[Explained] Slik sletter du Snapchat-kontoen din

Snapchat likte tittelen som den beste sosiale medieplattformen på den tiden.

Selv om det fortsatt er en av de mest brukte appene for sosiale medier der ute, med tanke på den gamle rivaliseringen med Instagram og inntredenen av nye våpen som Threads, vurderer mange brukere å slutte med fotodelingsappen.

Den gode nyheten er – du kan enkelt slette Snapchat-kontoen din hvis du ikke ønsker å bruke den lenger, i motsetning til andre sosiale plattformer (hvis du vet hva jeg mener.) I dette innlegget vil vi gå over alle trinnene for permanent si farvel til Snapchat.

The Snaps, The Streaks og alt i mellom 👻

Snapchat ble berømt på grunn av mange nye konsepter den introduserte for sosiale medier. Mens andre sosiale plattformer fokuserte på bilder og korte skriftlige innlegg, var Snapchat banebrytende for privat bilde- og videodeling.

Den gjorde også noen smarte grep som oppmuntret folk til å bruke Snapchat nesten daglig. Et av sjakkmatttrekkene deres var å introdusere konseptet Snaps og Snapstreaks.

#1. Snaps 🤳

Når du tar et bilde eller en video, kan du dele det med kretsen din på appen. Du kan enten legge ut snappen som historien din eller dele den privat med venner og familie for en engangsvisning. Bildene deles i en chatteboks hvor du også kan utveksle tekstmeldinger.

Det lokke med appen er at ingenting er permanent, selv meldingene du sender. De fleste av dem forsvinner innen 24 timer eller blir slettet permanent innen 30 dager.

Det rene hemmeligholdet som Snapchat gir angående en-til-en-interaksjon har gjort det til et trygt sted for mange brukere å uttrykke seg fritt.

  Slik sletter du Snapchat-poengsummen din

#2. Streker 🔥

Et av de smarteste grepene Snapchat gjorde for å oppmuntre folk til å bruke det daglig, er å utvikle konseptet Streaks.

Det måler i hovedsak hvor mange dager på rad to brukere har utvekslet snaps med hverandre. Daglig utveksling forlenger rekken, og etter hvert som du fortsetter den, fortsetter tallet å stige.

Selv om det ikke er noen belønning for en utvidet serie, elsker folk å gjøre det av en eller annen grunn. Det eneste du får ved å gjøre det er å få ekstra poeng for Snapchat-poengsummen din.

Fun Fact: Jeg hadde en Snapstreak på 1075🔥 før jeg trakk meg ut av appen.

#3. Filtre 🐶

Snapchat-bildefiltre er enda en grunn til at appen er en absolutt fanfavoritt. Plattformen kommer stadig med nye og sære filtre som holder brukerne engasjert i timevis. Husker du hundeøre- og blomsterkronebildene som ble trending i 2016? Vel, det var en Snapchat-oppfinnelse.

Jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg ikke installerte Snapchat for å prøve disse sære filtrene. Ikke rart det ble en sensasjon for disse fantastiske funksjonene.

Mens Snapchat holdt sin lokke i over et tiår, med så mange andre sosiale medier-apper som dukker opp, er det ingen overraskelse at du heller vil slette appen. Det er flere grunner til at du kan vurdere å slette Snapchat-kontoen din.

Grunner til å slette Snapchat-kontoen din

Er du nummer to, gjetter du på avgjørelsen din om å slette Snapchat-kontoen din? Her er noen grunner til at du kanskje vil slette kontoen din på plattformen og gå videre til noe bedre.

Vil du slette Twitch-kontoen din også? Slik sletter du Twitch-kontoen permanent når det er på tide å gå videre.

#1. Fører til tankeløs rulling 😵‍💫

Vi har allerede tallerkenene våre fulle med Twitter og Instagram. Trenger vi virkelig en annen app som får oss til å bla gjennom folks snaps og historier mens vi har massevis av arbeid som ber om oppmerksomheten vår?

  Slik endrer du Bitmoji-posituren din i Snapchat

Det er enda verre når du tror du ikke kan gå en eneste dag uten å sjekke Snapchat-feeden din eller vite hva alle andre driver med. Hvis du har lagt merke til at du begynner å bruke altfor mye tid på appen, kan det være på tide å trekke ut kontakten og fokusere på å gjøre noe mer produktivt.

#2. Bruker daglig tid ⏳

Snapchat-brukere har en tendens til å dele historier og snaps til tilfeldige tider hver dag. For å opprettholde «snapstreak» kan du føle deg forpliktet til å svare på alles snaps. Hvis du er en sosial sommerfugl, har du sannsynligvis mye på tallerkenen, noe som kan ta mye tid fra dagen.

Slett gjerne appen hvis du er lei av å se vennen din på frekkden fredag ​​kveld. 😆

#3. Personvernhensyn 🔓

Snapchat er full av sikkerhetsproblemer, noe som kan gjøre deg litt engstelig. Du tror kanskje bildene og videoene du deler er krypterte, men det er de ikke. Så hvis du er bekymret for at dine personlige data blir manipulert, kan du vurdere å gå til et sikrere alternativ.

Nå som vi vet årsakene til potensielt sletting av Snapchat-kontoen vår, la oss hoppe inn i trinn-for-trinn-veiledningen.

På iOS

Før du begynner, tenk på det igjen og sørg for at du virkelig vil slette Snapchat-kontoen din. Når du sletter kontoen din, mister du alle chattene dine, og vennene dine vil ikke kunne kontakte deg via appen. Hvis du er klar, følg trinnene nedenfor.

Trinn 1: Åpne Snapchat-appen og logg på kontoen din.

Trinn 2: Klikk på avataren din øverst til venstre på skjermen. Dette vil åpne profilen din.

Trinn 3: Trykk på innstillingsikonet øverst til høyre og bla ned til en meny kalt Kontohandlinger.

Trinn 4: Under menyen får du muligheten til å slette konto. Når du trykker på det, blir du bedt om å logge på kontoen din igjen.

  7 enkle måter å finne noen på Snapchat uten brukernavnet deres

Trinn 5: Skriv inn brukernavn og passord og trykk på Fortsett.

Ferdig! Snapchat-kontoen din blir deaktivert i 30 dager før den slettes permanent. Dette betyr at du får en bufferperiode der du kan aktivere kontoen din på nytt når som helst ved å logge på. Etter 30 dager er det ingen vei tilbake. Hvis du vil komme tilbake til plattformen, må du opprette en profil fra bunnen av.

På Android

Trinnene for å slette kontoen din på Android er litt lange og forskjellige. Slik gjør du det:

Trinn 1: Åpne Snapchat-appen på Android-enheten din og logg på kontoen din.

Trinn 2: Klikk på avataren din øverst til venstre på skjermen. Dette vil åpne profilen din.

Trinn 3: Trykk på innstillingsikonet øverst til høyre.

Trinn 4: Under Support, trykk på Jeg trenger hjelp.

Trinn 5: Rull ned til du ser Administrere min konto. Trykk på den.

Trinn 6: Trykk på Slett eller aktiver min konto på nytt.

Trinn 7: Trykk på Hvordan sletter jeg Snapchat-kontoen min?

Trinn 8: Rull ned til du ser en lenke med teksten Kontoportal. Trykk på den.

Trinn 9: Skriv inn brukernavn og passord i de gitte feltene og trykk på Fortsett.

Og det er det! Du får bekreftelsen på deaktivering av kontoen. Når kontoen din er deaktivert, slettes den permanent om 30 dager med mindre du aktiverer den på nytt før det.

Avsluttende tanker

Å slette Snapchat-kontoen din kan ha flere fordeler. Du kaster ikke bort tiden din på en annen sosial medieplattform, du kan koble autentisk til venner og familie, og du trenger ikke lenger å bekymre deg for at dine private snaps er tilgjengelige for andre.

Du kan alltid opprette en ny konto og starte fra bunnen av hvis du begynner å savne appen. Selv om du ikke vil kunne gjenopprette de lagrede chattene, bildene eller videoene dine, kan du lage nye minner og begynne på nytt med kretsen din. Det er en vinn-vinn-situasjon!

Deretter kan du lære hvordan du sletter Instagram-kontoen din permanent.