5 beste spillforsterkerprogramvare for Windows 10

Spill er noen av de mest ressurskrevende appene du vil kjøre på systemet ditt. For å kjøre et spill, må systemet ditt oppfylle minimumskravene. Faktisk er det alltid best å sjekke minimumskravene til et spill før du kjøper det.

Spillkravene er i utgangspunktet maskinvarespesifikasjoner systemet ditt må oppfylle for å kjøre spillet. Jo bedre maskinvare, jo bedre vil spillet ditt kjøre. Det vil ikke ligge etter, og du vil få en mye høyere FPS (forutsatt at spillet støtter det).

Spillytelse for Windows 10

Spillytelsen er i stor grad avhengig av maskinvaren på systemet ditt. Når det er sagt, kan du ha den grunnleggende maskinvaren som trengs for å kjøre et spill, eller bedre, men spillet kan fortsatt ikke fungere bra. Dette skjer av flere grunner; spillet deler systemressurser med andre prosesser på systemet ditt, eller maskinvaren din er ikke konfigurert til å kjøre med høy kapasitet.

Hvis spillytelsen din henger, sørg for at du ikke kjører andre ressurskrevende oppgaver og at spillet ditt bruker GPU. Hvis du fortsetter å ha problemer med spillytelsen, kan du prøve å bruke en spillforsterker-app.

Hva er spillforsterkerprogramvare?

Spillytelsen er avhengig av god maskinvare, og spillets evne til å bruke den eksklusivt eller kapitalisere på maskinvaren. En bruker kan kanskje ikke garantere dette hvis de ikke vet hvordan de skal kontrollere hvordan systemmaskinvaren brukes av andre apper. Dette gjør spillbooster-apper vanligvis; de hjelper til med å frigjøre systemressurser og prioritere spillet fremfor alt annet, samtidig som systemet opprettholdes.

Spillforsterkerprogramvare kommer ikke til å gi deg eksponentielle ytelsesforbedringer, for eksempel hvis systemet ditt kan støtte FPS opptil 60, vil du plutselig ikke kunne spille spillet i 120 FPS.

Spillforsterker programvare for Windows 10

Det er en haug med forskjellige apper som du kan installere for å øke spillytelsen på Windows 10. Du bør først prøve spillmodus og se om det hjelper. For noen spill øker det ytelsen, men for andre gjør det ting verre. Hvis du bruker det, deaktiver det først og sjekk om spillets ytelse forbedres.

Når det er sagt, her er noen apper du kan prøve for å øke spillytelsen på Windows 10.

1. Spill Brann 6

Spill Brann 6 har en gratisversjon som har minimumsoptimalisering og en betalt versjon som har alle klokkene og plystre du trenger for å optimere spillytelsen på Windows 10. Denne appen tilbyr ytelsesøkninger i sanntid; dette betyr at mens du spiller spillet ditt, vil appen kjøre i bakgrunnen, aktivt overvåke prosessene på systemet ditt, og administrere dem slik at spillet ditt får mest mulig ut av maskinvaren.

Hvis du får den betalte versjonen, vil du nyte Windows 10-spesifikke optimaliseringsevner til appen.

2. WTFast

WTFast ligner på Game Fire 6, bortsett fra at denne appen er spesielt for nettspill. Den administrerer lag, eller internetthastighet og tilkoblingen til spillservere. Hvis du har høye ping-problemer, til tross for at du har en stabil og rask internettforbindelse, er dette et verktøy verdt å sjekke ut. Det er betalt og det er ikke en engangsbetaling; appen fungerer på en abonnementsmodell og fungerer per system, dvs. abonnementsprisen vil endres basert på antall systemer du planlegger å bruke appen på. Den tilbyr en gratis prøveversjon, så prøv før du abonnerer.

3. Razer Cortex Boost

De Razer Cortex Boost en app fra Razer, produsenter av CPU- og GPU-brikker som retter seg mot spillere. Appen er gratis og det spiller ingen rolle om systemet ditt har Razers maskinvare eller ikke. Det vil fungere med Intel CPUer og AMD eller Nvidia GPUer. Ytelsesøkningen er kanskje ikke den samme som du ville fått hvis du kjørte Razer-maskinvare, men du vil merke en forskjell. Appene støtter utvalgte spill, og du vil finne at populære titler stort sett støttes.

Appen tilbyr også en utvidet titt på hvor godt et spill presterer; det vil kartlegge FPS som du får i et spill. Du kan bruke den til å øke ytelsen til en hvilken som helst app på systemet ditt, og ikke bare spill.

4. Wise Game Booster

Wise Game Booster er en gratis app som kan administrere prosessene på systemet ditt, administrere nettverksaktivitet og avslutte unødvendige apper for å gi spillet ditt et ytelsesløft. Den er ikke like kraftig som Game Fire 6, men hvis du trenger et småskalaverktøy for å administrere prosesser, er denne appen et godt valg.

5. MSI etterbrenner

MSI etterbrenner er et overklokkingsverktøy. Du kan bruke den til å overklokke både en CPU og en GPU. Når disse maskinvarekomponentene har blitt overklokket, vil spillene dine kunne få mer kraft og mer bruk ut av dem. Appen administrerer ikke systemprosesser, og den balanserer ikke hvordan systemressurser brukes. MSI Afterburner er for justering av maskinvare. Når du har overklokket maskinvaren din, kan du også kjøre annen booster-programvare.

Overklokking er imidlertid seriøs virksomhet, så med mindre du vet hva du gjør, bør du holde deg til de andre appene på denne listen.

Konklusjon

Det er en grense for hvor mye du kan øke ytelsen til et system eller et spill som kjører på systemet ditt. Maskinvaren din er i hovedsak det som begrenser ting, så husk det når du spiller et spill. Vi oppfordrer deg sterkt til å bruke prøveversjoner av disse appene før du kjøper en og se om kjøpet er verdt det.