20 beste spill med støtte for RTX og DLSS

NVIDIAs RTX-serie påvirket grafikkortindustrien i stor grad, og etterlot spillere som lengtet etter livaktige refleksjoner og små detaljer som kan forbedre den oppslukende opplevelsen av videospill.

Mens RTX teknologi er ikke alltid brukbar (med tanke på ytelsestreffene i skrivende stund), det får ting til å se bra og skinnende ut!

Selvfølgelig kommer det ned til dine personlige preferanser også. Ikke alle spillere bruker RTX, selv om grafikkortet deres støtter det.

For å gjøre ting bedre introduserte Nvidia også DLSSsom hjelper deg å beholde samme kvalitet (med mulighet for å gå på akkord med kvaliteten) for å øke rammehastigheten til spillet med stor margin.

Listen over spill med RTX og DLSS blir stadig bedre, med flere tillegg hver måned. Her fremhever jeg de beste spillene som støtter Ray Tracing (RTX) og DLSS.

Her er hva du trenger å vite før du spiller RTX- og DLSS-spill

Merk at hvis et spill støtter Ray Tracing, kan du få det til å fungere med Nvidia- og AMD-grafikkort. Du bør imidlertid foretrekke Nvidia-kort fordi det gir bedre ytelse.

Og når det kommer til DLSS, er det eksklusivt for Nvidia-grafikkort, og vurderer det som deres proprietære teknologi. Det er verdt å merke seg at DLSS først og fremst er nyttig for 2k (2560 x 1440) eller høyere oppløsninger.

Så, i henhold til dine krav, må du sørge for at du har et støttet grafikkort for å kjøre spillene godt med den oppløsningen du trenger.

Som et minimum bør du sikte på en RTX 3060 eller tilsvarende for 1080p-spilling med RTX og DLSS.

RTX- og DLSS-spill å prøve akkurat nå

De fleste RTX-aktiverte spill støtter DLSS. Og noen spill støtter DLSS selv uten støtte for Ray Tracing.

For listen fokuserer vi på spill som støtter begge for å hjelpe deg med å bruke spill som tilbyr de beste teknologiene.

  Hvordan avslutter jeg abonnementet på Quora Digest

Hitman 3

Hitman 3 er et av de siste tilleggene for å legge til Ray Tracing-støtte i 2022. Hitman er et tredjepersons stealth-spill som setter deg som den ikoniske Agent 47 og gir deg utfordrende oppdrag for å myrde målene dine.

Sammenlignet med noen andre spill er kanskje ikke Ray Tracing-implementeringen den beste, men den får spillet til å se vakkert ut.

Styre

Styre er et spill du må spille for Ray Tracing. Det var sannsynligvis det første spillet som implementerte Ray Tracing i en rekke objekter, noe som påvirket spillets visuelle egenskaper.

Spillet ser vakkert ut, og de actionfylte scenene ser bedre ut med RTX aktivert.

Control er et action-eventyrspill med fiksjon i kjernen for elementene du møter.

Marvels Guardians of the Galaxy

Marvels Guardians of the Galaxy er et vakkert spill med populære Marvel-karakterer du elsker.

Per nå er det det beste Marvel-temaspillet å spille og utforske. Karakterene ligner den samme personligheten som favorittheltene dine, og spillingen er morsom og engasjerende.

Ray Tracing og DLSS-implementeringen er imponerende sammenlignet med noen titler her. Så med DLSS + RTX aktivert, bør du få passende rammer.

Cyberpunk 2077

Uten Cyberpunk 2077, det er ingen utstillingsvindu for RTX og DLSS for moderne titler. Spillet pakker inn imponerende bilder med Ray Tracing og DLSS.

Selv om ytelsen for spillet ikke er den beste, bør du sjekke benchmarks før du prøver det ut på systemet ditt med en RTX GPU.

Watch Dogs Legion

Den siste oppfølgeren til Watch Dogs-serien er en godbit med RTX-aktivert grafikk. Med tanke på at det er en enorm verden med byliv, kan det være et spennende spill å prøve.

Watch Dogs Legion gir deg mange spennende gadgets/teknologi å ha det gøy med. Du bør ikke gå glipp av DLC-ene som tilbys hvis du går glipp av Aiden Pearce fra Watch Dogs 1.

Everspace 2

Everspace 2 er et romskipskytespill for én spiller med imponerende grafikk. Når du publiserer dette, er Everspace 2 tilgjengelig som et tidlig tilgangsspill.

Du kan enten prøve den gratis demoen eller kjøpe spillet i dets nåværende tilstand for å oppleve Ray Tracing og DLSS for å øke ytelsen.

Crysis remasteret

Hvis du vil gjenoppleve den klassiske Crysis-opplevelsen med RTX, Crysis remasteret er et flott valg.

I tilfelle du ikke visste det, ble Crysis i utgangspunktet ansett som et spill med grafikk foran sin tid. Så det burde være spennende å prøve.

  11 beste tekst til tale-løsninger for forretnings- og personlig bruk

Jeg foreslår at du kjøper dette spillet under et salg; du kan forberede deg på den kommende oppfølgeren ved å spille den remastrede utgaven.

DOOM Evig

Jeg er sikker på at du er enig i at en liste over AAA-titler ikke kan gå uten et DOOM-spill. DOOM Evig er et perfekt optimert førstepersons skytespill hvor du kjemper mot demonene.

Du bør ikke oppleve noen betydelige ytelsestreff med RTX på DOOM Eternal. Og med DLSS-støtte kan du forbedre ting ytterligere!

Dying Light 2

Er du ute etter å løpe gjennom en zombieapokalypse ved å bruke parkour? Vi vil, Dying Light 2 er det perfekte overlevelsesskrekkspillet for deg.

DLSS skal hjelpe deg med å prestere bedre i et åpent miljø, og Ray Tracing gir en realistisk touch til verden i spillet.

The Fabled Woods

De Fabled Woods er en engasjerende, mørk og mystisk narrativ novelle. Du må utforske verden for å avdekke hemmelighetene.

Den støtter både RTX og DLSS for å forbedre den oppslukende opplevelsen.

Raji: An Ancient Epic Enhanced Edition

Raji er en fascinerende indie-tittel utviklet av et indisk spillstudio med indisk mytologi.

Raji ble godt mottatt globalt som et unikt videospill med vakre bilder, i motsetning til noen andre forsøk fra andre indiske spillstudioer. For å trappe opp, la de også til støtten for Ray Tracing med en ny oppdatering til spillet.

Ghostrunner

Ghostrunner er et fartsfylt førstepersons actionspill satt i et cyberpunkmiljø.

Nivådesignene er perfekt egnet for å gi deg flotte refleksjoner ved bruk av Ray Tracing. Spillet støtter også DLSS 2.0 for å forbedre rammer for å få den beste opplevelsen av spillet.

Metro Exodus Enhanced Edition

Metro Exodus er en av kritikerens favoritter for sin grafikk og actionfylte tilbud.

Spillet tilbød krevende bilder ved utgivelsen og burde være en enkel sak med sin forbedrede utgave. Det støtter også RTX og DLSS 2.0, i motsetning til det originale spillet, som støttet DLSS 1.0.

Minecraft

Som DOOM-serien, Minecraft vil alltid komme til listen når vi snakker om visuelle elementer i et spill.

Selv om det er et klassisk spill uten sikte på naturtro grafikk, klarer det likevel å overraske med Ray Traced-visuelt og DLSS-støtte.

Battlefield V

Battlefield V er sannsynligvis en av de første multiplayer-titlene som støtter RTX. Selvfølgelig er det kanskje ikke så episk som enspilleropplevelser, men det støtter både DLSS og RTX for å forbedre kampanjen og flerspilleropplevelsen.

Battlefield 2042

Selv om det kanskje ikke er det beste moderne Battlefield-spillet, med RTX på og DLSS, kan du få en hyggelig opplevelse totalt sett med Battlefield 2042.

  Hvordan (og hvorfor) bruke Outliers-funksjonen i Excel

Titler som dette er vanligvis Nvidia-støttet. Så du bør forvente god RTX- og DLSS-støtte.

F1 2021 / 2022

F1 2021 er det offisielle racingspillet i Formel 1-racing, utviklet av EA Sports. Den siste tilgjengelige utgivelsen støtter Ray Tracing-grafikk og DLSS.

Og neste oppfølger for serien kommer snart, som også vil støtte RTX og DLSS. Med tanke på det som en umiddelbar utgivelse når jeg skrev dette, tenkte jeg at jeg burde nevne dette.

Ghostwire: Tokyo

Hvis du ser etter en unik tittel med skrekkelementer, Ghostwire: Tokyo kan være et spennende valg.

Den er fylt med steder hvor du får se mest mulig ut av Ray Tracing og forbedre opplevelsen med DLSS-støtten.

MechWarrior 5: Mercenaries

MechWarrior 5 lar deg oppleve fremtidige krigsmaskiner med et intenst, actionfylt miljø.

Spillet støtter Ray Tracing og DLSS 2.0. Du får også samarbeidsstøtte for å spille med vennene dine (opptil 4 spillere). Overraskende nok lar den deg også være kreativ med mods fra fellesskapet og ha uendelig moro!

Fortnite

Fortnite trenger ingen introduksjon, og det har vært en favoritt for spillere i alle aldersgrupper. Med oppdateringer kan du forvente regelmessige endringer i spillet.

Med Ray Tracing og DLSS-støtte ser det visuelle ganske fantastisk ut. Mens spillet er krevende som et åpent miljø, må du måle systemene dine for å se hvor godt det håndterer RTX og hvordan DLSS hjelper.

Ray Tracing og DLSS Tech is the Future of Gaming 🎮

Mens mange betraktet det som en markedsføringssjargong da Nvidia introduserte RTX og DLSS, kommer det godt med for å forbedre spillopplevelsen din.

De livaktige refleksjonene og skyggene tilfører spillet et snev av realisme. Og DLSS hjelper deg med å løse ytelsesproblemer og få flere framerates.

Med spill som støtter det, kan du sømløst oppleve den best mulige opplevelsen med grafikkortet ditt.

x