14 Azure-øvelsestester for å hjelpe deg med å bestå den virkelige eksamen

Nesten alle bedrifter bruker nå minst én skytjeneste fra Microsoft. Cloud computing er på vei oppover, og moderne virksomheter er pålagt å omfavne det helhjertet i stedet for å stole helt på lokal infrastruktur.

Når det er sagt, kan det å lære Microsoft Azure hjelpe fagfolk i digital transformasjon. Det kan åpne opp en helt ny dimensjon av muligheter, kunnskap og karrierevekst.

Å lære ferdighetene gjør en person krevende og hjelper til med å akselerere karrieren deres ettersom cloud computing er på vei oppover. Ifølge en rapportvil markedet for cloud computing sannsynligvis dobles rundt 2023, og vokse med en CAGR på 22,3 % fra 229 milliarder dollar i 2019.

Så å bli sertifisert i Azure-teknologi kan hjelpe deg med å bli mer konkurransedyktig, øke sjansene dine for å bli ansatt og fremme din profesjonelle karriere.

Her er noen detaljer om teknologien og hvordan den kan hjelpe din karriere.

Hva er Azure-sertifiseringseksamenen?

Microsoft Azure-sertifiseringseksamener er etterspurt ettersom vi går gjennom en digital transformasjon. Cloud computing revolusjonerer verden. Flere og flere bedrifter omfavner det for å muliggjøre et fleksibelt arbeidsmiljø, raskere og sikkert arbeid i skyen og effektiv kommunikasjon og samarbeid.

Microsoft Azure er en skybasert tjeneste opprettet i 2010 av Microsoft. Den støtter utvikling, testing, administrering og distribusjon av ulike typer tjenester og applikasjoner for ulike industrivertikaler via deres administrerte datasentre over hele verden. Den støtter SaaS, IaaS, PaaS og andre funksjoner og tjenester fra både Microsoft og tredjeparter.

Derfor, hvis du har kunnskap og ferdigheter i Azure, kan det åpne opp en ny dimensjon av muligheter i anerkjente organisasjoner og hjelpe deg med å fremme karrieren din innen cloud computing. Og for å få ferdighetene og bevise dem for verden, kan du gjennomgå en Azure-sertifiseringseksamen. Ulike Azure-sertifiseringseksamener er tilgjengelige for forskjellige roller og stillinger, for eksempel grunnleggende eksamener, tilknyttede eksamener og eksamener på ekspertnivå.

 • AZ-104 (Azure-administrator)
 • AZ-203 (utvikler løsninger for Azure)
 • AZ-300 (Azure Database Administrator Associate)
 • AZ-303 (Azure Architect Technologies)
 • AZ-304 (Azure Architect Design)
 • AZ-400 (Azure DevOps Solutions)
 • AZ-500 (Azure Security Technologies)
 • AZ-900 (Azure Fundamentals)

Hvem kan ta eksamen?

Hvis du er en profesjonell tilknyttet skyteknologier, Azure-løsninger og tjenester, kan du ta en Azure-sertifiseringseksamen for å forstå skykonseptene bedre.

Det er gunstig for databaseadministratorer, nettverksadministratorer, sikkerhetsingeniører, skyutviklere og lignende fagfolk som jobber, bygger, tekster eller distribuerer skytjenester og -løsninger.

Videre, hvis du er en profesjonell tilknyttet salg eller kjøp av skytjenester og -løsninger, vil kunnskap innen skyteknologier og Azure-grunnleggende også hjelpe deg mye i jobbrollen din.

Men anta at du ikke allerede jobber i slike kapasiteter, men er interessert i å lære teknologien og bygge karrieren din rundt cloud computing. I så fall kan du gå videre og ta disse kursene.

Hva er fordelene med Azure-sertifiseringer?

Her er noen av grunnene til at Azure-sertifiseringer kan hjelpe deg i din karriere.

Omfattende karrieremuligheter

Ved å ta en Azure-sertifiseringseksamen åpner det seg et bredt spekter av karrieremuligheter for deg. Du kan søke til anerkjente organisasjoner for en jobbrolle basert på ferdighetsnivåene dine, for eksempel skyarkitekt, løsningsarkitekt, sikkerhetsekspert, databaseadministrator, skyutvikler og mer. Disse sertifiseringene gjelder på tvers av bransjer og globale lokasjoner.

Kjekk pakke

Din Azure-sertifisering er et bevis på at du har tilegnet deg en spesifikk ferdighet, og du vil ha en god sjanse til å bli valgt av organisasjonene i det området. Det gir deg også et forsprang på konkurrentene dine. Når vi ser på etterspørselen etter skyteknologi i disse dager, ser organisasjoner på å ansette dyktige folk. Så du kan få en kjekk lønnspakke.

Ifølge Indeed, er gjennomsnittslønnen til en Azure Architect i USA rundt $134ka år, og for en skyingeniør er rundt $118ka år. Totalt sett kan Azure-spesialister tjene fra $40k til $172 ka år basert på jobbrollen, organisasjonen og landet.

Profesjonell utvikling

Å lære skyteknologier som Azure hjelper deg med faglig utvikling og oppkvalifisering av deg selv. Og det er alltid en fordel å oppgradere i denne digitale tidsalderen. Du kan vokse i din nåværende organisasjon og også finne muligheter fra andre toppbedrifter og offentlige organisasjoner hvis du har dokumenterte ferdigheter. Disse nye ferdighetene gjør deg krevende og ikke lett å erstatte.

  Kan du sette en smartskjerm på toppen av mikrobølgeovnen din?

Så hvis du er interessert i å ta en Azure-sertifiseringseksamen, her er noen av de anbefalte stedene som tilbyr kvalitetsprøver for å hjelpe deg med å undersøke ferdighetene dine og skjerpe dem mer.

Udemy

Udemy tilbyr mange kurs og sertifiseringer for Microsoft Azure og forbereder deg også til eksamenene. Du kan ta dette kurset – AZ-303 Azure Architecture Technologies Exam Prep for å bevise ferdighetene dine.

De har oppdatert kurset i september 2021; dermed får du nytt innhold du kan forberede deg på som er relevant for teknologien. Den har for tiden 4,5 rangeringer fra 25k+ studenter av 126+ påmeldte. Den er tilgjengelig på 7 språk, inkludert engelsk, spansk, fransk, italiensk, tysk, polsk og portugisisk.

Dette kurset vil hjelpe deg å lære hvordan du designer Azure-løsninger, forstår Azure-konseptene og holder deg oppdatert med de siste endringene i Azure-plattformen. Ved å bruke alle disse ferdighetene vil du bestå Azure Architect Technologies-testen på første forsøk.

For å benytte dette kurset må du ha betalt eller gratis abonnement på Azure og spenningen til å øve og lære Microsoft Azure. Som en bonus får du en studieveiledning i PDF-format som du kan laste ned gratis. Dette kurset er for senior tekniske fagfolk med noe Azure-eksponering, Azure AZ-303-testaspiranter og tekniske arkitekter som er villige til å lære mer om skydesign.

Whizlabs

Whizlabs gir – Microsoft Azure Exam AZ-304 sertifiseringskurs. Dette er et kurs på avansert nivå som 3800+ elever allerede har tatt. Den består av 235 spørsmål for øvelsestester og 65 videoer for å hjelpe deg å lære ferdighetene som trengs for å konkurrere og utmerke seg i eksamen.

Dette kurset forbereder deg til AZ-304: Azure Architect Design-eksamen beregnet på Solution Architects. Du kan også forberede deg på det med deres Azure-303-kurs og bygge din karriere som sertifisert Microsoft Azure-arkitekt. Kurset består av 5 falske eksamener med 275 unike spørsmål og omfattende forklaringer for hvert spørsmål.

Du kan også vurdere dine styrker og svakheter med rapporter. I tillegg tilbyr alle Whizlabs-kurs ubegrenset tilgang til kursene i en levetid når de er kjøpt. Dessuten, hvis du støter på tvil eller problemer, vil ekspertene deres være der for å veilede og avklare spørsmålene dine. Du kan til og med gå for en gratis test som inkluderer 15 spørsmål for å avgjøre om du vil fortsette med den.

Flertallssyn

En annen flott kilde til å benytte seg av Azure-øvelsestester er Flertallssyn. Den tilbyr – Microsoft Azure Fundamentals: Introduksjon til AZ-900 eksamenskurset. Dette er et nybegynnerkurs, oppdatert i juli 2021. Derfor kan du forberede deg i henhold til den siste læreplanen.

I dette kurset vil du oppdage potensialet ditt og lære ferdighetene som kreves for å kvalifisere deg til eksamen. De viktigste emnene du vil lære er fordelene ved å få Azure-sertifiseringen, den rette målgruppen til eksamen og mer. De gir deg også flere ressurser, slik at læringsreisen din blir enklere.

Etter at du har fullført kurset, vil du ha ferdighetene til å klare AZ-900-eksamenen og oppnå sertifiseringen for å starte karrieren din innen cloud computing. De tilbyr også en 10-dagers gratis prøveperiode, slik at du kan forstå hvordan det fungerer.

SkillCertPro

SkillCertPro tilbyr mange kurs og praksistester på Azure. Deres Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900) eksamensspørsmål 2021 inkluderer 870+ spørsmål, 14 øvelsestester og 1 Master Cheat Sheet. De har også nylig oppdatert innholdet og kuratert spørsmålene utelukkende fra tidligere eksamener.

Denne nettbaserte prøveeksamenen vil forberede deg på grunnleggende Azure, skykonsepter, Azure-tjenester, priser, livssyklus, SLA og elementene tillit, overholdelse, sikkerhet og personvern. De har utarbeidet Master Cheat Sheet av ekspertinstruktører som har gitt personlige notater for eksamensmål slik at du raskt kan forstå alle emnene.

SkillCertPro anbefaler å bruke Master Cheat Sheet 2-3 dager før hovedeksamenen din for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av det. I tillegg har de et responsivt, dedikert team til å oppdatere spørsmålsbanken jevnlig basert på tilbakemeldinger fra studenter på ting som dukket opp på selve eksamen og ekstern benchmarking.

Du får livstidstilgang til innholdet når du har registrert deg for det. De har også gitt detaljerte forklaringer for alle spørsmålene og krever også en 100 % bestått garanti. Ikke bare det, men de tilbyr også en 100 % pengene-tilbake-garanti hvis du ikke kan klare undersøkelsen på ditt første forsøk, med en policy uten spørsmål.

Kurset koster $19,99. SkillCertPro tilbyr også en gratis prøveprøve for 15 spørsmål som du kan ta opp etter å ha fylt inn navn og e-postadresse.

  Slik sletter du en profil fra Netflix

Måle opp

Kickstart karrieren innen skydatabehandling med Microsoft Azure-sertifisering og praksistest av Måle opp. Det tilbyr mange sertifiseringskurs på Azure, inkludert sertifisering for:

 • AZ-500
 • AZ-400
 • AZ-104
 • AZ-900
 • AZ-304
 • AZ-203
 • AZ-303
 • 70-487

Å tilegne seg disse sertifiseringene vil hjelpe deg med å skille deg fra jevnaldrende og vise frem ekspertisen din innen Azure-teknologi. I tillegg kan du tjene en MCSA i Cloud Platforms for å bygge din karriere ved å fullføre to Azure-eksamener.

MeasureUp tilbyr praksistester og sertifiseringer av høy kvalitet for utviklere, løsningsarkitekter, sikkerhetsingeniører, administratorer, funksjonelle konsulenter, dataforskere og andre entusiaster innen sky og Azure.

EduSum

EduSum tilbyr praksiseksamener for Microsoft Azure Fundamentals for å forberede deg til Azure AZ-900-sertifiseringseksamenen. Eksamenen vil gi deg en mulighet til å gjøre deg kjent med formater og spørsmål i selve Azure Fundamentals-eksamenen.

I tillegg kan du også identifisere emner der du er god og de du trenger å studere mer. EduSum har forberedt spørsmålene for AZ-900-testen ved å samle innspill fra fellesskapsbrukere og nylig sertifiserte fagfolk. De har også nøye vedlikeholdt emnevekt, eksamensvarighet, spørsmålsformat og bestått poengsum i den falske eksamen basert på pensum for AZ-900 sertifiseringseksamen.

EduSum tilbyr 870+ sett med spørsmål å øve på, ubegrensede forsøk i to måneder og MCQ-er med riktige svar i et simulert eksamensmiljø. Du vil gjennomgå praksiseksamenene på en tidsbestemt måte, få en detaljert resultatbok og ha hyppige eksamensoppdateringer fra Azure-eksperter og sertifiserte fellesskapsmedlemmer.

Det koster $26,90 med en 100 % pengene-tilbake-garanti hvis du stryker på eksamen på første forsøk.

TestPrepTraining

Forbered deg til Microsoft Azure Fundamentals AZ-900 praksiseksamen med TestPrepTraining for å oppnå ferdighetene og starte din karriere innen cloud computing. De har dekket emner, inkludert:

 • Skykonsepter
 • Kjerne Azure-tjenester
 • Azure-administrasjonsverktøy og kjerneløsninger
 • Nettverkssikkerhet og generelle sikkerhetsfunksjoner
 • Identitet, personvern, styring og overholdelse
 • Service Level Agreements (SLAs) og kostnadsstyring

Denne eksamenen er for deg hvis du ønsker å demonstrere grunnleggende kunnskap om skytjenester, hvordan du bruker dem med Azure, og sannsynligvis bygge en karriere innen teknologien. Du kan også ta det opp dersom du er involvert i kjøp eller salg av skybaserte løsninger eller er tilknyttet teknologien.

Du trenger ikke nødvendigvis IT-teknisk erfaring for å ta denne eksamenen, men det ville hjelpe om du hadde IT-bakgrunn eller -kunnskap. TestPrepTraining tilbyr mock-tester i full lengde med unike spørsmål, objektive spørsmål som sparer seksjonsvise poeng, den siste læreplanen basert på pensum, tips og triks for å fjerne testen, pålitelige rapporter for å evaluere ferdighetene dine og ubegrenset tilgang til innholdet.

De garanterer også 100 % sikkerhet for å bestå eksamen; hvis ikke, kan du be om 100 % refusjon.

ITExams

ITExams gir deg en praksistest for Azure AZ-900-eksamenen. De har utarbeidet eksamensmateriellet fra eksperter fra Azure-eksperter, inkludert faktiske eksamensspørsmål, forklaringer og svar gratis.

Du kan benytte deg av totalt 288 eksamensspørsmål basert på de siste Azure-oppdateringene og eksamenspensum. De har sist oppdatert innholdet 7. november 2021.

Mindhub

Ta opp AZ-900 Azure Fundamentals-praksistesten for å forberede deg til selve AZ-900-sertifiseringseksamenen og klar den med en god poengsum. Hvis du er tilknyttet skytjenester, kan du kjøpe denne testen på Mindhub.

Denne praksistesten har 180 spørsmål, som dekker emner som skykonsepter, kjerne Azure-tjenester, Azure SLAer, priser og livssykluser, og funksjoner for sikkerhet, tillit, overholdelse og personvern.

Du kan benytte referanser og detaljerte svar for hvert spørsmål, svare på en tidsbestemt måte og få en umiddelbar resultatrapport for å vurdere ferdighetssettene dine.

CertLibrary

Legg til stil til CV-en din og få utmerkede muligheter ved å bli sertifisert for Microsoft Azure AZ-900-eksamenen med CertLibrary som tilbyr øvingsprøver og meningsfulle eksamensforberedelser.

De gir virkelige spørsmål som simulerer selve eksamenen for å styrke kunnskapen og ferdighetene dine. Øvingsprøvene deres er gratis, og alle kan få tilgang til 50 % eller flere eksamensforberedelser ved å registrere seg hos CertLibrary. Og hvis du vil ha 100 % tilgang, kan du velge Premium Access.

CertLibrary oppdaterer kontinuerlig testene og spørsmålene slik at du kan benytte det nyeste materialet til eksamen og overvåker kvaliteten også. De tilbyr helt digitale løsninger som er enkle å oppdatere og få tilgang til på alle enheter for alle, i motsetning til tradisjonelle metoder som involverer DVDer og trykt materiale. Og hvis du har problemer, kan du kontakte teamet deres direkte for å få løst spørsmålet ditt innen 48 timer.

Hvis du går med Premium-abonnementet deres, får du 12 måneder med full tilgang til Azure Fundamentals-innhold og fremtidige oppdateringer. Den legger også til så mange ekstra funksjoner som personaliseringsalternativer for å gi deg mer bekvemmelighet. I tillegg tilfører det sikkerhet, slik at innholdet aldri lekker til andre nettsteder, og du slipper å slite med formatering og Captcha-problemer. Premiumplanen koster bare $29,99 i året, mens den vanlige er gratis for alle.

  Slik stopper du e-postsporing i Gmail

Opplæringsdojo

Hvis du er en nybegynner som jobber med skytjenester og -løsninger, gå for Opplæringsdojosine AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals Practice-eksamener. Kurset inkluderer 5 leksjoner, 13 quizer, 4 emner, og ubegrenset tilgang til innholdet i 3 år.

Kurset vil hjelpe deg å lære skykonsepter, Azure-arbeidsbelastninger og -tjenester, sikkerhet, personvern, nettverk, priser, lagring, applikasjonsstøtte, databehandling og apputvikling. Du kan få tilgang til sanntidssimulering av AZ-900-eksamener med unike spørsmål, inkludert en rullegardinmeny, dra-og-slipp-alternativ, flere ja/nei-spørsmål osv. Du får tilgang til 4 eksamensmoduser – tidsbestemt, gjennomgang, seksjon- basert, og avsluttende test med 40 spørsmål for å gjøre deg eksamensklar.

De har inkludert omfattende forklaringer, jukseark og referanselenker for slutten av hvert spørsmål, slik at du kan bekrefte svarene dine og skjerpe kunnskapen din. Du får også en studieveiledning som fungerer som referanse for forklaringer i dine praksisprøver. I tillegg oppdaterer de stadig spørsmålsbanken sin basert på tilbakemeldinger fra studenter, siste pensum og ekstern benchmarking.

Videre vil du ha en aktiv diskusjonstavle for spørsmål og svar for å se innspill fra eksamenslærere og studenter. Det vil hjelpe deg å forstå nylige emner som dukket opp på selve eksamenen. De har også et vennlig ekspertteam som kan løse dine bekymringer i løpet av 72 timer. Du kan også gjennomgå ytelsen din gjennom testrapporten din og få tilgang til plattformen hvor som helst, når som helst, med et mobilkompatibelt grensesnitt.

Eksamensnett

Hopp på Eksamensnett for å ta opp Azure-øvelsestester. De tilbyr tester for forskjellige Azure-sertifiseringseksamener som:

 • AZ-900: Azure Fundamentals
 • AZ-400: Azure DevOps-løsninger
 • AZ-300: Azure Architect Technologies

Skjerp ferdighetene dine innen skyteknologier og lær om Azure-tjenester, arbeidsbelastninger, sikkerhet, personvern, nettverk, støtte og priser på en omfattende måte. I tillegg kan du også bruke testene til å forberede deg på Azure-apputvikling, databehandling, lagring og andre relaterte konsepter.

De har 4 øvelsestester for AZ-301, 4 tester for AZ-300, 3 tester for AZ-400, 5 tester for AZ-900 og 5 tester for AZ-103.

Boson

Besøk den offisielle nettsiden til Boson og finn ExSim-Max praksiseksamener for AZ-900 sertifiseringseksamen. De tilbyr totalt 150 spørsmål utarbeidet av eksperter fra Azure med kvalitet og unikhet for å hjelpe deg med å forberede deg til eksamen og fremme karrieren din.

Denne praksistesten vil hjelpe deg med å klargjøre konsepter om Azure-teknologi og relaterte emner, slik at du kan bli sertifisert og lande fantastiske muligheter. Praksistestene koster $99.

CyberVista

Hvis du ønsker å kvalifisere deg til Microsoft Azure Administrator AZ-104 sertifiseringseksamen, kan du prøve CyberVista og ta sine praksisprøver. Denne eksamenen passer for Azure-administratorer som administrerer skytjenester, inkludert lagring, nettverk, sikkerhet og databehandling.

Denne eksamenen trenger en omfattende forståelse av Azure-tjenester gjennom hele IT-livssyklusen. Du trenger også kunnskap knyttet til infrastrukturtjenester, miljøer og applikasjoner. Så ta opp praksisprøvene og forbered deg på disse tjenestene.

Videre, spisse ferdighetene dine i PowerShell, Command Line Interface, Azure-maler og Portal, operativsystemer, skyinfrastruktur, virtualisering, nettverk og lagringsstrukturer. Du kan studere i ditt eget tempo, uansett hvor du er, og når du vil når det passer deg.

De tilbyr ekte eksamenslignende spørsmål, og du kan få tilgang til innholdet i 180 dager, inkludert spørrekonkurranser, detaljerte forklaringer, referanser, karakterer, ytelsesporing og flashcards for å hjelpe deg med å huske konseptene. Last ned quizene for offline studier også og bruk studiekalenderen for å maksimere studietiden din. Du kan også bruke InstructorLInk for å se IT-eksperthjelp.

Denne øvelsestesten koster $149.

Konklusjon 👨‍💻

Vi håper denne listen over tester for Azure-sertifiseringspraksis hjelper deg med å forberede deg til selve eksamenen og få ferdighetene som er nødvendige i denne konkurransedyktige digitale tidsalderen for å fremme karrieren din innen cloud computing.

x