16 beste programvare for salongadministrasjon og bestilling for å forbedre kundeopplevelsen

Alle bedrifter og bedrifter blir digitalisert, hvordan kunne salongen holde seg tilbake? La oss se hvordan salongadministrasjon og bookingopplevelse kan forbedres.

Å administrere booking og tjenester til en salong kan være en hektisk oppgave. Uansett hvor proff du er til å multitasking, vil du fortsatt trenge noen til å hjelpe deg. Derfor er det her salongprogramvaren kommer til unnsetning.

Som du vet er tusenvis av salongprogramvare tilgjengelig på nettet, og oppdateringen og innføringen av ny programvare gjør det enda viktigere å velge riktig salongprogramvare for virksomheten. I denne bloggen har vi tatt med noen av de beste salongadministrasjons- og bookingprogramvarene for å forbedre kundeopplevelsen din og redusere byrden din.

Hva er Salon Management Software?

Salongprogramvare er et teknisk verktøy som reduserer byrden med å administrere virksomheten for salongeiere. Denne programvaren kan håndtere salongeierens daglige oppgaver som avtalebestilling, kontroll av transaksjoner, planlegging av ansatte og mer.

Programvare for salongadministrasjon er et brukervennlig og fleksibelt teknisk verktøy. Denne programvaren automatiserer til slutt prosessen og administrerer alle aspekter av virksomheten til en effektiv kostnad.

Hvordan fungerer Salon Management Software?

Den primære egenskapen til programvare for salongadministrasjon er at den fungerer på et skybasert nettverk. Enten du er fra moteindustrien eller eiendom, kan du aldri unnslippe utfordringen med å administrere data.

Det er det som hører med til salongen. Før teknologiutviklingen ble de fleste viktige data for en salongbedrift enten notert på papir eller Excel-ark, noe som tok tid og krefter å administrere og var tidkrevende.

Imidlertid brakte programvare for salongadministrasjon en stor revolusjon i dette tradisjonelle systemet. Siden salongprogramvaren er en skybasert applikasjon, sparer programvaren tid og gir sentraliserte data for alle viktige forretningsfunksjoner.

Fordeler med Salon Management Software

Nå har du en god idé om hva programvare for salongadministrasjon er og hvordan de fungerer. Så la oss kort forstå fordelene deres.

Timebestilling

Salongvirksomhetens første og mest avgjørende del er å administrere og notere avtaler. Men ved hjelp av programvare for salongadministrasjon kan kundene enkelt planlegge eller bestille avtaler og la eieren umiddelbart se forespørselen og administrere timeplanen deres.

Lagerstyring

Denne programvaren lar bedriftseieren spore hvilket produkt som brukes mest, hvilke produkter du bør lagerføre og mer.

Personalplanlegging

Å planlegge ansattes oppgaver er et grunnleggende behov for en salongbedrift. Men i tillegg til planleggingen, må du også spore deres oppmøte og ytelse. Denne programvaren holder styr på ytelse og oppmøte og tilbyr en automatisert personaldatabase.

Timeplan

Ved å ta i bruk salongprogramvare lar salongbedriften din koble seg til den digitale verden. Som et resultat bringer den et automatisert bookingsystem som lar kundene dine bestille avtaler rett fra telefonen uten noen mellommann. Dette bookingsystemet reduserer sjansene for kanselleringer, overbooking og manglende oppmøte.

Markedsføring

Å drive en salong er ikke en piece of cake. De fleste salongeiere får ikke nok tid til å samle inn kundeinformasjon. Det er der salongprogramvaren hjelper deg med å administrere kundeinformasjon og bygge en markedsføringsstrategi.

Hvordan kan programvare for salongadministrasjon bidra til å effektivisere den daglige jobben i en salong?

Som jeg nevnte før, er den primære egenskapen til programvare for salongadministrasjon at den bringer en sentralisert database. Som et resultat våkner du med en forhåndsplanlagt tidsplan uten ekstra innsats.

  Blir du svimmel av å se på telefonen din? Deaktiver animasjoner

I tillegg gjør salongprogramvaren alle viktige daglige oppgaver som personalplanlegging, bestilling og sending av avtalepåminnelser enkelt og sikkert. Følgelig kan du spare tid, forbedre effektiviteten og forbedre virksomheten din. Programvare for salongadministrasjon fungerer som en personlig assistent for alle dine forretningsbehov.

Å velge riktig programvare for salongadministrasjon og bestilling er like vanskelig som å løse en ligning. Imidlertid vil denne listen over den beste programvaren for salongadministrasjon og bestilling gjøre det enkelt for deg. Avhengig av dine behov og størrelse, vil denne listen hjelpe deg med å finne det riktige alternativet for din bedrift.

Salonist

Hvordan gjenkjenne perfekt programvare for salongadministrasjon? Ingen hint? Oversikten over Salonist kan fortelle deg. Salonist er en skybasert betalt salongbestillingsprogramvare med alle de avanserte funksjonene enhver salongbedrift kan trenge.

Salonist hjelper salongeiere med å få virksomhetene sine på nett og la dem bestille kundeavtaler online og tilby tjenester deretter. Nøkkelfunksjonene til en Salonist inkluderer medlemsadministrasjon, eksport av data for fremtidig bruk, integrert online kasseapparat, kalendersynkronisering, søk og intelligente visninger og mer.

Min favorittfunksjon ved denne programvaren er at den lar deg koble virksomheten din til Facebook og andre sosiale medier. Som et resultat kan kundene dine enkelt bestille online når som helst fra hvor som helst på noen få sekunder.

MioSalon

MioSalon er en kjent programvare for spa- og salongadministrasjon. Tilpasning av denne programvaren kan raskt akselerere og automatisere enhver forretningsdrift på en brøkdel av tiden. Markedsføring er den primære funksjonen som gjør at denne programvaren skiller seg ut fra lignende programvare.

Dessuten fungerer fargekodede avtalekalendere, POS-løsninger og SMS- og e-postmarkedsføringsfunksjonene i denne programvaren som et kirsebær på kaken. Hvis du leter etter programvare for å hjelpe deg i alle aspekter av virksomheten, kan MioSalon betraktes som det beste alternativet. Den inkluderer alle grunnleggende og avanserte funksjoner som lagerstyring, automatiserte påminnelser, en online booking-widget og mer.

Mangomint

Mangomint-programvare kan betraktes som en av de dyreste salongprogramvarene på denne listen. Det er imidlertid av åpenbare grunner. Ledelsen har mye brukt salongprogramvare med kritiske funksjoner som lagerstyring, fakturering og salg, medarbeideradministrasjon og mer.

I tillegg til dette inkluderer det også markedsføringsfunksjoner som medlemsservice, automatiserte kampanjer, planlegging og mer. Mangomint er en betydelig programvare hvis du har et stort budsjett.

Shedul

Alle foretrekker ikke høy glitter, og hvis du er en av dem, er Shedul spesielt designet for deg. Shedul er en kraftig og enkel programvare for salongadministrasjon. Dette verktøyet kommer med grunnleggende funksjoner som enkelt kan forbedre virksomheten din.

Shedul kan være et betydelig verktøy hvis du er helt ny på programvare for salongadministrasjon. Denne programvaren kommer med et brukervennlig grensesnitt. Derfor kan du raskt lære å betjene og bruke praktiske funksjoner. Shedul har alle viktige funksjoner som kalendersynkronisering, lagerstyring, online bestilling og avtaler og mer.

Zinoti

Znoti er en skybasert programvare som brukes av over 22 000 salongbedrifter i 50 land. Zenoti hjelper salonger, spa, medspas og treningssentre med å forbedre sin virksomhet og effektivisere driften.

Znoti har en innebygd kalender og dra-og-slipp-grensesnitt, noe som gjør det enkelt å bruke og merkbart. Når det gjelder funksjoner, kan Zinoti uten tvil håndtere halvparten av arbeidet ditt. Denne programvaren lar deg bare bestille avtaler, administrere ansattes tidsplaner, gjøre lagerstyring osv., men du kan også motta betalinger og sende fakturaer elektronisk.

  Hvordan få tilgang til gammel Myspace-konto uten e-post og passord

Siden denne programvaren har en mobilapplikasjon for iOS og Android, blir det enda mer effektivt for brukere å bestille avtaler og administrere virksomheten. De andre avanserte funksjonene inkluderer smart markedsføring, generering av digitale skjemaer, tilpasset rapportering og mer.

Forest

Phorest salongprogramvare regnes som en alt-i-ett-løsning for alle salonger, og dette kan lett rettferdiggjøres ettersom mer enn 155 000 hår- og skjønnhetsspesialister bruker det til sine virksomheter.

Denne programvaren kommer med flere unike funksjoner. For eksempel lar den deg synkronisere kalendere, hjelper deg med e-post- og SMS-markedsføring, tillater 24/7 bestillinger, tilpassbare skjemaer, skanning av strekkodebilletter og mer. Phorest er brukervennlig programvare til en rimelig pris.

Salongledelse

Hva om du kan automatisere salongvirksomheten din til $9 månedlig? Ja, du leste riktig. Salon Management-appen er en budsjettvennlig programvare for salongadministrasjon.

Salongseiere velger denne for å redusere manglende oppmøte og utvide virksomheten. Denne programvaren gjør det med sine høyytende funksjoner som lagerstyring, administrasjon av kunderelasjoner, enkel tilgang og mer.

Fra planlegging av avtaler, fakturering og ansatte til å få tilbakemeldinger og e-postmarkedsføring, er denne programvaren ett sted for alle dine behov.

Boulevard

Boulevard er den ultimate programvaren for salongadministrasjon med grunnleggende funksjoner, men unik touch. Denne skybaserte programvaren passer alle salong- og spabedrifter uavhengig av størrelse. Enten du er en ny eller stor bedrift, kan du stole på Boulevard.

Vi skal ikke se bort fra at Boulevard kan være dyrt for nye bedrifter. Når det gjelder funksjonene, ja, Boulevard er utvilsomt best med kritiske funksjoner som tilpassbare betalinger, inn- og utsjekker, planleggingsoppgaver, personaltillatelser og mer.

Denne programvaren inkluderer også premiumfunksjoner som refusjonsadministrasjon, gruppebestilling, strekkodeskanning, venteliste osv., for store bedrifter. Tilpasningen av Boulevard kan enkelt legge til et luksuriøst og tidsbesparende preg til virksomheten din.

Rosy Salon-programvare

Dette er en budsjettvennlig programvare for salongadministrasjon med avanserte funksjoner. Rosy Salon Software er en skybasert programvare med unike funksjoner som koster rundt $29 per måned.

Hver plan for denne programvaren inkluderer online klientplanlegging, avtaleplanlegging 24/7, enkel og rask kommunikasjon med SMS- og e-posttjenester, automatiserte påminnelser, lagerstyring og mer.

Men det som gjør den enda mer kompatibel for deg sammenlignet med andre apper er Google-integrering og tilpassbare funksjoner for lojalitetsprogrammering.

Programvare for salongbestilling

Før vi lander på salongbestillingsprogramvarelisten, la oss kort forstå forskjellen mellom Salon Booking og Management-programvare. Programvare for salongadministrasjon er et teknisk verktøy som brukes til å administrere og lette de daglige oppgavene til en salongbedrift.

Samtidig er salongbestillingsprogramvare et verktøy som kun brukes til å administrere dine avtaler og bestillingsplan.

Utnevnt

Appointy er en alt-i-ett salongplanleggingsprogramvare som letter planlegging, markedsføring og administrasjon av salongvirksomheten din. Denne programvaren er kompatibel med ulike virksomheter, inkludert skjønnhets-, hår- og tatoveringsstudioer.

Appointy har et brukervennlig grensesnitt. Som et resultat kan kundene dine enkelt bestille avtaler og få automatisk bekreftelse og tekstbaserte påminnelser på timeplanen din. Bortsett fra å gjøre det enkelt å planlegge avtaler, kan Appointy også hjelpe deg med markedsføring.

Denne salongprogramvaren gir flere markedsføringsfunksjoner som kan hjelpe deg å tiltrekke deg nye kunder og gjøre eksisterende lojale. Markedsføringsfunksjonene inkluderer å tilpasse tilbud og rabatter, gi gavekort, inntaksskjemaer, etc.

Square avtaler

Ønsker du å administrere timeplanene til flere ansatte selv? Prøv Square Appointments for å få en personlig assistent rett på skrivebordet ditt.

Square Appointments er en perfekt bestillings- og planleggingsprogramvare med innovative funksjoner for teamplanlegging.

  Utførelse av Scrum-utgivelsen – fra innholdsforberedelse til distribusjon

Å sette opp programvaren er ganske mer hektisk enn å finne en. Men det er der Square bryter normene. Square Appointments er bestillingsprogramvare som er enkel å sette opp med flere tilleggsfunksjoner for å redusere byrden.

Denne programvaren tilbyr deg et gratis tilpasset bestillingsnettsted som aldri hviler. I stedet lar den deg øke bestillingene eller kundene dine gjennom integrasjoner med sosiale medier. Utover dette lar programvaren deg tilpasse avbestillingsregler, unngå dobbeltbestillinger og mer.

Du er OnTime

You’reOnTime er programvare for bestilling og planlegging av salong å foretrekke hvis du administrerer salongen din alene. Men hvorfor? Vel, You’re On Time er gratis for enkeltbrukere. Derfor kan du enkelt få tilgang til alle toppfunksjoner uten kostnad.

Videre er denne programvaren integrert med salgsstedet, hvor du kan administrere fakturaavtaler, selge produkter og mer. Denne bestillings- og planleggingsprogramvaren inkluderer også markedsføringsfunksjoner, noe som gjør den enda mer pålitelig.

Fresha

Fresha er den perfekte løsningen for alle salongledelsesutfordringer, spesielt planlegging av avtaler og bestillinger. For tiden brukes Fresha av over 80 000 bedrifter, 300 000 stylister og profesjonelle.

Denne bestillingsprogramvaren har et brukervennlig grensesnitt og er kompatibel med alle enheter, uavhengig av operativsystem. Som et resultat kan du oppleve sømløse avtaler og bestillingsplaner.

Ved å tilpasse Fresha kan du dessuten glemme flere daglige funksjoner i virksomheten din, siden denne programvaren håndterer de fleste av dem. Fra bestilling av avtaler til å administrere betaling, Fresha gjør alt.

Noona

Vil du legge til et bestillingsalternativ på nettstedet ditt og sosiale medier? Ingen grunn til bekymring, Noona har dekket det for deg. Noona er en bestillings- og planleggingsprogramvare som tilbyr en gratis grunnleggende versjon. Du kan imidlertid alltid velge premiumversjonen for tilleggsfunksjoner.

Noona bringer alle dine viktige data til ett sted. Fra kundenes telefonnumre til timeplanen din kan du stole blindt på denne programvaren. Denne programvaren tilbyr markedsføring, online booking, automatiserte påminnelser og mer. Dessuten kan du alltid integrere bookingkoblingen med flere plattformer.

Bookeo

Hvorfor bør du bekymre deg for kunder når du kan gå for Bookeo? Bookeo er en skybasert bestillingsprogramvare som holder deg og kunden din oppdatert angående tidsplanen. Denne programvaren har kanskje ikke avanserte funksjoner som annen lignende programvare, men det er alltid praktisk hvis du kun vil ha bestillingsprogramvare.

Nøkkelfunksjonene til Bookeo inkluderer en avtalekalender i sanntid, nettstedintegrasjon med ulike nettsteder, en sentralisert database osv. Det jeg likte best med denne programvaren var dens forretningsanalyse. Denne funksjonen gir dyp innsikt med detaljert statistikk og diagrammer over virksomheten din for bedre vekst.

MyCuts

Jeg har dekket deg hvis du leter etter en budsjettvennlig app for bookingadministrasjon. MyCuts er en online booking-administrasjons- og planleggingsløsning for hver salongeier. Fra frilansere til små bedrifter, MyCuts er høyt elsket av folk.

Den primære grunnen som gjør MyCuts så populær er enhetsstøtte. Denne programvaren er tilgjengelig på stasjonære og mobile enheter for iOS og Android. Som et resultat blir det enkelt å få tilgang til og hjelper brukeren med å spore avtaler, kundedata og lagerstyring.

Utenom dette kommer denne programvaren med flere andre avanserte funksjoner, som gjør det enda mer sannsynlig å bli brukt. For eksempel inkluderer MyCuts automatiserte SMS- og e-postpåminnelser, beholder data om kundene dine som behov, allergier, kontaktdetaljer og mer.

Konklusjon

Å administrere en salongbedrift med så mye konkurranse rundt kan være utfordrende. I tillegg blir denne virksomheten enda mer komplisert når du administrerer alle dataene dine, ansattes planlegging, bestillinger og mer selv.

Derfor, for å hjelpe deg med å redde deg ut av denne utfordringen, har jeg i dag, i denne bloggen, håndplukket den beste programvaren for salongadministrasjon og -bestilling som kan lette virksomheten din.

Du kan også utforske noen beste kundeopplevelsesprogramvare for å utvide virksomheten din.