13 beste donoradministrasjonsprogramvare for pengeinnsamlinger

Hvert år i mai samles kjendiser, spirende artister og industriledere over hele verden til Met Gala. Men visste du at det er et veldedighetsarrangement for pengeinnsamling?

Tusenvis av mennesker og hundrevis av kjendiser deltar på arrangementet. Så hvordan tror du det administreres? Min beste gjetning ville være donoradministrasjonsprogramvare.

De fleste veldedige organisasjoner eller ideelle organisasjoner, som Redd Barna og Rotary Foundation, er sterkt avhengige av givernes generøsitet for å finansiere oppdraget deres og ha en positiv innvirkning i samfunnet. Men etter hvert som disse organisasjonene vokser og tiltrekker seg flere givere, kan det bli stadig vanskeligere å holde styr på all informasjonen de trenger for å effektivt engasjere seg med og forvalte disse giverne. Det er her programvare for giveradministrasjon kommer inn.

I denne artikkelen vil vi utforske viktigheten av programvare for giveradministrasjon, de forskjellige typene som er tilgjengelige, nøkkelfunksjoner å se etter og noen av de beste programvareløsningene på markedet i dag.

Hva er en donoradministrasjonsprogramvare?

Programvare for donoradministrasjon er et spesialisert verktøy som hjelper ideelle organisasjoner og arrangører av pengeinnsamlinger eller veldedighetsarrangementer med å administrere donorforhold og -innsats uten problemer.

Se for deg det som et virtuelt knutepunkt der de kan holde styr på alle donordataene, kommunikasjonshistorikkene og donasjonsregistrene på ett praktisk sted.

Et giverstyringssystem fungerer som ryggraden i slike arrangementer, og hjelper ideelle organisasjoner effektivt å spore og engasjere seg med sine støttespillere. Det lar arrangører opprettholde omfattende journaler over hver giver, inkludert kontaktinformasjon, donasjonshistorikk og preferanser.

Ved å sentralisere denne informasjonen blir det lettere å holde styr på hvem som har bidratt, når og hvordan, og skaper et verdifullt grunnlag for meningsfulle interaksjoner og fremtidig innsamlingsarbeid.

Hvordan virker det?

La oss forestille oss at en veldedig organisasjon organiserer en pengeinnsamling for å fremme sitt oppdrag. De kan etablere en hendelsesside i donoradministrasjonsprogramvaren og inkludere informasjon om arrangementet, for eksempel dato, sted og mål. De kan raskt distribuere arrangementssiden via e-post, sosiale medier og nettsiden deres, takket være programvaren.

Når potensielle givere uttrykker interesse eller RSVP til arrangementet, fanger programvaren automatisk opp informasjonen deres og oppretter donorprofiler. Disse profilene inkluderer kontaktdetaljer, donasjonshistorikk, kommunikasjonspreferanser og eventuelle notater eller interaksjoner relatert til arrangementet. Denne sentraliserte databasen lar organisasjonen spore og administrere giverengasjement effektivt.

Ved å bruke programvarens kommunikasjonsverktøy kan organisasjonen sende personlige invitasjoner, oppdateringer og påminnelser til deltakerne på arrangementet. De kan også segmentere giverlisten sin basert på ulike kriterier, for eksempel donasjonsbeløp eller tidligere deltakelse i arrangementet, for å sende målrettede meldinger og maksimere engasjementet.

Under arrangementet kan organisasjonen bruke programvaren til å spore deltakere, samle inn donasjoner og behandle betalinger. Programvaren kan tilby mobil- eller nettbrettintegrasjon, noe som gjør det enkelt å legge inn donorinformasjon og behandle transaksjoner på stedet.

Etter arrangementet gir donoradministrasjonsprogramvaren omfattende rapporterings- og analysefunksjoner. Organisasjonen kan vurdere suksessen til arrangementet, spore mottatte donasjoner og analysere giveratferd. Disse dataene hjelper dem med å identifisere sine mest engasjerte givere, måle begivenhetens innvirkning og legge strategier for fremtidig innsamlingsarbeid.

Ulike typer donoradministrasjonsprogramvare

Det finnes flere forskjellige typer donoradministrasjonsprogramvare tilgjengelig, hver med sine egne funksjoner og fordeler. Noen programvarealternativer er designet spesielt for små ideelle organisasjoner, mens andre er bedre egnet for større organisasjoner med mer komplekse behov. Her er noen av de vanligste typene donoradministrasjonsprogramvare:

 • On-premise donor management programvare settes opp direkte på datamaskinene til en organisasjon. Selv om den vanligvis trenger større innledende utgifter, kan denne typen programvare være mer konfigurerbar og gi større kontroll over databeskyttelse.
 • Skybasert programvare for giveradministrasjon er vert på en ekstern server og tilgang til via Internett. Denne typen programvare er vanligvis rimeligere og enklere å implementere enn alternativer på stedet, og kan nås fra hvor som helst med en internettforbindelse.
 • Alt-i-ett programvare for giveradministrasjon inkluderer et bredt spekter av funksjoner, som donasjonsbehandling, hendelsesadministrasjon og kommunikasjonsverktøy. Den er ideell for organisasjoner som ønsker en helhetlig løsning for alle deres donoradministrasjonsbehov.
 • Fundraising-spesifikk giveradministrasjonsprogramvare, som navnet antyder, er designet spesielt for å administrere innsamlingskampanjer. Den inkluderer funksjoner som online donasjonsbehandling, peer-to-peer-innsamling og e-postmarkedsføringsverktøy.
  Hvordan fortelle om noen leser meldingen din på LinkedIn

Fordeler med giverhåndtering

Nå som vi forstår hvordan et giverstyringssystem hjelper med å holde styr på givere, la oss utforske fordelene det gir til ideelle organisasjoner:

✅ Forbedret giverengasjement: ideelle organisasjoner kan skreddersy deres interaksjoner avhengig av givernes preferanser og tidligere givaner takket være et sterkt donorstyringssystem. Ved å bruke denne informasjonen kan organisasjoner tilpasse kommunikasjonen sin og uttrykke sin oppriktige takknemlighet, styrke bånd og lokke til ytterligere støtte.

✅ Strømlinjeformet fundraising-innsats: Effektiv giverstyring gjør det mulig for frivillige organisasjoner å spore trender i donasjoner, anerkjenne toppgivere og kategorisere givere i henhold til forskjellige faktorer. Ved hjelp av denne innsiktsfulle informasjonen kan organisasjoner maksimere effekten ved å utforme mer fokuserte kampanjer, forbedre ressursallokeringen og optimalisere pengeinnsamlingstaktikkene deres.

✅ Forbedret kommunikasjon: Dagene med å tråle gjennom regneark og forsøke å tilbakekalle giverinformasjon er for lengst forbi. Ved hjelp av et giverstyringssystem kan frivillige organisasjoner ganske enkelt levere personlige meldinger, nyhetsoppdateringer og invitasjoner til arrangementer til bestemte giversegmenter. Rask og hensiktsmessig kommunikasjon oppmuntrer til langsiktig engasjement, bygger tillit og utdyper relasjoner.

✅ Effektiv rapportering og analyse: Et giverstyringssystem forenkler oppgaven med å generere omfattende rapporter om pengeinnsamlingsfremgang, giverbevaringsrater og kampanjesuksess. Med sanntidsdata til fingerspissene kan organisasjoner ta informerte beslutninger, identifisere områder for forbedringer og vise frem virkningen av givernes bidrag på en transparent måte.

✅ Økt giveroppbevaring: Å opprettholde giverlojalitet er avgjørende for non-profit bærekraft. Et giverstyringssystem hjelper til med å identifisere risikogivere og utvikle skreddersydde strategier for å opprettholde deres fortsatte engasjement. Ved å proaktivt engasjere seg med støttespillere og anerkjenne deres innvirkning, kan ideelle organisasjoner dyrke varige relasjoner og inspirere til vedvarende sjenerøsitet.

Nøkkelfunksjoner å se etter i programvare for donoradministrasjon

Når du velger programvare for donoradministrasjon, er det flere nøkkelfunksjoner å vurdere. Her er noen av de viktigste:

 • Donorprofiler: Giverprofilene er utformet for å omfatte all viktig informasjon om hver giver. Dette inkluderer kontaktinformasjon, donasjonshistorikk og kommunikasjonspreferanser, noe som sikrer en omfattende forståelse av giverne.
 • Donasjonsbehandling: For å gjøre donasjonsprosessen enkel og sikker, bør givere kunne velge å gi online eller offline donasjoner, sette opp gjentakende gaver og motta skattekvitteringer problemfritt.
 • Kommunikasjonsverktøy: Plattformen skal utstyre veldedige organisasjoner med kraftige kommunikasjonsverktøy. Fra å sende målrettede meldinger som nyhetsbrev, invitasjoner til arrangementer og innsamlingsappeller, muliggjør de effektivt engasjement med giverne dine og holder dem informert om NGOs oppdrag.
 • Rapportering og analyse: Programvaren må tilby verdifull innsikt i giveratferd og kampanjeytelse gjennom robuste rapporterings- og analysefunksjoner. Disse verktøyene gir organisasjoner mulighet til å ta datadrevne beslutninger og justere strategier etter behov for maksimal effekt.
 • Integrasjon med andre verktøy: Systemet må sømløst integreres med ulike verktøy og plattformer for å effektivisere driften. Interne team må kobles uanstrengt med programvare for e-postmarkedsføring, sosiale medieplattformer og regnskapsprogramvare, for å sikre jevn koordinering på tvers av alle aspekter.

Nå skal vi utforske den beste giveradministrasjonsprogramvaren for pengeinnsamlinger.

Nettverk for godt

Nettverk for godt tilbyr kraftig donoradministrasjonsprogramvare som lar organisasjoner spore og se detaljert informasjon om individuelle givere.

Egenskaper:

 • Innebygde filtre for gruppering av støttespillere basert på historikk, demografi og kommunikasjonspreferanser.
 • Muliggjør personlig kommunikasjon og en dypere forståelse av givertrender.
 • Fjerner automatisk utdaterte og dupliserte kontaktposter, og sparer verdifull tid.
 • Onboarding-spesialister er tilgjengelige for å hjelpe med rengjøring og import av gamle donordata uten ekstra kostnad.
 • Uttalelser fremhever programvarens effektivitet når det gjelder å øke pengeinnsamlingen, organisere givere og forenkle administrative prosesser.
 • Hjelper ideelle organisasjoner med å optimalisere deres innsamlingsarbeid og bygge sterkere relasjoner med støttespillere.

Bloomerang

Bloomerang er en førsteklasses giveradministrasjonsprogramvare utviklet spesielt for ideelle organisasjoner. Den har som mål å forbedre giropplevelsen samtidig som den hjelper organisasjoner med å trives.

Egenskaper:

 • Omfattende funksjoner og brukervennlig grensesnitt
 • En sømløs opplevelse for pengeinnsamlinger og givere
 • Sporer og administrerer giverinformasjon for sterkere relasjoner
 • Robuste e-postmarkedsføringsmuligheter for effektiv kommunikasjon
 • Ulike prisplaner for å imøtekomme ulike behov og budsjetter
 • Det offisielle nettstedet gir prisalternativer og prissammenligninger
 • Gratis alternativer er tilgjengelige for mindre organisasjoner med begrensede ressurser.

Zeffy

Zeffy er en 100 % gratis nettbasert pengeinnsamlingsplattform som har fått tillit fra over 10 000 ideelle organisasjoner over hele Nord-Amerika.

Egenskaper:

 • Unik utbetalingsmetode for betydelige donasjoner, noe som resulterer i over $100 000 samlet inn på ett år
 • Brukervennlig grensesnitt og tilpassbare alternativer for donasjoner og billettsalg på fordelsarrangementer
 • Ingen transaksjonsgebyrer, noe som gjør det mulig for organisasjoner å prioritere sitt oppdrag
 • Gratis giverstyringssystem samler all giverinformasjon på ett sted
 • Snakk med støttespillere til rett tid for en sømløs giveropplevelse
 • Bygg sterkere relasjoner og øk andelen av givere
  Gmail fungerer nå uten Internett; Slik "aktiverer du e-post uten nett"!

Eleo på nett

Ved hjelp av donorstyringsverktøyet Eleo på nettkan veldedige organisasjoner forbedre effektiviteten til sine pengeinnsamlingsinitiativer og deres interaksjoner med bidragsytere.

Egenskaper:

 • Håndtering av donasjoner
 • Sporing av giverinformasjon
 • Effektiv supportersamhandling
 • Brukervennlig grensesnitt
 • Forenklet overvåking av innsamlingsinnsats og giverengasjement
 • Viktig for å administrere vekst i pengeinnsamling på nett (23 % økning det siste året)
 • Gjør det mulig for veldedige organisasjoner å nå flere potensielle givere
 • Forbedrer deres innflytelse på støttede problemer gjennom teknologi

Zoho

Zoho CRMs giveradministrasjonsløsning er en game-changer for ideelle organisasjoner, med verktøy for å administrere giver- og interessentforhold, kjøre innsamlingskampanjer og spore donasjoner.

Egenskaper:

 • Tilpassbar og integrert løsning for migrering fra regneark
 • Automatiserer prosesser og skaper et kraftig fondsstyringssystem
 • Støtter håndtering av interessenterforhold
 • Gir verktøy for å skaffe givere, beholde frivillige og engasjere seg med interessenter
 • Tillater sporing av effekt gjennom tilpassbare dashboards
 • Tilbyr en sømløs og sikker betalingsopplevelse
 • Gjennomsiktige kontrakter og pay-as-you-go-priser for rimelige priser
 • Tilgang til ulike apper og utvidelser
 • Offline dataopptaksmulighet
 • Evne til å konsolidere betalingsgatewayer
 • En helhetlig løsning som oppfyller alle kravene til ideelle organisasjoner.

Funraise

Funraise tilbyr donasjonsadministrasjonsprogramvare skreddersydd for ideelle organisasjoner.

Egenskaper:

 • Donor CRM med robust supporterdatalagring
 • Personlig segmentering for målrettet kommunikasjon
 • Hjemmestyring og interaksjonssporing
 • Giverporteføljer for omfattende giverinformasjon
 • Donorportal-app for tilgang til gaveinformasjon og dashbord
 • Forenklet donasjonsadministrasjon med dataoverføring, relasjonssporing, dokumentvedlegg, notater, myke kreditter og støttemerker
 • Sentralisert tilnærming som forbedrer kommunikasjon, pengeinnsamling og vekst
 • Syv-trinns prosess øker donorretensjon og effektivitet
 • Essential Donor Management Solution fra Funraise for ideelle organisasjoner som ønsker å øke innsamlingsaktiviteter.

Dydig

Dydig er en kraftig og tilpassbar programvareplattform som gjør det mulig for ideelle organisasjoner å administrere sine givere mer effektivt. Den er forpliktet til å hjelpe ideelle organisasjoner med å få kontakt med og inspirere sine givere.

Egenskaper:

 • Non-profit CRM
 • Arrangementsledelse
 • Markedsføring og e-postkampanjer
 • Automasjon
 • Gir opplevelser på nett
 • Datarik innsikt
 • Strømlinjeformet giverhåndtering
 • Gave- og rørledningshåndtering
 • Prosjekt- og kampanjerapportering
 • Intuitiv rapportering for smartere beslutningstaking
 • Økt innvirkning på ideelle organisasjoner
 • Rekruttere, engasjere og koble supportere med et oppdrag
 • Drivende engasjement og økonomisk støtte

Selskapet verdsetter å bygge dristige ideer, vise radikal generøsitet og forbli ydmyk mens du nyter reisen. De tror på generøsitetens kraft og har som mål å skape en kultur der ekstraordinære mennesker kan gjøre en forskjell i den ideelle sektoren.

Raisely

Raisely er en topprangert innsamlingsplattform som er valgt av ideelle organisasjoner og veldedige organisasjoner over hele verden. Hvis du ønsker å bygge et effektivt og brukervennlig veldedighetsnettsted som tiltrekker besøkende og forbedrer organisasjonens profil, er Raisely plattformen å velge mellom.

Egenskaper:

 • Forenkler kjøring av donasjonsskjemaer og innsamlingskampanjer gjennom nettstedet ditt
 • Det gjør det lettere for givere å gi og for deg å spore bidrag
 • Administrerer givere, frivillige og pengeinnsamlinger i ett enkelt å forstå system
 • Oppretter viktige sider som hjemmeside, om oss, donasjoner og kontakt oss
 • Inkluderer topp-/bunntekstseksjon
 • Legger til valgfrie sider for innsamlingsprofiler og lagprofiler for samfunnsinnsamling
 • Understreker viktigheten av klar og konsis historiefortelling
 • Forbedrer nettstedets appell med engasjerende bilder og enkel navigering
 • Tilbyr personalisering for å bygge et forhold til givere
 • Gir et hendig CRM-verktøy for sømløs donoradministrasjon
 • Tilrettelegger for donasjoner, arrangementsadministrasjon, billettsalg og strømlinjeformet innsamlingsarbeid.

GiveHub

GiveHub er en komplett donasjonsproduktpakke med ulike funksjoner som kiosker, tekstutdeling, mobilapper og online-utdeling.

Egenskaper:

 • Eksternt back-office for å administrere donasjoner, arrangementer, rapporter og mer
 • Tekstgivertjeneste for blast-tekster, e-poster, oppdateringer på sosiale medier og talesendinger
 • Alt-i-ett markedsføringsplattform for å nå flere givere
 • Forenkler donasjonsadministrasjonsprosessen
 • Sparer tid på administrasjon
 • Det lar deg fokusere på saken din
 • Flere alternativer tilgjengelig på markedet

Donere

Donere er en utmerket online donasjonsplattform som ble opprettet eksklusivt for online pengeinnsamling.

Egenskaper:

 • Mobilresponsive donasjonsskjemaer
 • Peer-to-peer-innsamlingsverktøy
 • Tekstmeldingsfunksjoner
 • Analyse- og rapporteringsverktøy
 • Integrasjon med andre donasjonsverktøy
 • Gratis kontoalternativ
 • Intuitiv online donasjonsprogramvare
 • Tilpassbare donasjonsskjemaer
 • Integrert betalingsbehandling
 • Peer-to-peer-innsamlingsstøtte
 • Mobilfunksjoner

Donorboks

DonorBox er en eksepsjonell programvare for giveradministrasjon som har revolusjonert hvordan ideelle organisasjoner håndterer deres innsamlingsarbeid. DonorBox sin forpliktelse til åpenhet og rimelighet gjør det til et uvurderlig verktøy for ideelle organisasjoner som ønsker å optimalisere sine donoradministrasjonsprosesser.

Egenskaper:

 • Brukervennlig grensesnitt og robuste funksjoner
 • Henter sømløst organisasjoner i alle størrelser
 • Enkel oppretting og tilpasning av donasjonsskjemaer
 • Uanstrengt donorsporing
 • Automatiserte gjentakende donasjoner
 • Integrasjon med populære betalingsgatewayer for sikre transaksjoner
 • Omfattende rapporteringsverktøy for verdifull innsamlingsinnsikt
 • Optimaliserer giverhåndteringsprosesser for ideelle organisasjoner
  13 Air Fryers å kjøpe for sunnere stekte måltider

GivingFuel

GivingFuel er en enestående programvare for donasjonsadministrasjon som har vist seg å være en uvurderlig ressurs for organisasjoner av alle størrelser. Det forenkler innsamlingsprosessen og bidrar til å øke donasjonene takket være dens brukervennlige layout og omfattende muligheter.

Egenskaper:

 • Merkevarekontroll, gjentakende donasjoner, Text to Give og Peer to Peer-innsamling for effektivt giverengasjement
 • Billettprosessen og frivillige administrasjonsfunksjoner forbedrer den generelle innsamlingsopplevelsen
 • Rimelighet, enkelhet og evne til å akselerere pengeinnsamlingsarbeid er fremhevet i bekreftede brukeranmeldelser.
 • Sømløs integrasjon med populære betalingsgatewayer for enkel donasjonsbehandling
 • Omfattende rapporteringsfunksjoner for verdifull innsikt og kampanjeevaluering
 • Tilpasningsalternativer for skreddersydde donorengasjementstrategier
 • Responsiv kundestøtte for rask hjelp

Donorverktøy

Donorverktøy er en skybasert programvare for giveradministrasjon med funksjoner som donorprofiler, online donasjonsbehandling og kommunikasjonsverktøy. Den er designet for små til mellomstore ideelle organisasjoner og tilbyr rimelige prisalternativer.

Egenskaper:

 • Administrer og organiser giverinformasjon effektivt
 • Hold oversikt over donasjoner og giverbidrag enkelt
 • Generer rapporter for å analysere og evaluere innsamlingsinnsats
 • Forenkle og optimalisere ideelle organisasjoners prosesser
 • Forbedre innsamlingsstrategier for å øke donasjonsbeløp
 • Tilpass programvaren med merkevarebygging og kommunikasjonspreferanser
 • Oppretthold et jevnt og polert utseende
 • Høyt vurdert for sin brukervennlighet av verifiserte brukere
 • Gir kostnadseffektive løsninger for ideelle organisasjoner
 • Pålitelig assistanse og veiledning for brukere
 • Forbedre effektiviteten av å administrere og pleie giverforhold

Sammenligning av programvareløsninger for giveradministrasjon

For å hjelpe deg med å velge riktig donoradministrasjonsprogramvare for organisasjonen din, er det viktig å sammenligne funksjonene og prisene på forskjellige løsninger. Her er en sammenligning av noen av de beste programvareløsningene for giveradministrasjon på markedet:

SoftwareTypeFunksjonerPrisnettverk for GoodAlt-i-ettDonor-profiler, innsamlingsverktøy, kommunikasjonsverktøy Starter på $100/månedBloomerangCloud-BasedDonor-profiler, online donasjonsbehandling, kommunikasjonsverktøy, rapportering og analyserStarter på $99/måned OnlineCloud-BasedFunraising-verktøy, arrangementsadministrasjon, kommunikasjonsverktøyStarter på $49/månedZohoAll-in-OneDonor-profiler, online donasjonsbehandling, kommunikasjonsverktøyStarter på $30/monthFunraiseCloud-BasedOnline donasjonsbehandling, peer-to-peer-innsamling, kommunikasjonsverktøyBastuous-Cloud-donation, online , kommunikasjonsverktøy, rapportering og analyseKontakt for priserRaiselyCloud-BasedOnline donasjonsbehandling, peer-to-peer-innsamling, kommunikasjonsverktøyStarts på $49/monthGivehubCloud-BasedOnline donasjonsbehandling, event management, kommunikasjonsverktøyStarts på $49/monthDonatelyCloud-dont-kommunikasjonsverktøy behandlet på $0 ​​avgifter tilkommer)DonorboxCloud-BasedOnline-donasjonsbehandling, gjentakende gaver, kommunikasjonsverktøy Starter på $0/måned (transaksjonsgebyrer påløper)Giving FuelCloud-BasedOnline-donasjonsbehandling, peer-to-peer-innsamling, kommunikasjonsverktøyStarter på $99/månedDonorToolsDonormonth-profil, $9th kommunikasjonsverktøy, nettbasert donasjonsprofil på $9.

Tips for å velge riktig donoradministrasjonsprogramvare for organisasjonen din

Når du velger programvare for donoradministrasjon, er det viktig å vurdere organisasjonens spesifikke behov og mål. Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge riktig programvareløsning:

Definer dine krav

Definer organisasjonens spesielle krav før du ser på programvareløsninger. Hvilke funksjoner trenger du? Hva er din økonomiske situasjon? Hva er dine mål for innsamling og giverengasjement?

Undersøk alternativene dine

Undersøk forskjellige programvareløsninger og sammenlign funksjonene og prisene deres. Se etter anmeldelser fra andre ideelle organisasjoner for å få en følelse av hvordan ulike programvarealternativer fungerer i virkelige scenarier.

Dra nytte av gratis prøveversjoner

Mange programvarepakker for donasjonsadministrasjon inkluderer gratis prøveversjoner. Bruk disse prøveversjonene til å prøve ut ulike programvarevalg og oppdage hvordan de fungerer for din bedrift.

Vurder implementering og opplæring

Før du velger en programvareløsning, bør du vurdere implementerings- og opplæringsprosessen. Trenger du å ansette ekstern hjelp for å sette opp programvaren? Vil de ansatte trenge opplæring for å bruke programvaren effektivt?

Plan for fremtiden

Kravene til giverledelse kan variere etter hvert som virksomheten din utvikler seg og utvikler seg. Vurder hvordan plattformen vil skalere med organisasjonen din over tid når du velger programvare for donoradministrasjon.

Siste ord

Suksessen til løsningen du velger avhenger også av å etablere og lære opp personell i donasjonsadministrasjonsprogramvare for optimale resultater. Til å begynne med, hvis du konverterer fra et annet giverstyringssystem, er det avgjørende å planlegge for en jevn overgang ved å ta opp datamigrering. Dette garanterer at all relevant informasjon leveres sømløst. Videre kan det være nyttig å lage egendefinerte felt for å få spesiell informasjon om bidragsytere som kanskje ikke dekkes i konvensjonelle profiler.

Ansatte bør få tilstrekkelig opplæring for å sikre at de forstår hvordan de skal bruke programvaren på en vellykket måte. Det er også en god idé å gi regelmessig opplæring for å holde dem oppdatert på nye funksjoner og beste praksis.

Å sette opp standarder for datasikkerhet er avgjørende for å beskytte giverinformasjon og opprettholde konfidensialitet. Regelmessig overvåking og gjennomgang av effektiviteten til giveradministrasjonsprogramvaren er avgjørende for å sikre at den samsvarer med behovene og målene til organisasjonen din. Ved å følge disse beste fremgangsmåtene kan du forbedre oppsettet og opplæringsprosessen for giveradministrasjonsprogramvare.

Giverstyringssystemer er avgjørende for å transformere måten frivillige organisasjoner kommuniserer med sine støttespillere når det gjelder å gi. Disse teknologiene gjør det mulig for organisasjoner å utvikle tettere forbindelser, øke deres innflytelse og dyrke et fellesskap av lojale støttespillere ved å utnytte kraften i data og strømlinjeforme kommunikasjon og innsamlingsaktiviteter.

Så, enten du er vertskap for et velkjent årlig veldedighetsarrangement eller driver en ideell organisasjon i en liten by, bruk kraften til giveradministrasjon for å åpne døren til en verden av ubegrensede muligheter.

Deretter kan du sjekke ut den beste non-profit regnskapsprogramvaren du kan prøve.