Er Conversation Designer-sertifiseringen riktig for deg?

Med introduksjonen av AI og Robotics har sertifiseringen av samtaledesign fått rampelyset i sertifiseringsverdenen. Som mange andre lurer du kanskje på hva samtaledesign er og hvorfor dette emnet er så hypet opp!

Google Assistant, Amazons Alexa og Apples Siri er mye brukt av folk i dag. Men mange mennesker vet ikke at vitenskapen bak disse virtuelle assistentene er samtaledesign. Disse virtuelle assistentene oppfører seg som mennesker og utfører brukerens kommando ved å lytte til stemmen eller handlingen deres og svare riktig. Så samtaledesign gjøres for å gjøre brukerens opplevelse mer komfortabel og enkel.

I denne artikkelen skal vi diskutere hva samtaledesign er og hva det inkluderer. Vi vil også lære om hvem samtaledesignere er og hva deres roller og ansvar er. Vi vil også kjenne til kvalifikasjonskriteriene for å melde seg på et sertifiseringskurs for samtaledesigner og hvem som passer for det. Til slutt vil vi lære om kursplanen og det fremtidige omfanget av samtaledesign.

Hva er samtaledesign?

Samtaledesign er et kreativt felt som har utviklet seg fra brukeropplevelsesdesign og tekstforfatting. Det gjør det mulig for oss å bruke programvare og apper uten det konvensjonelle tastaturet, musen og det grafiske brukergrensesnittet. I stedet kommuniserer vi ved å snakke. Som et resultat gjør samtaledesign det mulig for maskiner og kunstig intelligens å delta i uformell samtale på en måte som ligner på en person.

Vi har sett at mange nettsteder tilbyr chatbots som kan svare på spørsmålene våre. En chatbot er bygget for å hjelpe deg og svare på dine henvendelser. De er laget for å forbedre brukerens hele interaksjon med det leverte nettstedet, produktet eller tjenesten.

Eieren av nettstedet kan vurdere kravene til brukerne, takket være denne typen design. Samtaledesign tar sikte på å sikre at brukere liker å samhandle med chatbotene deres. Det gir også nettstedet eller bedriftseieren et nærbilde av publikums krav og ønsker.

På samme måte bruker vi ofte virtuell assistent-programvare uten å være klar over det. Det grunnleggende målet med disse programmene er å simulere menneskelig interaksjon slik at du aldri skjønner at du snakker til en maskin.

  Hvordan endre papirstørrelsen i Microsoft Word

Målet er å gjøre kommunikasjonen produktiv uten å legge til stress eller irritasjon fra det som ellers kan føles som en slitsom og mislykket prat med en ukomfortabel robot. Samtaledesign tar sikte på å gjøre interaksjonene så naturlige, fordelaktige og brukervennlige som mulig.

Hvem er samtaledesignere?

Samtaleflytdesignere prøver å få disse applikasjonenes samtaler til å flyte organisk. Siden de må tilfredsstille både kravene til kunden og behovene til organisasjonen, kan jobben til en samtaledesigner virke ekstremt vanskelig.

Selv om de er hjernen bak å gi samtaleopplevelsen en nærmest menneskelig kvalitet, er deres roller ikke begrenset til det. De må ofte vurdere om arbeidet deres samtidig fremmer målene til bedriftseieren og kundenes krav. I tillegg må samtaledesignere se kommentarer laget av mer enn bare én person. De må planlegge for å skape den beste responsen og vurdere hva en forbruker kan si.

Hvilke roller og ansvar har samtaledesignere?

Samtaledesignere designer kundeopplevelsen til en virtuell assistent. De sikrer at den virtuelle assistenten er eksepsjonelt attraktiv, påvirker brukeren og legemliggjør merkevarens stemme. Som en arkitekt planlegger en samtaledesigner hva folk kan oppnå i et rom mens de vurderer både deres ønsker og eventuelle tekniske begrensninger.

Samtaledesignere konverterer merkevarens forretningsbehov til organiske dialogstrømmer støttet av UX-forskning og lyddesignprinsipper. I tillegg nærer de dialogen ved å legge ut flyten og dens underliggende logikk i en grundig designspesifikasjon som legemliggjør hele brukeropplevelsen. De samarbeider med utviklere og interessenter for å avgrense designene og gjennomføre satsingen.

Sertifiseringskurs for samtaledesign

Hvis du er interessert i å bli samtaledesigner, må du velge relevante kurs. Mange sertifiseringskurs for samtaledesign er tilgjengelig på internett og tilbys også av mange institutter i disse dager. Disse kursene kan hjelpe deg med å bli en del av en av de mest spennende sektorene, dvs. kunstig intelligens.

Et slikt sertifiseringskurs for samtaledesigner tilbys av Conversation Design Institute. Navnet på dette kurset er Conversation Designer Certification Bundle. Det inkluderer tilgang til hele kurset sammen med sertifiseringseksamenen for brukerne. Dette kurset er veldig kjent og er allment akseptert i den nåværende bransjen. Instituttet sørger for at kurset undervises slik at det kan brukes i alle samtalegrensesnitt.

La oss grave dypere inn i dette sertifiseringskurset for å lære mer om spesifikasjonene og tilgjengeligheten til kurset.

Varighet

Dette sertifiseringskurset for samtaledesign er i eget tempo. Det betyr at elevene kan fullføre kurset i henhold til egen tilgjengelighet og komfort. Det er anslått at dersom elevene bruker 4 timer per uke i 8 uker, kan de effektivt fullføre dette kurset.

  Hvilken bør du kjøpe?

Frakoblet eller online

Dette kurset som tilbys av Conversation Design Institute er helt online. Elevene kan raskt fullføre kurset innenfor komforten til sitt eget hus. Det er ingen ekstra kostnader ved besøk på høgskolen, transport og tidspunkt.

Koste

Prisen for dette kurset er $1749,00. Et stort antall betalingsalternativer, inkludert valget om å betale i seks månedlige avdrag, er tilgjengelig fra Conversation Design Institute.

Tilgangstid til kursmateriell

Elever kan få tilgang til kurset i et helt år gjennom hvilken som helst enhet de ønsker. Alt de trenger er påloggings-ID og passord. Studiemateriellet og forelesningsvideoene vil være tilgjengelige for elevene gjennom deres legitimasjon.

Sertifiserings gyldighet

Når elevene har fullført eksamen og bestått den, får de et sertifikat som er bransjeanerkjent og fullstendig gyldig. Dette sertifikatet kan enkelt hjelpe deg med å få jobb som samtaledesigner i anerkjente bedrifter.

Kvalifisering

Det er ingen slike valgbarhetskriterier for kurset, ifølge nettstedet. Men det vil være svært fordelaktig for elever å være klar over chatbots og taleassistenter på forhånd.

Hvem er dette sertifiseringskurset for?

Sertifiseringskurset for samtaledesign er et must for de som allerede jobber med chatboter eller taleassistenter. Den passer også for profesjonelle som ønsker å komme i gang i det blomstrende feltet av samtaledesign. Det kan fungere som en karrierekatalysator for de med bakgrunn innen brukeropplevelsesdesign, kundeservice, innholdsstyring, markedsføring, produktdesign eller skriving.

Hva er pensum for sertifiseringskurset for samtaledesign?

Dette sertifiseringskurset for samtaledesign består av to deler. Den første delen er det grunnleggende, og den andre delen er arbeidsflyten. Den grunnleggende delen fokuserer på det grunnleggende om samtaledesign. Den består av emner som samtalepsykologi, forståelse av scenarier, hvordan skrive meldinger, hvordan skrive bot-introduksjoner, turtaking, eksplisitte og implisitte bekreftelser, anerkjennelser, umiddelbar detaljerthet, empati, etc.

Den andre delen fokuserer mer på arbeidsflyten for samtaledesign. Den inkluderer emner som arbeidsflyten for samtaledesign, Utforsk operasjoner og teknologi, identifiser brukerpersonas, hvorfor opprette en bot-persona, hvordan lage en bot-persona, etc.

Hva er fordelene med dette kurset?

Du lærer om alle konseptene, rollene og arbeidsflyten for samtaledesign i stor dybde ved å ta dette kurset. Gjennom dette kurset kan du raskt vurdere kunnskapen din og oppnå en sertifisering. Du kan identifisere deg selv som en kvalifisert samtaledesigner etter at du har fullført eksamen.

  Hva er forskjellen mellom Min bildestrøm og iCloud-bilder?

Når kurset er over, får du tilgang til maler, lerreter og den nyeste forskningen fra Conversation Design Institute. Du kan lære alt (nytt) innhold i løpet av lisensen din, som er gyldig i ett år. I tillegg har du tilgang til CDI-alumninettverket, et internasjonalt ansettelsesråd, invitasjoner til nettbaserte arrangementer, reduserte inngangspriser til arrangementer og andre fordeler for alumner.

Hva er omfanget etter endt kurs?

Etter at kurset er fullført, vil kursene og sertifiseringene hjelpe deg med å designe, utvikle og distribuere effektive chatbots og taleassistenter rett ut av porten.

Sertifiseringsprogrammet er bygget på en trinnvis prosess akseptert av bedrifter, akademiske institusjoner, designere og teknologifirmaer. Din inntreden i bransjen vil bli hjulpet av dette, og institusjonen vil samarbeide med deg for å hjelpe deg å bli den beste samtaledesigneren du kan være.

AI-assistent utvikles allerede av store service- og teknologiorganisasjoner med team på over 100 personer. Samtaledesignere blir aktivt ansatt av organisasjoner som Crossphace, Oracle, Nestle, Vodafone, Liveperson, PwC, Deloitte, Swiss, etc. Totalt sett tilbyr dette sertifiseringskurset for samtaledesign mange muligheter til studentene sine.

Studenter fra hele verden tar opp dette kurset for å gjøre karrierer innen samtaledesign. Mange studenter fra europeiske land, Russland, Sør-Asia, Nord-Amerika, Brasil og noen afrikanske land følger allerede dette kurset på dette feltet og gjør en karriere ut av det.

Læringsressurser

Her er noen læringsressurser hvis du ønsker å bygge din karriere innen konversasjonsdesign.

Conversational Design Fundamentals av Google Cloud: Coursera

Introduksjon til stemmegrensesnittdesign: Udemy

Konklusjon

Etter hvert som samtale-AI blir mer utbredt, er det flere karrieremuligheter for de som bruker tiden sin til å bygge, implementere og administrere AI-assistenter. De prøver alle å finne ut hvordan de kan skape interaksjoner som gagner selskapet og enkeltpersoner som bruker AI-assistenter.

Derfor vil det lønne seg mye for studentene å melde seg på et sertifiseringsprogram for samtaledesign. Det er mange muligheter i denne blomstrende industrien, noe som gjør den til riktig verdi for pengene i dagens verden.

x