5 beste streaming video CDN for små til store bedrifter

En kraftig streaming video CDN kan hjelpe en bedrift med å levere innhold av høy kvalitet med raskere hastighet og minimalt etterslep uansett hvor publikum er eller hvilken enhet de bruker.

Verden vi lever i endrer seg betraktelig med teknologiske fremskritt. Og denne digitale tidsalderen har gjort det mulig for bedrifter å drive eksternt ved å utnytte teknologier, enten du vil planlegge et møte, ansette ansatte eller overføre betalinger til alle som bor i hvilken som helst del av verden.

Når det er sagt, elsker folk nå å se videoer på sine digitale enheter mer enn på TV, kanskje på grunn av mer bekvemmelighet. Dette er grunnen til at videomarkedsføring vokser. Forbrukere som kommer til et gitt e-handelsnettsted via videoinnhold forventes omtrent 184 % flere å kjøpe.

Og hvis du vil få mest mulig ut av videoinnholdet ditt, trenger du den hastigheten og leveringsevnen av høy kvalitet for videoene dine. Men det kan bli kompromittert med tradisjonelle innholdsleveringsnettverk (CDN).

Det er her moderne CDN-er for videostreaming kommer inn i bildet. Det vil sikre at videoinnholdet ditt når målgruppen din over hele verden med lave forsinkelser og utrolig høy hastighet og pålitelighet.

Så la oss diskutere litt mer om CDN-er for videostrømming og hvordan de kan hjelpe deg.

Hva er en Video CDN?

En video CDN er et omfattende nettverk av tilkoblede servere spredt på flere globale steder. De brukes til å levere innhold via internett. Det er ofte nyttig for bedrifter som ønsker å distribuere store videofiler til publikum og holde kontakten med dem ved å informere, utdanne eller markedsføre produktene/tjenestene deres.

Hvordan fungerer CDN-er?

Når vi søker etter noe på nettet, får vi resultater i løpet av sekunder (hvis du har en anstendig internettforbindelse). Men mye bakgrunnsarbeid skjer i løpet av disse få sekundene.

Et CDN består av tilkoblede servere lokalisert globalt i et nettverk. Dette nettverket cacher alt innhold ved å kopiere og lagre data på forskjellige steder. Den leverer forespurte data til brukere som befinner seg nærmest en server, noe som reduserer transporttid, økt hastighet og lav buffering.

Fordelene med Video CDN-er

Sammenlignet med nettsteds-CDN-er, tilbyr moderne video-CDN-er mange fordeler for brukere og bedrifter, for eksempel:

Raskere videostrømming

Ved å koble til flere servere globalt, hjelper video-CDN-er med å lage kortere ruter for videostrømming på en brukers enhet. Derfor blir innholdet levert til dem med en raskere hastighet enn for et lokalt nettverk.

Videoer av høy kvalitet

Uansett hvor stort eller lite videoinnholdet ditt er, leverer de beste video-CDN-ene høykvalitetsvideoer til publikum som de kan glede seg over. Det øker ikke bare strømmeopplevelsen deres, men legger også til merkevarens omdømme.

  Hvordan gjøre bruken av Gmail bedre

Minimale forsinkelser

Ingen liker å bufre videoer eller de som ofte ligger etter. Med video-CDN-er vil publikum få se videoer med minimale forsinkelser eller avbrudd. Derfor øker det også seeropplevelsen deres.

Bedre sikkerhet

Du vil aldri kompromittere forretningsdataene dine. Men cyberangripere leter alltid etter smutthull i sikkerheten for å bryte nettverket ditt, stjele informasjon og ødelegge virksomheten din økonomisk og omdømmemessig.

Levering av videoer gjennom et lokalt nettverk kan komme med sårbarheter og gi cyberangripere en sjanse til å bryte seg inn. På den annen side kan video-CDN-er gi et ekstra sikkerhetslag på nettverket ditt for å forhindre trusler og cyberangrep.

Alle disse fordelene skriker viktigheten av streaming av video-CDN-er for bedrifter. Å bruke en profesjonell video-CDN kan hjelpe deg med å oppnå disse fordelene ved å lagre videoene dine og levere dem til brukere raskt og sømløst med de laveste forsinkelsene.

Så la oss snakke om noen av de beste CDN-ene for streaming av video tilgjengelig på markedet for seriøse bedrifter.

Cloudflare Stream

Cloudflare«s Anycast-nettverk spredt over hele kloden sikrer raskere levering av videostrømming med mindre buffering og kortere oppstartstider, uavhengig av brukerens plassering. Den leverer og bufrer HTTP/S-videoinnhold, inkludert fleksible bitrate-formater til flate priser, og sparer båndbreddekostnadene dine fra den opprinnelige serveren.

Cloudflares økosystem av sikkerhetstjenester og ytelse tilbyr optimal levering og oppetid. Som et resultat kan besøkendes etterspørsel etter høykvalitets og raske online videostrømmeopplevelser oppfylles, uavhengig av tilkoblingstype, plassering og enhet, slik at du kan klokke bedre engasjement og avkastning.

Ikke bekymre deg for sikkerhet; Cloudflare beskytter videostrømmen din mot DDoS-angrep eller trafikktopper. Cloudflares CDN dekker over 200 byer fra 100 land med mer enn 7 Tbps nettverkskapasitet for å sikre den raskeste innholdsleveringen globalt. De muliggjør også tømming av videofiler fra nettverksbufferen på sekunder.

Cloudflare CDN krypterer alle filene for å unngå snoking og sikrer forbindelser mellom nettsiden og besøkende. I tillegg forhindrer TLS/SSL-kryptering innholdsfeil. Bufferkoder, sideregler og cachekontrolloverskrifter lar deg konfigurere cache-TTL-er og tilby mer tilpasning og granulær kontroll. Du vil også finne lagdelt caching for å spare båndbreddebruk.

Cloudflare tilbyr tilpasninger og forretningslogikk som en del av innholdslevering gjennom løsninger inkludert DRM Light, User Authorization og Watermarking. Gå med Cloudflares gratisplan eller få flere funksjoner ved å velge hvilke som helst betalte planer som starter på $20/måned.

BaishanCloud

Ved å utnytte sine globalt distribuerte kantskynoder, BaishanCloud leverer sømløse og pålitelige Video on Demand (VOD) og Live Streaming-løsninger med regional ekspertise, spesielt i Kina, Sørøst-Asia og Midtøsten. Baishans videostrømningsløsninger integrerer svært sikret anti-DDoS- og WAF-beskyttelse og private nettverk. Disse integrerte løsningene muliggjør høy tilgjengelighet, høy samtidighet og lav ventetid for å sikre høy kvalitet på tjenestene. BaishanCloud har vært en foretrukket leverandør av en rekke av verdens beste kortmedieplattformer.

  Slik blander du stasjoner i Pandora

BaishanClouds strømmevideoløsninger støtter høyhastighetsytelsen til on-demand og live videoinnhold og optimerer for arbeidsbelastninger og pålitelighet. Løsningene støtter også flere protokoller og formater, sanntidskoding og transkoding, kombinert med avanserte strømmefunksjoner som live stream-opptak, mediebehandling, innholdsdistribusjon, dataanalyse og multi-terminal avspillingstjenester.

Drevet av edge computing og mange års erfaring med mediebransjens tjenester, hjelper BaishanCloud med å minimere høysikkerhetsrisikoen på tvers av nettstedet for å garantere kontinuerlige og stabile store begivenheter og jevn levering av videoinnhold.

BaishanCloud tilbyr fleksible tilpasninger og spesialfunksjoner for å sikre at tjenestene er skreddersydd til kundenes behov. Få BaishanClouds gratis prøveversjon eller velg flere funksjoner ved å tilpasse din egen plan. BaishanCloud tilbyr konkurransedyktige priser (Prisene varierer basert på valgte regioner og TB-bruk.

Bunny Stream

Bunny Stream lar deg levere en forbedret videostreamingopplevelse med bedre transkoding, høy sikkerhet og lagring. Den pakker en videospiller på en slik måte at den blir kraftigere, men likevel enkel å bruke.

Bunny Stream hjelper til med å redusere kompleksiteten i levering av videoinnhold uten å ignorere funksjonene og sikkerheten. Den håndterer hele prosessen, men gir deg også fleksibiliteten til å ha kontroll over innholdet.

Bare følg noen enkle trinn for å få arbeidet gjort enklere:

  • Først laster du opp videofilen din via Stream API
  • La videoen omkode til flere oppløsninger
  • Nå er videoene replikert og lagret over hele verden
  • Filene er klare og superladet av den globale lastbalanseren

Bunny Stream drives av global 30 Tbps+ CDN og Edge-lagring for å gi en bedre avspillingsopplevelse. Det verdensomspennende nettverket reduserer buffertiden til 80 % og forbedrer skalerbarheten.

Det sikrer at videoen din har robuste sikkerhetstjenester og lar deg angi hvem som kan bruke innholdet ditt. I tillegg letter det MediaCage DRM som forhindrer mistenkelige nedlastingsforsøk for å holde innholdet trygt.

Bunny Streams priser starter på 0,01/GB.

Amazon CloudFront tilbyr CDN laget spesielt for underholdnings- og medieindustrien og optimalisert for arbeidsbelastninger. CloudFront hjelper deg med å levere video-on-demand-kataloger, eller du kan også velge å livestreame videoinnholdet til mange seere.

Nå publikumet ditt globalt uavhengig av hvor de er gjennom mer enn 225 tilstedeværelsespunkter, svært optimalisert programvare og et privat nettverk. Dette er grunnen til at store online videoplattformer (OVP) utnytter CloudFront på grunn av høy ytelse, sikkerhet, pålitelighet, full-stack AWS-integrasjon, etc.

Videre integrerer CloudFront med AWS Elemental MediaPackage, AWS Elemental MediaConvert for å gi sofistikerte og forenklede arbeidsflyter for videoinnhold. Du vil få mange ressurser som arkitektoniske hensyn, AWS-dokumentasjon, AWS CloudFormation-maler, konfigurasjonstrinn og mange flere for å starte Video-on-demand.

  Hvordan reparere Microsoft Visual C++ Redistributable

CloudFront gir lav ventetid som øker ytelsen til videoen. Ved å bruke petabit-per-sekund-kapasitet og bedre programvarearkitektur vil du også finne dens tilstedeværelse over hele verden. Noen nødvendige arbeidsbelastningsfunksjoner for kvalitetsinnhold er forhåndshenting, tilkoblingsoptimalisering, flerlags bufring, tilkoblingskollaps og bakgrunnsfyll.

CloudFront jobber med AWS WAF og AWS Shield for å gi proaktiv sikkerhet, DDoS-beskyttelse og sikre innholdet ditt fra forskjellige andre angrep. Alt videoinnholdet leveres ved hjelp av den nyeste utgaven av Transport Layer Security (TLSv1.3) for å sikre og kryptere kommunikasjonen mellom CloudFront og seere eller klienter.

Prisen for CloudFronts video-on-demand starter på $0,085/måned for de første 10 TB og øker i henhold til regionene og TB-bruken. Du kan også gå for et gratis nivå med 50 GB dataoverføring.

CDN77

CDN77 er optimert for live videoplattformer og VOD og støtter HLS, MPEG-DASH, MP4 og CMAF-avspilling for alle enheter og plattformer. Du kan levere betydelige HTTP-videoer globalt med PoP-er på tvers av seks kontinenter og 70 Tbps+ kapasitet på nettverket.

Det sikrer jevn levering og høyeste hastighet for on-demand og live-videoer. CDN77-lagring hjelper deg med å redusere båndbreddekostnadene og forbedre cache-treffforholdet til 97 % eller mer. Det vil sikre innholdet ditt fra DDoS-angrep og tilbyr geoblokkering og IP, Multi-DRM, SSL og mer.

Benytt deg av tilleggsfunksjoner for videoinnholdet ditt som koding, DVR og tidsforskyvning, transkoding, HTML5-spiller sammen med publikumsanalyse og mange flere. Du kan laste opp innspilte videoer til CDN-lagringen, lage bithastighetsfiler gjennom transkoding og servere dine publikumsformater i henhold til ditt valg.

Du kan også laste opp formater som RTMP, HLS, RTSP, MPEG-TS og MPEG-DASH og la CDN77 omkode videoen som hjelper til med å optimalisere seeropplevelsen. Velg den beste planen i henhold til din månedlige trafikk og overskudd, fra $199/måned. En gratis prøveversjon er også tilgjengelig.

Konklusjon

Etterspørselen etter videoinnhold er økende, og den forventes å fortsette i nær fremtid. Det er fordi publikum i denne digitale tidsalderen elsker videostrømming og kan svare bedre hvis du prøver å markedsføre produktene/tjenestene dine gjennom den.

Derfor er det på tide at du utnytter CDN-er for streaming av videoer for å levere høykvalitetsvideoer til målgruppen din i høy hastighet og kvalitet med minimale forsinkelser, uansett hvor de befinner seg på verdenskartet.

x