14 Verktøy for e-postbekreftelse for å rydde opp i postlisten din nå

E-postbekreftelse er en prosedyre som, som navnet antyder, bekrefter en e-postadresses gyldighet.

Bots, utdaterte adresser og adresser som er angitt feil vil bli flagget og fjernet, og et e-postbekreftelsesverktøy hjelper deg å oppnå det.

Hva er konseptet bak dette? La meg forklare.

Mange e-postmarkedsførere, spesielt amatører, tror at størrelsen på e-postkundene er avgjørende og indikerer kampanjens suksess. Interessant nok er virkeligheten den motsatte. Å fange og pleie potensielle kunder bør være det eneste formålet med e-postmarkedsførere.

Det er verdiløst å ha en million mennesker på e-postlisten din hvis meldingen din ikke når frem og de ikke konverterer. Data vil bli skjevt og påvirket på ulike måter og skade avkastningen hvis ugyldige eller døde e-postadresser er på listen.

For å unngå at stygge e-postadresser kryper inn i e-postlisten din, gå for e-postbekreftelsesverktøy, som i den enkleste formen installerer flere sjekkpunkter for å validere dataene før de blir registrert i bedriftens database.

For e-postbekreftelse vil systemet se etter advarselsskilt i DNS-postene. Systemet vil deretter utføre en endelig verifisering og sørge for at e-postadressen ikke er på noen blokkeringslister. Denne prosedyren sikrer gyldigheten til hver e-postadresse på listen over massesendinger.

Hvorfor er e-postbekreftelse viktig?

Her er hovedgrunnene til at e-postbekreftelse er viktig for bedriften din.

Det bekrefter at mottakerne er autentiske.

Å sikre at hver e-post på listen din er ekte er den primære begrunnelsen for å bruke en e-postvalideringstjeneste.

Engasjementsraten din har en tendens til å øke

Engasjementsratene kan øke hvis du sørger for at listen din har færre roboter og ugyldige adresser.

E-postbekreftelse reduserer fluktfrekvensen

Omdømmet ditt vil forbli sterkt, og antallet returnerte e-poster vil forbli lavt ved å bruke en e-postbekreftelsestjeneste for å hjelpe deg med å stoppe harde avvisninger.

Gjenkjenne midlertidige e-postadresser.

Du har sannsynligvis opprettet engangs-e-postkontoer hvis du noen gang har registrert deg for noe for å dra nytte av salgsfremmende aktiviteter.

Heldigvis kan mange e-postbekreftelsestjenester også gjenkjenne disse midlertidige kontoene. En engangs-e-postadresse kan bli funnet ved hjelp av ulike teknikker av en e-postvalideringstjeneste.

Fordeler med bekreftede e-postlister

Å ha en liste over bekreftede e-poster ved din side gir flere fordeler enn én. Her er noen av de åpenbare.

Øk leveringsgrad

Leveringsgraden har først og fremst påvirket effektiviteten til en e-postmarkedsføringskampanje. I tillegg kan du fjerne eventuelle defekte elementer fra databasen din så snart du finner dem ved å bruke bekreftede e-postlister.

Forbedrer og beskytter avsenderens omdømme

En nøkkelkomponent for de fleste store ISPer (Internet Service Providers) er omdømmepoengsum eller tilbakemeldingssløyfe. Postboksleverandører ser på omdømmet ditt hvis kommunikasjonen din blir rutet til innboksen eller søppelpostkassen. En av de viktigste fordelene med å bruke e-postlister er at det forbedrer og beskytter avsenderens omdømme ved å øke poengsummen.

Stopp overdrevne kostnader

Uten å bruke den best verifiserte e-postlisten, vil e-postmarkedsføringskampanjen din sannsynligvis starte med dyrere teknikker for vanskelig tilgjengelige kunder.

En bekreftet e-postliste gir positive resultater med en gang. Det gir bedre resultater for innsatsen, fantasien, tiden og pengene du legger i postarbeidet.

Funksjoner til et godt e-postbekreftelsesverktøy

Før du velger et e-postbekreftelsesverktøy for bedriften din, sørg for at det tilbyr følgende funksjoner.

Nøyaktighet

E-postbekreftelsesverktøyet som gir deg et bedre nivå av nøyaktighet vil fungere godt.

Typer verifisering utført

Når du velger en e-postbekrefter, husk dine behov. Du kan velge mellom rask bekreftelse, sanntidsbekreftelse eller massebekreftelse.

Du trenger rutinemessig masseverifisering hvis du vil produsere potensielle kunder. I motsetning vil du gjerne bekrefte med hver abonnent hvis du søker nyhetsbrevregistrering for å forhindre falske innsendinger.

Integrasjonene som ble støttet

  13 kurs og ressurser for å etablere en karriere innen programvareteknikk

De fleste firmaer bruker en rekke løsninger for automatisering av e-postoppsøk. På grunn av dette må e-postbekreftelsesløsningen du velger være enkel å integrere med de du allerede har.

Varighet for levering av resultater

Du bør aldri gå på akkord med et verktøys evne til å utføre oppgaver raskt. Når du sjekker e-poster i massevis, er det viktigst.

Programvarebehov og kompatibilitet

Kontroller verktøyets kompatibilitet med ulike enheter før du kjøper. Det er en fordel for deg om det fungerer med flere enheter fordi det er enklere å bruke.

Nå som du er klar over det grunnleggende om e-postbekreftelse, la oss gå videre og gå gjennom listen over de mest nyttige e-postbekreftelsesverktøyene som er tilgjengelige på markedet, som kan sikre at markedsføringen din er fri for søppelpost og e-postmeldinger.

ZeroBounce

ZeroBounce er klarert av store firmaer som TripAdvisors, AllState og Comodo, og er et pålitelig verktøy for e-postbekreftelse. Verktøyet støtter flere integrasjoner og indikerer effektivt spamfeller, hard-sprett e-postadresser og de e-postadressene som aktivt markerer innkommende e-poster som spam.

ZeroBounce kan også brukes til å oppdage falske, støtende e-poster og feilstavede e-postadresser for å sikre at bedriften din opprettholder en nøyaktig e-postliste.

De viktigste funksjonene er som følger:

 • Bekreftelse av e-postliste (enkelt og i bulk)
 • Integrer sanntidsverifiserings-API for å sjekke e-post før du legger dem til i e-postlisten
 • Legg til kundedata som abonnentens navn, kjønn, geografisk plassering og mer i e-postene
 • Tillater sømløs integrasjon med populære e-postleverandører og -tjenester
 • Eliminerer dupliserte e-poster

MailFloss

MailFloss er et automatisk e-postverifiseringsverktøy som integreres med mange leverandører av e-postmarkedsføringstjenester, slik at du kan masseverifisere e-postlisten din.

Med det primære målet om å automatisere e-postbekreftelsesprosessen, passer MailFloss bra med topp e-postleverandører som MailChimp, Drip, ConvertKit, Sendinblue og Mailerlite, for å nevne noen.

Den fanger nøyaktig opp ugyldige, midlertidige e-poster og dupliserte e-poster uten å ignorere spamfellene. Verktøyet er utmerket til å fjerne hard-sprett e-post og validerer også syntaksfeil.

Noen av de beste funksjonene til MailFloss er som følger:

 • Bekreftelse av bulk e-postliste
 • Automatiske daglige oppryddinger for e-postmarkedsføringstjenester
 • Tilpass alternativer for tillatelsesliste og blokkeringsliste
 • Kontroller slettede og avmeldte e-postlister.

Rydding

Clearout har en kraftig kundebase og er et robust e-postbekreftelsesverktøy som bruker flere metoder for å kvitte seg med dupliserte e-poster, unødvendige e-postprikker, samt midlertidige e-poster og underkontoer fra e-postlisten din.

Verktøyet bruker sofistikerte kontrollteknikker for å finne spamfeller, harde avvisninger, blokklistede domener og andre problemer som påvirker e-postleveringsraten.

Clearout, det nyttige e-postbekreftelsesverktøyet, inkluderer følgende funksjonssett:

 • Bekreft mer enn en million e-poster i bulk
 • Øyeblikkelig verifisering for å bekrefte enkelt e-poster raskt
 • REST APIer for sanntids e-postbekreftelse i skjemaer
 • Skaper potensielle B2B-leads for oppsøkende strategier
 • Integrerer med et anstendig antall e-postmarkedsføringsplattformer

NeverBounce

NeverBounce ble lansert i 2014, og er et av de mest brukervennlige e-postbekreftelsesverktøyene du sannsynligvis vil finne. NeverBounce er avhengig av tusenvis av brukere, inkludert selskaper som Uber, Dell og Harvard Business School, som har enorm tillit til sine evner til å rengjøre e-postlister som er nesten idiotsikker.

Verktøyet verifiserer e-postadressen i sanntid, noe som feilfritt identifiserer gyldigheten til e-postadressen og forkaster de illegitime.

Akkurat som andre verktøy på listen, kan du bekrefte enkelt-e-poster og e-postlister i bulkform. For dette validerer NeverBounce e-postserverne og eliminerer også dupliserte e-postadresser sammen med eventuelle rådende syntaksfeil. NeverBounce kan også avgjøre om e-postdomenene er live eller om de har blitt svartelistet.

DeBounce

DeBounce tilbyr direkte integrasjoner med mer enn tretti e-postserverleverandører, og er en erfaren e-postverifiseringsplattform som hjelper med å integrere valideringsmotorfunksjonaliteten direkte i CRM-, ESP- og nettstedskjemaene dine. Plattformen er rask og leverer nøyaktige resultater, enten man validerer e-postadressene i bulk eller bruker API.

Dessuten hjelper den kraftige databerikelsesmotoren med å oppdage detaljene som det fulle navnet og avataren til bulk-e-postadressen for de som kommer inn som API-forespørsler.

DeBounce fokuserer på å minimere e-postsprettfrekvensen, og den oppnår dette ved å eliminere e-postadressene fra engangspostleverandører, de som viser syntaksfeil så vel som dupliserte oppføringer.

  Docker-arkitektur og dens komponenter for nybegynnere

XBekreft

Laget for å oppfylle behovene til digitale markedsførere, er XVerify designet for å forbedre e-postleveransen i online markedsføringsscenarier. Verktøyet minimerer svindel, reduserer spam-klager og eliminerer harde avvisninger samtidig som det sikrer at brukernavnet er registrert på domenet.

XVerify inkluderer EU-baserte datasentre, som er pålitelige og pålitelige, og de tilbyr grundig beskyttelse mot uredelige aktiviteter.

Det som er hyggelig er det faktum at den tilbyr hundre e-postbekreftelser gratis. Men hvis du har en enorm liste over e-postadresser for å bekrefte, vil batch-behandlingsfunksjonen komme deg til unnsetning.

Det er mulig å dra og slippe e-postene direkte på plattformen for å bekrefte dem eller laste dem opp ved hjelp av FTP. Du kan også inkludere API direkte i e-postskjemaet for å fange opp ugyldige e-postadresser i sanntid.

Verifalia

Verifalia er et skybasert e-posttestverktøy som tilbyr API for utviklerne å inkludere på nettsidene for å validere e-postadressen før de legges til i e-postlisten. Verktøyet kan også utføre e-postlisteverifisering som kan bekrefte e-postene nøyaktig uten å måtte sende en melding.

Selv om Verifalia ikke er så populært som andre e-postbekreftelsesverktøy nevnt i sammendraget, inkluderer det en rekke populære funksjoner som omfattende syntaksvalidering, domene/MX/DNS-sjekk, spamfelle-deteksjon, catch-all-serverdeteksjon, postbokstilgjengelighetssjekk, disponibel e-postgjenkjenning og mer.

Mer enn trettifem tusen kunder over hele verden bruker Verifilia for å sjekke eksisterende postboks for å redusere fluktfrekvensen. Verktøyet for e-postbekreftelse overholder verdens sterkeste personvernlover for å sikre robust sikkerhet.

QuickEmailVerification

La oss sjekke ut QuickEmailVerification, et av de rimeligste verktøyene for e-postverifisering her på listen. Det tilbyr e-postverifiseringstjenester til startups, Fortune 50-selskaper og tusenvis av andre selskaper av varierende størrelse som sverger til sin eksepsjonelle nøyaktighet og raske behandlingshastigheter.

Rask e-postbekreftelse kan fange de skyldige fra de eksisterende listene over e-postadresser og kan også utføre sanntids e-postadressebekreftelse takket være APIen.

Verktøyet lar deg laste opp e-postlisten i CSV-format, og du har også muligheten til å importere en abonnentliste direkte fra e-posttjenesteleverandøren.

QuickEmailVerification tillater hundre e-postbekreftelse gratis samtidig som den tilbyr tilgang til funksjoner som støtte for flere opplastingsformater, anti-grålisteteknologi, grundige verifiseringsrapporter og kryptert lagring, hvoretter du må ta opp et av premium-abonnementene.

MyEmailVerifier

Ved å tilby en betal-som-du-gå-prismodell, vil MyEmailVerifier vise seg å være det beste e-postbekreftelsesverktøyet hvis du ikke trenger å sende e-postbekreftelsestjenester konsekvent. Dette verktøyet for massebekreftelse av e-post tilbyr tjenester for å fjerne ugyldige e-postadresser, spamfeller, misbruk eller falske e-postadresser.

Den eliminerer alle andre typer useriøse e-postadresser som roterer e-postlisten din og leverer en oppdatert og rotfri e-postliste for å øke e-postleveransen til ekte mennesker.

MyEmailVerifier inkluderer alle nødvendige funksjoner du kan forvente i ethvert e-postverifiseringsverktøy og tilbyr et sanntids-API for å levere lav behandlingstid i rollebasert e-postadressedeteksjon og spamfelle-deteksjonsscenarier.

Den omfattende funksjonslisten til MyEmailVerifier er som følger:

 • Giftig domenebekrefter
 • Oppdagelse av spamfelle
 • Syntaksverifikatoren
 • Domene-/MX-postkontroller
 • Catch-all e-postkontroll
 • Rollekontogjenkjenning
 • Gratis domene-e-postkontroll
 • Høyytelses sanntids-API
 • Detaljert SMTP-svar
 • Grålistet domenedeteksjon

Kan sendes via e-post

Tidligere kjent som DataValidation, Emailable er en kraftig e-postbekreftelsesplattform som enkelt kvitter seg med alle de dårlige og mangelfulle e-postadressene for å avgrense e-postmarkedsføringsresultatene dine. Emailable er foretrukket av store organisasjoner og er lett å like av individuelle markedsførere for å utføre enkelt- og bulk-e-postverifisering.

Emailable tilbyr et omfattende API som kan integreres i nettstedet eller appen din for å få resultater for sanntids e-postbekreftelse. Verktøyet sikkerhetskopierer e-postbekreftelsesdetaljene og andre data på Google Cloud for å sikre høy skalerbarhet, lav ventetid og global tilgjengelighet.

Emailable er applaus for sin dedikerte kundestøtte døgnet rundt for å sortere ut eventuelle spørsmål. Dessuten tilbyr den en omfattende kunnskapsbase for kundene for å hjelpe seg selv med å finne det riktige svaret på alle spørsmålene som dukker opp i hodet deres.

MillionVerifier

MillionVerifier, som eies av Tamas Szabo, er et ekstremt pålitelig verktøy for å bekrefte e-postadresser med største nøyaktighet uten å brenne et hull i lommen.

  Hvordan fikse feil 0x3a98 i WlanReport

Verktøyet tilbyr e-postlistebekreftelse, bulk e-postbekreftelse, e-postbekreftelses-API og automatisert e-postbekreftelse på ett sted. Foruten å være rimelig, er verktøyet brukervennlig og tilbyr også sanntids kundeservice via chat.

MillionVerifier er bevæpnet med et omfattende utvalg av verktøy, inkludert en e-postbekrefter, sprettkodeanalysator, bildekonvertering, HTML-e-postmaler og blokklistemonitor.

Tjenestene som tilbys av MillionVerifier er som følger:

 • Rengjøring av gamle e-postlister
 • Bekreft nye e-poster i sanntid
 • Blokker midlertidige/engangse-poster
 • Omfattende e-postsjekker
 • E-postlistebekreftelse i CSV-format
 • Integrasjonsstøtte
 • Automatisert e-postbekreftelse

Dørvakt

Bouncer anses å lede markedet for e-postverifisering med den enkle og kraftige e-postvaliderings- og leveringstjenesten den tilbyr brukere. Det gjør bulk e-postverifisering og API-verifisering til det primære tilbudet med null nedetidspolicy.

Bouncer streber etter å oppnå sitt oppdrag om å forbedre menneske-til-menneske kommunikasjonsscenarier ved å etablere e-post som det mest pålitelige mediet.

For å utvide tjenestene sine i SMB-segmentene og forbedre e-postleveringsraten, tilbyr den flere premiumfunksjoner, inkludert e-posttoksisitetssjekk og leveringssett.

Det gir også et stort bibliotek med integrasjoner som tilbyr markedsføringsautomatisering, e-postmarkedsføring og salgsverktøy. Presisjonshastigheten til verktøyet er imponerende, så brukerne trenger ikke å grue seg til å miste potensielle kunder, og tjenestene er pålitelige og helt sikre.

Noen av de avanserte funksjonene til Bouncer er som følger:

 • Tilpassede skalerbare tjenester som parallell behandling, høyere hastighetsgrenser, etc
 • Vanlig klagende oppdagelse
 • Dårlig domenegjenkjenning
 • Søkeordoppdagelse for søppelpost
 • Rollebasert kontogjenkjenning
 • Catch-all-kontogjenkjenning
 • Bounce-estimat
 • Toksisitetssjekk

Snov

Grunnlagt i 2017, har Snov dukket opp som en one-stop-plattform som tilbyr nyttige verktøy for generering av potensielle salg og e-postmarkedsføring. Det fungerer som en sjarm å tilby en rask og pålitelig måte å bekrefte individuelle e-postadresser og også e-postlistene levert av pålitelige e-postbekreftere.

Dette omfattende verktøyet bruker avanserte teknikker av alle slag som syntaksmatching, oppsamlingsadresse, sludder, MX-post, domeneeksistens og freemail-sjekker, samt SMTP-autentisering for å sikre at e-postlisten din er fri for enhver form for feil e-post adresse.

Tilgjengelig som en nettapp, API og som en utvidelse for Chrome, kan du bruke verktøyet til å eliminere tilbakesendings-e-poster, spamfeller og lavscore-e-poster fra e-postlisten din.

I tillegg til å tilby verifiseringsverktøy for e-postlister, lar den deg også eksportere e-postlistene i CSV-, XLSX- eller Google Sheets-formater og bruke dem til å sette opp gratis e-postkampanjer rett fra plattformen.

Bevis

Før vi avslutter, la oss bruke et øyeblikk på å sjekke ut Proofy, et enestående e-postverifiseringsverktøy som leverer raske og enkle e-postverifiseringstjenester til kundene sine slik at de kan forbedre konverteringsfrekvensen.

Proofy tilbyr et kraftig e-postverifiserings-API for nettstedet, som brukere kan bruke for å bekrefte e-postadressene fra mobilappen eller nettappen til brukerne.

Verktøyet finner nøyaktig alle e-postadressene som inneholder ugyldige og inaktive domener og identifiserer de adressene som godtar e-poster uten å merke dem som spam.

Verktøyet forkaster ugyldige og dupliserte e-postadresser for å sikre at du kun får positive potensielle kunder i form av e-poster. Proofy kan også integreres med flere tredjepartsapper for å levere sanntidstjenester.

Noen av funksjonene som utføres av Proofy er som følger:

 • Administrasjon av e-postliste
 • Syntakssjekk
 • Enkel e-postbekreftelse
 • E-postservervalidering
 • Domenesjekk
 • DEA-Deteksjon
 • Catch-all-serverdeteksjon
 • Masse-e-postbekreftelse

Konklusjon

Her når vi slutten av oppsummeringen av noen av de fullførte e-postverifiserings- og valideringsverktøyene som er klarert av store selskaper. Å bruke et e-postbekreftelsesverktøy er relevant hvis du ønsker å øke markedsføringsspillet ditt, forbedre avkastningen for kampanjene dine og redusere fluktfrekvensen for e-post.

x