13 beste flerbrukstemaer for å lage unike WordPress-nettsteder

Er du usikker på hvilket tema som vil se best ut på nettstedet ditt?

Flerbrukstemaer er den perfekte løsningen for å håndtere en slik situasjon. Disse temaene er designet for å se egnet ut for alle typer virksomheters nettsteder. Ideen er å lage en enkelt mal som passer på enhver nisje uten å måtte bry seg for mye. De fleste multifunksjonelle nettsteder kommer fullpakket med moderne og avanserte funksjoner, slik at du ikke trenger å gå på akkord med nettstedets funksjonalitet.

I dagens innlegg har vi samlet de beste flerbrukstemaene som kan hjelpe deg å realisere drømmen din om å ha det perfekte WordPress-nettstedet – komplett med visuell appell og robuste funksjoner. Så enten det er et forretningsnettsted, en portefølje, en CV, en bloggside eller et annet konsept, velg en fra disse alternativene og begynn å lage nettstedet ditt uten noen koder.

Genesis

Genesis er et rammeverk for å bygge et utrolig avansert og superresponsivt flerbruksnettsted som er lastet med fantastiske funksjoner. Hvis du leter etter et minimalistisk tema, kan dette være det perfekte alternativet for deg. Den kommer med flotte innholdswidgeter, tilpassbar overskrift, utmerkede layoutalternativer og mer.

Genesis kommer med et gratis tema for å komme i gang. Imidlertid er det noen strålende barnetemaer for å bygge ekte unike nettsteder.

Rammeverket viser strålende fleksibilitet når det gjelder tilpasning og tilbyr utmerket støtte hvis du trenger noe under oppsett eller vedlikehold. Genesis er kompatibel med de nyeste versjonene av WordPress og ser fantastisk ut på tvers av enheter av alle skjermtyper.

Trives temaer

Trives temaer brukes til å utvikle et nettsted fokusert på markedsføringsstrategiene til virksomheten. Temaet tilbyr utmerket front-end-visualisering for selskapet uten koding. Thrive Theme Builder er en nettstedbygger med et fullverdig WordPress-tema som gir frontend-tilpasning og dra-slipp-funksjoner sammenlignet med tradisjonelle rammeverk.

Den brukes til å tilpasse og lage bunntekst, topptekst, sidefelt, blogger, kategori, sidelayout, 404s-sider og søkesider, for å nevne noen. Hva gjør Thrive Theme til et ideelt valg?

 • Det er lettere å oppdatere merket i løpet av sekunder
 • 100+ designer annonseelementer for å få frem det beste på nettstedet
 • Utvikle og få nettstedet ditt til å rulle på noen få minutter
 • Utvikle responsive nettsteder for mobil, nettbrett og desktop (bærbare datamaskiner)
 • Enkel integrasjon med andre verktøy.

Kadence-tema

Kadence Theme lar utviklere utnytte et forhåndsdefinert design som tilbyr moderne funksjoner og bygge et nettsted med lynets hastighet. Den inneholder også flere plugins som Elementor, Gutenberg, BeaverBuilder, LifterLMS, LearnDash, WooCommerce, etc., som brukes til å legge til ekstra funksjoner til sidene.

Det er en mengde funksjoner tilgjengelig i Kadence-temaet, for eksempel slipp og slipp som lar utviklere plassere elementet i henhold til deres syn, knappen for en iøynefallende overskrift, sosiale ikoner for å navigere til respektive sosiale mediesider, og overskriftsstil tilbyr flere alternativer, tilpassede oppsett, bunntekst- og topptekstbygger, global støtteknapp, støtte for tilpasset posttype, global typografi, fargealternativer, CSS-forhåndsinnlasting, etc.

  Hvordan se NFL-spill (gratis + betalte alternativer) fra hvor som helst

Jevelin

Jevelin er det neste temaet du må sjekke ut. Det er et responsivt, SEO-vennlig, mobilklart tema, som ikke bare tilbyr fantastisk visuell appell, men også robuste funksjoner. Med Jevelin kan du også ha noen av de kuleste pluginene på markedet som følger med. Så du kan bruke plugins som Kontaktskjema 7 og Slider Revolution uten å måtte betale noe ekstra fra lommen.

Du kan starte nettbutikken din og begynne å selge produktene dine ved å bruke Woocommerce-pluginen som er kompatibel med temaet. I tillegg til alt det, vil du elske de seks bloggoppsettene, 10+ porteføljeoppsett, sosial delingsfunksjonalitet, parallakse og videostøtte bortsett fra den enorme listen over funksjoner du får med temaet.

Jevelin er tilgjengelig til en lommevennlig pris på $59.

Astra

Astra er et lett, superraskt, SEO-vennlig, moderne og flerbrukstema som har vært et utmerket valg for mange bloggere som deg.

Temaet er kompatibelt med flere andre ledende WordPress-plugins som hjelper deg å forbedre funksjonene effektivt og på kort tid. Astra er også superenkel å tilpasse. Du vil elske biblioteket med farger og typografi, topptekstalternativer og nettsidedemoer som temaet tar med.

Med Astra kan du designe et nettsted av høy kvalitet uten å ha noen profesjonell designerfaring eller egen kodekunnskap. Du kan også integrere et Woocommerce-plugin og konvertere nettstedet ditt til en nettbutikk hvis du ønsker å selge produktene eller tjenestene dine. Og fordi det bare er et 50KB-tema, gir det også god ytelse, slik at du aldri trenger å gå på akkord med hastigheten på nettstedet ditt.

Astra kommer under forskjellige prisplaner som starter på $59.

GenererTrykk

De GenererTrykk tema er et superlett, responsivt og avansert WordPress-tema som kommer fullpakket med fantastiske funksjoner. Du kan tilpasse alle elementene for å se mer tiltalende ut for de besøkende. Du kan også oversette nettstedet ditt til andre språk og nå ut til flere mennesker over hele verden. Dette gjelder også for RTL-språk som arabisk.

Den sømløse kompatibiliteten med moderne plugins gjør temaet til et favorittvalg for mange populære bloggere og nettstedutviklere. Den rene koden som brukes til å bygge temaet holder nettstedet ditt superrask til enhver tid. Så nå med GeneratePress trenger du ikke å gå på akkord med hastigheten din eller miste en eneste besøkende som lander på nettstedet ditt.

Divi

Hvis du har jobbet rundt WordPress en stund nå, Divi er et navn du må ha hørt om. Dette er et av de mest populære flerbrukstemaene som kommer med en dra-og-slipp-sidebygger. Du kan bruke den til å bygge et vakkert nettsted for deg helt fra bunnen av eller velge en av de forhåndsbygde malene som følger med temaet.

  9 planløsningsskapere for å visualisere rom i 2D og 3D

Divi er fullpakket med så mange fantastiske funksjoner at du garantert vil bli forelsket i den. Du får bruke 46+ innholdselementer, tonnevis av moderne komponenter, 20+ layoutmaler og mye mer. Temaet støtter videoer på nettstedet ditt bortsett fra medieinnholdet av andre typer. Enten du ønsker å lage et nettsted for ditt kreative byrå, interiørdesign, en enkel portefølje eller noe annet, kan Divi være det riktige valget for deg.

Den er tilgjengelig for nedlasting ved å betale $89. Med en så massiv funksjonsliste tror jeg $89 bare er et riktig beløp.

Butikkeier

Med mer enn 26 000 salg, Butikkeier er et annet ledende flerbrukstema i WordPress-markedet. Kompatibel på tvers av alle moderne nettlesere og skjermstørrelser av alle typer, er dette temaet en strålende løsning for alle nettsider med støtte for e-handel.

Temaet kommer med en robust dra-og-slipp-sidebygger, som tilbyr den enkleste måten å bygge nettstedet ditt på med mindre tid og krefter.

Du får også ubegrenset med overskriftsstiler, tonnevis av bruksklare maler, rask innlasting av innebygd ytelse og mer. Temaet er superresponsivt og ser fantastisk ut på tvers av enheter. Du kan benytte dette produktet ved å betale bare $69 som inkluderer gratis oppdateringer også. Temaet har vært veldig godt dokumentert, så du vil ikke ha noen problemer med å bruke det.

TheGem

TheGem er nok et WordPress-tema som har vunnet popularitet i markedet. Dette fantastiske temaet kommer med tonnevis av forhåndsbygde maler som kan velges direkte for nettstedet ditt. Fra kreative byråer, fotografering og portefølje, e-handelsvirksomhet, kryptovalutaer eller andre nisjer, tilbyr dette temaet den perfekte løsningen rett ved fingertuppene.

Du kan nå ut til flere målgrupper og bygge et sterkere nettverk og fellesskap med nettstedet ditt ved å velge å bruke oversettelsesalternativet. Ikke bare det, du kan også bruke den fleksible topp- og bunnteksten, ubegrensede fargeskjemaer og typografier, 2500+ tilpassbare fonter, 150+ unike demosider, 8x navigasjon i mer enn 20 stiler bortsett fra en lang liste med andre funksjoner som den kommer med .

Du kan få TheGem for bare $59.

Avkode

Avkode er et vakkert WordPress-tema som ikke bare gir et godt utseende til nettstedet ditt, men som også forbereder det til å konkurrere med andre avanserte nettsteder i din nisje med sine robuste funksjoner. Med Uncode kan du ta WordPress-nettstedet ditt til et helt nytt nivå med den enorme listen over funksjoner den kommer med.

Den lar deg ta kontroll over alle deler av nettstedet ditt og tilpasse det med fancy fonter, slående farger og vakre topp- og bunntekster.

  Telefonen mottar ikke tekstmeldinger – Slik løser du det

Det avanserte rutenettet gir en ny dimensjon til dine designferdigheter. Gallerimanageren til Uncode gjør det enkelt for deg å laste opp og administrere bilder på nettstedet.

Kallyas

Kallyas er et kreativt, flerbruks WordPress-tema av høy kvalitet designet for å støtte e-handelsfunksjonaliteten. Den komplementære visuelle komponistpluginen som følger med temaet gjør det superenkelt å lage nettstedet ditt. Med dens hjelp kan du nå komme opp med det mest tiltalende nettstedet selv uten forkunnskaper om webdesign.

Temaet har blitt drevet av mer enn 100 unike elementer for å passe enhver applikasjon. Du vil også elske den kraftige Revolution Slider, profesjonell støtte, enorm WordPress-verktøykasse og alle andre fantastiske funksjoner som temaet tilbyr. Kallyas har blitt mye dokumentert, slik at du kan få tilgang til dem hvis du noen gang har problemer med å bruke den.

Kallyas er tilgjengelig for bare $69.

Ultra

Ultra er et av de populære flerbrukstemaene som lar deg ta kontroll over nettstedet ditt fra topptekst til bunntekst. Du kan enten starte nettstedet ditt ved å bruke en av de forhåndsbygde malene eller designe det fra bunnen av. Det tilbyr elegante løsninger for alle typer virksomhet. Den tilbyr også 12 bonusbyggertillegg som teller, nedtelling, kontakt, pristabeller, etc.

Temaet støtter også videobakgrunner, parallaksrulling, animasjon og mer. De smarte layoutalternativene lar deg justere topptekst- og bunntekstelementene dine på forskjellige måter for å gjøre det fengende for de besøkende. Du har også 5 enkeltsideoppsett for deg. Fordi temaet er superresponsivt, ser det like bra ut på alle skjermer.

X-tema

X er sannsynligvis det eneste WP-temaet til $59 med tonnevis av funksjoner. Ikke rart det har solgt mer enn 200 000.

Ærlig talt, X krever et eget blogginnlegg for å snakke om alle funksjonene deres, men for deg en idé, her er noen av dem.

 • Inline redigering
 • Dynamisk innhold
 • Globale blokker for bedre gjenbruk
 • Malbehandler
 • Elementbibliotek
 • Innebygde premium plugins som UberMeny, Cornerstone, ConvertPlug, ACF Pro, Content Dock, MailPoet, etc.

Det er fire hovedstabler – Etos, Ikon, Forny, Integritet. Velg den du liker.

Konklusjon

Dette var noen av de beste flerbrukstemaene for nettstedet ditt. Alle temaene har blitt testet for hastighet og ytelse, og vi vedder på at ingen av dem vil skuffe deg. Enten det er for utseende eller ytelse, vil temaene i denne listen gi deg de beste resultatene.

x