14 beste PDF-søkemotorer for å finne gratis e-bøker i 2022

Prøver du å finne gratis e-bøker på nettet, men ender opp med tomhendte? Her er en liste over PDF-søkemotorer som endrer spill i dagens verden.

Hvis du er en bokfanatiker, vil du ikke elske noe mer enn lukten av bøker og en varm kopp kaffe. Imidlertid har digital utvikling fått e-bøker til å bli populær over tid, noe som har fått folk til å gå for nettsteder som Goodreads, Amazon Kindle og Wattpad.

Med tonnevis av bøker tilgjengelig på disse nettbøkene, koser leserne seg. Disse bøkene er lett tilgjengelige å lese og nyte med omfattende alternativer tilgjengelig.

På toppen av det kan leserne laste ned e-bøker (noen ganger lydbøker og podcaster) fra nettsteder for alltid å ha dem på smarttelefoner, nettbrett og til og med datamaskiner.

Med dette sagt, her er den store PDF-søkemotoren som kan hjelpe deg med å finne den rette boken.

Internett-arkiv

Med mer enn 2,3 millioner moderne e-bøker Internett-arkiv har arkivert alle nedlastbare tekster og bøker gratis. Lesere kan få tilgang til en omfattende samling av moderne bøker på Internet Archive i mange formater. På toppen av det kan hvem som helst bidra til listen over bøker ved å legge til e-boken sin i arkivet.

Arkivet tilbyr:

  • 790 000 programmer
  • 14 millioner lydopptak og livekonserter
  • 625 nettsider
  • 4 millioner bilder
  • 7 millioner videoer og nyheter
  • 38 millioner bøker og tekster

Betrakt det som et bibliotek som lar bokfanatikere nyte digitale versjoner av favorittbøkene sine.

Google Scholar

Hva kan være en bedre måte å få tak i de beste bøkene enn Google. Google Scholar er en søkemotor for noen som prøver å finne ut artiklene, rettspraksis eller artikler om et bestemt emne. Brukerne kan også legge til artikler å lese senere, for eksempel en forskningsoppgave og kunnskapsrike artikler som de ønsker å lese.

På toppen av det kan brukere utnytte det avanserte søkealternativet som lar brukere søke med alle ordene, eksakte fraser, minst ett ord, utelate bestemte ord, og til og med det nøyaktige stedet der søkeordet er plassert i artikkelen. Beregningsdataene siterte publikasjoner som Science, The Lancet og Nature Communication.

  Hvordan sette inn en klokke i PowerPoint

PDF-stasjon

Søk i hvilken som helst PDF-fil du vil med PDF Drive, som kommer med mer enn 70 millioner e-bøker (boklager). PDF-stasjon tilbyr flere funksjoner som ingen nedlastingsgrenser, ingen annonser og å tillate å bokmerke sidene. Brukere kan enkelt søke i opplæringsprogrammer, bøker, forfattere og manualer på nettsidene.

Den er delt inn i ulike seksjoner som ukens beste bøker, finn din hensikt og lidenskap i livet, foreldrebøker, selvhjelpsbøker, motivasjonsbøker osv. Den dekker alle viktige domener som teknologi, personlig vekst, helse og fitness , biografi, livsstil, miljø, kunst, mest populære osv., for brukere å nyte hvor som helst.

Gratis-eBooks.net

Som navnet tilsier, Gratis-eBooks.net tilbyr et bredt utvalg av gratis e-bøker til brukere. Free-eBooks.net gir tilgang til 1000+ forfattere og flere kategorier innen sakprosa og skjønnlitteratur. Imidlertid kan brukere bare laste ned fem gratis e-bøker etter registrering på nettstedet. Den gir tilgang til bøker som markedsføringsbøker for gründere, detektivromaner og toppforfattere som Alina Udrea.

På toppen av det tilbyr Free-eBooks.net tilgang til gratis lydbøker, bunter, bøker, etc., i forskjellige domener, inkludert lydbøker for barn, klassikere, skjønnlitteratur, sakprosa, lærebøker, akademikere og mange flere.

FreeFullPDF

Hvis du er en forsker eller ønsker å finne vitenskapelige publikasjoner, er FreeFullPDF ditt første skritt. FreeFullPDF tilbyr gratis vitenskapelige publikasjoner innen forskjellige felt som fysikk, helse, liv, samfunnsvitenskap og humaniora og matematikk.

Det ligner på Google-søk, men er begrenset til enkeltdomener, slik at nyutdannede eller nyutdannede kan få detaljer umiddelbart.

pdfFiller

pdfFiller er en alt-i-ett PDF-programvare som kan fjerne all hodepine med funksjoner som eSign, fyll ut, rediger og dele filene på hvilken som helst enhet. Den elektroniske PDF-filen lar brukere få tilgang til dokumentene på nettet for ethvert formål, for eksempel forsikring, eiendom, skatter, rekruttering og mer, slik at brukere kan søke i PDF-er og finne dokumenter relatert til IRS-skatteskjemaer og andre skjemakataloger.

Den er enkel å bruke; gå til Mine dokumenter, legg til nye dokumenter og åpne søkedokumentfanen. Ta med navnet eller beskrivelsen i pdfFiller, velg dokumentet og begynn å fylle ut. Den har funksjoner som stil lønnserklæring for arbeid, stil lønnsskjøte, separat nødvendig feltarbeid, separat obligatorisk feltarbeid og crack lønnsdiplom.

  En omfattende veiledning til plan for konfigurasjonsadministrasjon

PDF søkemotor

Lei av å finne ut PDF-en online på standardnettstedet uten noen konkrete resultater? Vi har alle vært hos deg, men det beste er det PDF søkemotor har gjort det mer tilgjengelig. PDF Search Engine tilbyr en forenklet versjon for å finne en hvilken som helst bok på nettet om vitenskap, handel, ingeniørvitenskap, medisin, kunst og politiske spørsmål.

Det lar brukere lovlig søke i alle PDF-filer de ønsker å lese på nettet ved å bruke de beste filtrene for å organisere og avgrense e-bøker og annet nettmateriale. Det inkluderer alternativer som oppgaver, forelesninger og forberedelsesressurser for å øke kunnskapen.

Finn-pdf-dok

Hvis du vil søke i et dokument på nettet, Finn-pdf-dok kan hjelpe deg å oppnå de riktige resultatene. Finn-pdf-doc tilbyr et søk etter alle formater som PDF, SWF, TXT, PPT, DOC, AI, KML og PS.

Brukere kan sjekke koblingene for å laste ned de støttede filene basert på nøkkelordene.

ebook3000.com

ebook3000.com tilbyr et bredt utvalg av e-bokkategorier som spill, arkitektur, kunstbøker, tegneserier, business, programvare, sikkerhet, vitenskap, e-læring, poesi, musikk, etc.

Sammen med dette, ebook3000.com tilbyr lydbøker på alle domenene som brukere kan laste ned og nyte.

Mange bøker

Hvis du er en fan av e-bøker, er ManyBooks den perfekte løsningen som tilbyr 50 000+ bøker for hånden. Mange bøker dekke ulike sjangre som myter, eventyr, sjørøverhistorier, psykologi, spionasje, drama, kritikk, matlaging osv. Det er enkelt å få tilgang til enhver bok ved å registrere seg på nettstedet eller lese gratis på nettet. De selvpubliserende forfatterne kan introdusere arbeidet sitt for markedet og få anerkjennelse.

FileSearchBox

Søk etter den passende PDF-filen på hele nettet med noen få klikk ved å bruke FileSearchBox. Brukerne kan søke og laste ned PDF-en uten registrering eller pålogging. FileSearchBox leveres med flere søkemotorfiltre, og den bruker også Google Index for å finne den nedlastbare PDF-filen. Det er kjent for å søke i forskningsartikler, bøker, vitenskapelige fakta osv. Nettverktøyet lar også brukere aktivere sikker nedlasting av PDF-er (ikke aktiver redigering eller makroer) for å unngå skadelige filer.

  Reparer Sling TV-feil 8-12-melding

DocJax

Få mer enn 320 577+ dokumenter ved å bruke DocJax dokumentsøkemotor. Den blar gjennom mer enn 3000 nettsteder for å få de riktige koblingene slik at brukere kan laste ned PDF-versjoner.

DocJax analyserer forskjellige offisielle nettsteder som Wisconsin Edu, Columbia, Edu, Princeton Edu, Cambridge, etc.

BASE Søk

Bielefeld Academic Search Engine søkte gjennom 9000+ innholdsleverandører for å komme opp med 300+ millioner dokumenter og PDF-er. UTGANGSPUNKT søk er en søkemotor for en nettressurs som tilbyr komplette tekster av 60 % av indekserte poster gratis.

Lagrene inkluderer dokumenter som digitale samlinger, institusjoner og tidsskrifter som tilbyr innhold med flere funksjoner.

ResearchGate

ResearchGate har tilgang til 135 millioner publikasjonssider innen forskjellige domener som informatikk, biologi, matematikk, ingeniørfag, kjemi og mange flere. Brukerne kan enkelt samarbeide med jevnaldrende for å fremme karrieren og få dybdestatistikk om siteringer.

Velg riktig PDF-søkemotor

Velg et av produktene nevnt ovenfor for å få de nøyaktige søkeresultatene til din favoritt-PDF og nyte lesingen.

Med det riktige verktøyet kan du få et bredt spekter av læringsressurser (eller underholdende) for ivrige elever, litterater og litt uformell lesing. Det beste er at disse nettstedene inneholder nesten alle e-bøkene fra grunnskolenivå til forskernivå.

Så nyt favorittboken din på en legitim måte med et brukervennlig grensesnitt.

Hvis du vil dele de nedlastede filene og finner dem for store, er her noen pdf-komprimeringsverktøy.

x