14 beste XRP-lommebøker for å holde Ripple trygt [2023]

Ripple har dukket opp som en av de mest effektive kryptovalutaene på markedet. Det er en betalingsorientert digital eiendel støttet av XRP Ledger (XRPL) blokkjeden. XRPL-protokollen er åpen kildekode og tillatelsesfri, noe som gir raske transaksjonshastigheter.

I motsetning til andre kryptovalutaer som har en mer konfronterende tilnærming til tradisjonelle finansinstitusjoner, er XRP mer samarbeidsvillig. Banker og andre tradisjonelle institusjoner kan bruke det for sikre og raske pengeoverføringer. Faktisk har den overgått SWIFT som en pengeoverføringsplattform.

Ulike typer XRP-lommebøker finnes for ulike enheter og i ulike former. De vanlige XRP-lommebøkene inkluderer utveksling, maskinvare, programvare og papirlommebøker. Exchange-lommebøker er egnet for korttidslagring, og noen av de beste inkluderer Coinbase-lommebøker.

Forstå XRP-lommeboktyper

Å velge den beste XRP-lommeboken garanterer en sterk sjekk av sikkerhet, tilgjengelighet og funksjonalitet. Med en mengde XRP-lommeboktyper som oversvømmer markedet, for eksempel programvare, maskinvare og papir, kan det være utfordrende å finne den rette for deg. Her er en orientering om de forskjellige XRP-lommeboktypene.

Maskinvarelommebøker lagrer XRP unna internett og gir beskyttelse mot hacking og svindel. Selskaper som Ledger og Trezor produserer XRP-maskinvarelommebøker av topp kvalitet. Maskinvarelommebøker tilbyr et ekstra lag med sikkerhet til kjølelagringsalternativer som papirlommebøker.

De har en sikker brikke i seg som sørger for at når du kobler dem til en datamaskin for å sende kryptovalutaen din, trenger du aldri å legge inn din private nøkkel på selve datamaskinen. Dette gjør det tryggere å handle selv på en kompromittert datamaskin. Maskinvaren kan gjenopprettes på en ny enhet fra «frøordene» som følger med lommeboken.

Selv om maskinvarelommebøker er det sikreste alternativet, er prisen kanskje ikke verdt investeringen avhengig av hvor mye valuta du har. En programvarelommebok blir det mer åpenbare valget for de med vanlige handelsalternativer.

Programvarelommebøker er praktiske siden du kan få tilgang til dem hvor som helst, men sikkerheten deres er et problem på grunn av internettforbindelsen. Programvarelommebøker er tilgjengelige i desktop-, mobil- og onlineformater. Desktop-lommebøker gir full kontroll over valuta, men har risiko for å miste mynter for alltid hvis de blir hacket eller kompromittert.

Mobile lommebøker er praktiske for fysisk butikkbruk, men har de samme ulempene som stasjonære lommebøker hvis mynter lagres lokalt på telefonen. Online lommebøker kan nås fra hvor som helst og kobles til andre lommebøker, men krever tillit til nettstedeierne for lagring av private nøkler.

Papirlommebøker er en form for kjølelager for kryptovalutaer som inneholder en kryptovalutaadresse og privat nøkkel som er tilgjengelig via en QR-kode. De er et rimelig alternativ og reduserer risikoen for hacking siden de ikke er koblet til internett.

De er imidlertid mer kompliserte å sette opp og bruke enn programvarelommebøker, og hvis de går tapt, er det ingen måte å gjenopprette tilgangen til valutaen på. Å bruke en enhet for å få tilgang til valutaen fra en papirlommebok betyr også at den fortsatt kan være sårbar for hacking.

  Er BeamNG Drive på Xbox?

Å gjøre grundige undersøkelser på de forskjellige XRP-lommeboktypene er derfor avgjørende for å finne den som passer dine behov. Hver type tilbyr distinkte funksjoner, inkludert muligheten til å handle flere kryptovalutaer, sende og motta XRP, Bluetooth-tilkobling, batteriytelse og PIN- og hovednøkkelbeskyttelse.

Hold deg til offisielle eller sterkt anbefalte XRP-lommebøker for å unngå svindel eller svindel. Når du velger en lommebok for å beskytte XRP, prioriter sikkerhet, bekvemmelighet og brukervennlighet for å ta en informert beslutning.

Uavhengig av lagringsmetoden er det viktig å ha grunnleggende kunnskap for å effektivt lagre krypto. Når du går inn i kryptoverdenen for å begynne å handle eller investere i XRP, oppstår behovet for å lagre XRP-en din trygt og sikkert; derfor blir det avgjørende å velge riktig lommebok.

Gitt sin imponerende funksjonalitet, er XRP et attraktivt valg for investering. Men når du investerer i XRP, er det viktig å sikre pålitelig tilgang og sikkerhet. Det er her XRP-lommebøker kommer inn. Tallrike XRP-lommebøker er tilgjengelige på markedet, og denne guiden vil hjelpe deg å velge det mest passende alternativet.

Trust Wallet

Trust Wallet er en populær mobillommebok med åpen kildekode for sikker sending, mottak og lagring av kryptovalutaer, inkludert XRP. Den støtter flere kryptovalutaer og lar brukere samhandle med dApps direkte fra appen.

Egenskaper:

 • Programvare lommebok
 • Nybegynnervennlig
 • Innebygd Web 3.0-nettleser for å få tilgang til dApps
 • Tilgjengelig på både iOS- og Android-enheter.

Freewallet

Freewallet tilbyr en XRP-lommebok med innebygd utvekslingsfunksjon for iOS- og Android-enheter. Freewallet var den første som ga ut Bitcoin Cash og Bitcoin Gold-lommebøker for Android. Freewallet-familien inkluderer cryptocurrency-lommebøker for Android, iOS, og også crypto wallet-appen med et nettgrensesnitt.

Ved å bruke Freewallet kan brukere holde over 30 kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Ripple XRP, alt på ett sted.

Egenskaper:

 • Programvarelommebok – Mobil og skrivebord støttes
 • Intuitiv og enkel å bruke
 • Støtte for flere mynter for mer enn 100 kryptovalutaer
 • Integrert utveksling for fiat-krypto-handel

Exodus

Exodus er en programvarelommebok som støtter over 165 kryptovalutaer, inkludert XRP. Brukere kan sende, motta og utveksle XRP med lommebokens innebygde utveksling. Lommeboken krypterer private nøkler og transaksjonsdata, og sikrer at brukerens data forblir private og sikre.

Exodus integreres med Trezor maskinvare lommebøker, og kombinerer sikkerheten til Trezor med enkelheten til Exodus. Lommeboken krever en minimumsaldo på 10 XRP for å forbli i samsvar med XRP Ledger-håndhevede reservekrav.

Selv om Exodus ikke er en dex-spesifikk lommebok, er det en flott generell kryptolommebok som gir en sikker og brukervennlig plattform for å administrere digitale eiendeler, inkludert XRP.

Toppfunksjoner:

 • Ikke-depot-lommebok – mobil, desktop og nettlesere støttes
 • Den kan kobles til en Trezor maskinvarelommebok for ekstra sikkerhet.
 • Støtter 260+ digitale eiendeler, inkludert NFT-er
 • Tilgjengelig på både iOS- og Android-enheter i tillegg til nettleserstøtte.

Guarda

Guarda er en multi-valuta lommebok som støtter Ripple (XRP) og andre kryptovalutaer. Guarda tilbyr en lommebok uten forvaring som lar brukere lagre, utveksle og administrere sine kryptovalutaer.

Guarda støtter digitale eiendeler på tvers av 40+ blokkjeder og over 10 000 tokens. Guarda gir deg muligheten til å kjøpe XRP via bankkort og veksle valuta i lommeboken. Guarda tilbyr en sikker, kryptert sikkerhetskopi av lommeboken, 24/7 kundestøtte og tilgjengelighet på tvers av plattformer via en datamaskin, mobil og som Chrome-utvidelse.

  11 gode læringsressurser for smidig sertifisering

Toppfunksjoner:

 • Ikke-forvarende lommebok – mobil, stasjonær og nettleser støttes.
 • Integrasjon med Ledger hardware lommebok for ekstra sikkerhet.
 • Innebygd børs for kryptohandel
 • Tilgjengelig på iOS, Android og Linux.

Xumm

XUMM er en mobil lommebok som lar brukere administrere sine XRP Ledger-kontoer og tokens som ikke er depot. Den er sikret med sterke sikkerhetsfunksjoner som multi-sig og 2-faktor autentisering.

I tillegg er XUMM ikke bare en lommebok, men også en plattform som har et helt økosystem og integrasjoner tilgjengelig, slik at brukere kan administrere og bruke XRP og enhver annen utstedt token/valuta på XRP Ledger. XUMM er ideell for detaljhandel, med fordeler som mikrobetalinger, lojalitetspoeng og enkle betalingsflyter i nettbutikken.

Toppfunksjoner:

 • Ikke-forvarende lommebok
 • Den kan opprette flere XRP Ledger-kontoer
 • Støtter dApps i XRP Ledger
 • Tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter

opprettholde

Uphold er en multi-plattform lommebok som gir en sikker og problemfri metode for brukere å holde, bytte og handle XRP. Lommeboken er kompatibel med ulike plattformer, inkludert iOS, Android og nettet, og muliggjør jevne transaksjoner mellom tradisjonelle, krypto- og til og med metaller.

Toppfunksjoner:

 • Forvaringslommebok
 • Den unike AutoPilot-funksjonen gjør det mulig å automatisere tilbakevendende transaksjoner
 • Provisjonsfri handel mellom krypto, aksjer og metaller
 • Tilgjengelig på Uphold exchange-plattformen

Atomic lommebok

Atomic Wallet er en multi-plattform lommebok som lar brukere administrere XRP og andre digitale eiendeler på stasjonære og mobile enheter. En unik funksjon ved Atomic Wallet er at den gir brukere kontroll over sine private nøkler og fleksibiliteten til å administrere over 300+ tokens. Atomic Wallet er et kraftig verktøy som lar brukere utveksle over 100 kryptovalutaer.

Toppfunksjoner:

 • Programvare lommebok
 • Desentralisert utveksling i lommeboken muliggjør kjøp av kryptovalutaer fra selve lommeboken
 • Provisjonsfri handel mellom krypto, aksjer og metaller,
 • Støtte for flere plattformer; web, iOS, Android og Linux

GateHub

GateHub er en plattform som fungerer både som en kryptolommebok og også som en utveksling. GateHub tilbyr en sikker lommebok som holder kryptoaktiva trygt.

Brukere kan sende og motta betalinger umiddelbart på GateHub og XRP Ledger, og plattformen tilbyr porteføljeanalyse i sanntid for å holde styr på ens investeringer.

Plattformen er sikret med AES-kryptering for å beskytte personlige og økonomiske data, og Coincover gir forsikring opp til $100 000 i tilfelle tyveri. GateHub-lommeboken gjør det enkelt å administrere investeringer, og plattformen har gjennomsiktige avgifter for brukere.

Toppfunksjoner:

 • Nybegynnervennlig programvarelommebok
 • En innebygd betalingsgateway som støtter fiat-valutaer, inkludert USD
 • Mulighet for å handle mellom flere kryptovalutaer fra plattformen
 • Tilgjengelig som en nettplattformaktivert lommebok

Mynt lommebok

Coin Wallet bruker kryptering på klientsiden for å sikre lommeboken på enheten. Den fremtvinger unik passordfrasekryptering, noe som gir sterk standardbeskyttelse for lommeboken. Brukere kan bruke en 4-sifret PIN-kode eller biometri for rask og sikker tilgang til lommeboken. Coin Wallet bruker også maskinvaresikkerhet med 2FA-autentisering ved bruk av FIDO-sertifiserte sikkerhetsnøkler.

Toppfunksjoner:

 • Programvarelommebok med stor vekt på sikkerhet
 • Nybegynnervennlig med innebygd kryptohandelsfunksjon
 • Multi-mynt, flerspråklig støtte
 • Støtte for flere plattformer; web, iOS, Android og Linux

YouHodler

YouHodler bruker Ledger Vaults multiautorisasjonsløsning for selvdepotstyring for å sikre sikker kontroll av kryptoaktiva med $150 millioner samlet kriminalitetsforsikring. I tillegg følger den PCI sikkerhetsstandarder for kredittkortoperasjoner og Cryptocurrency Security Standard (CCSS) for kryptooperasjoner.

  Hva er det og hvordan optimaliseres det?

Toppfunksjoner:

 • Programvarelommebok med en kundefokusert designopplevelse som passer både nybegynnere og erfarne investorer
 • Hybrid CeDeFI-plattform som forenkler kryptostøttede lån og investeringer.
 • Støtter og promoterer tilknyttede programmer
 • Tilgjengelig for iOS- og Android-enheter

Coinomi

Coinomi er en pålitelig og sikker ikke-depot-lommebok som har eksistert siden 2014. Den støtter over 125 forskjellige blokkjeder og mer enn 1770 kryptoaktiva, inkludert XRP-tokens.

Et unikt aspekt ved Coinomi er at bare en enkelt frøsetning er nødvendig for flere lommebøker, og frøsetningen kan lagres lokalt på brukerens enhet. Mobilappen tilbyr 24/7 support og ingen avgifter for å sende og motta midler, med brukere som bare trenger å betale nettverksavgifter.

Toppfunksjoner:

 • Programvarelommebok med innebygd støtte for et bredt utvalg av kryptovalutaer
 • Sikkerhetsfunksjoner inkluderer lommebokkryptering sammen med forbedrede personvernfunksjoner
 • Flerkjedestøtte med innebygd handelsbørs
 • Støtte for flere plattformer; web, iOS, Android og Linux

StormGain

StormGain er en kryptovaluta-lommebok som lar brukere handle og investere i kryptovalutaer. CoinMarketCap anerkjente StormGain som den beste leverandøren av renter.

StormGain støtter et bredt spekter av kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash og Tether, med brukere som til og med kan tjene så mye som opptil 12 % rente på pengene sine.

Toppfunksjoner:

 • Programvarelommebok med nybegynnervennlig dashbord
 • Passer for mer erfarne tradere som kan dra nytte av de høye innflytelsesgrensene
 • Evne til å opprette en demokonto for å lære og øve på handel med virtuelle midler verdt $50 000
 • Tilgjengelig for både iOS og Android

D’CENT lommebok

D’CENT-lommebok er utpekt som Koreas #1 kryptovaluta-lommebok som lanserte verdens første biometrisk autentiserte kaldlommebok i 2018. D’CENT lar brukeren trygt lagre kryptovalutaer og også få tilgang til blokkjedebaserte tjenester. Jeg

t har funksjoner som porteføljestyring av kryptovaluta, dApp-tjeneste, administrasjon av maskinvarelommebok og programvarelommebok. D’CENT Wallet gjør det også mulig for brukere å sende og motta kryptovalutaer ved å bruke enkle navn i stedet for komplekse adresser gjennom ENS eller RNS.

Toppfunksjoner:

 • Gir både maskinvare- og programvarelommebok med integrasjon gjennom en enkelt mobilapplikasjon
 • Innebygd dApp-nettleser som gir tilgang til DeFi og staking-tjenester
 • Støtte for handel i NFT-er lansert på Ethereum-kjeder
 • Tilgjengelig for både iOS og Android

Bit2Me

Bit2Me er en kryptovalutabørs som tilbyr en lommebok i flere valutaer og personlige navnealternativer. Bit2Me-lommeboken støtter alle de ledende kryptovalutaene som Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin og Ripple. Den støtter også øyeblikkelige og mikrobetalinger i forskjellige kryptovalutaer.

Toppfunksjoner:

 • Nybegynnervennlig programvarelommebok med integrering i den desentraliserte utvekslingsplattformen
 • Støtter 115 kryptovalutaer og vokser
 • Populær børshandelsplattform med høyt handelsvolum over hele Europa
 • Flerspråklig støtte
 • Tilgjengelig for både iOS og Android

Konklusjon

Avslutningsvis er Ripples XRP en av de mest funksjonelle kryptovalutaene som er tilgjengelige som opererer på tillatelsesfri og desentralisert blokkjedeteknologi. Den samarbeidende naturen gjør det ideelt for tradisjonelle finansinstitusjoner å overføre midler sikkert og raskt. Som sådan er XRP en ideell kryptoaktiva å legge til ens investeringsportefølje.

Investorer må imidlertid velge en pålitelig og sikker XRP-lommebok og også praktisere forsvarlige kryptosikkerhetstiltak for å sikre pålitelig tilgang og sikkerhet. Å lære å sende og motta XRP på en sikker måte og å utføre grundige undersøkelser er viktige komponenter for effektiv administrasjon og samhandling med XRP-lommebøker.

Du kan også utforske de beste kryptovaluta-lommebøkene for å lagre krypto sikkert.