet, vær minst 15 blokker horisontalt eller 20 blokker vertikalt unna. Og hold din beste bue og mange piler klar. Helse- og styrkedrikker vil sikkert være av verdi.

PS: Selv om det ikke var noen glede å beseire vaktmesteren, har vi denne opplæringen for å lage Minecraft-beacons der du går inn i en nedre festning, dreper visner og gjør mye mer, noe som gjør det til et uunngåelig eventyr.