Kom i gang med strikking med disse 6 hekleappene

Opprinnelig trodde man at strikking og hekling bare var hobbyer for folk med mye fritid. Men i dag har mange mennesker levd av det.

Hekling har blitt populær blant nesten alle aldersgrupper og har uendelige muligheter. En sålenål med kroket kant og garn brukes til å produsere tekstiler ved hekling, en slags garnkunst. Sjal, gensere, strømper og andre ting kan lages med hekling, akkurat som strikking.

Hva er hekleapper?

Strikke- og hekleapplikasjoner kan lette håndverkslivet ditt, akkurat som mange andre gjenstander som har blitt digitale for å gjøre livet enklere. Muligheten til å administrere mange arbeider som pågår samtidig uten å legge til informasjon på separate sider i en bok, appellerer til oss disse appene.

Hekleapper gir en plattform for å importere alle designene dine og annen informasjon, slik at du kan administrere garnrekvisita og pågående prosjekter problemfritt.

Du trenger ikke å ta med deg det trykte designet på grunn av programvaren du kan importere designene til. Dette er spesielt nyttig hvis du strikker offentlig, med ledsagere eller til og med i hagen.

Mens de fleste applikasjoner er gratis, krever noen et gebyr for å fjerne annonser. Kjøp premium-utgaven av en app hvis du virkelig liker den og finner den ekstremt nyttig.

Appene kan spore tidspunktet for din daglige aktivitet med strikking og hekling. Dette kommer godt med når det bare krever en smarttelefonenhet å ha med seg uansett hvor du går.

Fordeler med hekling

Hekle gir flere fordeler, omtrent som alle kreative forsøk. La oss undersøke dem en etter en.

Hekling reduserer nivået av stress og angst

Hekling har en svært positiv effekt på ditt mentale velvære. Vi distraherer oss selv fra det som har plaget oss ved å hekle og la oss være kreative. Vårt sinn kan bli mer rolig og fri for nervøse forestillinger og tanker ved å konsentrere seg om de repeterende handlingene med enkeltmasker og å telle rader.

Hekling øker produktiviteten

Så mange alternativer og farger er tilgjengelige at du aldri blir lei av aktiviteten. Det er en fantastisk måte å føle seg produktiv på.

Hvis du elsker å ta utfordringer, er det mange mønstre å eksperimentere med og holde tankene opptatt. Dette kan bremse forverringen av kognitiv funksjon som følger med aldring og bidrar til å skape nye hjerneforbindelser som hjelper til med hukommelsen.

Hekling forvandler et tidsfordriv til en bedrift

Tidligere, hvis du nettopp hadde begynt å strikke som en hobby, i dag, i en verden av ubegrensede muligheter, kan du gjøre det om til en bedrift og kan leve av det. Du kan selge arbeidet ditt på ulike sosiale medier, bli ansatt av en arbeidsgiver, eller til og med jobbe eksternt i omgivelsene dine når det passer deg.

  Slik fikser du kjernemodus-heap-korrupsjon – arkiv

Hekleapper gjør livet ditt enklere

Hekleappene kan hjelpe deg med å designe mens du refererer til gratis heklemønstre, stingtellere og andre verktøy. Det kan til og med hjelpe deg med å holde oversikt over innkommende og utgående forsyninger. Appene avlaster deg fra å bære notatblokker og annet skrivemateriell. Du trenger bare en smarttelefon for å utføre strikkeoppgaven uansett hvor du går.

Styrker motoriske ferdigheter

Strikking og hekling forbedrer motorikken og holder hendene og fingrene sunne når du blir eldre. I tillegg har alle mønstre visse matematiske elementer, som holder tankene dine aktive og gjør at du kan øve på dine aritmetiske evner.

Unngår ensomhet

Strikke- og hekleprosjekter gjøres ofte i organiserte eller uformelle grupper. Du vet sikkert allerede hvor godt strikking og hekling passer sammen med sosiale aktiviteter, enten du tar en time, deltar på et vanlig månedlig klubbmøte eller jobber med prosjekter.

Det er mange hekleapper tilgjengelig for å prøve og eksperimentere med og komme i gang med strikking. Her er noen alternativer å velge mellom.

Mønsternummer

Det første verktøyet for å lage strikke- og heklemønstre er Patternum. Den er fullt innstilt for å gjøre det enkelt og raskt å generere dynamiske og responsive mønstre. Strikkere og heklere kan bruke de Patternum-lagde mønstrene i appen for det beste håndverksmiljøet eller laste dem ned som PDF-filer.

Bare med noen få klikk på enheten din kan du lage topp strikke- og heklemønstre. Her gir appen en unik funksjon som kan hjelpe deg å legge til personlige størrelsesinstruksjoner. Du kan også lage vakre diagrammer ved å bruke appens forhåndsdefinerte symboler eller ved å lage dine egne symboler.

Når du har laget diagrammet ditt, kan du se det når som helst i appen for å forbedre det. Du kan være kreativ og lære av feilene du gjorde tidligere.

Legg til alle mønster- og designdetaljer raskt med noen få klikk. Applikasjonen ser ut til å ha utmerkede evner for å lage et publiserbart mønster. Den hjelper deg å forstå alt mens du bruker den og er enkel å bruke og veldig brukervennlig.

Stash2Go

Ravelry kan nås mens du er på farten på Android-enheter, takket være Stash2Go. Det gir tilgang til venner, garn, prosjekter og mønstre. På iOS og Android kan du få Lite-versjonen av appen gratis. Det er slett ikke påtrengende å se reklamen som holder den gratis.

Det aller første programmet vil be deg om er en Ravelry-pålogging. Når den er ferdig, kan du umiddelbart få tilgang til Ravelry-funksjonene gjennom applikasjonen.

  10 beste C++ IDEer å bruke i 2022

De fleste funksjoner har tydelig merking på grensesnittet, noe som er ganske enkelt. Du kan legge til, slette og redigere elementer i køen, lageret, favorittene og prosjektene dine.

Selv om flertallet av funksjonene er fantastiske, anbefales det å holde seg til skrivebordsversjonen for forumene hvis du liker å sosialisere på Ravelry. Videre har den også noen ekstra ting som radtellere for individuelle prosjekter og en samlegenerator for prosjekter som vil bruke bassenget.

Alt i alt er denne programvaren en fantastisk ressurs for å administrere prosjektene dine mens du er på farten. Selv om det finnes lignende applikasjoner, bør Ravelers velge denne siden den integreres med Ravelry.

LoveCrafts

Du kan lagre alle designene dine på ett sted ved hjelp av den elegante, responsive LoveCrafts Knitting-appen. Når du er registrert, kan du koble appen til LoveCrafts- eller Ravelry-kontoen din for å integrere mønsterdataene dine.

Når du åpner et design, er skjermen fylt med en rekke skisseverktøy som hjelper deg med å markere delene av mønsteret du har ferdigstilt. Du kan holde styr på mønsteret selv om du går tilbake til det uker senere med markøren, markeringen eller viskelæret. Du kan også bruke notatene til å få ekstra hjelp med et spesifikt design.

Programmet inneholder også en teller som hjelper deg med å spore fremgangen din gjennom mønsteret. Lovecraft tilbyr et område for bilder hvor du kan legge ut ferdige mønstre og se bilder fra andre brukere av mønstre, og legge til en sosial komponent.

Du kan bruke, organisere og administrere Ravelry-prosjektene dine på ett sted ved å koble LoveCrafts Hekle-appen til Ravelry-biblioteket ditt. I tillegg vil gratis tilpassede mønstre bli sendt til deg hver uke.

Hekle radteller og mønstre

Du kan laste opp mønstre fra andre applikasjoner eller markeder som Etsy eller Ravelry-appen, bla gjennom og lagre PDF-design, telle rader og måle fremgang i denne Hekle radteller-appen.

Bruk radtellere med + og – tegn, se tidtakeren og hold øye med dine tilpassede strikke- eller heklemønstre.

Dette er en innovativ tilnærming til å designe og optimalisere mønstre spesielt for mobile enheter. Det senker terskelen for brukere som kan lage prosjekter, og utvider det potensielle publikummet.

Videre kontrollerer den beholdningen av hekleutstyr, inkludert heklenåler, garn og andre verktøy. Appen sørger også for at oppbevaring og garn hele tiden er tilgjengelig for skaperne.

Den forhåndsviser prosjektene dine og gir deg også instruksjoner for å forbedre dem. Den har forskjellige verktøy og funksjoner å tilby brukerne, som krokstørrelsesdiagrammet, gratis radteller, grunnleggende strikkeopplæring, tidsplanlegger for prosjektgjennomføring og mange flere. Kickstart strikkereisen med denne appen nå.

Amigurumi i dag

Amigurumi Today er en gratis app som gir ett nytt amigurumi-mønster hver uke. Appen lar deg bokmerke favorittene dine og ha noen søte ting.

  [FIXED] Ditt svar på invitasjonen kan ikke sendes

Denne programvaren er for deg hvis du liker vakre amigurumi-mønstre. Denne enkle programvaren tilbyr mange gratis hekledesign for søte leker for heklere på alle ferdighetsnivåer.

Når du er registrert får du gratis tilgang til strikkeopplæringer og gratis amigurumi-oppskrifter å prøve deg på. Hver uke slippes et nytt mønster slik at brukerne kan prøve noe nytt og utfordrende uke ut og uke inn. Her lar appen deg vite hekleferdighetsnivået ditt, øker selvtilliten din og forteller deg hvor du kan forbedre deg.

Du kan velge mønstre i henhold til kategorien din. For eksempel kan folk som nettopp har begynt sin heklereise velge nybegynnermønstre.

På samme måte kan folk som har vært inne i det lenge, velge mønstre på middels eller avansert nivå. Det er mange funksjoner denne appen har å tilby og utforske.

AllFreeCrochet

Det beste hekleprogrammet er AllFreeCrochet, som har et sofistikert grensesnitt som er enkelt å bruke. Finn de mest utrolige gratis heklemønstrene, instruksjonene, tipsene og artiklene med daglige oppdateringer og fantastiske bilder. Du får oppdage alle typer og nivåer i denne appen.

AllFreeCrochet er den ideelle kombinasjonen av underholdende design, festlige temaer og vakre gaver, med utmerkede fotografier for enkel surfing. Appens funksjon genererer nye mønstre daglig og gir heklerne et annet utvalg av mønstre å prøve seg på.

Appen er fritt tilgjengelig og vokser stadig, og kommer med nye funksjoner og mønstre. Hvis du har problemer mens du bruker denne appen, kan du alltid kontakte appstøtte, som er rask og pålitelig.

Med alle mønstrene du ønsker skal være integrert på ett enkelt sted, er AllFreeCrochet-appen go-to-appen for å holde tritt med hekle- og strikkeopplevelsen.

Konklusjon

Hekling og strikking er gode hobbyer eller en bedrift å sette seg inn i. Det holder tankene dine opptatt og senker din mentale alder, og holder deg alltid i en slags dyktig aktivitet. Denne aktiviteten kan enkelt og raskt læres, og krever kun minimale ressurser.

Det er en relativt rimelig aktivitet med alle de positive fordelene. Den kontinuerlige strikkingen tar sinnet inn i en form for meditasjon, og får personen til å føle seg bra ved å gjennomgå mindfulness.

Appene nevnt ovenfor gir den beste plattformen for å begynne å strikke i dag. Med tiden vil du bli kjent med appene. Så av disse grunnene, ta ut smarttelefonen, last ned disse appene og begynn å hekle.

x