14 Team Building-aktiviteter å prøve i fjernarbeid

For SMB-er til store selskaper er fleksibel, men effektiv ekstern teambygging avgjørende for å skape en balanse mellom arbeid og privatliv.

Hvorfor er ekstern teambygging viktig?

Generelt, i løpet av uken, bruker vi åtte timer om dagen i kontorlokaler; derfor utvikles et sterkt team. Vi snubler jevnlig inn i hverandre ved pultene deres for samtaler, pauser og noen ganger til og med formelle diskusjoner fordi vi er godt kjent med hverandres personligheter.

Derfor etablerer disse menneskelige berøringene en solid kobling som fører til enkelt samarbeid for å levere mer spennende resultater i organisasjonene.

Men hvis teamet jobber eksternt, kan den fysiske avstanden mellom medlemmene raskt resultere i en fullstendig følelse av adskillelse, noe som kan få eksterne medarbeidere til å føle seg løsrevet fra sine medarbeidere og ikke støttes.

Til syvende og sist kan dette føre til mer arbeidsnedgang og lavere trivsel hos de ansatte.

Psykologisk sett kan det å jobbe eksternt og bo alene gi uavhengighet og fleksibilitet. Men likevel kan det også føre til utbrenthet, ensomhet, lengre timer og andre problemer som kan føre til helseproblemer, depresjon og stress.

Dermed vil menneskelig kontakt, kommunikasjon og forbindelse med kolleger redusere innflytelsen og hjelpe en til å leve et balansert og sunt liv.

I sin mest grunnleggende form skaper ekstern teambygging koblinger mellom eksterne ansatte for å ligne fysiske team. Samlede resultater, produktivitet, engasjement og moral, ville alle stige som et resultat.

For å fremme en god balanse mellom arbeid og privatliv, vil vi se på de mest tiltalende måtene å engasjere seg med eksterne team eller ansatte i innlegget nedenfor.

Virtuelle chatterom

Selv om kommunikasjon er en avgjørende komponent i forbindelse med ansatte og skjer naturlig på kontorgulvet, kan eksterne team føle seg litt ensomme.

For å komme rundt denne hindringen, er det nødvendig å sette opp et virtuelt chatterom der ansatte kan gå inn når som helst og fortsette å snakke, spesielt i pauser eller lunsj.

Lederens jobb er å oppmuntre ansatte til å delta i dette nettbaserte chatteromfellesskapet og gjøre bruken av det til en daglig vane.

Plattformer som Slack, Asana, Flock, Zoho Cliq, Microsoft Teams, Discord, Skype, etc. gjør det enkelt å ta i bruk virtuelle chatterom.

Start en virtuell sunn livsstil

Behovet for virksomheter for å støtte ansattes trivsel har aldri vært større enn i fjernarbeidets tidsalder. Introduser et helseutfordringsprogram hvis du søker teambuilding-aktiviteter som også inkluderer velferden til eksterne ansatte.

Slike programmer vil hjelpe dem med å takle sin isolasjon og utmattelse fra lange arbeidsdager samtidig som de skaper en vellykket teambuildingsstrategi.

Nettbaserte gruppetreningsøkter, daglige skrittutfordringer, ernæringsråd, sunne matlagingskurs, gruppeterapi, livscoaching og mental helse-verksteder er alle gode steder å starte.

Pusteappen Spiro ville vært bra for å kickstarte dette programmet.

Virtuelle firmaarrangementer

Organisasjoner eller interessenter kan planlegge bedriftsarrangementene tilnærmet slik de holdes på kontorgulvet. Det ville være best om du administrerte virtuelle forretningsarrangementer på samme måte som du ville gjort en faktisk begivenhet. Inkluder en agenda, en vert, en rekke foredragsholdere, litt underholdning, en sjanse for deltakelse osv.

Hele teamet drar betydelig nytte av dette og føler seg fornøyde og entusiastiske. Du kan bruke ulike videomøteapplikasjoner, inkludert Zoom, Webex, Google Meet, Microsoft Teams og Zoho Meeting.

Virtuelt spill

Å jobbe alene kan være stressende, noe som kan gjøre oppgaver kjedelige og demotiverende. Men spillene og nytelsen kan gjøre dette mer morsomt. Moroa vil gjøre personalet ditt mindre stresset, kreativt og engasjert.

  Hvordan logge ut av Minecraft

Følgende er noen underholdende og spennende spill du kan starte laget ditt med;

 • Alice Escapes Wonderland: Å jobbe sammen om gåter, labyrinter og andre oppgaver vil bringe det eksterne teamets forskjellige medlemmer sammen.
 • En utmerket øvelse for det eksterne teamet ditt kan være en virtuell skattejakt.
 • Bruk et rømningsrom på nettet for å utfordre teamets grenser for å løse et mysterium.
 • Virtuell bingo er et enkelt og hyggelig spill som engasjerer hele laget og krever fokus og oppmerksomhet.
 • Murder Mysteries forsøker å løse et utløsende mysterium, og er et elsket rollespill.
 • War of the Wizards er et strålende og fengslende online teambuildingspill for eksterne arbeidere.
 • Gingerbread Wars er et fantastisk alternativ hvis du organiserer en virtuell teambuilding-aktivitet for ferien.

Oppmuntre til anerkjennelse

En plattform for belønning og anerkjennelse kan være en fantastisk tilnærming for å garantere at verdsettelse blir inngrodd i dagliglivet når vi ikke er fysisk tilstede for å gjøre det.

Ansattes verdsettelse kan være et verdifullt verktøy for teamutvikling og kommunikasjon når alle er geografisk atskilt og jobber fra fjerne steder.

Oppmuntringen til laget ditt og deres feiring av prestasjoner er en av hovedfordelene ved å bli anerkjent. Perkbox tilbyr plattformen som belønningssystem i dette tilfellet.

Diskuter personlighetstester

Å sette opp personlighetstester og diskutere resultatene er en metode for å bestemme en ekstern ansatts styrker, svakheter og arbeidsstil.

Hvert teammedlem tar med seg forskjellige personlighetstrekk, evner, arbeidsstiler og måter å tenke på. Å bruke personlighetsvurderinger under eksterne teambyggingsaktiviteter kan bidra til å skape et team med bedre resultater.

Hver av disse individuelle forskjellene mellom lagkamerater er en grunn til å feire fordi de nettopp hjelper til med å opprettholde originalitet og produsere resultater.

Noen personlighetstester som kan hjelpe i dette scenariet er Character Strengths Survey, The Enneagram, Myers-Briggs, DiSC 5-Minute Personality Test og mange flere.

Ekstern fredagsfølelse

På fredager er alle på kontoret i full gang med å legge planer for helgen, men eksterne team er vanligvis avskåret fra slike aktiviteter. Aktiviteter på Virtual Fun Friday lar jevnaldrende samhandle og slappe av eksternt.

Politikken med å ikke holde møter på fredager vil utvilsomt avlaste noe av belastningen på de ansatte.

Vi kan alltid bestille lunsj fra nærliggende restauranter, levere den til ansattes hjem, og deretter få teamet til å koble sammen og spise sammen.

Dermed kan det godt tenkes å spise lunsj sammen og ha det hyggelig å snakke. Teamet kan koble til pub-trivia etter lunsj. Dere kan alle nyte det nesten uten å gå ut.

En virtuell økt for å strekke ut eller gjøre litt aerobic vil løfte humøret på en fredag. Fredagsstemningen ville lette stresset med ukens travle arbeid og lysne opp atmosfæren.

Jobber du eksternt og opplever av og til at det er isolerende og mangler muligheter til å kommunisere noe utenfor arbeidsområdet ditt? De eksterne teamene kan starte en økt som ikke handlet om deres arbeidsprofil eller kommunikasjon helt utenfor deres arbeidsomfang.

En konvertering som ikke er relatert til arbeid, ville utvilsomt være friskt opp på dagen for fjernarbeidere. Selv et slikt verksted ville hjelpe ansatte med å dele de fantastiske nyhetene de hadde fått.

Uansett hva det måtte være, kan det å annonsere positiv informasjon være en fantastisk måte å starte en samtale på og bringe team sammen mens de gratulerer hverandre med små seire.

Når alle er fysisk tilstede på kontoret, støter vi på skrivebordet til en kollega for å prate om vi trenger en pause. Men hvis vi jobber eksternt, må vi bruke flere SaaS for kontorene dine, for eksempel Slack, Zoho Cliq, Discord, Flock, Fleep, Asana og mange andre for å oppnå dette.

  En uttømmende liste over Minecraft-malmer og hvor du finner dem

Slike ikke-arbeidsrelaterte chatter vil redusere de ansattes angst og hjelpe til med den mest imponerende eksterne teambyggingen fordi mennesker blir lei av rutinemessige aktiviteter, først og fremst hvis vi jobber eksternt.

Sett vennlige utfordringer

Noen ganger vil utfordrende aktiviteter forstyrre tankegangen til rutinearbeid. Vennlige virtuelle utfordringer ville være en fin måte for eksterne ansatte å holde kontakten og friske opp tankene sine.

En utmerket metode for å komme i gang er en treningsutfordring. Slike aktiviteter vil ikke bare fremme morsomme konkurranser, men også forbedre trivselen. Start med apper som MapMRun, Stridekick, MoveSpring og MyVirtualMission.

I denne forbindelse vil virtuelle spillutfordringer også være fordelaktige, og ClasofClans ville være et fantastisk sted å starte.

Andre nettutfordringer som vil krydre de eksterne lagene er:

Blindfolded Drawing Challenge, Try Not To Laugh Challenge, Alphabet Challenge, Ice Bucket Challenge, Guess the Lyric Challenge, etc.

Arbeidstakere og arbeidsgivere vil ha nytte av læringsutfordringer; for eksempel kan det å få en sertifisering belønnes med refusjon eller annen anerkjennelse.

Arranger eksterne workshops og klasser

Hvis morsomme virtuelle seminarer, virtuell standup-komedie og fjernfortellingsverksteder ble gjennomført, ville teamene som jobber eksternt blitt mer entusiastiske.

Det ville være bra å tilby engasjerende og ikke-profesjonelle domenenettverksteder som vil gi liv til og appellere til eksterne team.

Du kan leie en virtuell standup-komiker fra Kabloom-arrangementer for å underholde eksterne arbeidere.

Til og med bedrifter kan holde konkurranser om hjemmelagde måltider der ansatte kan delta og vise frem sine ferdigheter.

Å utvikle et robust eksternt team som fremmer samarbeid og øker ansattes moral krever slike ikke-arbeidshendelser.

Hvis du ønsker å lage workshopen, vil SessionLab-plattformen være flott for å bruke deres forhåndslagde maler.

Basert på de eksterne teamenes tilgjengelighet, kan bedriftens virtuelle komedieshow bestilles gjennom LaughterLounge. Hvis du leter etter musikalske komediebegivenheter, er det beste alternativet å bruke latterbegivenheter.

Være vert for felles meditasjonsøkter

Siden folk jobber eksternt og dermed velger timeplanene sine, er det vanskelig å stoppe og ta en pause, noe som påvirker de ansatte negativt i det lange løp.

For å overvinne slike barrierer blant eksterne ansatte, kan felles meditasjonsøkter fremmes blant eksterne team for å forynge de ansatte.

Hvis du vil at de ansatte skal ta en regelmessig pause fra den krevende timeplanen, oppmuntre dem ved å holde meditasjonsøkter som alle kan delta på samtidig.

Udemy Meditasjonskurs er tilgjengelig for folk som noen ganger ønsker å meditere privat.

Sammen med oppmerksom pusting eller meditasjon, inkluderer andre emner som kan bli diskutert i løpet av denne økten gode helse- og kostholdsråd, generelle livsstilsråd osv.

Bedriftsformidlingssesjoner holdes på flere plattformer, inkludert Mindfullleader, Headspace, Mindful og andre.

Virtuelle debatter

Med ulike ekspertisenivåer vil en virtuell debattøkt gjøre det mulig for fjerntliggende team å bygge viktige mellommenneskelige og kommunikasjonsevner.

Virtuelle debatter er engasjerende økter som introduserer nye ideer, emner og diskusjoner som kan underholde ansatte og få dem til å føle seg mer som en del av eksterne team.

Selv minidebatter vil hjelpe team som sitter langt fra hverandre med å etablere god kommunikasjon.

Den virtuelle debatten kan gjennomføres blant team eller blant grupper av ansatte for de mest fremragende resultatene.

Virtuelle argumenter kan begynne om ethvert emne, for eksempel den beste pizzaen, mocktailen, cocktailen, spilling eller lesing, problemer i den virkelige verden, teknologi, havet eller skogene, etc.

Samtidig vil virtuelle diskusjoner blant nykommere eller praktikanter for å diskutere teknologispørsmål, prosjektdetaljer osv. forbedre ferdighetene deres.

Slack Extensions

Det er en utmerket idé å finne ut tid til å dele om oss når vi ikke jobber, fordi vi alle er eksternt koblet, og det er en fantastisk mulighet til å lære om hverandres interesser.

  Hvordan lage et flytskjema i Word

Disse Slack morsomme kanalene er noen ganger de beste teambuilding-ideene og de enkleste å administrere fordi eksterne medarbeidere trenger muligheten til å snakke uformell ved pulter, passasjer eller kafeteriaer.

Disse kanalene kan være en hyggelig måte å få kontakt med kolleger som jobber eksternt, lære om felles interesser og tidsfordriv og dele søte bilder av familiemedlemmer, kjæledyr og hjemmelagde måltider.

Nedenfor er ganske mange interessante apper som enkelt kan integreres i Slack:

 • GIPHY: Fineste nettkilde for de nyeste og best animerte klistremerkene og GIF-ene.
 • Enkel avstemning: Brukere kan lage og delta i enkle avstemninger.
 • Foursquare: Finn de mest utrolige stedene å spise, drikke eller henge ut raskt ved å bruke Foursquare, alt fra Slack.
 • Tic-Tac-Toe: Hvis du vil ta en kort pause og spille noen spill, er Tic-Tac-Toe det beste alternativet.
 • Rock-Paper-Scissors: Det gjør det enkelt og raskt å spille spillet på Slack.
 • Digg: Det vil være tilstrekkelig for å holde deg oppdatert på lokale arrangementer ved å tilby velvalgt innhold fra din foretrukne mediekilde.
 • Donut: Donut er en Slack-utvidelse som automatisk matcher kollegene dine slik at de kan planlegge en 30-minutters videosamtale.

Slapp av kroppen din med yoga

En annen aktivitet som kan forene forskjellige eksterne team og oppmuntre til harmoni mellom sinn og kropp er yoga. Ingenting samler stressede, ensomme fagfolk som sitter på avsidesliggende steder som en yogaøkt.

Å holde økter med ansatte som ikke jobber sammen eller som bare sjelden krysser veier kan gjøre dette litt mer særegent.

Andre aktiviteter, som dans og aerobic, kan kombineres for å ha det gøy og la personalet føle seg fullstendig forynget.

Tallrike virtuelle yogaplattformer eller apper er tilgjengelige, for eksempel Gaiam, Dailyyoga (som millioner av mennesker liker), GloYoga, 5MinuteYoga, etc.

Sosparty tilbyr bedriftskunder ukentlige virtuelle yogaøkter.

Fordeler med ekstern teambygging

Her er noen fordeler med ekstern teambygging:

Når et dyktig team omgir en ansatt, etableres et støttesystem. Hvis de er klar over hvem som lytter, vil de føle seg mer selvsikre og være bedre rustet til å uttrykke ideene sine.

Siden fjernarbeid noen ganger kan være isolert og ensomt, kan det å fremme en følelse av fellesskap bidra til å løfte humøret og gjøre folk lykkeligere når ting er tøffe.

Ansatte kan samarbeide mer effektivt for spektakulære prestasjoner når de virkelig forstår sine kolleger og evner.

En sterk bedriftskultur kan i stor grad utvikles gjennom teambygging. Du kan forbedre intern og ekstern kommunikasjon ved å etablere en forretningskultur, først og fremst hvis du jobber eksternt.

Siste ord

Selv om vi prøver, kan vi ikke fungere som en robot; det vil hjemsøke oss etter en stund siden vi er mennesker. Gjennom en rekke studier er denne konklusjonen kommet. Så mange bedrifter, fra små startups til store selskaper, leter etter måter å underholde sine eksterne ansatte.

Listen over aktiviteter for å utvikle et eksternt team er uendelig. Nøkkelen er å se etter friske, kreative måter å koble sammen eksterne ansatte, holde kontakten og skape en positiv arbeidsatmosfære.

Deretter kan du sjekke ut apper for å gjøre jobben enklere hjemmefra.

x