47 beste AI-tilknyttede programmer for å markedsføre og tjene penger

Et nettsted, en bedrift eller en nettbutikk engasjerer seg i en markedsføringsavtale kjent som et tilknyttet program. Den betaler en provisjon til en ekstern nettside, person eller organisasjon kjent som en tilknyttet eller utgiver. Som et resultat genereres trafikk og salg gjennom anbefalinger laget av tilknyttede selskaper.

Både forhandlere og tilknyttede selskaper kan tjene penger via tilknyttede programmer siden de gir bedrifter en sjanse til å nå større publikum. Dessuten forbedrer det salgsmuligheter og tilbyr tilknyttede selskaper en måte å tjene penger på ved å annonsere for produkter eller tjenester de brenner for.

Å jobbe med tilknyttede selskaper kan være en vinn-vinn-situasjon for både selgere og tilknyttede selskaper. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan tilknyttede programmer fungerer og kravene for å bli en ideell affiliate. Dessuten vil vi representere noen av de beste AI-tilknyttede programmene som vil hjelpe deg å markedsføre produkter og få mer fortjeneste.

Hvordan de fleste tilknyttede programmer fungerer

De grunnleggende prosessene involvert i de fleste tilknyttede programmers operasjoner er som følger:

Bli med i programmet: Når en affiliate blir med i programmet, får de en spesiell affiliate-lenke eller kode. Koden kan brukes til å annonsere for selgerens varer og tjenester.

Markedsføring av produktet: Affiliate markedsfører produktet ved å bruke den spesifikke tilknyttede lenken eller koden som selgeren oppgir. Mediet for markedsføring kan være nettstedet, bloggen, sosiale medieplattformer og så videre.

Overvåking og sporing: Programmet holder oversikt over klikkene og kjøpene som gjøres via tilknytningens spesiallenke eller kode. Dermed kan selgere evaluere suksessen til hver affiliate og effektiviteten til programmet.

Betale tilknyttede selskaper: Tilknyttede selskaper betales en viss provisjon for hvert salg eller konvertering som skjer som et resultat av en tilknyttet lenke eller kode. Provisjonssatsen kan variere avhengig av tjenesten som annonseres og selgeren.

Generelt gir tilknyttede programmer et forhold mellom selgere og tilknyttede selskaper som er fordelaktig for begge parter. Tilknyttede selskaper kan tjene penger ved å markedsføre produkter de stoler på, mens selgere kan utvide kundebasen og øke salget.

Generelle krav for å kvalifisere som en potensiell partner

De overordnede forutsetningene for å bli en potensiell affiliate kan variere basert på det bestemte affiliateprogrammet. Imidlertid er følgende kriterier typiske:

  • Tilknyttede selskaper bør ha en online tilstedeværelse gjennom et nettsted, sosiale medier og blogg for å markedsføre produkter.
  • Må ha en relevant målgruppe eller fanbase som samsvarer med selgerens målmarked og mål.
  • Bør ha kvalitetsinnhold på nettstedet eller nettplattformen som besøkende vil fordøye med interesse.
  • Bør ha en god mengde trafikk på sin side eller nettplattform hvor affiliatelinken vil være effektiv.
  • Tilknyttede selskaper bør være klare til å overholde tilknyttede selskapers vilkår og betingelser for å etablere tillit og transparent kommunikasjon.

Nå vil vi utforske noen av de beste AI-tilknyttede programmene som vil gjøre deg i stand til å tjene en god mengde provisjoner.

Scalenut

Scalenuts tilknyttede program kan maksimere inntjeningspotensialet ditt gjennom alt-i-ett-løsningen. Det gjør SEO og copywriting enklere, noe som forbedrer innholdsutvikling og markedsføringstiltak. Tilknyttede selskaper vil få en gjentakende provisjon på 30–40 % i en levetid etter å ha registrert seg på denne plattformen.

Jasper

Jasper vil hjelpe deg med å promotere det nye, populære SaaS-verktøyet og levere en unik metode for innholdsskaping og copywriting. Dermed kan følgerne dine transformere innholdsproduksjonsprosessen og lage det beste innholdet. Når du blir med i Jasper-tilknyttede program, kan du markedsføre et unikt tilbud til målmarkedet ditt og få en gjentakende provisjon på 30 % hele livet.

Forestilling

Notions tilknyttede program gir folk muligheten til å tjene passive inntekter ved å anbefale produktivitetsverktøy til venner og følgere. Dermed kan tilknyttede selskaper tjene 50 % av hele de henviste betalingene uten noen inntjeningsgrenser. Dessuten tilbyr plattformen ekstra fordeler til tilknyttede selskaper gjennom Lighthouse-programmet og PartnerStack.

Bilde

Pictory tilknyttede partnerprogram vil betale deg en god del for å anbefale det. Du kan bli med i dette bransjeledende affiliateprogrammet og få en gjentakende inntekt på opptil 50 %. Dessuten vil du motta et gratis Forever Pictory Premium-medlemskap med en kontantbonus på $1000 bare for å henvise ekte kunder i samfunnet ditt.

  9 beste bedriftsberikelses-APIer tilgjengelig i 2022

Copy.ai

Copy.ai tilbyr en pakke med kraftige markedsføringsverktøy som kan deles gjennom dets tilknyttede program. Som en affiliate kan du dele lenker og få 45 % provisjon på betalinger mottatt i løpet av de første 12 månedene. Dessuten, ved å bli med i dette programmet, kan du hjelpe publikum med å få suksess via kopi. Ais verktøy og utvide virksomheten deres.

AdCreative.ai

AdCreative.ai er en populær reklameplattform som tilbyr et tilknyttet program til sine brukere. Tilknyttede selskaper kan tjene på dette programmet ved å annonsere produktene deres og bringe kunder til plattformen. Plattformen tilbyr konkurransedyktige kompensasjonssatser. Dessuten lar det brukervennlige dashbordet tilknyttede selskaper holde oversikt over inntektene og kampanjene sine.

Kafkai

Kafkais tilknyttede program er akkurat det du trenger hvis du vil tjene litt ekstra penger som innholdsutvikler eller markedsfører. Ved å fortelle publikum om vår AI-drevne innholdsgenerator, kan du få livstidsprovisjoner på opptil 50 %. Følgelig vil du få tilbakevendende provisjoner så lenge kundene dine fortsetter å betale.

GetGenie

GetGenie er en AI-drevet virtuell assistenttjeneste som tilbyr et tilknyttet program der du kan tjene en 30% gjentakende provisjon. Dermed kan du utvikle en passiv inntektsstrøm med denne AI-hjelpen for innhold og SEO i WordPress. Gjennom hver lønnsom henvisning, uavhengig av medlemskapsplan eller pakke, kan du tjene opptil $30 månedlig.

Headlime

Affiliate-programmet til Headlime tilbyr en provisjon for å markedsføre produktene deres. Plattformen krever ikke at søkere har en nettside eller blogg for å bli med i affiliateprogrammet. Hver ny bruker som registrerer seg via lenken din vil tjene deg 20 % provisjon. Dessuten vil du fortsette å tjene 20 % på eventuelle påfølgende betalinger de gjør.

Designs.Ai

Ved å registrere deg for Designs.ai-tilknyttede program kan du øke størrelsen på fellesskapet av gründere, markedsførere, bedrifter, frilansere og lærere. Fra hver vellykket henvisning kan du få fortjeneste og utvide nettverket ditt med en inntjening på opptil 25 % provisjon. Som tilknyttet selskap kan du markedsføre en rekke AI-drevne designverktøy for å lage logoer, mockups og mer.

Grammatisk

Grammarly tilbyr et førsteklasses affiliateprogram når det gjelder utdanningskategorien. Toppresterende tilknyttede selskaper kan dra nytte av dette programmets spesielle fordeler, som inkluderer insentiver, høyere betalinger og eksepsjonelle avtaler. I tillegg vil du få en høyere konverteringsrate på 20-30 %, en aktiveringsbonus, ytelsesincentiver og mer.

Sømløs.Ai

Seamless.ai-tilknyttede program tilbyr en sjenerøs provisjonssats på 40 % på hver lisens som selges via en henvisningslenke. Tilknyttede selskaper har tilgang til en rekke ressurser, noe som gjør det enklere for dem å begynne å generere penger umiddelbart. Dessuten tilbyr programmet avanserte rapporteringsverktøy som lar tilknyttede selskaper designe særegne koder og URL-er som samler inn dybdeinformasjon og dashboards.

Vakker.ai

Beautiful.ai har gått videre fra tilknyttede programmet og er for tiden mer tilbøyelig til å få direkte kontakt med kunder. Hvis du kan oppgi bedriftsdetaljer og publikumsstørrelse, vil plattformen samarbeide direkte med deg.

Shakespeare

Med Shakspeare AI copywriting-plattformen kan du begynne å tjene en god sum ved å bli en affiliate. Med dette markedsledende tilknyttede programmet kan du få opptil 40 % fortjeneste på hvert kjøp gjort av en bruker.

Dessuten vil du få massiv støtte og ressurser for å blomstre som et av de beste tilknyttede programmene på nettet. Dermed kan du produsere engasjerende innhold som knytter seg til publikum.

Syntese

Synthesia AI videogenerasjonsplattform gjør at du kan bli partneren der du kan etablere vekst. Du kan bli en teknologipartner, en servicepartner og en tilknyttet partner. Affiliateprogrammet tilbyr en 20% provisjon på hver personlig planbetaling som gjøres i løpet av de første 12 månedene.

Fylm.ai

Med Fylm.ai-plattformens affiliateprogram kan du tjene passive penger for din bedrift ved å henvise kunder. Så du vil få et gebyr på 20 % hver gang en kunde kjøper en Pro- eller Team-plan via henvisningslenken din. I tillegg vil du få en 60-dagers henvisningsperiode, høye konverteringsfrekvenser, sanntidsrapportering, førsteklasses støtte og mer for din suksess.

Warmbox

Warmbox er en e-postløsning som tilbyr et attraktivt affiliateprogram. Du kan få 30 % tilbakevendende provisjon på hvert abonnement du hjelper dem med å generere. Plattformen gir dedikert støtte til tilknyttede selskaper og partnere av alle størrelser. For å markedsføre tjenesten deres vil du få premiumressurser og også kunne spore og tjene penger

  Slik tilbakestiller du iPhone-passordet

Deepbrain AI

Ved å foreslå Deepbrain AI Studios» videogenerator til publikum, kan du raskt tjene opptil 30 % provisjon takket være deres tilknyttede program. De tilbyr et forlokkende affiliateprogram med potensial til å bringe inn $10 000 hver måned. Som et resultat kan du få passive penger ved å drive besøkende via blogger, sosiale medier PR og produktkampanjer.

Speedwrite

Ved å bruke Speedwrites tilknyttede program kan brukere tjene penger ved å markedsføre AI-skriveverktøyet. den tilbyr en inntektsandel på 30 % for hvert abonnement som genereres gjennom den spesielle tilknyttede lenken. dessuten har den sanntids provisjons- og salgsovervåking samt en 30-dagers kjekslevetid.

Speakai

Speakai tilbyr en av de beste transkripsjons- og språklig intelligensplattformene til sine brukere. Derfor kan du tjene en provisjon på 25 % ved å bli med i dets tilknyttede program gratis og vise frem tjenestene. Med det vil du også få et 60-dagers informasjonskapselvindu for å konvertere publikum til kunder.

Neuroflash

Bli medlem av Neuroflash-tilknyttede nettverk for å promotere dets magiske innholdsskapingsverktøy. Som et resultat kan du få 35 % gjentatt provisjon for livet, inkludert en 60-dagers kjekslevetid. Du kan alltid bli informert og lære om denne plattformens muligheter med det brukervennlige dashbordet.

Bit.ai

Bit.ai hjelper bedrifter med å lage avanserte integrerte dokumenter der teammedlemmer kan samarbeide. Affiliateprogrammet til denne plattformen lar deg tjene opptil 25% provisjon på hvert salg. Derfor kan du bli med i dets tilknyttede nettverk, kontrollere lønnsslippen din og overvåke dine tilknyttede aktiviteter.

Med en gang

Hvem som helst kan bli tilknyttet AtOnce-plattformen og markedsføre dets nyeste SAAS-verktøy. Den tilbyr en livstidsprovisjon på 30 % per salg for en levetid. I tillegg kan du tilby en eksklusiv avtale på 100 000 bonuskreditter til publikum via tilknyttede lenke.

Writesonic

Writesonics tilknyttede program lar deg skape en tilbakevendende og oppnåelig inntektsstrøm. Det gir en livstidsprovisjon på 30 % når noen kjøper en Writesonic-premie gjennom din tilknyttede lenke. Du vil promotere høyverdi AI-skrive- og bildegenereringsverktøy og tjene uten grenser.

Bla gjennom AI

Registrer deg for Browse AI Affiliate Program for å få en livstidsbelønning på 20 % på hver transaksjon som fullføres av forbrukere du anbefaler. Dessuten kan du tilby 10 % rabatt til publikum og øke inntekten din også. Få en livstid og ubegrenset provisjon, som starter fra $40 og går opp til $1000 per måned.

Hvilket som helst ord

Anyword er en av de ledende copywriting-plattformene som lar deg tjene provisjon ved å vise frem kreativiteten. Du kan velge mellom to provisjonsplaner og tjene opptil $1 149 for en enkelt konvertering. For hvert abonnement og fornyelse vil du få 40 % provisjon og få ekstra på årsabonnement.

Langskudd

Ved å bli med i det effektive tilknyttede nettverket til Longshot, vil du få sjansen til å tjene opptil 60 % livstidsprovisjon. Dermed vil du få fordeler gjennom dette fantastiske SEO AI-innholdsskriveverktøyet og få lukrative provisjoner. Få 40 % for 20 registreringer, 50 % for 21–50 registreringer og 60 % for 50+ registreringer.

Tekstcortex

Textcortex tilbyr en livstidsprovisjon på 30 % gjennom sitt partnerskap eller tilknyttede program. Så du kan samarbeide med plattformen deres og markedsføre det mest etterspurte AI-verktøyet for å generere innhold med 70 % mindre innsats. Dessuten kan du øke årsinntekten din ved å bruke 10 henvisninger.

Smartlead

Med Smartlead-tilknyttede program kan du få ekstra penger ved å dele den anerkjente AI-salgsteknologien og -verktøyene. Du kan enkelt tjene en 15% tilbakevendende månedlig provisjon ved å dele den gjennom en tilknyttet lenke. Du trenger ikke å bekymre deg for å få kunder siden den allerede har kunder overalt.

Windsor.ai

Tjen provisjon via abonnementskjøp av windsor.ai gjennom tilknyttede henvisninger. Det er et ideelt program for bloggere, bloggere, webansvarlige, digitale markedsførere, foredragsholdere, byråmarkedsførere, trenere og mer. Du vil få en 20 % tilbakevendende provisjon, tidlige oppdateringer om de siste produktlanseringene, salgsfremmende rettigheter og en god månedlig inntekt.

Fireflies.ai

Fireflies tilknyttede program er personlig tilpasset til fordel for partnere og tilknyttede selskaper. Hvis du har en sterk forretningstilstedeværelse, kan du enkelt dra nytte av gjentakende provisjoner og måloppnåelse. Dessuten gir multi-tier affiliate-programmet deg en annen mengde fortjeneste fra forskjellige nivåer.

Trinka

Trinka gir deg muligheten til å bli med i dets tilknyttede program og tjene stort. Det betalte abonnementet gir deg en provisjon på 25 %. Den har også en god konverteringsfrekvens, enhetssporing, et 90-dagers informasjonskapselvindu, en tidlig belønning og god partnerstøtte.

  Lever applikasjonsinnholdet ditt raskere til brukerne med G-Core Labs CDN

Shopia

Shopia tilbyr et ekspanderende nettverk av tilknyttede selskaper for å markedsføre sin raskest voksende AI-skriveplattform. Få en gjentakende kommisjon på 30 % levetid ved å dele Shopia gjennom tilknyttede lenker med publikummet ditt. Publikum vil også motta 20 % rabatt på alle premium-abonnementer.

Hypotenus

Hypotenuse tilbyr et tilknyttet program som lar deg tjene provisjon og hjelper publikum med å lage kvalitetsinnhold. Tilknyttede selskaper kan tjene en 30% provisjon for livet ved å dele tjenesten deres gjennom tilknyttede lenker.

Murf.AI

Å bli medlem av Murfs tilknyttede nettverk vil gjøre deg i stand til å tjene en 20 % gjentakende provisjon i 24 måneder på hver klient.

Murf-plattformen gir en enkel metode for å lage voiceovers samt generere profitt. Dessuten vil du få full affiliate-støtte siden det er nok ressurser og guider tilgjengelig.

Podcastle

Podcastle-tilknyttede program tilbyr kjekke tilknyttede inntekter for å henvise deres AI-baserte lyd- og videoverktøy. Du kan enkelt spore henvisningene og konverteringsfrekvensene dine og få tilgang til premiumverktøyene deres. Det er ingen spesielle krav for å bli med i deres tilknyttede program

Lalal.AI

Lalal.AI tilbyr et tilknyttet program for å tjene penger gjennom sin neste generasjons dampsplittende teknologi. Så hvert kjøp vil gi deg 30 % inntekt som provisjon. Alle betalinger spores via tilknyttede lenker og informasjonskapsler.

Deep Art-effekter

Deep Art Effects er en vellykket videoredigeringsplattform som bruker AI og dyp læring. Den tilbyr et valg mellom to attraktive tilknyttede programmer. Engangsprovisjonen inkluderer en henvisningsperiode på 120 dager og en provisjon på 25 % på hvert salg. På den annen side kommer en livstidsprovisjon med 10 % provisjon på salg og gjenabonnement og samme henvisningsperiode.

Fliki

Fliki affiliate program er gratis å bli med, og du trenger ikke noe abonnement eller betalt konto for å være medlem. Ved å henvise 25 betalende brukere vil du få $250, 50 betalende brukere vil få $500, og 100 betalende brukere vil få $1000 i tillegg til provisjon.

Acobot

Acobot.ai-plattformen vil betale deg en 50 % livstidsprovisjon for å få inn kunder og få dem til å betale kunder. Den tilbyr et 90 dagers informasjonskapselvindu, og du vil få betalinger for hvert eneste kjøp som gjøres gjennom henvisningen din.

Mentum

Mentum.ai tilbyr en flott mulighet for bedrifter til å tjene provisjoner ved å promotere en rekke verktøy for virksomhetsvekst. Som en affiliate kan du tjene 70 % tilbakevendende provisjon på alle Mentum.ai-salg. I tillegg vil du tjene livstidsprovisjon på ditt eksisterende og fremtidige salg.

CrawlQ.AI

CrawlQ.ai, innholdsautomatiseringsverktøyet, tilbyr et tilknyttet program for de som kan bringe trafikk og konvertere dem. Etter å ha registrert deg som en affiliate, kan du tjene på hver vellykket henvisning og oppmuntre andre til plattformen. Den tilbyr en 30 % gjentakende provisjon frem til det første året av abonnementssalget.

LinkWhisper

Med LinkWhisper tilknyttede program kan du tjene opptil 30 % for hver betaling og fornyelse av abonnement. Den gir detaljerte tilknyttede inntektsrapporter som visuelt representerer dine ventende og betalte provisjoner. Dessuten kan du raskt gjennomgå alle henvisningsaktivitetene og også generere tilpassede tilknyttede URL-er.

Beskriv

Ved å bli Descripts tilknyttede partner kan du tjene penger ved å markedsføre deres robuste redigeringsverktøy.

Descript-programmet er enkelt og gratis å bli med i, hvor du kan tjene 15 % tilbakevendende provisjon for hver eneste profesjonelle abonnent. Du kan opprette og dele en spesiell tilknyttet lenke og legge den ut på dine foretrukne kanaler, som YouTube, Instagram og mer.

AI kunstbutikk

AI Art Shop har inngått samarbeid med GoAffPro, som tilbyr et tilknyttet program der du kan tjene 15 % provisjon som en affiliate. I tillegg vil du få en 5% rabattkupong på produktene til denne plattformen som du kan dele med din tilknyttede lenke. Dessuten kan du bruke det avanserte dashbordet til å overvåke ytelsen, henvisnings-URL og utbetalinger.

StoryLab.ai

StoryLab.ai, en markedsføringskopigenerators tilknyttede program, tilbyr en gjentakende provisjon på 20 % levetid. Den kommer også med 90 dager med informasjonskapselsporing, en utbetalingsterskel på $25, en enorm kundebase og en konverteringsfrekvens.

Utrangere

Med Outranking kan du markedsføre plattformen via dens tilknyttede lenke og tjene penger som en proff. Du kan få en tilbakevendende provisjon på 25 % ved å dele din tilknyttede lenke gjennom aktive kunder. I tillegg er kjøp gjort via tilknyttede lenker gyldige i 60 dager.

Konklusjon

Vår omfattende liste inkluderer et bredt spekter av plattformer som tilbyr AI-drevne verktøy for en rekke bransjer. Derfor kan du bli med som en affiliate, promotere og tjene penger gjennom bransjene som markedsføring, skriving, design og mer.

Kravene og provisjonsstrukturene kan imidlertid variere på ulike plattformer. Derfor anbefaler vi at du forstår vilkårene og betingelsene grundig før du blir med og markedsfører produktene.

Du kan også utforske de beste tilknyttede nettverkene for å bli med og tjene penger.